ohh yarasın kuzucuğuma aman kızım sen almıyorsun ki alsanda boşver prenses tombiş olsun sağlıklı olsunda
kizlar hakkaten 8. ayda da o isi yapmakta sakinca yok mu yaaaa?
ben korkarim ya bisey olursa diye ama normal doguma da faydasi var demissiniz kafam karisti
ay sağol tatlım ya bi yıkama ütüleme kaldı işte, o da kolay kısım. valla içim rahatladı, ben bi ara bu doğum hikayelerini okuya okuya ha bugün ha yarın doğururum moduna geçmiştim, eşim de gülüp duruyordu... neyse halloldu da odası rahatladım.
senin bebeişinin ki ne durumda.
Allah canını almasın senin deneyecek söyleyecek :roflol::roflol::roflol:
kıss sakın haa Allah korusun bişey mişey olurr
bizim dr. başından beri yasak etti başından beri düşük riski olduğu için
8-9 aydır tık yok bizde en son bayramdı galibaa
bayramdan bayraammaaaaa olayı gibi olduu :))
2 yıl önce bir arkadaşım anlatmıştı onun bir arkadaşı 7 aylık hamileymiş
eşi uzun yol şöförüymüş adam yoldan gelmiş o işi yapmışlar kadının kanaması başlamış
iki gün uatnmış millet anlayacak diye kimseye söylememiş aptal en son sancılara dayanamamış gitmişler dr. ne olduda böyle oldu demiş hem anlamış hemde bunlar söylemiş dr. kızmış az daha dayanamadızmı demiş
erken doğum olmuş ambulans masrafı küvezi derken bunlara baya bir pahalıya mal olmuşş iki dk.lık vezk :)))
aman hiç derdim değil valla tatlım kilo milo boşverrr zemuszemus
boşver Özge Biz yemeğimizi yedik kızlarrrr herkese afiyet olsun yarasın bebeklere
bilmiyorum ama nerdeyse 3 ay olcak biz abi akrdeş yatıyoruz kocacığımla. çok garip ama unuttum resmen cinsellik o iş nasıl birşeydi kafamçokkarıştı:kedi:
kızlar benım ablam sonuna ekledi. oda 2 bayram gecırdı hemde haftasonuna gelmıyordu bayramları 1,5 hafta falan ıznı uzamıstı. sadece bayram değil tum resmı tatıllerde dahıl edılıyormus sonuna
29 ekim falan da olcak bizim iznimizde ekleniyorsa süper olur
canım eğer erken doğum riski gibi şeyler yoksa son ayda bile yasak yok (Yasemin duymasın) günü geçmesi durumunda doktorlar tavsiye ediyormuş çünkü doğumu tetikleyebiliyormuş ama %100 değil ben son ay da da devam etmek isterim zira zaten doğumdan sonra 40 gün olmayacak
o çocuğu nasıl yaptınız dermişim kaydirigubbakcemile3 valla bizim bir iki hafta ilk öğrendiğimizde kardeşlik durumu oldu dedim bu böyle olmaz eşimde zararlı değil mi dedi değil dedim doktor normal hayatınıza devam edin demişti bizde devam ettik kaydirigubbakcemile3şimdi benim için azgın felan demeyin kafamçokkarıştı
eklenıyordur ınsallah canım ablam ın ekledıler ama ınsıyatıfmı kullanıldı emın değilim. 29 ekım de eklensın 1 gun 1 gundur
:)
derler canım:) gulaya dıyolar:) bak ben agzımı acıpğ bu konuda yorum dahi yapmıyorum:)
hayırlı cumalar canım nasılsın bebeler nasıl?
ah ah adım çıktı dokuza inmez sekize :) denizcim sen de katıl bizim gruba :)
günaydın kızlar
eslemcim çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın cnm inş.
son zamanlar yaklaştıkça sorunlar artıyor sanırım Allah yardımcımız olsun inş.
bende bişi paylaşmak istiom sizle: akşam yürüyüş yaptım ama vajinama bıçaklar saplandı sanki....(sabah akşam yürüyüş yapıyorum artık)
allah ım nasıl vajinamda bir basınç kesin dedim doğum kanalına giriyo bebişim eve geldim çamaşırımda bi ıslaklık ayyyy dedim suyummu geliyo bi panikkk sonra 2 dk bir temiz peçeteyle kontrol ettimki devam etmeyen bi akıntıymış çok şükür ama ömrümden ömür gitti....bu kadarı atlattık sağ salim bundan sonrada öle olur inş. hepimizin....
Eslemcim çok geçmiş olsun neler atlatmışsın ama iyi bari erken doğum riskin falan yokmuş... Artık ağrıları , sancıları daha fazla dikkate almak lazım. Dikkat et canım kendine.
eslem canımbenim şükür bebeğin iyimimş erken doğum riskinde yok geçmiş olsun
günaydın kılar herkeze hayırlı cumalar
eslem geçmiş olsun canım sanada
kızlar günaydııın ve hayırlı cumalarrr!
eslemcim sanada geçmiş olsun canım,betülde aynısını anlatmış hepimizde oluyor yürüyecek derman kalmıyor gaz sancısı gibi bişi ler oluyor falan olacak geçicek hayırlısı ile hepimizin inşallah.
ay kıs maşallah diyim sana ve yürüme taakati içinde olanlara.ben tıss ya çok kilo aldımya ondan heralde markette gezin işim bitiyor.
bu arada doğum hikayesi süperdi yaa.
bişi sorcam kızlar diyelim sancımız geldi açılma oldu biraz.yinede sezeryana alıyolar dimi kalakamiyim normal doğum yapmak zorunda kalmıyos dimi? bi bilen varsa söylesin.
hayırlı cumalar kızlar.
dilekakal canım sen kendini üzecek ve stres yaşayacağın bir ortama girmeyeceksen görüşsün sende ona göre davran ama şurda az bir zaman kalmışken eğer sıkıntı kaynağı olacaksa uzak dur bence.senin en özel zamanların şimdi
kızlarcım eğer bebek doğum kanalına girdiyse onu çıkaramıyorlar ordan o nedenle sezeran olacaksa bebek doğum kanalına girmeden olması gerekiyor.ben hastanedeyken mesela katımıza bir bayan geldi cumartesi günü o hafta içi çarşamba için sezeryan günü vermiş doktoru ama 4 gün önce sancılanıp açılması olunca bebekte doğum kanalına girince bayan normal doğum yaptı.bana sorarsanız keşke imkan olsa normal doğum olsa zaten.en sağlıklısı bu hem bebek için hem anne için.bebek doğum kanalından geçerken akciğerlerindeki sıvı boşalıyor ve kalplerindeki açıklık rahatça kapanıyor.büyük bir rahatlık bebek için.annede hem karnının daha çabuk toparlanması hemde sütün daha kolay gelmesi için normal doğumu tercih etmeli.tabi özel durumlar ayrı mecburen sezeryan olmak zorunda isek yapılabilecek birşey yok tabi.
bebeklerimizi ziyarete gittiğimizde yoğun bakıma 36 haftalık bir bebek getirmişler mesela.solunum güçlüğü vardı sezeryandan kaynaklı imiş normal doğum olsa rahat olacakmış bebek doktorun söylediğine göre mesela.yine karar sizlerin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?