2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Erkeğin Duası

Adamın biri hastalanıyor. O gün canı, işe gitmek istemiyor.ıçinden Allah'a şöyle bir dua edeceği tutuyor:
-'Allah'ım, her gün işe gidip 8 uzun saat boyunca evim ve eşimin rahatı için çalışıyorum. Eşim ise sadece oturuyor. Ne olur, bir gün benim yerime geçip, ne kadar zor bir hayat yaşadığımı görmesini sağla.'

Hikaye bu ya, birdenbire adamın dileği yerine geliyor. Ertesi sabah , karısının bedeninde uyanıyor.
Hemen yataktan fırlıyor.

* Eşinin kahvaltısını hazırlıyor.
* Çocuklarını uyandırıyor.
* Elbisele rini hazırlıyor.
* Onların da kahvaltılarını yaptırıyor.
* Beslenme çantalarını hazırlıyor.
* Çocukları okula götürüyor.
* Eve dönüp, evi toparlıyor.
* Yıkanacak bulaşıkları ve çamaşırları hallediyor.
* Temizleyiciye götürülecek olanları eline alıp telefon faturasını ödemek
* için bankaya gidip sıraya giriyor. Faturayı ödedikten ve temizlikçiye
* uğradıktan sonra, akşam yemeği için alışverişe gidiyor.
* Eli kolu dolu bir vaziyette eve dönüyor.

Bu arada öğlen oluyor.
* Evi süpürmeye başlıyor.
* Eşyaların tozunu alıyor.
* Mutfağı siliyor.
* Çocuklarının okuldan gelince yiyeceği keki pişiriyor.
* Eee artık çocukları okuldan alma zamanı da geliyor.
* Yolda onlarla sohbet ediyor.
* Okulda olanlar konusunda akıl fikir veriyor.
* Eve geldiklerinde derslerini kontrol edip, çalışma masalarına oturmalarını sağlıyor.
* Süt ve kek getiriyo r.
* Bu arada yıkadığı çamaşırları ütülemesi gerekiyor.
* Ütü bittiğinde ancak akşam yemeğini hazırlayacak kadar vaktinin kaldığını fark ediyor.
* Hemen patatesleri soymaya başlıyor.
* Salata malzemelerini yıkıyor.
* Pilav için pirinci ıslatıyor.
* Etleri çıkartıp, fırın için hazırlıyor.
* Kocası eve geldiğinde, onu sofraya tabakları yerleştirirken buluyor.
* Akşam yemeğinden sonra, önce eşinin kahvesini pişiriyor.
* Masayı topluyor ve bulaşıkları hallediyor.
* Eşinin ve çocuklarının ertesi gün giyeceği kıyafetleri kontrol ettikten sonra çocukları yatırıyor.
* Onlara hikaye okuyor.
* Televizyon seyretmeye ve biraz da gazete okumaya salona dönüyor ki, eşi onu yatak odasına çağırıyor. Ne de olsa , adamcağız bütün gün onlar için çalışıp, yoruldu, şimdi rahatlaması ve gevşemesi gerekiyor. Bu da zaten onun görevi.

Ertesi sabah uyandığında hemen Allah'a y alvarmaya başlıyor :
-'Allah'ım özür dilerim. Ben ne dediğimi bilmiyormuşum. Karımın hayatını rahat zannetmekle ne halt ettiğimi şimdi anladım. Lütfen beni eski halime döndür.'

Allah cevap veriyor :
-'Evet, dersini aldığını görüyorum. Herşeyi değiştireceğim ama maalesef 9 ay beklemek zorundasın, çünkü dün gece hamile kaldın...:)))

hoşbulduk canım.. iyiyiz çok şükür.. nts de iyi çıktı.. açılmamda yokmuş..(tabi muayene iğrençti) .. sen tecrübelisin artık bu konuda.. ben normalden çok korkuyom..

cık... ödül değil o... o senin görevin zaten :roflol: :roflol:
eğlensinler tabi canım sen rahat bırak adamı da eğlensin :roflol: :roflol:

Amin cnm Allah korusun hepimizi kötü gözlerden kötü insanlardan. Allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızı. :Saruboceq:

emsalcim maşşallah kocişine.. önemli olan kocalarımızn arkamızda olması dimi.. onlar arkamızda olsunda kim ne söylerse söylesin.. onlarda baba oluyo artık biizm kadar olmasada onlar da bebişleri için endişelniyolar..

çok güzel şeyler söylemiş gerçekten ne güzel bir erkeğin böyle düşünmesi herpsi düşünmüyor maalesef çok şükür benim eşimde anne babasının da olmamasının etkisi de var elbette öyle düşünüyor ben evlenmeden önce eşimin ailemden daha sonra geleceğini düşünürdüm ama evlenince iyi kötü bütün anları eşinle yaşamaya her şeyini onunla paylaşmaya başlayınca anladım ki gerçekten insanın eşi önce geliyor dediğim gibi iki tane ablam var ama hiç bir işime yardım etmediler hamilelik sürecinde ama eşim bebek gibi baktı bana gerçi hamilelik öncesinde de böyleydi durum... gerçekten Allaha ne kadar şükretsem azdır o yüzden gerçekten benim için çok değerli

Hoşbuldum bidenemmmmm . nassın gülüm?

iyiyim tatlım çok iş var ama heç çalışasım yok. uykum var. ama herkes gibi bütüngece uyuyamamış değilim. aksine saat 12ye geldimi direkt yatağa gidiyom yastığa 5 kala uyuyom yahu. hala da içim uyuyor. sen nassın balım?
tatlım benim de iştahım kapandı son aylarda. meyve yiyorum bolbol. geçen ay hiç kilo almamıştım ama bu ay nedense 70-71 görünüyorum. doktor bebişin de etkisi var o da kilo alıyor dedi kızmadı bana hayret :)
bebek arabası konusunda kasma tatlım bu kadar kullanışlısından ve güzelinden seç al nasıl olsa parasını babane vermiyor mu :)

banada hep son aylarda alınıyo bütün kilolarda dendi ama bende sonlarda birer birer kilo aldım.. en başta lamıştım alcağımı zaten ama napalım artık...

bebek arabası nasıl birşey düşünüyosun.. ben modelini beğendimde daha almasım nasıl olsa acelesi yok diye..

hoşbulduk canım.. iyiyiz çok şükür.. nts de iyi çıktı.. açılmamda yokmuş..(tabi muayene iğrençti) .. sen tecrübelisin artık bu konuda.. ben normalden çok korkuyom..

bende ilkini o yuzden yapmıstım canım .....odup kopuyo bunda da aslında basıma gelcekleri biliyorum ya kafamçokkarıştı

hoşbulduk canımm
aminnn canım cümlemizin inşallahhh
sen nasılsın nasıl gidiyor

sorma canım yaa hemde nasıll Allah razı olsun
zaten şu ailevi sorunlar olmasa herkes için herşey çok güzel olacak
kaynanalar oğullarını kıskanıyor gelinlerden tüm sorun bundan kaynalanıyor sanırım
saygı kosunda çok haklısın bencede saygı sevgiyi ve beraberinde olması gerken herşeyi beraberinde getiriyor zaten

İyiyim tatlım bende. Mayışıklık var üstümde. Bende gece iyi uyuyorum bir problemim yok tabi satte bir tuvalete kalkmak dışında. Nerden baksan 10 saat uyuyorumdur.

bende ilkini o yuzden yapmıstım canım .....odup kopuyo bunda da aslında basıma gelcekleri biliyorum ya kafamçokkarıştı

ama yöntemler değişti sonuçta .. eskisi kadar kötü olmaz bu sefer.. benim eltimde iki çocuğunu sezeryanla doğurdu.. ilkinde 20 gün ayağa kalkamadım diyodu.. ikincisinde hemen ayaklandı..

bu arada özge ve hko nun bebek şekerleri çok güzel olmuş
kızlar Allah ım sağlıkla mutlulukla güzel günlerde ikram etmeyi nasip etsin ikinizede
maşallahhh annelerinizee :)))

aynen canım ben de meyveye daldım çıkamıyorum kaydirigubbakcemile3
ya fiyat düşünmüyorum da.. çok pahalı olmasın istiyorum gerek görmüyorum pahalıya...
baston tarzı pusetlerden, hani az yer kaplasın diye ama görünüşü de güzel olsun istiyorum....
ne çok şey istiyorum kafamçokkarıştı

hafif, baston tarzı kapanıp az yer kaplayan, çok aşırı yüksek fiyatlı olmayan ve görünüşü de hoşuma gidecek bi model istiyorum...
e bebeğe gittik h.sonu ama tatmin olmadım ki... tüm modeller yok sonuçta...
aahhhh ah istanbulda olmak vardı beeee

Evet ya haklısın zaten işede girmiş geç geliyo iyi bari

yok olmuyorum zaten yerimdne bile kalkmadım bir keç kez gerektiği için konuştuk o kadar

evet canım haklısın ama eşimde ne güzel söylemiş helal olsun ona

bende aynı özellikleri istiyom.. az yer kaplasın , haifi olsun, çift yönlü olsun..bulabildiğim en az yer kaplayan ve en haifi bebek arabası.. ben bunu beğendim sana da fikir olur..gerçeğini de gördüm gayet güzel görünüyo..

NUKOLand - Çocuk Gereçleri Online Satış Merkezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…