Ben çıkayım yavaş yavaş bu koca göbeğimle zaten zor yürüyorum , dur akşama kocaya bir deneme yapayım ne yapacak merak ediyorum :))Yarın anlatırım :))
Oy oy kızlar , beni öldürdünüz gülmekten .... Bir yandan dışarı çıkan göbük delikleri , diğer yandan gebelik fantazileri , bıraktım kocam beni eski halimle hatırlasın , inşallah o günler geri gelirde her şey yoluna girer ayrıca her sabah bana ettiği sözlerden sonra akşam gidipde adama yanaşamam ...
ayy inş.bende özledim çok eski günleri valla ne yalan diyimmmm
ayyyyyyyyyyy gülayyy hakket sen neymişsin beeee çok efor sarf ediyon heeee ben gibi 10 kilo alsaydın kalkışmazdın böle bişiyeee...tıslamaktann
söyle söyle tülaycım sen de özledin di mi anacım, masum kız numaraları yapma bize:)
he canım benim asıl sırrım buymuş, baharcım keşfetti, ben de geç danketti valla.
oo keske bunu sana bastan soleseydık:) dekı arkadaaslara egıtımde soylemısler. bı kaç da hareket solıyım sana oncesınde gercekten gereklı olan hareketler. alaturka tuvalete oturur gıbı yerde çöemeleceksın durabıldıgın kadar. ve o şekilde yerlerı silmeye özen göster. zorlayacak ama doguma yardımcı. yanına bunuda ekle eşine ıkna olur:)
canım zararın neresinden dönsen kar. biz de doğumdan sonra kiloları atmak için kampa sokarız adamları....aaaa bilseydik bisde ara vermesdik tuuhhh geç kaldık gayrııı
şaka bı yana meryem dediğin hareketi yapıyorum ben ama o şekılde degıl beklemeyıp oturup kalkıyodum 5 kez falan o şekılde bekleyım ozaman valla normal olsun dıye gayet hareketlı olmaya calısıyorum.....bılgıler için saol canım duydukca söle bana neler yapabılırım yakında hurmaya falanda başlıcam bakalım artık
canım zararın neresinden dönsen kar. biz de doğumdan sonra kiloları atmak için kampa sokarız adamları....
cnm o hareketleri hamile platesinde izlemişyim ama plates topuyla faydalı sanırım
söylerım canım. kardesımın esıne annmler cevresı falan ogretmıs. o bana anlattı bunları. dr dogum yaparken demişki masallah 3. dogumu gıbı rahattı. haa bırde yuruyus. ama bu sıocakta sadece akşamları mumkun bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?