2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya göbek deliği sertleşen varmı bide çok dışarda artık bnmkiii?
benim de pörtledi canımcım. bi de ben yara yaptım salak gibi. ya orası büzüşük ya böle koyu duruyor çüş diyom her banyoda keseliyom nasıl kirlenmiş falan diye. zeytinyağı sürüyom falan kaşınıyo. yara yaptım orayı.
valla hormonlar ablalar beni bu hale getirdi... kimini yemekten yakaladı kimini de bu işten işte.....
.
senin neden kilo almadığını ben anlamaya başlıyorum canım. benneyaptımki
adam manyakmış hakkaten. ne yapacaktı ki mehter takımı ile mi girecekti doğuma...

Oy oy kızlar , beni öldürdünüz gülmekten .... Bir yandan dışarı çıkan göbük delikleri , diğer yandan gebelik fantazileri , bıraktım kocam beni eski halimle hatırlasın , inşallah o günler geri gelirde her şey yoluna girer ayrıca her sabah bana ettiği sözlerden sonra akşam gidipde adama yanaşamam ...

valla benım gelıyo guloay:) dıyokı abla yedım içtim gezdım tozdum. normal hayatımı devam ettım:) tabı sneın düşündüğünde içindedır:)

bizde de normmal gitsin istiyor herşey ama olmuyor valla ya. korkuyorum doğururm felan ödüm patlıyo.

yok cnm ayıp yaaaa ne bilem çocuk içinde hareket ederken ne bilem bizde insanız özledik ama dayanıyossss sabır ediyos diyom bu halde byük konuşmayım ama yapamam hoş eşiminde öle bi talebi yok Allah razı olsun

bacım ben de keseyi denedim ama olmuyor orası kir değil koyulaşmış rengi memişler gibi.

baharcım tatlım valla olabilir, dur beni görümceme koz olarak kullanıyım :lepi:, hatta kocam beni bi daha doktorun yanında şikayet ederse doktora da söylerim. çünkü çok büyük enerji yakıyorum anacım

meryemcim ben hatta doğumu da bu yolla yapsam dedim eşime, eşim bana baktı baktı, sonra bişey demedi....

benım baslarda esım tereduut edıyordu onlarca yazı gonderdım kendısıne:) sonunda ıkna oldu:) ama tabı sımdı desem bu yolla yapalım yok canım sen gıt paşa paşa sezeryan yap der:)

Bu bende olmaz , yakınen gördün iki ay değil iki sene geçse de olmaz :))

gülcan normal doğum düşünüyorsan bu işe devam etmek lazım. eşini bu konuda ıkna et bence.

Canım ben normal istiyorum ama eşimi ikna edemedim ,içerdeki kımıldamaya başladı adam elini çekti , şimdide o koşsa ben yapmam artık olursa olur olmaz sa yapacak bişey yok ...

gülcan normal doğum düşünüyorsan bu işe devam etmek lazım. eşini bu konuda ıkna et bence.

gerçektenmııŞenizakşama söyleyım bakıyım ne diyecek kaydirigubbakcemile3hergün soruyo zaten bugun derste ne ögrendın diyeee bugun kı ögrendıgı duyunca bakalım ne diyecekk:roflol:

yok cnm ayıp yaaaa ne bilem çocuk içinde hareket ederken ne bilem bizde insanız özledik ama dayanıyossss sabır ediyos diyom bu halde byük konuşmayım ama yapamam hoş eşiminde öle bi talebi yok Allah razı olsun

yok bacım ya hele ki 8. aya girmişim bundan sonra hiç yapamam hele ki bir de doktorum erken doğum demiş hele ki iki gündür adet sancısı gibi pek de anlam veremediğim sancılar çekiyorum mimkin değil artık yani klava:

Ben çıkayım yavaş yavaş bu koca göbeğimle zaten zor yürüyorum , dur akşama kocaya bir deneme yapayım ne yapacak merak ediyorum :))Yarın anlatırım :))

gerçektenmııŞenizakşama söyleyım bakıyım ne diyecek kaydirigubbakcemile3hergün soruyo zaten bugun derste ne ögrendın diyeee bugun kı ögrendıgı duyunca bakalım ne diyecekk:roflol:

anlat tatlım derste öğrendikleri pardon uygula yani.....

yasemincim bu konuda gurur yapılmaz canım. ben sabah lafı işitsem de elim mahkum paşa paşa giderim valla gece yanına................ oyyyy ben iyice manyaklaştım ya......

bacım ben de keseyi denedim ama olmuyor orası kir değil koyulaşmış rengi memişler gibi.
öyleymiş canım ben yara yaptıktan sonra fark ettim. :kedi:

höh diyorum sana arkadaşım. ben yürürken tıslıyorum millet maraton koşuyor yahu höh yane höh

oo keske bunu sana bastan soleseydık:) dekı arkadaaslara egıtımde soylemısler. bı kaç da hareket solıyım sana oncesınde gercekten gereklı olan hareketler. alaturka tuvalete oturur gıbı yerde çöemeleceksın durabıldıgın kadar. ve o şekilde yerlerı silmeye özen göster. zorlayacak ama doguma yardımcı. yanına bunuda ekle eşine ıkna olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…