günaydın emsal hoşgeldin canım :)
valla emsalcim sen bu akşam süper bi sofra hazırla bence haketmiş adam kaydirigubbakcemile3
selam hatunlar... dün uğrayamadım misafirim vardı.. sanırım herkesin sağlığı yerinde..dün doktorada gittim.. güzül kızımı gördüm .. maşşallah gittikçe güzelleşiyor.. tombikmiş yanakları doktor öyle söyledi..sezaryan olmak istiyorum dedim.. doktorumda kabul etti.. eğer kızım normal doğmaya kalkmazsa eylülün ilk haftası sezeryan olacak..
bu arada özge ve hko nun bebek şekerleri çok güzel olmuş
kızlar Allah ım sağlıkla mutlulukla güzel günlerde ikram etmeyi nasip etsin ikinizede
maşallahhh annelerinizee :)))
bircan takma güzelim kafana bu kadar.. o elinden ne geliyosa yapsın sen oğluşunun tadını çıkar..
Erkeğin Duası
Adamın biri hastalanıyor. O gün canı, işe gitmek istemiyor.İçinden Allah'a şöyle bir dua edeceği tutuyor:
-'Allah'ım, her gün işe gidip 8 uzun saat boyunca evim ve eşimin rahatı için çalışıyorum. Eşim ise sadece oturuyor. Ne olur, bir gün benim yerime geçip, ne kadar zor bir hayat yaşadığımı görmesini sağla.'
Hikaye bu ya, birdenbire adamın dileği yerine geliyor. Ertesi sabah , karısının bedeninde uyanıyor.
Hemen yataktan fırlıyor.
* Eşinin kahvaltısını hazırlıyor.
* Çocuklarını uyandırıyor.
* Elbisele rini hazırlıyor.
* Onların da kahvaltılarını yaptırıyor.
* Beslenme çantalarını hazırlıyor.
* Çocukları okula götürüyor.
* Eve dönüp, evi toparlıyor.
* Yıkanacak bulaşıkları ve çamaşırları hallediyor.
* Temizleyiciye götürülecek olanları eline alıp telefon faturasını ödemek
* için bankaya gidip sıraya giriyor. Faturayı ödedikten ve temizlikçiye
* uğradıktan sonra, akşam yemeği için alışverişe gidiyor.
* Eli kolu dolu bir vaziyette eve dönüyor.
Bu arada öğlen oluyor.
* Evi süpürmeye başlıyor.
* Eşyaların tozunu alıyor.
* Mutfağı siliyor.
* Çocuklarının okuldan gelince yiyeceği keki pişiriyor.
* Eee artık çocukları okuldan alma zamanı da geliyor.
* Yolda onlarla sohbet ediyor.
* Okulda olanlar konusunda akıl fikir veriyor.
* Eve geldiklerinde derslerini kontrol edip, çalışma masalarına oturmalarını sağlıyor.
* Süt ve kek getiriyo r.
* Bu arada yıkadığı çamaşırları ütülemesi gerekiyor.
* Ütü bittiğinde ancak akşam yemeğini hazırlayacak kadar vaktinin kaldığını fark ediyor.
* Hemen patatesleri soymaya başlıyor.
* Salata malzemelerini yıkıyor.
* Pilav için pirinci ıslatıyor.
* Etleri çıkartıp, fırın için hazırlıyor.
* Kocası eve geldiğinde, onu sofraya tabakları yerleştirirken buluyor.
* Akşam yemeğinden sonra, önce eşinin kahvesini pişiriyor.
* Masayı topluyor ve bulaşıkları hallediyor.
* Eşinin ve çocuklarının ertesi gün giyeceği kıyafetleri kontrol ettikten sonra çocukları yatırıyor.
* Onlara hikaye okuyor.
* Televizyon seyretmeye ve biraz da gazete okumaya salona dönüyor ki, eşi onu yatak odasına çağırıyor. Ne de olsa , adamcağız bütün gün onlar için çalışıp, yoruldu, şimdi rahatlaması ve gevşemesi gerekiyor. Bu da zaten onun görevi.
Ertesi sabah uyandığında hemen Allah'a y alvarmaya başlıyor :
-'Allah'ım özür dilerim. Ben ne dediğimi bilmiyormuşum. Karımın hayatını rahat zannetmekle ne halt ettiğimi şimdi anladım. Lütfen beni eski halime döndür.'
Allah cevap veriyor :
-'Evet, dersini aldığını görüyorum. Herşeyi değiştireceğim ama maalesef 9 ay beklemek zorundasın, çünkü dün gece hamile kaldın...:)))
Çok şanslısın Deniz Allah bozması canım benim Nazar değmesinçok güzel şeyler söylemiş gerçekten ne güzel bir erkeğin böyle düşünmesi herpsi düşünmüyor maalesef çok şükür benim eşimde anne babasının da olmamasının etkisi de var elbette öyle düşünüyor ben evlenmeden önce eşimin ailemden daha sonra geleceğini düşünürdüm ama evlenince iyi kötü bütün anları eşinle yaşamaya her şeyini onunla paylaşmaya başlayınca anladım ki gerçekten insanın eşi önce geliyor dediğim gibi iki tane ablam var ama hiç bir işime yardım etmediler hamilelik sürecinde ama eşim bebek gibi baktı bana gerçi hamilelik öncesinde de böyleydi durum... gerçekten Allaha ne kadar şükretsem azdır o yüzden gerçekten benim için çok değerli
İyiyim tatlım bende. Mayışıklık var üstümde. Bende gece iyi uyuyorum bir problemim yok tabi satte bir tuvalete kalkmak dışında. Nerden baksan 10 saat uyuyorumdur.
bende aynı özellikleri istiyom.. az yer kaplasın , haifi olsun, çift yönlü olsun..bulabildiğim en az yer kaplayan ve en haifi bebek arabası.. ben bunu beğendim sana da fikir olur..gerçeğini de gördüm gayet güzel görünüyo..
NUKOLand - Çocuk Gereçleri Online Satış Merkezi
Çok şanslısın Deniz Allah bozması canım benim Nazar değmesin
Uyu şekerim yat dinlen ne güzel annende var yanında tadını çıkar bebek doğunca bunlar sana enerji olarak geri dönücek merak etme şekerim benim sen uyu Ezgi Naz büyüsün annesi Uykuda bebeğe kilo aldırıyormuş
kızlar hoşgeldınızzz. emsalcım eşini takdır ettım. Allahım bu sevgısını daim etsin
cık... ödül değil o... o senin görevin zaten :roflol: :roflol:
eğlensinler tabi canım sen rahat bırak adamı da eğlensin :roflol: :roflol:
Amin cnm Allah korusun hepimizi kötü gözlerden kötü insanlardan. Allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızı. :Saruboceq:
emsalcim maşşallah kocişine.. önemli olan kocalarımızn arkamızda olması dimi.. onlar arkamızda olsunda kim ne söylerse söylesin.. onlarda baba oluyo artık biizm kadar olmasada onlar da bebişleri için endişelniyolar..
çok güzel şeyler söylemiş gerçekten ne güzel bir erkeğin böyle düşünmesi herpsi düşünmüyor maalesef çok şükür benim eşimde anne babasının da olmamasının etkisi de var elbette öyle düşünüyor ben evlenmeden önce eşimin ailemden daha sonra geleceğini düşünürdüm ama evlenince iyi kötü bütün anları eşinle yaşamaya her şeyini onunla paylaşmaya başlayınca anladım ki gerçekten insanın eşi önce geliyor dediğim gibi iki tane ablam var ama hiç bir işime yardım etmediler hamilelik sürecinde ama eşim bebek gibi baktı bana gerçi hamilelik öncesinde de böyleydi durum... gerçekten Allaha ne kadar şükretsem azdır o yüzden gerçekten benim için çok değerli
sağol canım bir de bana evlenirken arkadaşlarım dedi olmaz bu iş diye sebeb ne biliyor musunuz eşim benden 4 yaş küçük kaydirigubbakcemile3 ama o benden daha olgun
Valla inan tek derdim kızımın kilo alması cnm. Elimden geleni yapıyorum o kilo alsın sağlıklı olsun diye. allahım inş. yüzümü kara çıkartmaz :Saruboceq:
...
kısss hamile kalınca unuttum ben görevlerimi :))))
dün değil eveli gün baktım dolapta yemeklikler bozulacak kıyamadım 3 çeşit yemek yaptım 8 ay sonra düşün
eşim işten geldi yemekleri gördüü aşkııımmm sen ne yapmışsın böyle diyor :roflol::roflol:
adam bile unutmuş karısının neler yaptıgımı eskiden ama kıyamam yorulmadın mı diyo :)))
gitsin eğlensin bacım nasılsa bundan sonra uzuuunnnca bir süre bişey yapamayacak :roflol:
...
hoşbulduk hayatım
sağol canımm aminnn cümlemiz için inşallahh
kısss hamile kalınca unuttum ben görevlerimi :))))
dün değil eveli gün baktım dolapta yemeklikler bozulacak kıyamadım 3 çeşit yemek yaptım 8 ay sonra düşün
eşim işten geldi yemekleri gördüü aşkııımmm sen ne yapmışsın böyle diyor :roflol::roflol:
adam bile unutmuş karısının neler yaptıgımı eskiden ama kıyamam yorulmadın mı diyo :)))
gitsin eğlensin bacım nasılsa bundan sonra uzuuunnnca bir süre bişey yapamayacak :roflol:
aminnnnnnnnn canımmmmmmm :Saruboceq:
aynen öyleee canımm
aksi olsaydı düşünemiyorum bile önüne gelen ezerdi bizi Allah korusun
evet bizden çok havesli ve endişeliler eşlerimiz bebişleri için
onu böyle görünce gurur duyuyorum eşimle kızımda bende çok şanslıyız diyorum
seni çok iyi anşlıyorum canım aynı şeyleri bende yaşıyorum düşünüyorum
belki kendimi avutuyorum böyle söyleyerek bilmiyorum ama ben şöyle düşünüyorum belki kendi ailem olsaydı ve çok iyi olsaydı eşimle bu kadar iyi olmayacaktı evliliğim
malum herşey bir arada olmuyor yaaa ondan böyle düşünüyorum belkide bilmiyorum
ama senin gibi benimde bana yardım eden bir insanım yok ama eşimden Allah razı olsun
herşeyimizi yapıyor her konuya illaki bir çözüm buluyor benim bazı şeyleri düşünmeme bile fırsat kalmıyor o hallediyor herşeyii sağolsun
ben ilk 3 ay sürekli yattım düşük riski vardı eşim her işimi yaptı
akşam işten geldi evi toparladı yemegimi hazırladı önüğme getirdi mutfagı toparladı yattı sabah kalktı işe gitti derken 3 ay böyle geçtii bir kere gıgg demedi
her zaman söylüyorum eşim bana Allah ın bir lutfuu
dedigin gibi bende her daim şükrediyorum yaradana ama ne kadar şükretsem azdır
bana öyle bir sahip çıkıyor ki anlatamam benim babam ben çok küçükkken ölmüş
annemde düğünüme 2 hafta kala vafat etti anlatmıştım
eşim annem öldüğü zaman anne ve babamın mezarı başında anne baba emanetinize gözüm gibi bakacağım içiniz rahat olsun diye dua etmiş
6 yıldır da bir kez olsun üzmedi benii
sağol bircan ımm sende üzme kendini
inşallahh en kısa zamanda sende evine çıkarsında rahata kavuşursun
iyiyim tatlım. güzel haberlerinizi alıyorum inan daha mutlu oluyorum.hoşbulduk canımm
aminnn canım cümlemizin inşallahhh
sen nasılsın nasıl gidiyor
işte ben tuvalete de kalkmıyorum. geçen arkadaşa demiştim bigün işemezsem altıma iyidir diye. dün sabah su sesi ile gözlerimi açmaya çalışıyom bi yandan da diyom ki allah işiyom galiba gitti karizma falan. ayılınca fark ettim üst komşu çiçeklerini suluyormuş meğer :)))İyiyim tatlım bende. Mayışıklık var üstümde. Bende gece iyi uyuyorum bir problemim yok tabi satte bir tuvalete kalkmak dışında. Nerden baksan 10 saat uyuyorumdur.
mervecim istanbuldayım bi sor bakem ne zaman çıkabildin de ne aldın? acil ihtiyaç kıyafetleri hazır o kadar. toplu taşıma ile bir yere gitmek imkansız babamızı bekliyoz ki arabayla götürsün o da her zaman fırsat olmuyor. bulduğun şeyler çok pahalı olabiliyor burda. ben bu konuda izmir de olmayı tercih ederdim zaten burnumda tütüyor canım memleketim... mafoldumbenaynen canım ben de meyveye daldım çıkamıyorum kaydirigubbakcemile3
ya fiyat düşünmüyorum da.. çok pahalı olmasın istiyorum gerek görmüyorum pahalıya...
baston tarzı pusetlerden, hani az yer kaplasın diye ama görünüşü de güzel olsun istiyorum....
ne çok şey istiyorum kafamçokkarıştı
hafif, baston tarzı kapanıp az yer kaplayan, çok aşırı yüksek fiyatlı olmayan ve görünüşü de hoşuma gidecek bi model istiyorum...
e bebeğe gittik h.sonu ama tatmin olmadım ki... tüm modeller yok sonuçta...
aahhhh ah istanbulda olmak vardı beeee
bircan benim oğlanın kilosu uykudan mı öle çıktı acep? fırsatım olsa 24 saat aralıksız uyuyabilirim sankim. kaydirigubbakcemile3Uyu şekerim yat dinlen ne güzel annende var yanında tadını çıkar bebek doğunca bunlar sana enerji olarak geri dönücek merak etme şekerim benim sen uyu Ezgi Naz büyüsün annesi Uykuda bebeğe kilo aldırıyormuş
canım olgunluğun aklı başındalığın yaşla alakası pek olmuyor. yaşanmışlıklarla alakalı tamamen. hem kendinden büyük kadınla evlenen zengin olur derler. hihoyyytsağol canım bir de bana evlenirken arkadaşlarım dedi olmaz bu iş diye sebeb ne biliyor musunuz eşim benden 4 yaş küçük kaydirigubbakcemile3 ama o benden daha olgun
sağol canım bir de bana evlenirken arkadaşlarım dedi olmaz bu iş diye sebeb ne biliyor musunuz eşim benden 4 yaş küçük kaydirigubbakcemile3 ama o benden daha olgun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?