2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım Bol Bol Karpuz ve Kiraz ye bu arada günde 2 dilim ekmek yeyin ekmekte bebeğe kilo aldırıyormuş doktor dedi ceviz bide günde 4 tane ye tatlışım ceviz

Hepsini yiyorum hayatım valla. bide yiyip sol tarafıma yatıyorum dinleniyorum hep. saolsun annecim hiçbişi yaptırmıyor. Herkes bebeğe kilo aldırmakla meşgul dolayısıyla bana kaydirigubbakcemile3

Ayyy alemsin kıs kaydirigubbakcemile3 yazık ama çatlarsın valla. Gece kalkmaya çalış cnm.

demi amaa :)))
sonuçta ne kadar hamarat ve berikli karılaraı var biliyor adamlar yaniii :)))
aminnn canım aminnnn Allah ım nazarlardan korusun hepimizi

maşallah canım Allahım daim etsin

amin cümlemizinkini hayatımm

inşallah tatlım ya bi bitse evimiz Allah'ın izniyle

inşallahh şekercimm az kaldı demii ne zaman bitiyor eviniz canım

baharcım güzel yürekli arkadaşımm aynen bende öyleyim hepiniz gibi
güzen haberleri aldıkça çok daha iyi oluyorum
iyki varsınız iyiki tanışmısızz hepinizi çok seviyoruz bizzz opuyorumnanaktan

canım bizim de durumlar aynıydı. eşimin ailesi de kürt ve çok tutucu bir aile. ben bile en başta çekindim. sonuçta tarzlar tamamen farklı. eşim bana direk evlenme teklif etti sevgili bile değildik. olmaz dedim uymayız dedim. istemezler bişey derlerse kaldıramam dedim. eşim herşeyin üstesinden geleceğini sevgisini bana da ailesine de kanıtlayacağını söyledi.2 senedir çok şükür o konuda sıkıntı yaşamadık. ailenin ilk başı açık gelini olarak yadırgayanlar oldu ama eşim hiç kulak asmadı. bana bu konuda en ufak bir imada bile bulunmadı güldü geçti. ama ailesi her zaman benim önümdedir sanki. onlarda aileye sadakat daha farklıdır biliyorsun. 5 tane kaynım var hiçbiri toz kondurmaz. hiçbir eltim de bana hiçbişey diyemez mesela. eşim de eltilerim hakkında asla konuşturmaz.garip bir denge var yani.

kızlar yeni bişey daha eklemek ıstıyorum. çalışan annecıkler bız ızındeyken denk gelen resmı tatıllerımız sonradan ızınlerımızın sonuna eklıyoruz bılgınız olsun. ıkı bayram gecırecegız. 5 6 gun eder buda 1 hafta daha evlatlarımızın yanında oluruz demek

Ayyy alemsin kıs kaydirigubbakcemile3 yazık ama çatlarsın valla. Gece kalkmaya çalış cnm.
wallahi sabah kendimi tuvalete nasıl atıyorum görsen. gece bazen kalkıyormuşum eşim diyo sağa sola tutuna tutuna gidiyormuşum tuvalete ben hatırlamıyorum tabi. acilen uykusuzluk egzersizlerine başlasam iyi olcak gibi kaydirigubbakcemile3
baharcım[/B] güzel yürekli arkadaşımm aynen bende öyleyim hepiniz gibi
güzen haberleri aldıkça çok daha iyi oluyorum
iyki varsınız iyiki tanışmısızz hepinizi çok seviyoruz bizzz opuyorumnanaktan

birlikte üzülüyoruz birlikte mutlu oluyoruz canım. ben burdaki herkesin yüreğinin o kadar güzel olduğuna eminim ki... dün gece mesela aklım hep bircandaydı. kız ne yaptı kendini üzmese bari diye. benim de babanemden başka kimsem yok tatlım. sizinle paylaştıkça mutlu oluyorum ben de.

en azından bursa ya da inegölden çok çeşit var canım, ve inan ki burdan kat kat ucuz...
istanbuldan inegöle taşındığımız sene kendime bi penye badi bile alamadım o kadar pahalı geldi ki bana...
istanbulda yerini biliyorsun uygunu da pahalıyı da buluyorsun ama burda öyle değil...
çeşit yok zaten küçüücük yer, bursada bulurum diyordum bursanın da pek farkı yokmuş...
aaaah ah istanbulumm :roflol: :roflol:

aman ne alaka değil mi yaa, bu tarz ayrımları yapan insanlar yüzünden çözemiyoruz sorunlarımızı valla
nazar değmesin hiçbirinize kızlar Rabbim mutluluklarımızı daim etsin inşallah :Saruboceq:

Hepsini yiyorum hayatım valla. bide yiyip sol tarafıma yatıyorum dinleniyorum hep. saolsun annecim hiçbişi yaptırmıyor. Herkes bebeğe kilo aldırmakla meşgul dolayısıyla bana kaydirigubbakcemile3

ohh yarasın kuzucuğuma aman kızım sen almıyorsun ki alsanda boşver prenses tombiş olsun sağlıklı olsunda

canımbenim 2 haftaya bitebilirmiş bakalım belki daha uzun belkide daha kısa

Ben çalışmıyacağım ama sizin adınıza çok sevindim kızlar

Peki bunu nasıl ayarlıyoruz , iş yeri mi ayarlıyor al işte şimdi ben birde bunu anlamaya çalışırım uzun uzun ...

bende çok korkarak evlendim eşime güvenmeme ragmen korktum tabiii çokk
eşimin ailesinde herkes kapalı namazında abdestinde dediğin gibi tek açık gelin benim
üstelik eşimin ailesinde ilk konuşarak evlenen biziz hepsi görücü üsülü evlenmiş
belkide o yüzden garipsediler bilmiyorum biz 2 yıl çıktık 15 ay nişanlı kaldık 6.seneye girdik evliyiz benimde 6 tane kaynım var kayınlarınla aram çok iyidir hepsi beni çok sever bende onları severin evime gelirler birlikte masa kurar rakı içeriz onlar beni yadırgamaz
3 ü evli eltilerimle çok mesafeliyimdir ama
3 tane görümcem var ben onlara göre çok farklıyım çok sık görüşmemek benim için çok daha iyi zaten dillerini bile bilmiyorum onlar kürtçe konuşuyor ben anlamıyorum
boş boş otur avak avak bak gel :))))) iyisimi bayramdan bayramaa daha iyi
eşim tabiki kardeşlerini ve abilerini görüyor dışarda bilirsin görmeden yapamazlar
Allah var şimdiye kadar asla kimseye laf söyletmedi benim için
dengeyi çok güzel tuttu bu zamana kadar eger ben bir olay oldugunda çok sinirlenip karşımdaki her kimse çıkıştıgım anlarda bile ağzını açıp sus demedi bana kimsenin yanında eve geldiğimizde benide kırmadan aşkım bak yanlış anlama ama lütfen bu kadar kırıcı olma o benim annem yada kardeşim sen böyle yapınca ben çok üzlüyorum
orda bişey demedim kii sana laf gelmesin diye ama üzüldüm dedi keza annesinide aynı olgunla uyardı o benim eşi,m anne lütfen diye benim açlığı varlığı yoklugu çeken beni buralara getiren kişi diye o takdir ediilecek kadın benim yapmayın demiştir
şimdiye kadar her daim beni şaşırttı öyle bir kültürde yetiş bu kadar olgun ol ve böyle bir denge sağla

kızlar merhaba....

dün terasta 12 ye kadar oturduk arkadaşlarla, fena çarpılmışım.

emsalcim Allah kocalarımıza zeval vermesin. benim kocam ailemden üstün gelir, ben de onun için ailesinden.... önceleri böyle birşeyi düşünemem diyordum, ama yıllar geçtikçe ona ne kadar çok bağlandığımı ve saygı duyduğumu daha iyi anlıyorum....

bircancım en iyisini yapıyorsun şekerin, hiç bulaşma boş ver....

baharcım ben de tutuyom çişimi. eşime diyorum erkek gibi olsaydı şeyim, yatağın yanına bi pet şişe koyardım, sallardım içine. ama tuvalete kalkmamak erken doğum riskine sebep oluyomuş, tv de dinledim geçenlerde. ama tuttuktan sonra tuvalette bırakmanın zevki de bir ayrı :)

aaaaa ben bunu bilmiyordum.... hemen bi sorayım, sen nereden öğrendin canım. bana mantıklı gelmedi çünkü.....

gunaydin kizlar,
oku oku bitiremedim gecmisi :)
agrisi olanlara cok gecmis olsun, artik tum bu agrilar sancilar cok normal ozellikle 34. haftadan sonra kasilmalarda baslayacak.
bebegini gorenlerin de gozu aydin. herkes iyi haberlerle gelmis.
glnz sen bugun gidip goreceksin sanirim, sende iyi haberlerle gelirsin insallah.
meryem bu resmi tatilleri sona ekleme isini ben olmuyor diye biliyorum. onlarda arada yanip gidiyormus emin misin bu konuda?

canım benimm inşallahh dostluklarımız daim olur
Allah ım babaannendende razı olsun ve ona sağlık sıhhat versin
bende herşeyimiz sizlerle paylaşıyorumm sizler olmasanız ne olurdu bilmiyorum

birde ayrım yok derler ama ister istemez var kim ne derse desinn :)))
gerçi kimin ne dedigi ne düşündügü benim için hiç önemli değil
sonuçta hepimizi yaradan yüce Allah
aminnn canımm

canımbenim 2 haftaya bitebilirmiş bakalım belki daha uzun belkide daha kısa

hadi inşallahh dedikleri vakittten önce bitsin evinn hayırlısı ilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…