2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bende bi yanlışlık olmasın. Kızım olacak ama canım tatlıdan başka bişey istemiyo. Her gittiğimde soruyorum doktora hala kız mı diyekaydirigubbakcemile3 Kızımın herşeyi hazır ve son dk sürprizinden korkuyorum arkadaşlar...

aysecim yav epey uzun bunlar o telas içinde zaten okuyamayız ancak bir kısımını annelerimiz okur heralde kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
aclık 80-95 arası tokluk 85-110 arası cıkıyor. toklugun 85 e kadar dusmesı normalmı onu mereak edıyorum

meryemcım şimdi şeker sonucuma baktım ordakı degerler hangı aralık gösterıyo dıye tokluk 65-140 arası diyo...evet senın biraz düşmüş canım yanı biraz artırabılırsın bence yedıklerını ama tabıkı sen yınede bı dr sor

kizlar 3 gundur sag bademcigimin arkasinda yemek kaldi diye dolaniyorum ama nasil rahatsiz ediyor anlatamam. insanlarda benimle dalga geciyordu hic bademcige yemek sikisir mi diye.
neyse sirket doktoruna gittim o da ebru cok feci enfeksiyon olmus bogazin antibiyotik vermem lazim ama once bir doktorunla konus kullanabilirmisin diye dedi
bende panik yaptim haliyle hemen hastaneden kulak burun bogaz doktorundan randevu alip gittim biraz once
doktor ne dese : bademciginde yemek kalmis etrafi bademcik tasi olmus o yuzden beyaz enfeksiyon gibi gorunuyor hic bisey yok yani temizlicem geccek dedi. ilac felanda vermedi rahatladim.
iyiki insanlari dinlemedim yoksa bosu bosuna antibiyotik alacaktik bunyeye su son zamanlarda.

demekki neymis bademciklere yemek sikisabilirmis. artik nassi yiyorum siz hayal edin

o zaman bu çok ıyı bakıyım düşmeye devam ederse dr u ararım ama su an ıyı

yok guzelim hic bisey olmaz
ben her ay gidiyorum

yok canım ben hamileligim boyunca hep gittim için rahat olsun bisey olmaz :)

temızlık var yaneee bişey olmaz canım

kızlar ben eskiden kendim yapıyordum 4 aylıktan sonra kuaföre transfer oldum zaman ilerledi yaa ondan sordum bişey olurmu diye

geçmiş olsun canım ama maşallahın var yanı :)))

yanlışlık olur mu olur vallla canım sen herşeye hazırlıklı ol yınede ozamankaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım da hakkaten orjinal bir durum olmuş senin ki de yahu. nasıl yedin ki bademciğine sıkıştırmayı başardın. :1shok:

bende kaçıyorum kızlar mutfaga gecmem lazım . . . .guzel bir haftasonu diliyorum herkese opuyorumnanaktan bol bol dinlenin . . . .bende oglusumla buluscam insallah cok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…