2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
dün akşam çok fena adet sancılarım başladı, oraya otur, olmadı kalk, yok geçmiyor, gittikçe artıyo ağrılarım
napalım derken gittiğim hastaneyi aradık, nöbetçi doktorla konuştuk, adet sancım var dedim, ağrı kesici içsem rahat edermiyim, napiim diye?
hayır sakın ağrı kesici alma, en yakın bi hastaneye git ve NST çektir dedi
adet sancılarının şiddeti artınca doğuma kadar gider ve 32 - 33 haftalık bebeğiniz dünyaya gelirse size hemen vermezler, yoğun bakıma alırlar dedi
Nst de sancın çıkarsa serum filan verip geçiştirmeye çalışacaklar, yok sancın çıkmazssa korkulacak bişey yok dedi
tamm dedim kapattım ve ağladım, iyice korkuttu kadın beni
yok yaa ben üşüttüm bu adet sancım ondandır sıkı giyinip yatayım sabaha geçmezsse öyle giderim hastaneye diye düşündüm
neyse sabaha kadar tabii uyuyamadım sancıdan, soğuk soğuk terler döktüm ama hiç azalmadı ağrılarım
sabah kalkıp kahvaltımızı yaptık ve en yakın hastaneye gittik
doktor önce muayene etti, suyun yerinde, bebeğin pozisyonu iyi, kilosuda haftasına göre gayet iyi dedi
1,790 gr mış Kızım, idrar tahlili yaptır ve nst ye bağlan bakalım ne çıkıcak dedi
ben ağrıdan ayakta duramıyorum tabii
neyse nst ye bağladılar, kızım hiç durmadı yerinde, gımıl gımıl oynadı
nst ve idrar sonucumuz temiz çıktı
doğum sancısı görünmüyor dedi, güzel haber yanii
ağrılarım için BUSCOPAN ve Parol verdi
bol bol dinlen yorma kendini dedi, yolladı eve
ağrılarım hala devam ediyor ancak erken doğum riskimin olmaması beni çok sevindirdi
akşamdan beridir eşim iyice kaptırdı kendisini, ayy kızımız geliyo falan filan
Allah korusun yaa dedim, daha çok küçük, nere geliyo büyüsünde zamanında gelsin dedim

işte böyle bir gece ve gün atlattık

Ah canııım ne çok korkmuşsundur kimbilir gelmiş geçmiş olsun yaa ablamında görümcesi son iki ayı boyunca sürekli hastaneye gidip serum taktırdı o sancılardan bi nedeni yok dediler gerçektende erken doğurmadı şu anda 39. haftası hatta hala doğurmadı :)

Ya benim dışımda yeniden çarpıntıları başlayan var mı? ilk üç ay vardı benim geçmişti şimdi tam gaz başladı yine bugünlerde yaa. küt küt küt.

sorma olası bir ağrıda insan en kötü şeyimi baz alır? dünkü doktor en kötüsünü düşündü işte, bendedoğal olarak baya korktum
hayırlısıyla bi atlatsak şu doğumu

gecmis olsun canim dikkat et kendine fazla hareketde etmeeeelmaz:

Geçmiş olsun Eslemcim. Dikkat et kendine cnm

sağolun kızlar teşekkür ederim
kendime dikkat etmeye çalışıyorum ama neden sebep bu adet sancısını çekiyorum bi bilsem ona göre tedbir alıcam ama yok, bilmiyoruz
adet sancısıyla sağ bacağıma öyle bir kas ağrısı girmişki anlatamam
sakat gibi yürüyorum resmen, Allahım bana ve tüm hastalara şifa versin inşallah
annelik hakkaten zor bir zanaatmış yaa :çok üzgünüm:

COK GECMİŞ OLSUN CANIM.BİR SORUN CIKMAMASINA COK SEVİNDİM.AMA KİMBİLİR NASIL korkmussundur.belki klimadan dolayı falan üşütmüşte olabilirsin.umarım tekrar bir sorun yasamassın.

teşekkür ederim salihacım, sağol canım
birkaç gece eşim yatak odasında vantilatör çalıştırdı sabaha kadar
evim çatı katı dairesi olduğu için sauna kadar sıcak oluyor
oda haklı olarak havalandırarak uyumak istiyor tabii
ondan sebep de olabilir

herkese kocaman selaaam 60 sayfa yazmışsınız okuyamadım valla o kadarını :roflol: :roflol:
eslemcim çok geçmiş olsun, erken doğumla ilgili bi tehdit olmamasına çok sevindim tatlım :)

kızlar biliyorsunuzben de doktora gittim bugün ultrason için gün vermişti....
odaya girdim uzandım, ekran görünmüyor tabii.. kadına dedim geçen ay dönmemişti (ALlahtan sormuşum yoksa onu da söylemicek)
hala dönmemiş dedi makat geliş daha dedi başı burda diye göbeğimin az üstünü işaret etti...
diğerleri normal mi dedi, ilk bebeğim dedim.. sezeryan olursun işte dedi (ne alakaysa -tatlicadiarzu)
aman dedim inşallah döner normale, sezeryan beni ürkütüyor dedim.. şaşırdı kadın :roflol:
sonra sonucu doktora götürdüm, kilosu 1706 yazıyordu fasülyemin opuyorumnanaktan o da Allahtan anlayabileceğim şekilde yazılmış :roflol:
değerler normalmiş, kan testi sonucu falan iyiymiş sorun yokmuş, ilaçları gösterdim elevit ve duofen midir nedir o...
onlara devam başka hiçbi sorun yok gayet güzel bi dahaki ay muayeneye gel dedi....
kızlar bebeğimin kilosu çok sevindirdi beni, inanılmaz aç gtmiştim ve gayet güzel çıktı buna rağmen kilosu ama noolur dua edin dönsün
resmen moralim bozuluyor sezeryanı düşündükçe yaa, noolur bize de dua edin dönsün şu sıpa...

ebebek mağazasına da gittim, graconun bi modeli 400 liraydı travel sistem... ne yapacağıma karar veremiyorum hala... işte böyle kızlar, inşallah yarın görüşürüz :) herkese tatlı rüyalaarr :)

canım maşallaH BEBİŞİNE.BU ARADA SON DAKİKAYA KADAR DÖNEBİLİYORMUŞ BEBEKLER UMARIM DÖNR AMA SEN CANINI SIKMA SAĞLIĞI YERİNDE OLSUNDA

Eslem çook geçmiş olsun, benzer sorun bende geçen hafta oldu. İlk gün sol tarafıma agrı girdi biraz dinlendim geçti, ertesi gun k.valdeme giderken yolda yine agrı resmen adım atamaz hale geldim. zar zor gittim kayınvaldeye, baktım agrı/ agırlık devam ediyor k.pederle doktora gittik salak dr. 1 saat sonra aldı beni muayeneye ama o zamana kadar ne agrı ne bişey kaldı,Ntsde de birşey yok, ertesi gun kendi dr. uma gittim idrar testi & nts baktı sorun yok..Az su içmiş olabilirsin yada rahim baskı yapıyordur dedi.. ama oyle boyle bi agrı degildi, ama tekrarlama yapmadı bi daha:uhm:

sağol canım teşekkür ederim
maşallah senin kızına da, kilosu çok iyi
merak etme canım yaa döner Allahın izniyle, hiiiç telaşlanma
herşey normal gibi görünen kişilerinde bi bakıyosun açılması olmuyor sezeryana alınıyor
o sebeple gönlünü ferah tut, hayırlı olan doğum hangisiyse sen ve bebeğin için o olsun canım
sanada tatlı uykular, Allah rahatlık versin opuyorumnanaktan

hadii yaa sanada çok geçmiş olsun güzelim
yaa son aylara yaklaştık yaa tedbirli olup doktora görünmekte fayda var
ihmale gelmez ağrılar, anlamadığımız, normal gördüğümüz ağrılardan bişey çıkabilir
Allahım hayırlı sağlıklı zamanında doğum yapmayı nasip etsin

günaydın kızlar
eslemcim çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın cnm inş.
son zamanlar yaklaştıkça sorunlar artıyor sanırım Allah yardımcımız olsun inş.

bende bişi paylaşmak istiom sizle: akşam yürüyüş yaptım ama vajinama bıçaklar saplandı sanki....(sabah akşam yürüyüş yapıyorum artık)
allah ım nasıl vajinamda bir basınç kesin dedim doğum kanalına giriyo bebişim eve geldim çamaşırımda bi ıslaklık ayyyy dedim suyummu geliyo bi panikkk sonra 2 dk bir temiz peçeteyle kontrol ettimki devam etmeyen bi akıntıymış çok şükür ama ömrümden ömür gitti....bu kadarı atlattık sağ salim bundan sonrada öle olur inş. hepimizin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…