Tatlım Bol Bol Karpuz ve Kiraz ye bu arada günde 2 dilim ekmek yeyin ekmekte bebeğe kilo aldırıyormuş doktor dedi ceviz bide günde 4 tane ye tatlışım ceviz
işte ben tuvalete de kalkmıyorum. geçen arkadaşa demiştim bigün işemezsem altıma iyidir diye. dün sabah su sesi ile gözlerimi açmaya çalışıyom bi yandan da diyom ki allah işiyom galiba gitti karizma falan. ayılınca fark ettim üst komşu çiçeklerini suluyormuş meğer :)))
haklısın canım şimdi gitsinler gitsinler, kışın kafalarını çıkaramayacaklar evden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
her zaman yapıyoruz, eksik etmemeye çalşıyoruz, biliyorlar bunu sonuçta...
bu yüzden böyle anlayışlılar bence, anlattığın gibi valla benim eşim de, 3 aydır tek bi kez ev süpürmedim sayesinde...
yeri geldi yemek yapmadım yumurta pişirdi bana da yedirdi opuyorumnanaktan
inşallah huzurumuz eksilmeden bu anlayışımız kaybolmadan devam ederiz hepimiz...
Rabbim eksik etmesin onları....
maşallah canım Allahım daim etsin
inşallah tatlım ya bi bitse evimiz Allah'ın izniyle
iyiyim tatlım. güzel haberlerinizi alıyorum inan daha mutlu oluyorum.
işte ben tuvalete de kalkmıyorum. geçen arkadaşa demiştim bigün işemezsem altıma iyidir diye. dün sabah su sesi ile gözlerimi açmaya çalışıyom bi yandan da diyom ki allah işiyom galiba gitti karizma falan. ayılınca fark ettim üst komşu çiçeklerini suluyormuş meğer :)))
mervecim istanbuldayım bi sor bakem ne zaman çıkabildin de ne aldın? acil ihtiyaç kıyafetleri hazır o kadar. toplu taşıma ile bir yere gitmek imkansız babamızı bekliyoz ki arabayla götürsün o da her zaman fırsat olmuyor. bulduğun şeyler çok pahalı olabiliyor burda. ben bu konuda izmir de olmayı tercih ederdim zaten burnumda tütüyor canım memleketim... mafoldumben
bircan benim oğlanın kilosu uykudan mı öle çıktı acep? fırsatım olsa 24 saat aralıksız uyuyabilirim sankim. kaydirigubbakcemile3
canım olgunluğun aklı başındalığın yaşla alakası pek olmuyor. yaşanmışlıklarla alakalı tamamen. hem kendinden büyük kadınla evlenen zengin olur derler. hihoyyyt
canım bizim de durumlar aynıydı. eşimin ailesi de kürt ve çok tutucu bir aile. ben bile en başta çekindim. sonuçta tarzlar tamamen farklı. eşim bana direk evlenme teklif etti sevgili bile değildik. olmaz dedim uymayız dedim. istemezler bişey derlerse kaldıramam dedim. eşim herşeyin üstesinden geleceğini sevgisini bana da ailesine de kanıtlayacağını söyledi.2 senedir çok şükür o konuda sıkıntı yaşamadık. ailenin ilk başı açık gelini olarak yadırgayanlar oldu ama eşim hiç kulak asmadı. bana bu konuda en ufak bir imada bile bulunmadı güldü geçti. ama ailesi her zaman benim önümdedir sanki. onlarda aileye sadakat daha farklıdır biliyorsun. 5 tane kaynım var hiçbiri toz kondurmaz. hiçbir eltim de bana hiçbişey diyemez mesela. eşim de eltilerim hakkında asla konuşturmaz.garip bir denge var yani.bence aşk sevgi saygı yaşla alakalı değil canımm
şimdi bunları söyleyenler eminim sizi parmakla gösteriyordur :)))
bizde evlenirken nişanlıyken herkez bu iş olmaz sizin sonunuz yok demişti
çünkü benim eşim koyu kürt ben izmirliyim yandın sen diyenler çok oldu
onunda ailesi karşı çıktı izmirin kızı bize gelmez diye ama biz kimseyi takmadık
şimdi helal olsun size diyorlar :))))
hadi biz kaçtık... acıktık karnımızı doyuralım.. tekrar görüşürüzzzz
wallahi sabah kendimi tuvalete nasıl atıyorum görsen. gece bazen kalkıyormuşum eşim diyo sağa sola tutuna tutuna gidiyormuşum tuvalete ben hatırlamıyorum tabi. acilen uykusuzluk egzersizlerine başlasam iyi olcak gibi kaydirigubbakcemile3Ayyy alemsin kıs kaydirigubbakcemile3 yazık ama çatlarsın valla. Gece kalkmaya çalış cnm.
baharcım[/B] güzel yürekli arkadaşımm aynen bende öyleyim hepiniz gibi
güzen haberleri aldıkça çok daha iyi oluyorum
iyki varsınız iyiki tanışmısızz hepinizi çok seviyoruz bizzz opuyorumnanaktan
...
mervecim istanbuldayım bi sor bakem ne zaman çıkabildin de ne aldın? acil ihtiyaç kıyafetleri hazır o kadar. toplu taşıma ile bir yere gitmek imkansız babamızı bekliyoz ki arabayla götürsün o da her zaman fırsat olmuyor. bulduğun şeyler çok pahalı olabiliyor burda. ben bu konuda izmir de olmayı tercih ederdim zaten burnumda tütüyor canım memleketim... mafoldumben
...
bence aşk sevgi saygı yaşla alakalı değil canımm
şimdi bunları söyleyenler eminim sizi parmakla gösteriyordur :)))
bizde evlenirken nişanlıyken herkez bu iş olmaz sizin sonunuz yok demişti
çünkü benim eşim koyu kürt ben izmirliyim yandın sen diyenler çok oldu
onunda ailesi karşı çıktı izmirin kızı bize gelmez diye ama biz kimseyi takmadık
şimdi helal olsun size diyorlar :))))
Hepsini yiyorum hayatım valla. bide yiyip sol tarafıma yatıyorum dinleniyorum hep. saolsun annecim hiçbişi yaptırmıyor. Herkes bebeğe kilo aldırmakla meşgul dolayısıyla bana kaydirigubbakcemile3
demi amaa :)))
sonuçta ne kadar hamarat ve berikli karılaraı var biliyor adamlar yaniii :)))
aminnn canım aminnnn Allah ım nazarlardan korusun hepimizi
amin cümlemizinkini hayatımm
inşallahh şekercimm az kaldı demii ne zaman bitiyor eviniz canım
baharcım güzel yürekli arkadaşımm aynen bende öyleyim hepiniz gibi
güzen haberleri aldıkça çok daha iyi oluyorum
iyki varsınız iyiki tanışmısızz hepinizi çok seviyoruz bizzz opuyorumnanaktan
kızlar yeni bişey daha eklemek ıstıyorum. çalışan annecıkler bız ızındeyken denk gelen resmı tatıllerımız sonradan ızınlerımızın sonuna eklıyoruz bılgınız olsun. ıkı bayram gecırecegız. 5 6 gun eder buda 1 hafta daha evlatlarımızın yanında oluruz demek
kızlar yeni bişey daha eklemek ıstıyorum. çalışan annecıkler bız ızındeyken denk gelen resmı tatıllerımız sonradan ızınlerımızın sonuna eklıyoruz bılgınız olsun. ıkı bayram gecırecegız. 5 6 gun eder buda 1 hafta daha evlatlarımızın yanında oluruz demek
canım bizim de durumlar aynıydı. eşimin ailesi de kürt ve çok tutucu bir aile. ben bile en başta çekindim. sonuçta tarzlar tamamen farklı. eşim bana direk evlenme teklif etti sevgili bile değildik. olmaz dedim uymayız dedim. istemezler bişey derlerse kaldıramam dedim. eşim herşeyin üstesinden geleceğini sevgisini bana da ailesine de kanıtlayacağını söyledi.2 senedir çok şükür o konuda sıkıntı yaşamadık. ailenin ilk başı açık gelini olarak yadırgayanlar oldu ama eşim hiç kulak asmadı. bana bu konuda en ufak bir imada bile bulunmadı güldü geçti. ama ailesi her zaman benim önümdedir sanki. onlarda aileye sadakat daha farklıdır biliyorsun. 5 tane kaynım var hiçbiri toz kondurmaz. hiçbir eltim de bana hiçbişey diyemez mesela. eşim de eltilerim hakkında asla konuşturmaz.garip bir denge var yani.
wallahi sabah kendimi tuvalete nasıl atıyorum görsen. gece bazen kalkıyormuşum eşim diyo sağa sola tutuna tutuna gidiyormuşum tuvalete ben hatırlamıyorum tabi. acilen uykusuzluk egzersizlerine başlasam iyi olcak gibi kaydirigubbakcemile3
birlikte üzülüyoruz birlikte mutlu oluyoruz canım. ben burdaki herkesin yüreğinin o kadar güzel olduğuna eminim ki... dün gece mesela aklım hep bircandaydı. kız ne yaptı kendini üzmese bari diye. benim de babanemden başka kimsem yok tatlım. sizinle paylaştıkça mutlu oluyorum ben de.
en azından bursa ya da inegölden çok çeşit var canım, ve inan ki burdan kat kat ucuz...
istanbuldan inegöle taşındığımız sene kendime bi penye badi bile alamadım o kadar pahalı geldi ki bana...
istanbulda yerini biliyorsun uygunu da pahalıyı da buluyorsun ama burda öyle değil...
çeşit yok zaten küçüücük yer, bursada bulurum diyordum bursanın da pek farkı yokmuş...
aaaah ah istanbulumm :roflol: :roflol:
aman ne alaka değil mi yaa, bu tarz ayrımları yapan insanlar yüzünden çözemiyoruz sorunlarımızı valla
nazar değmesin hiçbirinize kızlar Rabbim mutluluklarımızı daim etsin inşallah :Saruboceq:
canımbenim 2 haftaya bitebilirmiş bakalım belki daha uzun belkide daha kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?