2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ne güsel işte ben unuttum bakalım doğumdan sonrada olamıcak uzun bir süre sonra olunca ilk gün ki gibi acı çekmem inşallah onu bırak heyecanlanırım ya zemuszemus

kızlar ya ben cinselliği iki dakikalık zevk olarak görmüyorum. bence eşleri birbirine bağlayan ve daha da yakınlaştıran doğal bir süreç.... tabi doktor riskli olduğunu söyleseydi asla yapmazdım hamilelikte, ama eğer risk teşkil eden bir durum yoksa zaten neden bundan kaçınayım... tabi bu benim düşüncem, sözüm meclisten dışarı.....

bizim risk yok ama işte çekiniyor zaten hemile kaldığımdan beri 4-5 kez anca olmuştur belkide daha az hatırlayamadım. En son olduğunda bizimki bütün gün aramıştı bişiy varmı diye kendimi kötü hissediyorum bir daha olmaz demişti olmadı zaten

aynen katılıyorum... gebelikte olanlar ise bence çok özel ve anlamlı gibi geliyor
gülay, meryem, gülcan, deniz yazdım hepinizi kara kaplıya... klava:
yaz anam

bende öyle düşünüyorum canım.... cok sukur yasaklık bi durumumuz olmadı...hatta bazen bi tek o konuda ii anlastıgımız oluyooo kaydirigubbakcemile3

canım normal hayatta ve normal bir zamanda tabikide sadece iki dk.lık zevk olarak görmüyoruz hiç birimiz ama böyle bir süreçte gebeyken de olmazsa olmaz değil bence
benim dr.um genel olarak her konuda bana herşey yolunda derken şunu ekliyor
şimdi ben muayne ettim herşey yolunda dedim onu yap bunu yap dedim
ama sen bu kapıdan çıktığın anda heran herşey olabilir Allah bilir orasını diyor
yani demek istediğim dikkat etmek gerek canım

aynen katılıyorum... gebelikte olanlar ise bence çok özel ve anlamlı gibi geliyor

yaz anam

bende öyle düşünüyorum canım.... cok sukur yasaklık bi durumumuz olmadı...hatta bazen bi tek o konuda ii anlastıgımız oluyooo kaydirigubbakcemile3

mübarek cuma vakti attırcanız makedonun tepesini açtırcanız ağzını illa demi... bak ötmeye başladı tepemdeki saçlar gene tınnn tınnn diye... Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…