yarasın Poyraz paşama. Lüplüp et olsun :ecrin_bebek:
o çocuğu nasıl yaptınız dermişim kaydirigubbakcemile3 valla bizim bir iki hafta ilk öğrendiğimizde kardeşlik durumu oldu dedim bu böyle olmaz eşimde zararlı değil mi dedi değil dedim doktor normal hayatınıza devam edin demişti bizde devam ettik kaydirigubbakcemile3şimdi benim için azgın felan demeyin kafamçokkarıştı
bebeler ıyıde ben ıyı degılımm bunalıyomya sıcaklardan herkes gıbı. sen nasılsın canım bebıs nasıll
boşver biracanım yaa Allah korusun yavrularımızı
bende korkardım öyle bişey olsaydı dr. bize 9 ay boyunca yasak dediğinde
eşim dr. yasaklamamış olsaydıda olmazdı o iş iki dk.lık zevk için yavruma bişey olsa asla kendimi afetmezdim dedi eferdersinn
hayırlı cumalar arkadaşlar
geçmişe azcık göz atıp gelıyorummmm..umarım bişey yoktur
sırtım kaburgalarım ağırıyor, ben accık uzanıp geleyim
herkese hayırlı Cumalar
gülay, meryem, gülcan, deniz yazdım hepinizi kara kaplıya...klava:
aynen katılıyorum... gebelikte olanlar ise bence çok özel ve anlamlı gibi geliyorkızlar ya ben cinselliği iki dakikalık zevk olarak görmüyorum. bence eşleri birbirine bağlayan ve daha da yakınlaştıran doğal bir süreç.... tabi doktor riskli olduğunu söyleseydi asla yapmazdım hamilelikte, ama eğer risk teşkil eden bir durum yoksa zaten neden bundan kaçınayım... tabi bu benim düşüncem, sözüm meclisten dışarı.....
yaz anamgülay, meryem, gülcan, deniz yazdım hepinizi kara kaplıya...klava:
kızlar ya ben cinselliği iki dakikalık zevk olarak görmüyorum. bence eşleri birbirine bağlayan ve daha da yakınlaştıran doğal bir süreç.... tabi doktor riskli olduğunu söyleseydi asla yapmazdım hamilelikte, ama eğer risk teşkil eden bir durum yoksa zaten neden bundan kaçınayım... tabi bu benim düşüncem, sözüm meclisten dışarı.....
selam kizlar nasilsiniz hayirli cumalar:CüvCüv:
kızlar ya ben cinselliği iki dakikalık zevk olarak görmüyorum. bence eşleri birbirine bağlayan ve daha da yakınlaştıran doğal bir süreç.... tabi doktor riskli olduğunu söyleseydi asla yapmazdım hamilelikte, ama eğer risk teşkil eden bir durum yoksa zaten neden bundan kaçınayım... tabi bu benim düşüncem, sözüm meclisten dışarı.....
aynen katılıyorum... gebelikte olanlar ise bence çok özel ve anlamlı gibi geliyor
yaz anam
selam kizlar nasilsiniz hayirli cumalar:CüvCüv:
aynen katılıyorum... gebelikte olanlar ise bence çok özel ve anlamlı gibi geliyor
yaz anam
bende öyle düşünüyorum canım.... cok sukur yasaklık bi durumumuz olmadı...hatta bazen bi tek o konuda ii anlastıgımız oluyooo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?