merhaba canım hosgeldin :) kızınında seninde saglıgınız yerindeymis ne guzel:) doktorlar kabul eder zaten canım biraz onlarında isine geliyor :)))) hayırlısı olsun insallah canım benimde ilki sezaryandı o yuzden buda oyle olacak
hoşbulduk tatlımm
canım onu yemekle değilde başka bir şekilde ödüllendirdim
eşimin birlikte büyüdüğü bir kuzeni varmış onu çok seviyor o gelmişti memleketten ama görüşememişlerdi çocuk cumartesi gidecekmiş ve 10 yıldır görüşmemişler
bu akşam için eşime izin verdim onu görmeye gidecek diğer kuzeni ile birlikte
dışarda bir yemek falan yerler sanırım benide çağırdı ama 3 kuzen azcık eglensinler dedim
iyi bir ödül vermişim dimiii :roflol::roflol:
...
günaydın güzellikk hoşbulduk
Allah razı olsun ondan o olmasa ana yok baba yok aile yok ne yapardım bilmiyorum tatlım
dün birde nasıl dua ediyor anlatamam Allah ım kimseye evlat hasreti vermesin diyor
kızım orda oynuyor yaa o tekmelerini hissediyorum yaa dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum diyor Allah ım karımı ve yavrumu bana bağışlasın diyor
karımın hiç haberi yok ama aklıma geldikçe kızımın tekmeleri iş yerinde gözlerin doluyor
ağlıyorum resmen sevinçten diyor canımıniçiiii opuyorumnanaktan
Allah ım şu mübarek cuma günü hiç birimizin huzunu bozmasın yavrularımızı korusun onları hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip inşallahh
kızlar hepinize günaydınlarrrrr
hayırlı cumalar herkese Allah ım hepimizin dualarını kabul etsin yavrularımızı korusun inşallahh
azbycv canım Allah ım yardımcınız olsun dualarımız yavrularınla
bu arada dün dilek bircan ve ben eşlerimizin ailevi sorunları ile boğuşmuşuz :)))
bizimde dün eşimin ailesi yüzünden canımız sıkkındı akşam eşimin kuzeni geldi
onunla eşimi konuşurken duydum kuzenine ailemi atamam satamam onlar benim ailem
eşimle sorunları oluyor asla eşimin onlara karşı saygızsızlıgı olsun istemem kiii olmadıda dedi
ailemin yeri ayrı eşimin yeri apayrı eşim her zaman bir gömlek üstündür
herkezden herşeyden önce karım gelir dedi o benim herşeyim dedi
eşim ve evladım benim tüm servetim dedi gözlerim doldu bunları duyunca
biz eşlerimizle iyi olalım her daimde aileler falan kapının dışında kalıyor
yapmacık yada değil katlanmak yüz yüze bakmak zorundayız eşlerimiz için
Hoşbuldum bidenemmmmm . nassın gülüm?
tatlım benim de iştahım kapandı son aylarda. meyve yiyorum bolbol. geçen ay hiç kilo almamıştım ama bu ay nedense 70-71 görünüyorum. doktor bebişin de etkisi var o da kilo alıyor dedi kızmadı bana hayret :)valla hayatım bende son 2 aydır iştah falan kalmadı, eskisi gibi yemiyorum..
çok acıktığım için sık atıştırıyorum ama az yiyorum...
hatta 6. aya girerken bana "bu ay alacağımız kiloların haddi hesabı yok" demiştiniz yaaa, ben 6. ayda 2 kilo aldım bu ay da 1 :roflol: :roflol:
dengesizim ben valla kilo alımında bile dengesiz :roflol: :roflol:
bi de ben bebek arabasına hala karar veremedim yaaaaa :çok üzgünüm:
valla hayatım bende son 2 aydır iştah falan kalmadı, eskisi gibi yemiyorum..
çok acıktığım için sık atıştırıyorum ama az yiyorum...
hatta 6. aya girerken bana "bu ay alacağımız kiloların haddi hesabı yok" demiştiniz yaaa, ben 6. ayda 2 kilo aldım bu ay da 1 :roflol: :roflol:
dengesizim ben valla kilo alımında bile dengesiz :roflol: :roflol:
bi de ben bebek arabasına hala karar veremedim yaaaaa :çok üzgünüm:
hoşbulduk canım.. iyiyiz çok şükür.. nts de iyi çıktı.. açılmamda yokmuş..(tabi muayene iğrençti) .. sen tecrübelisin artık bu konuda.. ben normalden çok korkuyom..
azbycv dualarımız kuzucuklarınla canım allah onlara sağlık size sabır versin.
haticecim şekerler çok tatlı olmuş canım. görümcene de allah sağlık versin tatlım.
özgeeemmmmm hoşgeldin balımmm.
gülnaz canım güzel haberlerle gel inşallah. çatı muayenesi olcen demi sen bugün????
emsalll hoşgeldin tatlım. ne mutlu eşine canım. malesef her erkek öyle düşünmüyor canım. allah muhabbetinizi bozmasın canım.
canım ne guzel esinin senin için soyledikleri ne kadar gururunu oksamıstır......her es boyle olamıyor ne yazık kı ...hepte kocalarımızın aileleri yuzunden cıkıyor sorunlar.... niye bizim anne babamız ile esimiz arasında sorun yasanmıyor??
olması gereken karsılıklı saygı ve sevgi...hadi sevgi olmasada olur ama en azından saygılı olsak sorunlar daha da halledilir hale gelir sanırım
iyiyim tatlım çok iş var ama heç çalışasım yok. uykum var. ama herkes gibi bütüngece uyuyamamış değilim. aksine saat 12ye geldimi direkt yatağa gidiyom yastığa 5 kala uyuyom yahu. hala da içim uyuyor. sen nassın balım?
bende ilkini o yuzden yapmıstım canım .....odup kopuyo bunda da aslında basıma gelcekleri biliyorum ya kafamçokkarıştı
...
tatlım benim de iştahım kapandı son aylarda. meyve yiyorum bolbol. geçen ay hiç kilo almamıştım ama bu ay nedense 70-71 görünüyorum. doktor bebişin de etkisi var o da kilo alıyor dedi kızmadı bana hayret :)
bebek arabası konusunda kasma tatlım bu kadar kullanışlısından ve güzelinden seç al nasıl olsa parasını babane vermiyor mu :)
banada hep son aylarda alınıyo bütün kilolarda dendi ama bende sonlarda birer birer kilo aldım.. en başta lamıştım alcağımı zaten ama napalım artık...
bebek arabası nasıl birşey düşünüyosun.. ben modelini beğendimde daha almasım nasıl olsa acelesi yok diye..
günaydın annecikler nabersiniz zemuszemus
bugün tohtura gitciiiz iyi haberlerle gelirim umarım
bircan bu kadar basit bi kadın işte, kusura bakma ama akılsızın teki...
3 yaşında çocuk yapmaz onun yaptığını...
aman bırak muhatap olacağına bulaşmasın daha iyi ne gerek var ki zaten kendisi gereksiz bi kere...
Haticecim, çok güzel şekerleriniz. Ayrıca görümcenede geçmiş olsun şimdiden cnm. Allah tez zamanda şifasını versin
Evet gerçekten komik. 3 yaşında çocuk sanki ya :) boşver bence sen hiç muhattap olma.[/B]
kızlar hepinize günaydınlarrrrr
hayırlı cumalar herkese Allah ım hepimizin dualarını kabul etsin yavrularımızı korusun inşallahh
azbycv canım Allah ım yardımcınız olsun dualarımız yavrularınla
bu arada dün dilek bircan ve ben eşlerimizin ailevi sorunları ile boğuşmuşuz :)))
bizimde dün eşimin ailesi yüzünden canımız sıkkındı akşam eşimin kuzeni geldi
onunla eşimi konuşurken duydum kuzenine ailemi atamam satamam onlar benim ailem
eşimle sorunları oluyor asla eşimin onlara karşı saygızsızlıgı olsun istemem kiii olmadıda dedi
ailemin yeri ayrı eşimin yeri apayrı eşim her zaman bir gömlek üstündür
herkezden herşeyden önce karım gelir dedi o benim herşeyim dedi
eşim ve evladım benim tüm servetim dedi gözlerim doldu bunları duyunca
biz eşlerimizle iyi olalım her daimde aileler falan kapının dışında kalıyor
yapmacık yada değil katlanmak yüz yüze bakmak zorundayız eşlerimiz için
aynen canım ben de meyveye daldım çıkamıyorum kaydirigubbakcemile3
ya fiyat düşünmüyorum da.. çok pahalı olmasın istiyorum gerek görmüyorum pahalıya...
baston tarzı pusetlerden, hani az yer kaplasın diye ama görünüşü de güzel olsun istiyorum....
ne çok şey istiyorum kafamçokkarıştı
hafif, baston tarzı kapanıp az yer kaplayan, çok aşırı yüksek fiyatlı olmayan ve görünüşü de hoşuma gidecek bi model istiyorum...
e bebeğe gittik h.sonu ama tatmin olmadım ki... tüm modeller yok sonuçta...
aahhhh ah istanbulda olmak vardı beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?