2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet susunca senden kötüsü olmaz

istesek te yanaşamıyoz gülüm. şöööle doya doya sarılamıyorum bilem adama...

hayır haksızsam haksızsın de gülcan.

haklısın tatlım inş. unutmamışızdır ama ben gülayın sonuna kadar arkadasındayım bizde tersı hn istiyo koca ıstemıyoootebrık edıyorum gülay durmak yok yola devammm

haklısın tatlım inş. unutmamışızdır ama ben gülayın sonuna kadar arkadasındayım bizde tersı hn istiyo koca ıstemıyoootebrık edıyorum gülay durmak yok yola devammm
bunlar birken iki oldu benim başıma yahu. kızım siz beni delirtcek misiniz? ben kollarım kavuşmuyor adama sarılamıyom hatunlar tersine işliyormuş bak baaaaaaakkk...

yasemin az önce dalacaktım arkadaşa seni bekledim canım. 3 deyince dalıyoruz kendisine... klava: klava:

valla hormonlar ablalar beni bu hale getirdi... kimini yemekten yakaladı kimini de bu işten işte.....

ay ya yasemin yine kaynanamla telefonda konuştum ben d, yatağın ölçüsünü sordu yorgan için, 120 ye 60 santim dedi. oooo çok küçükmüş ben yine standart 160 e 100 yaparım dedi. ya madem standart yapacan niye soruyon ahtım valla bi kez bile sermicem, sersem de onun yanında sermicem..... zaten gördün beşiği bebeğimi öldürüyüm o kadar büyük yorganın içinde....

ben de bu konuda söz verdim kendime.

bahar bu işler sarılmadan da olur:)

kızlar dun egıtımden cıkınca çok guldum. adamın bırı egıtım veren hemsıreyı kenara cektı dedıkı peki doğuma benınm dısımda kaç kişi daha girebilir:) ebru ıle bırbırımıze baktık. hemsıre nasıl yanı dedı. sonra sadece sız dedı:) artık sulaleyımı toplayacak napacak manyak:)

Yok yok ben kesinlikle bu patlamaları hamilelikte değilde , lohusalıkta yaşıcam ... Ha birde normal doğumu sonuna kadar çatır çatır yaşamak isteyen ben şu ağrılarım başladığından beri yusuf yusuf oldum , heralde biz yaklaşık 6 ay daha dokunmayız birbirimize ....

yola devam yol arkadaşım....

Gülaycım dikkat et artık , doğurursun neyim :))

ay canım ne güzel olur hazır kociş de kendiyle gurur duyar biraz daha, hem verdi tohumunu, hem de ben doğurtturdu diye... çok işlevli maşallah :)

nasıl yani herşey normalmi sizdeee halaaaa

normal canım normal... duydukların gerçek yani :)

ya göbek deliği sertleşen varmı bide çok dışarda artık bnmkiii?

ben d eşuan göbek deliği yok, yuvarlak bir halka kadı göbekten geride.... yani komple dümdüz göbekk deliğim şuan.

İşte bu süper miş :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aynen bacım yarısı fırladı dışarıya ve taşş gibi.

desene olcek artık 8.ay biticek 10 gün sonrakaydirigubbakcemile3

bunlar birken iki oldu benim başıma yahu. kızım siz beni delirtcek misiniz? ben kollarım kavuşmuyor adama sarılamıyom hatunlar tersine işliyormuş bak baaaaaaakkk...

biz hep böyledık falan dermısım sırnaşık şeysırnaşık şeybaharcım kollara ne gerek yaw yapılsa kolsuzda yapılır ama neyseee hadı kapatttım konuyu adım çıkacakk

bnmkide pipi gibi dışardan belli oluyoooo

gülcan normal doğum düşünüyorsan bu işe devam etmek lazım. eşini bu konuda ıkna et bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…