2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar hakkaten 8. ayda da o isi yapmakta sakinca yok mu yaaaa?
ben korkarim ya bisey olursa diye ama normal doguma da faydasi var demissiniz kafam karisti

bilmiyorum ama nerdeyse 3 ay olcak biz abi akrdeş yatıyoruz kocacığımla. çok garip ama unuttum resmen cinsellik o iş nasıl birşeydi kafamçokkarıştı:kedi:

maşallahh canım ne güzel darısı başımıza inşallahh
aman bitanem okuma sen onlarıı olumlu düşün olumlu olsun Allah korusun
bizde Allah a bin şükür iyiyiz canım yaa artı bir rahatsızlığımız yok çıkmadı şükür
bildiğiniz şeyler var ama çok şükür iyiyiz
hayırlısı ile vaktimizi doldurmayı bekliyoruz hepimiz için dua ediyoruz kendimizle birlikte

ayy hepten korktum zaten bizimki çok korkuyor o yüzden problem yok.

eklenıyordur ınsallah canım ablam ın ekledıler ama ınsıyatıfmı kullanıldı emın değilim. 29 ekım de eklensın 1 gun 1 gundur
:)

bilmiyorum ama nerdeyse 3 ay olcak biz abi akrdeş yatıyoruz kocacığımla. çok garip ama unuttum resmen cinsellik o iş nasıl birşeydi kafamçokkarıştı:kedi:

o çocuğu nasıl yaptınız dermişim kaydirigubbakcemile3 valla bizim bir iki hafta ilk öğrendiğimizde kardeşlik durumu oldu dedim bu böyle olmaz eşimde zararlı değil mi dedi değil dedim doktor normal hayatınıza devam edin demişti bizde devam ettik kaydirigubbakcemile3 şimdi benim için azgın felan demeyin kafamçokkarıştı

kızlar benım ablam sonuna ekledi. oda 2 bayram gecırdı hemde haftasonuna gelmıyordu bayramları 1,5 hafta falan ıznı uzamıstı. sadece bayram değil tum resmı tatıllerde dahıl edılıyormus sonuna

canım eklenemiyor, mevzuatta bu yönde bi uygulama yok... ablanın ki nasıl oldu bilmiyorum ama böyle bi şeyin olması imkansız. en azından kamu görevlileri için durum kesin.... ssklılarla da aynı düzenleme onlarda da olamaz.

evet canım olmadığını ben de biliyordum, o yüzden devam he he :) ...

derler canım:) gulaya dıyolar:) bak ben agzımı acıpğ bu konuda yorum dahi yapmıyorum:)

eklenıyordur ınsallah canım ablam ın ekledıler ama ınsıyatıfmı kullanıldı emın değilim. 29 ekım de eklensın 1 gun 1 gundur
:)

tatalım insiyatiftir kesinlikle, bu şekilde bir düzenleme yok malesef. ama keşke eklenebilseydi ama yasal olarak mümkün gözükmüyor.

boşver biracanım yaa Allah korusun yavrularımızı
bende korkardım öyle bişey olsaydı dr. bize 9 ay boyunca yasak dediğinde
eşim dr. yasaklamamış olsaydıda olmazdı o iş iki dk.lık zevk için yavruma bişey olsa asla kendimi afetmezdim dedi eferdersinn

neyse güzellerr ben azcık dinleneyimm
çok oturdum kızım sıkıştımı ne garip garip iktirip kaktırıyor sağdan soldan
uzanayım azcık öptük hepinizi sonra görüşürükk

günaydın kızlar
eslemcim çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın cnm inş.
son zamanlar yaklaştıkça sorunlar artıyor sanırım Allah yardımcımız olsun inş.

amiin amiin Rabbim bir daha yaşatmasın valla, erken doğum olur diye ödüm kopuyo
normal doğum yapmaktan korkmam ama bu erken doğum ve bebeğin yoğun bakıma alınması beni çok korkutuyor

artık sık sık takip etcez kendimizi, malum ilk bebeklerimiz ve deneyimsiziz
bu akıntı olayı bende de çok var, günde 2-3 defa çamaşır değişiyorum

Eslemcim çok geçmiş olsun neler atlatmışsın ama iyi bari erken doğum riskin falan yokmuş... Artık ağrıları , sancıları daha fazla dikkate almak lazım. Dikkat et canım kendine.

çok teşekkür ederim dilekcim, sağol canım
evet daha çok dikkat etmek gerekiyor

sende eşinle abisinin arasını düzeltmeleri için bi adım atmışsın, doğru olan bu
eşlerimiz mutsuz olunca bizede yansıyor, mutlu olabilmek için mutlu etmek gerekiyor, fedakarlık gerekiyor galiba

eşin doktora gittimi, kitle var sanki diyordun ! dua ettim inşallah bişeyi yoktur

eslem canımbenim şükür bebeğin iyimimş erken doğum riskinde yok geçmiş olsun

evet canım yaa çok şükür risk yok, öyle çok su içmememe rağmen suyumunda iyi olması sevindirici

günaydın kılar herkeze hayırlı cumalar

eslem geçmiş olsun canım sanada

hayırlı günler hayırlı Cumalar canım
güzel dileklerin için teşekkür ederim a.s.

sanada hayırlı Cumalar canıımm
teşekkür ederim

açılma oluyorsa bir problemde yoksa suni sancıyla filan normal doğumu gerçekleştirmeye çalışırlar
en ufak bi terslikte sezeryana alırlar herhalde

hoşgeldin canım, naptın yavruların nasıll? ne zaman çıkıcak hastaneden?
Allahım kolaylık versin
benim doktorum bana sezeryan dedi kalçamdaki problemden sebep normal doğum yapamam, yaparsam kalçamdan sebep büyük problemlerle karşılaşabilirim
normalde 13 eylül görünüyor ancak 7 eylül dedi sezeryan için, bu tarih geç değil mi?
doğum kanalına girerse sezeryan değilde normal mi olcak yanii, sezeryana alınma şansı yokmu?
kafam karıştı biraz

hayırlı cumalar arkadaşlar

geçmişe azcık göz atıp gelıyorummmm..umarım bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…