bircancım çok üzüldüm gerçekten durumuna elımızden bişey gelmıyo ne yazıkkı üzme kendını ne olur ogluşunda üzülür gün dönecek devran gelecek herşey sırasıyla canım azcık sık dişini senın için çok zordur böle bı durumda ama sabır canım.....
ben kayınvalıdemlerle tartıştım yaa ınanın şimdi benden iyisi yok bunca zaman neye susmuşum kı ben
istesek te yanaşamıyoz gülüm. şöööle doya doya sarılamıyorum bilem adama...
hayır haksızsam haksızsın de gülcan.
yok anacım biz de süreç tersine işliyo bile, adam bazen yok sen de falan diyo:)
ya gerçekten bu hamilelik beni bozdu ya.....
bunlar birken iki oldu benim başıma yahu. kızım siz beni delirtcek misiniz? ben kollarım kavuşmuyor adama sarılamıyom hatunlar tersine işliyormuş bak baaaaaaakkk...haklısın tatlım inş. unutmamışızdır ama ben gülayın sonuna kadar arkadasındayım bizde tersı hn istiyo koca ıstemıyoootebrık edıyorum gülay durmak yok yola devammm
yasemin az önce dalacaktım arkadaşa seni bekledim canım. 3 deyince dalıyoruz kendisine...klava: klava:
Geçen gece rüyamda , bebeğimi banyodan çıkartıyordum odasına bir girdim kocam ve ailesi posur posur sigara içiyor ay deli gibi bağırmaya başladım elime terliği aldım vuruyorum hepsine , sabahında eşime anlatıcam ağzımdan aldı lafı kendi rüyasını anlatıyor neymiş , doğuma annem gelmiş ( zaten gelecek ) Ben anneme ağlıyormuşum canım annem sen olmasan ben ne yapardım diye , sürekli övüyormuşum , o da beni rüyasında kenara çekiyormuş annemin yanında yapma diyormuş .... neyse ben sinirlendim dedim o zamaan bile( lohusayken ) beni mi uyaracaksın diye , çünkü onun annesi ve kız kardeşi her ortamda birbirlerini pohpohlarlar bunları söyledim iyi dedi .. adamın korkusu annesinin o ortamda pohpohlanmaması benim derdim sigara ikimiz de aynı gece görmüşüz , ama eşim böyle söyleyince çok sinirlendim ve lohusalıkta yapmadığımı bırakmayacağım söz verdim ...
ya göbek deliği sertleşen varmı bide çok dışarda artık bnmkiii?
haklısın tatlım inş. unutmamışızdır ama ben gülayın sonuna kadar arkadasındayım bizde tersı hn istiyo koca ıstemıyoootebrık edıyorum gülay durmak yok yola devammm
Gülaycım dikkat et artık , doğurursun neyim :))
nasıl yani herşey normalmi sizdeee halaaaa
bahar bu işler sarılmadan da olur:)
kızlar dun egıtımden cıkınca çok guldum. adamın bırı egıtım veren hemsıreyı kenara cektı dedıkı peki doğuma benınm dısımda kaç kişi daha girebilir:) ebru ıle bırbırımıze baktık. hemsıre nasıl yanı dedı. sonra sadece sız dedı:) artık sulaleyımı toplayacak napacak manyak:)
bahar bu işler sarılmadan da olur:)
kızlar dun egıtımden cıkınca çok guldum. adamın bırı egıtım veren hemsıreyı kenara cektı dedıkı peki doğuma benınm dısımda kaç kişi daha girebilir:) ebru ıle bırbırımıze baktık. hemsıre nasıl yanı dedı. sonra sadece sız dedı:) artık sulaleyımı toplayacak napacak manyak:)
aynen bacım yarısı fırladı dışarıya ve taşş gibi.
bunlar birken iki oldu benim başıma yahu. kızım siz beni delirtcek misiniz? ben kollarım kavuşmuyor adama sarılamıyom hatunlar tersine işliyormuş bak baaaaaaakkk...
biz hep böyledık falan dermısım sırnaşık şeysırnaşık şeybaharcım kollara ne gerek yaw yapılsa kolsuzda yapılır ama neyseee hadı kapatttım konuyu adım çıkacakk
yola devam yol arkadaşım....
ay canım ne güzel olur hazır kociş de kendiyle gurur duyar biraz daha, hem verdi tohumunu, hem de ben doğurtturdu diye... çok işlevli maşallah :)
normal canım normal... duydukların gerçek yani :)
ben d eşuan göbek deliği yok, yuvarlak bir halka kadı göbekten geride.... yani komple dümdüz göbekk deliğim şuan.
nasıl yani herşey normalmi sizdeee halaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?