2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah oluruz kaydirigubbakcemile3
ne güzel canım maşallah

gerçekten mi nasıl oluyor bu dilekçe falan verecek miyiz bilmiyorsum güzel olur valla

canım belki biz de 6 sene sonra o dengeyi kurarız bilemiyorum. çoğu akrabası memlekette annesi babası falan da. ondan zaten çok yüz göz olmadık mesafeliyiz her zaman. kimi insanları da tanıdıkça mesafeyi iyice oturtuyorum zaten. allaha şükür hiç sorun yaşamadık hiçbiriyle birebir.

öyle zaten. Ben yemeğe iniyorum öptüm hepinizi kılzar

birde ayrım yok derler ama ister istemez var kim ne derse desinn :)))
gerçi kimin ne dedigi ne düşündügü benim için hiç önemli değil
sonuçta hepimizi yaradan yüce Allah
aminnn canımm
canım benim en çok dikkatimi çeken eşimin sülalesinde kimle yanışsam ilk sorusu kürtmü oldu. izmirli deyince daha da garip baktılar ama zamanlar alıştılar. benim ailem de ise kimse türk mü diye sormadı hemen benimsediler.
kizlar hakkaten 8. ayda da o isi yapmakta sakinca yok mu yaaaa?
ben korkarim ya bisey olursa diye ama normal doguma da faydasi var demissiniz kafam karisti
ya ben de eşime dedim dün. ya o içinde öle debelenirken nasıl düşüneyim diyo. bi de hugh grantin bi filmini izledik 9 ay diye. onda diyo ki ya başına değerse bişi olursa. benim adam da onu diyo ya filmdeki gibi başına değerse diyo. yok annem beklicez el mahkum. :kedi:

yasemin dun aksam eve gittiginde bisey oldu mu

Hayır canım hiç bir şey olmadı, ben teklifte bile bulunacak gücü hissedemedim kendimde :)))) Bırak ya bir makarnayı bile zar zor yaptım da yedik , sonra Reale gittik badem şekerlerinden aldık mavi ve beyaz , şekerlerimi yapmaya başladım :)) Rüyamda da plastik kadeh bardak arıyordum yani tam konsatre bu işlere verdim kendimi diğeri aklıma geldiğiyle uçup gitti yane .....

ay ne başına değmesi, olsa olsa poposunu pışpışlıyo oluruz biz, malum hala makat geliş pozisyonundayız ya :roflol: :roflol: :roflol:

yemeğe gidenleeer afiyet olsunn hepinize :)

kizlar hakkaten 8. ayda da o isi yapmakta sakinca yok mu yaaaa?
ben korkarim ya bisey olursa diye ama normal doguma da faydasi var demissiniz kafam karisti

yok tatlım ya sadece eğer bebeğin günü geçti ve olmadıysa bazen tetikliyormuş gelmesi için. ben onu duydum sadece... canım çok egzantrik hareketler yapmadıkça zararı olmaz diye düşünüyorum. hele ben bi 8'e geliyim deneyim söylerim size:) ama şuan bi zararını görmedim he he :)

canım ablam işe döneceği zaman bunları ekletmişti sonunda

canım olmaz diye düşünüyorum ama bi sormam lazım öğleden sonra...

canım aldın demek realden ne kadardı kilosu....

kızlar benım ablam sonuna ekledi. oda 2 bayram gecırdı hemde haftasonuna gelmıyordu bayramları 1,5 hafta falan ıznı uzamıstı. sadece bayram değil tum resmı tatıllerde dahıl edılıyormus sonuna

belkide canımm senin en büyük avantajın anne baba akrabalar memleketteymiş :))
bizimkinin ailesi burda tüm erkekler burda teyze dayı amca yarısı burda onların çocukları burda tabii birlirsin onların ne kadar kalabalık olduklarını büyük bir kısmı memlekette
6 yıl oldu evliyim 1 büçük yılda nişan ama hala tanımadığım bir sürü akrabası var
memleketten geldikçe tanışıyoruz :))
Allah ım inşallahta hiç bir zaman sorun yaşatmasın hayatım

aynen bizimde öyle canım merak etme :)))
garip bakışlar falann ama ben alıştım gülüyorum artıkk
kendini bilen ve geliştiren insanlar başka tabii benim de ailem eşimi garipsemedi
hemen sevdiler onu tabii eşimde asla saygıda kusur etmedi kimseyi kırmadı
sadece bu zamana kadar alışmadıgım tek şey eşimin annesi babası yada başka birileri ile kürtçe konuşması :)))
öyle zamanlarda bakıp kalıyorum eşime bu adam kim diyeee hala çok garip geliyor :)))

bu arada gülaycım çok teşekkür ederim sanada
hoşgeldin naber nasılsınn işler bitti tabii dinlenmeye geçtin sanırım
maşallahh herşey hazır ve 4-4 lük :))

kızlar benım ablam sonuna ekledi. oda 2 bayram gecırdı hemde haftasonuna gelmıyordu bayramları 1,5 hafta falan ıznı uzamıstı. sadece bayram değil tum resmı tatıllerde dahıl edılıyormus sonuna
29 ekim falan da olcak bizim iznimizde ekleniyorsa süper olur

canım eğer erken doğum riski gibi şeyler yoksa son ayda bile yasak yok (Yasemin duymasın) günü geçmesi durumunda doktorlar tavsiye ediyormuş çünkü doğumu tetikleyebiliyormuş ama %100 değil ben son ay da da devam etmek isterim zira zaten doğumdan sonra 40 gün olmayacak

amin canım allah kimsenin yuvasını bozmasın. ben de memleketteyken benim yanımda kürtçe konuştular. hiç bozmadım eşime dönüp ingilizce bişiler dedim. şaştılar. sonra anladılar yapmadılar bi daha :))

Allah canını almasın senin deneyecek söyleyecek :roflol::roflol::roflol:
kıss sakın haa Allah korusun bişey mişey olurr
bizim dr. başından beri yasak etti başından beri düşük riski olduğu için
8-9 aydır tık yok bizde en son bayramdı galibaa
bayramdan bayraammaaaaa olayı gibi olduu :))
2 yıl önce bir arkadaşım anlatmıştı onun bir arkadaşı 7 aylık hamileymiş
eşi uzun yol şöförüymüş adam yoldan gelmiş o işi yapmışlar kadının kanaması başlamış
iki gün uatnmış millet anlayacak diye kimseye söylememiş aptal en son sancılara dayanamamış gitmişler dr. ne olduda böyle oldu demiş hem anlamış hemde bunlar söylemiş dr. kızmış az daha dayanamadızmı demiş
erken doğum olmuş ambulans masrafı küvezi derken bunlara baya bir pahalıya mal olmuşş iki dk.lık vezk :)))

bu arada gülaycım çok teşekkür ederim sanada
hoşgeldin naber nasılsınn işler bitti tabii dinlenmeye geçtin sanırım
maşallahh herşey hazır ve 4-4 lük :))

ay sağol tatlım ya bi yıkama ütüleme kaldı işte, o da kolay kısım. valla içim rahatladı, ben bi ara bu doğum hikayelerini okuya okuya ha bugün ha yarın doğururum moduna geçmiştim, eşim de gülüp duruyordu... neyse halloldu da odası rahatladım.

senin bebeişinin ki ne durumda.

aminn arkadaşımm
kaynanam konuşuyor sürekli eşim ona türkçe cevap versede kadın hala devam ediyor
eşimde bazen mecbur kalıyorum ne yapayım diyo :))
yani benim kaynanın yanında ne yaparsan yap o konuşur
senin teknikte iyimiş ama ben ingilizce bilmiyorum ne yapcez :)))
ben en iyisi dilek ten öğreneyim hemen :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…