inşallah oluruz kaydirigubbakcemile3iyiyim tatlım. güzel haberlerinizi alıyorum inan daha mutlu oluyorum.
işte ben tuvalete de kalkmıyorum. geçen arkadaşa demiştim bigün işemezsem altıma iyidir diye. dün sabah su sesi ile gözlerimi açmaya çalışıyom bi yandan da diyom ki allah işiyom galiba gitti karizma falan. ayılınca fark ettim üst komşu çiçeklerini suluyormuş meğer :)))
mervecim istanbuldayım bi sor bakem ne zaman çıkabildin de ne aldın? acil ihtiyaç kıyafetleri hazır o kadar. toplu taşıma ile bir yere gitmek imkansız babamızı bekliyoz ki arabayla götürsün o da her zaman fırsat olmuyor. bulduğun şeyler çok pahalı olabiliyor burda. ben bu konuda izmir de olmayı tercih ederdim zaten burnumda tütüyor canım memleketim... mafoldumben
bircan benim oğlanın kilosu uykudan mı öle çıktı acep? fırsatım olsa 24 saat aralıksız uyuyabilirim sankim. kaydirigubbakcemile3
canım olgunluğun aklı başındalığın yaşla alakası pek olmuyor. yaşanmışlıklarla alakalı tamamen. hem kendinden büyük kadınla evlenen zengin olur derler. hihoyyyt
ne güzel canım maşallahbence aşk sevgi saygı yaşla alakalı değil canımm
şimdi bunları söyleyenler eminim sizi parmakla gösteriyordur :)))
bizde evlenirken nişanlıyken herkez bu iş olmaz sizin sonunuz yok demişti
çünkü benim eşim koyu kürt ben izmirliyim yandın sen diyenler çok oldu
onunda ailesi karşı çıktı izmirin kızı bize gelmez diye ama biz kimseyi takmadık
şimdi helal olsun size diyorlar :))))
kızlar yeni bişey daha eklemek ıstıyorum. çalışan annecıkler bız ızındeyken denk gelen resmı tatıllerımız sonradan ızınlerımızın sonuna eklıyoruz bılgınız olsun. ıkı bayram gecırecegız. 5 6 gun eder buda 1 hafta daha evlatlarımızın yanında oluruz demek
canım belki biz de 6 sene sonra o dengeyi kurarız bilemiyorum. çoğu akrabası memlekette annesi babası falan da. ondan zaten çok yüz göz olmadık mesafeliyiz her zaman. kimi insanları da tanıdıkça mesafeyi iyice oturtuyorum zaten. allaha şükür hiç sorun yaşamadık hiçbiriyle birebir.bende çok korkarak evlendim eşime güvenmeme ragmen korktum tabiii çokk
eşimin ailesinde herkes kapalı namazında abdestinde dediğin gibi tek açık gelin benim
üstelik eşimin ailesinde ilk konuşarak evlenen biziz hepsi görücü üsülü evlenmiş
belkide o yüzden garipsediler bilmiyorum biz 2 yıl çıktık 15 ay nişanlı kaldık 6.seneye girdik evliyiz benimde 6 tane kaynım var kayınlarınla aram çok iyidir hepsi beni çok sever bende onları severin evime gelirler birlikte masa kurar rakı içeriz onlar beni yadırgamaz
3 ü evli eltilerimle çok mesafeliyimdir ama
3 tane görümcem var ben onlara göre çok farklıyım çok sık görüşmemek benim için çok daha iyi zaten dillerini bile bilmiyorum onlar kürtçe konuşuyor ben anlamıyorum
boş boş otur avak avak bak gel :))))) iyisimi bayramdan bayramaa daha iyi
eşim tabiki kardeşlerini ve abilerini görüyor dışarda bilirsin görmeden yapamazlar
Allah var şimdiye kadar asla kimseye laf söyletmedi benim için
dengeyi çok güzel tuttu bu zamana kadar eger ben bir olay oldugunda çok sinirlenip karşımdaki her kimse çıkıştıgım anlarda bile ağzını açıp sus demedi bana kimsenin yanında eve geldiğimizde benide kırmadan aşkım bak yanlış anlama ama lütfen bu kadar kırıcı olma o benim annem yada kardeşim sen böyle yapınca ben çok üzlüyorum
orda bişey demedim kii sana laf gelmesin diye ama üzüldüm dedi keza annesinide aynı olgunla uyardı o benim eşi,m anne lütfen diye benim açlığı varlığı yoklugu çeken beni buralara getiren kişi diye o takdir ediilecek kadın benim yapmayın demiştir
şimdiye kadar her daim beni şaşırttı öyle bir kültürde yetiş bu kadar olgun ol ve böyle bir denge sağla
Peki bunu nasıl ayarlıyoruz , iş yeri mi ayarlıyor al işte şimdi ben birde bunu anlamaya çalışırım uzun uzun ...
kızlar merhaba....
dün terasta 12 ye kadar oturduk arkadaşlarla, fena çarpılmışım.
emsalcim Allah kocalarımıza zeval vermesin. benim kocam ailemden üstün gelir, ben de onun için ailesinden.... önceleri böyle birşeyi düşünemem diyordum, ama yıllar geçtikçe ona ne kadar çok bağlandığımı ve saygı duyduğumu daha iyi anlıyorum....
bircancım en iyisini yapıyorsun şekerin, hiç bulaşma boş ver....
baharcım ben de tutuyom çişimi. eşime diyorum erkek gibi olsaydı şeyim, yatağın yanına bi pet şişe koyardım, sallardım içine. ama tuvalete kalkmamak erken doğum riskine sebep oluyomuş, tv de dinledim geçenlerde. ama tuttuktan sonra tuvalette bırakmanın zevki de bir ayrı :)
aaaaa ben bunu bilmiyordum.... hemen bi sorayım, sen nereden öğrendin canım. bana mantıklı gelmedi çünkü.....
canım benim en çok dikkatimi çeken eşimin sülalesinde kimle yanışsam ilk sorusu kürtmü oldu. izmirli deyince daha da garip baktılar ama zamanlar alıştılar. benim ailem de ise kimse türk mü diye sormadı hemen benimsediler.birde ayrım yok derler ama ister istemez var kim ne derse desinn :)))
gerçi kimin ne dedigi ne düşündügü benim için hiç önemli değil
sonuçta hepimizi yaradan yüce Allah
aminnn canımm
ya ben de eşime dedim dün. ya o içinde öle debelenirken nasıl düşüneyim diyo. bi de hugh grantin bi filmini izledik 9 ay diye. onda diyo ki ya başına değerse bişi olursa. benim adam da onu diyo ya filmdeki gibi başına değerse diyo. yok annem beklicez el mahkum. :kedi:kizlar hakkaten 8. ayda da o isi yapmakta sakinca yok mu yaaaa?
ben korkarim ya bisey olursa diye ama normal doguma da faydasi var demissiniz kafam karisti
yasemin dun aksam eve gittiginde bisey oldu mu
...
ya ben de eşime dedim dün. ya o içinde öle debelenirken nasıl düşüneyim diyo. bi de hugh grantin bi filmini izledik 9 ay diye. onda diyo ki ya başına değerse bişi olursa. benim adam da onu diyo ya filmdeki gibi başına değerse diyo. yok annem beklicez el mahkum. :kedi:
kizlar hakkaten 8. ayda da o isi yapmakta sakinca yok mu yaaaa?
ben korkarim ya bisey olursa diye ama normal doguma da faydasi var demissiniz kafam karisti
canım ablam işe döneceği zaman bunları ekletmişti sonunda
Hayır canım hiç bir şey olmadı, ben teklifte bile bulunacak gücü hissedemedim kendimde :)))) Bırak ya bir makarnayı bile zar zor yaptım da yedik , sonra Reale gittik badem şekerlerinden aldık mavi ve beyaz , şekerlerimi yapmaya başladım :)) Rüyamda da plastik kadeh bardak arıyordum yani tam konsatre bu işlere verdim kendimi diğeri aklıma geldiğiyle uçup gitti yane .....
canım belki biz de 6 sene sonra o dengeyi kurarız bilemiyorum. çoğu akrabası memlekette annesi babası falan da. ondan zaten çok yüz göz olmadık mesafeliyiz her zaman. kimi insanları da tanıdıkça mesafeyi iyice oturtuyorum zaten. allaha şükür hiç sorun yaşamadık hiçbiriyle birebir.
canım benim en çok dikkatimi çeken eşimin sülalesinde kimle yanışsam ilk sorusu kürtmü oldu. izmirli deyince daha da garip baktılar ama zamanlar alıştılar. benim ailem de ise kimse türk mü diye sormadı hemen benimsediler.
ya ben de eşime dedim dün. ya o içinde öle debelenirken nasıl düşüneyim diyo. bi de hugh grantin bi filmini izledik 9 ay diye. onda diyo ki ya başına değerse bişi olursa. benim adam da onu diyo ya filmdeki gibi başına değerse diyo. yok annem beklicez el mahkum. :kedi:
29 ekim falan da olcak bizim iznimizde ekleniyorsa süper olurkızlar benım ablam sonuna ekledi. oda 2 bayram gecırdı hemde haftasonuna gelmıyordu bayramları 1,5 hafta falan ıznı uzamıstı. sadece bayram değil tum resmı tatıllerde dahıl edılıyormus sonuna
yok tatlım ya sadece eğer bebeğin günü geçti ve olmadıysa bazen tetikliyormuş gelmesi için. ben onu duydum sadece... canım çok egzantrik hareketler yapmadıkça zararı olmaz diye düşünüyorum. hele ben bi 8'e geliyim deneyim söylerim size:) ama şuan bi zararını görmedim he he :)
canım olmaz diye düşünüyorum ama bi sormam lazım öğleden sonra...
canım aldın demek realden ne kadardı kilosu....
amin canım allah kimsenin yuvasını bozmasın. ben de memleketteyken benim yanımda kürtçe konuştular. hiç bozmadım eşime dönüp ingilizce bişiler dedim. şaştılar. sonra anladılar yapmadılar bi daha :))belkide canımm senin en büyük avantajın anne baba akrabalar memleketteymiş :))
bizimkinin ailesi burda tüm erkekler burda teyze dayı amca yarısı burda onların çocukları burda tabii birlirsin onların ne kadar kalabalık olduklarını büyük bir kısmı memlekette
6 yıl oldu evliyim 1 büçük yılda nişan ama hala tanımadığım bir sürü akrabası var
memleketten geldikçe tanışıyoruz :))
Allah ım inşallahta hiç bir zaman sorun yaşatmasın hayatım
aynen bizimde öyle canım merak etme :)))
garip bakışlar falann ama ben alıştım gülüyorum artıkk
kendini bilen ve geliştiren insanlar başka tabii benim de ailem eşimi garipsemedi
hemen sevdiler onu tabii eşimde asla saygıda kusur etmedi kimseyi kırmadı
sadece bu zamana kadar alışmadıgım tek şey eşimin annesi babası yada başka birileri ile kürtçe konuşması :)))
öyle zamanlarda bakıp kalıyorum eşime bu adam kim diyeee hala çok garip geliyor :)))
yok tatlım ya sadece eğer bebeğin günü geçti ve olmadıysa bazen tetikliyormuş gelmesi için. ben onu duydum sadece... canım çok egzantrik hareketler yapmadıkça zararı olmaz diye düşünüyorum. hele ben bi 8'e geliyim deneyim söylerim size:) ama şuan bi zararını görmedim he he :)
canım olmaz diye düşünüyorum ama bi sormam lazım öğleden sonra...
canım aldın demek realden ne kadardı kilosu....
hayırlı cumalar arkadaslar
bu arada gülaycım çok teşekkür ederim sanada
hoşgeldin naber nasılsınn işler bitti tabii dinlenmeye geçtin sanırım
maşallahh herşey hazır ve 4-4 lük :))
amin canım allah kimsenin yuvasını bozmasın. ben de memleketteyken benim yanımda kürtçe konuştular. hiç bozmadım eşime dönüp ingilizce bişiler dedim. şaştılar. sonra anladılar yapmadılar bi daha :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?