2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslara fikir verir en azından diye dusundum canım :)) sende hosgeldin bu arada

Günaydın canlarım. Hayırlı cumalar olsun hepimize inş. Nasılsınız bugün?

Mervcim maşallah prensesine. Cnm üzülme şimdiden daha zamanın var bebeğinin dönmesi için. Dönmese bile yapıcak birşey yok tatlım sağlıklı olsunda

Tülaycım geçmiş olsun sanada. Artık olacak bu tip batmalar ağrılar. Yorma sende kendini cnm

Bircancım, seni merak ettim valla bütün akşam. Ne yaptı bu kız acaba diye? Neyseki laf dalaşı olmamış. Sende bundan sonra eşine söyle cnm oda annesine iletsin madem o sana bu şekilde davranıyorsa :))))

Dilekcim bencede çok iyi yapmışsın eşine destek olmakla. Onlar bizim hayat arkadaşımız. Aynı şey senin başına gelse eşinde senin davrandığın gibi davranırdı.

tatlım nabersin nasılsın bebeğin nasıl hoş geldin

iyiyim canım benim, sizde çalkantılar var sanırım... zor biraz ama canını sıkmamaya çalış tatlım...
bebek iyiymiş göremedim çünkü devlet hastanesinde görünmüyormuş -tatlicadiarzu- sinir oldum ama neyse iyiymiş en azından kaydirigubbakcemile3
sen de iyi ol tatlım oğluş da iyi olsun tamam mı :1hug: :1hug: :1hug:
çok az kalmış bak, çok az...

arkadaslara fikir verir en azından diye dusundum canım :)) sende hosgeldin bu arada

hoşbulduk bengicim, çok sağol :)
evet süper oluyor valal okumak, en azından ne yapacağına karar veriyor insan, sağlıklısına ve güvenlisine...

Canım sanada kolay gelsin az sıkıntılı çabuk geçen bir gün olsun Hayılrı bir cuma olsun Allah dualarımızı kabul etsin
amin canım amin. azcık okudum. senin de sıkıntılı geçmiş azcık sanırım. aman gülüm sayılı gün he he de geç herşeye. üzme sıkma kendini. allah korusun sana bişi olsa gene sen çekersin kimse demez biz bu kızı üzdük te böyle oldu diye.

...
Mervcim maşallah prensesine. Cnm üzülme şimdiden daha zamanın var bebeğinin dönmesi için. Dönmese bile yapıcak birşey yok tatlım sağlıklı olsunda
...

günaydın hoşgeldin özgecim :)
haklısın canım, yeter ki sağlıkla doğsunlar da...

azbycv canım senın bebeklerın nasıl?

canım iyi olacaklar inşallah.bu hafta hep kalp ve solunum sıkıntılarıyla uğraşıldı.duktus açıklığı kapanmadı ve ilaca başvuruldu kapatmak için şimdi duktuslar kapandı ama solunumlar bir türlü rayına girmedi ilaçtan sonra.dün kızımızın solunumu ambu yapmayı gerektirmiş yani durmaya kalkmış daha ilerleyip kalbide durdurmaması için ambu yapmışlar.oğlumuz biraz daha rahat ama o bile tam rahat değil tahmin edeceğiniz üzere.yani gayretler devam ediyor.inşallah Rabbim yardım eder başarırlar.dualarınızdan eksik etmeyin

Boşver diyo bizimkide takma dedi kalkıp bişiy dese kavga olcak diye susuyor aslında baabsındna çekiniyor bide artık bu konu kapancakmış öyle diyor eskisi gibi olmaz dedim bende eskisi gibi davranmam kusura bakmasın kimse kalbim kırıldı soğudum bir kere zaten oda eskisi gibi davramaz soğuk buz dolabı gibi

canım nasılsın? yarın bebişi görcekmişsin güzel haberler ver bize inşallah.

sagol baharcım iyiyim çok sukur ...yarın ıçın heyecanlıyım biraz :) insallah guzel haberlerle de gelirim canım

Günaydın canlarım. Hayırlı cumalar olsun hepimize inş. Nasılsınız bugün?

.

gunaydın ozgecim hosgeldin sanada hayırlı cumalar :) haftanın son gunu ya keyifler daha da super

canım merak etme sen dualarımız kuzuların için . . .insallah tum sıkıntıları atlatacaklar

evet herkes kendini siler süpürür kenara yaslar suçlu ben olurum

Ahhh minik kuzularım benim. Ya Allah yardımcıları olsun. Kıyamam ben onlara. İnş. çok sağlıklı olucaklar. Kucağına alıcaksın cnm onları. Şu mübarek cuma günü bütün iyilikler sağlıklar onların olsun inş. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

E tabi artık herşey eskisi gibi olamaz. Seni kırdı bi kere. Üstüne kaç kere daha kırdı. Sen kendini üzme artık. Ne kadar ekmek o kadar köfte hayatım. Sen oğluşunu düşün. Tavrını devam ettir bence. Herkeste haddini bilsin

Kızlaaaaar herkese günaydın nasılsınız?
Annecim bebiş şekerlerini yapmış çok sevdim. Resimlerini ekledim.
Bugün görümcem ameliyat olucak dua edin kızlar ne olur belinde yara gibi bişey çıkmıştı deri nakli yapılıp o yara kapatılacak inşallah iyi olur en tez zamanda.

Bir de birşey soracağım kızlar ya benim göbük deliğimin tam altında bir acı var içine çökmüş gibi orası ve dokunamıyorum kesinlikle öyle acıyor ki. Oğluş da hareket ettiğinde eğer oraya değerse hoplyorum yerimden neden olabilir ki acaba? Salı rapor için doktora gideceğim hazır gitmişken muayenede olayım diyorum sancılar da var geçmedi bir türlü.

Eklentiler

• $Görüntü0147.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 19
  • $Görüntü0150.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 20
inşallah mozijiku cum .Allah razı olsun canım.kızlarcım ben çıkıyorum.süt saati geldi.hazırlıyım yavruların mamalarını.hoşçakalın

Haklısın Şeker bencede neye sinir oluyorum biliyormusun bana bişiy söylemiyoda bana söyliceğini gökhana söylüyo. Sabah Gökhana sesleniyor bircan kalkmıyormu diyor komik

azbycv canım inşallah atlatacaklar ve ilaçlardan tedavilerden en kısa zamanda kurtulacaksınız canım inşallah...

canım bütün dualarımız miniklerinle... bütün bunları atlatacaklar inşallah.. doya doya kollarına alacakasın.. onlar hepimizin ilk göz ağrısı ..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…