inşallah mozijiku cum .Allah razı olsun canım.kızlarcım ben çıkıyorum.süt saati geldi.hazırlıyım yavruların mamalarını.hoşçakalın
canım iyi olacaklar inşallah.bu hafta hep kalp ve solunum sıkıntılarıyla uğraşıldı.duktus açıklığı kapanmadı ve ilaca başvuruldu kapatmak için şimdi duktuslar kapandı ama solunumlar bir türlü rayına girmedi ilaçtan sonra.dün kızımızın solunumu ambu yapmayı gerektirmiş yani durmaya kalkmış daha ilerleyip kalbide durdurmaması için ambu yapmışlar.oğlumuz biraz daha rahat ama o bile tam rahat değil tahmin edeceğiniz üzere.yani gayretler devam ediyor.inşallah Rabbim yardım eder başarırlar.dualarınızdan eksik etmeyin
Haklısın Şeker bencede neye sinir oluyorum biliyormusun bana bişiy söylemiyoda bana söyliceğini gökhana söylüyo. Sabah Gökhana sesleniyor bircan kalkmıyormu diyor komik
günaydın annecikler nabersiniz zemuszemus
bugün tohtura gitciiiz iyi haberlerle gelirim umarım
günaydın annecikler nabersiniz zemuszemus
bugün tohtura gitciiiz iyi haberlerle gelirim umarım
kızlar hepinize günaydınlarrrrr
hayırlı cumalar herkese Allah ım hepimizin dualarını kabul etsin yavrularımızı korusun inşallahh
azbycv canım Allah ım yardımcınız olsun dualarımız yavrularınla
bu arada dün dilek bircan ve ben eşlerimizin ailevi sorunları ile boğuşmuşuz :)))
bizimde dün eşimin ailesi yüzünden canımız sıkkındı akşam eşimin kuzeni geldi
onunla eşimi konuşurken duydum kuzenine ailemi atamam satamam onlar benim ailem
eşimle sorunları oluyor asla eşimin onlara karşı saygızsızlıgı olsun istemem kiii olmadıda dedi
ailemin yeri ayrı eşimin yeri apayrı eşim her zaman bir gömlek üstündür
herkezden herşeyden önce karım gelir dedi o benim herşeyim dedi
eşim ve evladım benim tüm servetim dedi gözlerim doldu bunları duyunca
biz eşlerimizle iyi olalım her daimde aileler falan kapının dışında kalıyor
yapmacık yada değil katlanmak yüz yüze bakmak zorundayız eşlerimiz için
Haticecim, çok güzel şekerleriniz. Ayrıca görümcenede geçmiş olsun şimdiden cnm. Allah tez zamanda şifasını versin
Evet gerçekten komik. 3 yaşında çocuk sanki ya :) boşver bence sen hiç muhattap olma.
güzel haberler getir bise glnz cım
kız 20 kilo aldık hala aklımız sofrada yemekte hayret bişi. :kedi:günaydın emsal hoşgeldin canım :)
valla emsalcim sen bu akşam süper bi sofra hazırla bence haketmiş adam kaydirigubbakcemile3
kızlar hepinize günaydınlarrrrr
hayırlı cumalar herkese Allah ım hepimizin dualarını kabul etsin yavrularımızı korusun inşallahh
azbycv canım Allah ım yardımcınız olsun dualarımız yavrularınla
bu arada dün dilek bircan ve ben eşlerimizin ailevi sorunları ile boğuşmuşuz :)))
bizimde dün eşimin ailesi yüzünden canımız sıkkındı akşam eşimin kuzeni geldi
onunla eşimi konuşurken duydum kuzenine ailemi atamam satamam onlar benim ailem
eşimle sorunları oluyor asla eşimin onlara karşı saygızsızlıgı olsun istemem kiii olmadıda dedi
ailemin yeri ayrı eşimin yeri apayrı eşim her zaman bir gömlek üstündür
herkezden herşeyden önce karım gelir dedi o benim herşeyim dedi
eşim ve evladım benim tüm servetim dedi gözlerim doldu bunları duyunca
biz eşlerimizle iyi olalım her daimde aileler falan kapının dışında kalıyor
yapmacık yada değil katlanmak yüz yüze bakmak zorundayız eşlerimiz için
selam hatunlar... dün uğrayamadım misafirim vardı.. sanırım herkesin sağlığı yerinde..dün doktorada gittim.. güzül kızımı gördüm .. maşşallah gittikçe güzelleşiyor.. tombikmiş yanakları doktor öyle söyledi..sezaryan olmak istiyorum dedim.. doktorumda kabul etti.. eğer kızım normal doğmaya kalkmazsa eylülün ilk haftası sezeryan olacak..
özgeeemmmmm hoşgeldin balımmm.
selam hatunlar... dün uğrayamadım misafirim vardı.. sanırım herkesin sağlığı yerinde..dün doktorada gittim.. güzül kızımı gördüm .. maşşallah gittikçe güzelleşiyor.. tombikmiş yanakları doktor öyle söyledi..sezaryan olmak istiyorum dedim.. doktorumda kabul etti.. eğer kızım normal doğmaya kalkmazsa eylülün ilk haftası sezeryan olacak..
kız 20 kilo aldık hala aklımız sofrada yemekte hayret bişi. :kedi:
günaydın emsal hoşgeldin canım :)
valla emsalcim sen bu akşam süper bi sofra hazırla bence haketmiş adam kaydirigubbakcemile3
Günaydın şekercim. hoşgeldin. Valla helal olsun eşine. Sana ve bebeğine ne güzel sahip çıkmış. Zaten normal olanıda bu. Evin kapısını kapattınmı 2 kişi kalıyosun o evde. Herkes dışarda bir haber. Eşler birbirine her daim destek olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?