biz hep böyledık falan dermısım sırnaşık şeysırnaşık şeybaharcım kollara ne gerek yaw yapılsa kolsuzda yapılır ama neyseee hadı kapatttım konuyu adım çıkacakk
benim de pörtledi canımcım. bi de ben yara yaptım salak gibi. ya orası büzüşük ya böle koyu duruyor çüş diyom her banyoda keseliyom nasıl kirlenmiş falan diye. zeytinyağı sürüyom falan kaşınıyo. yara yaptım orayı.ya göbek deliği sertleşen varmı bide çok dışarda artık bnmkiii?
senin neden kilo almadığını ben anlamaya başlıyorum canım. benneyaptımkivalla hormonlar ablalar beni bu hale getirdi... kimini yemekten yakaladı kimini de bu işten işte.....
.
adam manyakmış hakkaten. ne yapacaktı ki mehter takımı ile mi girecekti doğuma...bahar bu işler sarılmadan da olur:)
kızlar dun egıtımden cıkınca çok guldum. adamın bırı egıtım veren hemsıreyı kenara cektı dedıkı peki doğuma benınm dısımda kaç kişi daha girebilir:) ebru ıle bırbırımıze baktık. hemsıre nasıl yanı dedı. sonra sadece sız dedı:) artık sulaleyımı toplayacak napacak manyak:)
DOĞUMDAN İKİ AY SONRA / 3 - Hürriyet
kızlar habere bakın, kadın ne olmuş hamilelikten sonra.
bakın haberde hamileliği süresince fiziksel aktiviteyi sürdürmüş diye... nasıl bir aktivite, benim aklıma spor gelmiyo mesela he he :)
gülcan normal doğum düşünüyorsan bu işe devam etmek lazım. eşini bu konuda ıkna et bence.
gülcancım benim adım çıktı bak,,, sakın düşme bunların diline he he :)
bakın haberde hamileliği süresince fiziksel aktiviteyi sürdürmüş diye... nasıl bir aktivite, benim aklıma spor gelmiyo mesela he he :)
bizde de normmal gitsin istiyor herşey ama olmuyor valla ya. korkuyorum doğururm felan ödüm patlıyo.
benim de pörtledi canımcım. bi de ben yara yaptım salak gibi. ya orası büzüşük ya böle koyu duruyor çüş diyom her banyoda keseliyom nasıl kirlenmiş falan diye. zeytinyağı sürüyom falan kaşınıyo. yara yaptım orayı.
senin neden kilo almadığını ben anlamaya başlıyorum canım. benneyaptımki
adam manyakmış hakkaten. ne yapacaktı ki mehter takımı ile mi girecekti doğuma...
benim de pörtledi canımcım. bi de ben yara yaptım salak gibi. ya orası büzüşük ya böle koyu duruyor çüş diyom her banyoda keseliyom nasıl kirlenmiş falan diye. zeytinyağı sürüyom falan kaşınıyo. yara yaptım orayı.
senin neden kilo almadığını ben anlamaya başlıyorum canım. benneyaptımki
adam manyakmış hakkaten. ne yapacaktı ki mehter takımı ile mi girecekti doğuma...
meryemcim ben hatta doğumu da bu yolla yapsam dedim eşime, eşim bana baktı baktı, sonra bişey demedi....
gülcan normal doğum düşünüyorsan bu işe devam etmek lazım. eşini bu konuda ıkna et bence.
yok cnm ayıp yaaaa ne bilem çocuk içinde hareket ederken ne bilem bizde insanız özledik ama dayanıyossss sabır ediyos diyom bu halde byük konuşmayım ama yapamam hoş eşiminde öle bi talebi yok Allah razı olsun
gerçektenmııŞenizakşama söyleyım bakıyım ne diyecek kaydirigubbakcemile3hergün soruyo zaten bugun derste ne ögrendın diyeee bugun kı ögrendıgı duyunca bakalım ne diyecekk:roflol:
öyleymiş canım ben yara yaptıktan sonra fark ettim. :kedi:bacım ben de keseyi denedim ama olmuyor orası kir değil koyulaşmış rengi memişler gibi.
baharcım tatlım valla olabilir, dur beni görümceme koz olarak kullanıyım :lepi:, hatta kocam beni bi daha doktorun yanında şikayet ederse doktora da söylerim. çünkü çok büyük enerji yakıyorum anacım
gerçektenmııŞenizakşama söyleyım bakıyım ne diyecek kaydirigubbakcemile3hergün soruyo zaten bugun derste ne ögrendın diyeee bugun kı ögrendıgı duyunca bakalım ne diyecekk:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?