günaydın kılar herkeze hayırlı cumalar
bircan canım nolur artık biraz rahat olmaya çalış lütfen prensin için
tülay canım dikkat et kendine uyusana kızım yaaa biz uyumak için çıldırıyoruz haftaya cuma bende izne çıkıcam
eslem geçmiş olsun canım sanada
gunaydın kızlar
günaydın kılar herkeze hayırlı cumalar
bircan canım nolur artık biraz rahat olmaya çalış lütfen prensin için
tülay canım dikkat et kendine uyusana kızım yaaa biz uyumak için çıldırıyoruz haftaya cuma bende izne çıkıcam
eslem geçmiş olsun canım sanada
günaydın meryemcim
hoşgeldin ayfer uyuyamıom ama yormuyom kendimi bol bol yürüyorum cnm
kızlar günaydııın ve hayırlı cumalarrr!
bircancım Allah yardımcın olsun inanki yaşadığın stresi anlıyoruz.şöyle böyle desek ne olacak ama rahat edebileceğin gibi olması için eşinle konuşsan.morale ihtiyacın var senin sıkılmaya değil.
tülaycım dediğim gibi doktorun dedi ise sıkıntı yok su gelse devamlı gelir diye ıstırahat et doktor öyle dedi bana.hazır fırsatın varken.
eslemcim sanada geçmiş olsun canım,betülde aynısını anlatmış hepimizde oluyor yürüyecek derman kalmıyor gaz sancısı gibi bişi ler oluyor falan olacak geçicek hayırlısı ile hepimizin inşallah.
günaydın kızlar hayırlı cumalar
Bircan seni çok seviyorum üzme kendini ne olur kıyamam sana da kuzuna da
Eşim anlayışsız canım bu konuda ama dün dedim 2 gün burda 2 gün karabağlarda dedim işine gelirse yoksa o kalsın orda ben giderim anneme
günaydın canım sana da hayılrı cumalargünyadın herkese hayırlı cumalar
günaydın cnm hoşgeldinnn nasılsın?????? (beni sevmiyormusun)
ya hiçte öyle durmuyo ama erkekler aileleri söz konusu olunca hiç belli olmuyorlar anacım ki sende melek gibi kızsın buradan tanıdığım kadarıyla.sen yaptırmayı bil söyle tamam mı ama güzellikle.ben diyom ama bende bilmiyom salak gibi yaptırmayı.ama dene yinede iyilikle.
kızlar bişiy soracam sabahtan beri vajinama doğru bir itme gibi bişiy hissediyorum sizde de var mı oldu mu hiç endişelendim biraz
ay kıs maşallah diyim sana ve yürüme taakati içinde olanlara.ben tıss ya çok kilo aldımya ondan heralde markette gezin işim bitiyor.
bu arada doğum hikayesi süperdi yaa.
bişi sorcam kızlar diyelim sancımız geldi açılma oldu biraz.yinede sezeryana alıyolar dimi kalakamiyim normal doğum yapmak zorunda kalmıyos dimi? bi bilen varsa söylesin.
valla yürümek gözün görsün yorulmuyomda hiç manyakmıyım neyimmmmmm
cnm sen planlı sezaryen düşünüyorsan zaten dr sancılarından önceki 1 haftada sana gün verir.. ama nasip te ne varsa o olur yanii ne diyim sezaryen gününden önce de sancın tutup çok rahat bi normal doğum yapabilirsin hakkımızda hayırlısı olur inş. cnmmm
günaydın canım sana da hayılrı cumalar
Tülayım seni ve diğer bütün kızları çok seviyorum aşk olsun opuyorumnanaktan sen nasılsın canım
saol cnmmm bende burdaki herkesi çooookkk seviyommmmm evet vajina saplantısı bende de var bebişler kuduruyolar artıkınnnn ondan oluyo cnm korkma
ben işyerine kahv.gidiyom kızlar değişiklik olsun bugün öpüyorum hepinizi şimdilik gelince görüşürzzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?