2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Eslemcim çok geçmiş olsun neler atlatmışsın ama iyi bari erken doğum riskin falan yokmuş... Artık ağrıları , sancıları daha fazla dikkate almak lazım. Dikkat et canım kendine.

Mervecim sıkma canını daha önünde çok uzun zaman var mutlaka döner , dönmese bile hakkınızda hayırlısı neyse onu versin rabbim... Bebişinin kilosu da çok ii maşallah.

Betülcüm sana da geçmiş olsun, son aylara girdiğimiz belli oluyor kızlar , geçmiş olsun dileklerimiz ne kadar çoğaldı kaydirigubbakcemile3 Allah beterinde korusun , hepimize zamanı gelince sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.

günaydın kızlar
eslemcim çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın cnm inş.
son zamanlar yaklaştıkça sorunlar artıyor sanırım Allah yardımcımız olsun inş.

Günaydın Tülaycım... Ahhh sen yine mi burdasın , yine erkenden kalktın mı klava:

Sende zor bir gece atlatmışsın canım ama akıntı yürüyüşle gelen normal birşeydir çok mu fazlaydı ki panikledin? Bıçak saplanmaları ise artık çok olağan birşey bizim durumumuz için. Hadi sana da geçmiş olsun canımcım sende dikkat et kendine.

Günaydın Kızlar nabersiniz kahvaltı yaptık biz

Günaydın Bircancım dün yazdıklarını okudum çok üzüldüm tatlım, cvp yazacaktım ama çıkmışsın. Takma kafana canım yaa bugünlerde geçecek eşinde mutlaka anlayacaktır yaptığı hatasını... Sen iyi ol ki poyrazımız da iyi olsun. opuyorumnanaktan

dilekçim napim ben saat 8 i iple çekiyom gözlerim ağrımasa gece bile yazcam uyuyamıyomkiii..ama ne yapalım Allah bu günlerimizi aratmasın inş.

sen nasılsın tatlışım

günaydın cnm hoşgeldin akşam sıkmadılar demi seni...üzmediler inş.

Tülay nasıl oldun sen tatlım. Akşam çıktım eşimin işyerine gittim onunla beraber yeni evimize gittik su bağlanmış klazötler konmuş. Neyse sonra babaanneye gittik yemeğimizi orda yedik zaten kayınvalidem gelmemişti 20:30 da gelmiş bizde 21:00 de çıktık yukarı nasılsın diye sordu ağız ucuyla buda birşey tabi neyse biraz oturduk oda mutfakta oyalandı eşim karnım acıkı dedi ona bişiyler hazırladı ben yerimden kalkmadım banada süt koymuş masaya içtim onuda uykumvar dedim eşime oda annesine söyledi yataklarımızı yaptı yattık ama bişiy söyliyeceğinde eşime söylüyor çok komik karışmasa olmaz ama bari direk bana söyle demi? neyse sanki diken üstünde yattım hiç uyuyamadım çokta sıcaktı. Sabah 7 de sesleniyor eşime bircan kalmıyormu diye oda komikti neyse kalktım günaydın dedim oda baan ddedi giyindim çıktım

Günaydın hanımlar , inşallah sorunsuz bir gün daha geçiririz , valla Tülaycım bende erkenciyimdir ama bu sabah resmen 5 dakika daha uyumak için neler vermezdim canım, bence sende canının kıymetini bil hazır evdeyken ve bebiş gelmemişken bol bol dinlen ... Ayrıca o sıvı gibi akıntı ara ara bende de oluyor , ya sabah kalktığımda ya da gün içinde kendimi çok sıkıp wc ye gitmediğimde .

Günaydın canım. Tek tesellim bebeğim o benim bianem iyi ki var iyi ki benimle Allah'ıma şükürler olsun ama çok üzülüyorum bebeğimi çok üzüyorum odabenimle bir ağlıyordur kıyamam ona. ama geçicek inşallah

dilekçim napim ben saat 8 i iple çekiyom gözlerim ağrımasa gece bile yazcam uyuyamıyomkiii..ama ne yapalım Allah bu günlerimizi aratmasın inş.

sen nasılsın tatlışım

İyiyiz canım bizde ne olsun haftanın son gününü tamamlamak için yine kızımla iş başındayız hihoyyyt Dün gece benimde çok belim ağrıdı yatmadan önce ama sanırım yatış pozisyonundan kaynaklı bir bel ağrısıydı çünkü yarım saat kadar sırtüstü yatınca geçmiş. Sonra yine bir sağa dön , bir sola dön derken sabah olmuş... Son 1 haftam inşallah haftaya sonra ver elini tatil. :lepi:

Ah Bircancım , Allah yardımcın olsun ,sende aynı taktiği uygula bir şeye ihtiyacın olunca eşine söyle o söylesin annesine :)) Ve kendinide yorma sakın , kadın kötü niyetli değildir eminim , ama işte erkek annelerinde ki şu kız evinde kalınmaz psikolojisi var ya o yüzden hep ...

ah canım yaaa hiç kıyamıyom sana biz kendi evimizde rahat değiliz yok uykusuzluk,yok wc,yok sıcak Allah yardımcın olsun takma geçicek bu günlerde inş.bebişinle kendi evinde huzurlu olursun inş.

ah canım bende işe giderken öleydim hatta son 1 hafta hep yarım saat geç gittim ama evde kaldım böle oldum..yani ama işteki kadar yorulmuyorum uyuyamasamda rahat kıyafetler giyiyosun cnm ne isterse yiyorum ii yönleride var elbet

kıyamam sana az kaldı cnm hep beraber sabır edicez inş...

kıZLAR CUMANIZ MÜBAREK OLSUN HAYIRLI CUMALAR OLSUN İNŞALLAH

herkesin cuması mübarek olsun.Rabbim bugünün hürmetine sıkıntılarımızı gidersin inş...

Kıyamam ben sana ağlama lütfen ahh bu kayınvalideler niye bu kadar inatçılar ki ?
Geçecek canım bugünler üzme lütfen kendini. Bak evinizde tamamlanmak üzere azıcık daha sabır...

günaydın kılar herkeze hayırlı cumalar

bircan canım nolur artık biraz rahat olmaya çalış lütfen prensin için

tülay canım dikkat et kendine uyusana kızım yaaa biz uyumak için çıldırıyoruz haftaya cuma bende izne çıkıcam

eslem geçmiş olsun canım sanada

bencede haklısın nedense eşimde dün çok anlayışlıysı babasının evinde kalınca böyle oluyor sanırım

ah canım yaaa hiç kıyamıyom sana biz kendi evimizde rahat değiliz yok uykusuzluk,yok wc,yok sıcak Allah yardımcın olsun takma geçicek bu günlerde inş.bebişinle kendi evinde huzurlu olursun inş.

İnşallah canım ya geçene kadar atlata bilsem Allahımdan başka birşey istemiyorum. Allah sabır versin dur bakalım bu daha ilk gündü

Kıyamam ben sana ağlama lütfen ahh bu kayınvalideler niye bu kadar inatçılar ki ?
Geçecek canım bugünler üzme lütfen kendini. Bak evinizde tamamlanmak üzere azıcık daha sabır...

Bizimkiini ben böyle bilmezdim benim kayınvalidem çok iyi derdim ama inatçı vesat ve kıskanç bir insanmış yazık hemde çok yazık. Napalım Atsan atılmıyo satsan yapılmıyo 4 gün annemde kaldım ortalık birbirine girmişti nedense dün akşam herşey süt liman olmuş herkes mutluydu ben hariç

kızlar geçmiş olsun. artık hepimizin sacma sapan agrılarımız başlıyor. alışana kadar sanırım her seferınde doguruyoruz sanacagız

ağustos annelerinden biri bakın doğumunu nasıl anlatmış arkadaşlarrrr

eeylem2007 kullanıcısından alıntı
:))

Allah hepinizden razı olsun darısı hayırlısıyla hepinizin başına. Doğumum normal oldu arkadaşlar. Nasıl oldu inanın bilmiyorum :) Sata göre 18 gün vardı galiba. Yani sata fazla güvenmemek lazım herhalde Allahın işi işte. Benimkinin geceleri hareketleri fazlalaşmıştı kaşıntılarda vardı pek uyuyamıyodum zaten. Kandil akşamı işte namaz kılmadım malesef ama dua ettim, tv deki hocalara eşlik edip artık hurma yemeyede başlıyım filan diyede aklımdan geçirdim. Eşim vardiyalı çalışıyo evde değil sabah 8 de gelicek . Uzatmıyım uyuyamadım yine saatı 5 yaptım eşimi aradım ya uyuyamıyorum ben diye. Konuştuk kapattık. Saat sabah 7:00 civarı karnımın içindeki bıcırık tekme attı sanki ve ben altıma kaçırdım sandım . Kalktım bi baktım evet ıslanmışım ama idrar değil bu tuvalete gidene kadar epey kaçırdım bi baktım peçetede kan var korktum, biraz şaşırdım ne ağrı var ne sancı. Bekledim biraz devam edicekmi diye baktım durdukça su devam ediyo. Eşimi aradım 7:30 gibi herhalde doğurucam benim suyum geldi dedim. 8 e doğru geldi. hastaneye gittik takside ufaktan bi ağrı girdi belime ve geçti. Hastaneye vardık doğumhane katına çıktık kayınvelidemi aradım o geldi sağolsun başıma drun biri geldi bilgilerimi almaya sorular soruyo ben o arada anlıyorum işin ciddiye bindiğini normalmi sezeryanmı dedi normal olursa normal olsun dedim drun ne dedi dei bu hafta muayene edicekti dedim. Neyse önlük verildi giydim yattım yatağa biraz biraz arada bi acı yokluyo beni geçiyo nst ye bağladılar saat 8:40. ınanın o saatler nasıl geçti çok hatırlayamıyorum ebeler geldi alttan baktı dr geldi baktı iyi gayet güzel kolay doğuracaksın filan diyolar yok diyorum ben doğuramıycam bunlar beni mecbur sezeryana alcak. Sancılar 15 dk ya düştü sonra 10 dk ya sonra 5 sonra 2 galiba. Regl dönemlerimde hastanelik olurdum o günleri filan getirdim aklıma dayan hatıra diye ve inanın regl dönemimde çektiğim sancıların yanında hafifti doğum sancısı ebeler geldi saçını görüyoz bebeğin ıkınmayı biliyomusun filan dedi bunlar benle kafa buluyo diyorum ya ne saçı ne başı vallahi bak saçını görüyorum sancı geldikçe ıkın dedi öyle yapmaya çalıştım beni doğumhaneye aldılar sancın geldikçe ıkınıyosun 2-3 kere ıkınsan tamam dediler oturdum yatağa sancı bekliyorum yok sancı güldüm hatta geçti diye. Allahım yardım et dedim, bebeğimle konuştum o arada hiç üzmedin beni şimdide üzme nolur diye. Ardından geldi sancım ıkınmaya çabaladım başarılı oldumda ebelerinde yardımıyla bi ara bi bebek sesi geldi hadi dedi dr ıkınmaya devam eşide gelsin tamamdır. Ben inanamıyorum. Sağlıkjlımı dedim duymuyomusun sesini dedi. Duyuyorumda nasıl bi ruh halindeyim anlatamamki ben sana be ebe o sesten fazlasını istiyorum görmek istiyorum onu. Eşide geldi dikiş atıldı kaç dikişim var inanın bilmiyorum dr söylemiyim dedi bende ısrarcı olmadım. Bebeğimin sesini duydukça ağladım işlemler bitti giyindim kalktım ve bebeğimi gördüm anlatamam arkadaşlar tarifi yok inşallah hepiniz yaşayıp görüceksiniz. Sandalyeye oturdum odama doğru yol alıyodum eşimide ağlarken gördüm pilimin bittiği an yani.
Kemal Çağanımın 2.990 gr, boyunu söylemiyolar cuma kontrolü var o zaman söyleyeceklermiş evde ölçüyüm dedim yok bacakları filan hep anne karnındaki gibi olduğundan yanlış olcek bulaşmadım hiç. Sütünün azlığından sarılık olabilir bebek başlangıç mamaları alın dedi dr. üzüldüm tabi alırsam alışıcak ve belkide emmez diye düşünerekten almadım eve çıktığımda bakarım gidişata dedim. Şükür geliyo sütümde foşu foşur olmasada emdikçe çoğalıyomuş zaten. Cuma gittiğimde olumsuz bi şey söylerse mama alırım tabi.
Doğum hikayemide özellikle anlattım uzunca normal doğum isteyipte benim gibi korkan arkadaşlar için ,hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun tabi ama normal isteyen arkadaşlar valla yaparsınız ben yaptım ya herkes yapabilir diyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…