2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çıkayım yavaş yavaş bu koca göbeğimle zaten zor yürüyorum , dur akşama kocaya bir deneme yapayım ne yapacak merak ediyorum :))Yarın anlatırım :))

canım deneme işine kocişe durumu anlatmakla değil direk uygulama ile başlıyosun kaydirigubbakcemile3.....

yarın hayırlı haberler bekliyorum, öptüm....

ayy inş.bende özledim çok eski günleri valla ne yalan diyimmmm

ayyyyyyyyyyy gülayyy hakket sen neymişsin beeee çok efor sarf ediyon heeee ben gibi 10 kilo alsaydın kalkışmazdın böle bişiyeee...tıslamaktann

şaka bı yana meryem dediğin hareketi yapıyorum ben ama o şekılde degıl beklemeyıp oturup kalkıyodum 5 kez falan o şekılde bekleyım ozaman valla normal olsun dıye gayet hareketlı olmaya calısıyorum.....bılgıler için saol canım duydukca söle bana neler yapabılırım yakında hurmaya falanda başlıcam bakalım artık

cnm o hareketleri hamile platesinde izlemişyim ama plates topuyla faydalı sanırım

söylerım canım. kardesımın esıne annmler cevresı falan ogretmıs. o bana anlattı bunları. dr dogum yaparken demişki masallah 3. dogumu gıbı rahattı. haa bırde yuruyus. ama bu sıocakta sadece akşamları mumkun bu

canlarım sizleri çok öpüyoooommm ben mutfağa doğruuu gidiyooommmm
kendinize ve bebişlere ii bakınnnnnn

ne güzel ya darısı başıma artık:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…