açlık en düşük 70 olması lazım canım benım bıldıgım senın kaç çıkıyo
hepinize tek tek tşk.ederim kızlar
ye tatlıyı dogur hakkıyı olayı gerçekten dogru yaaa 3ögün tatlı yiyebılırım yanı emelcım ben zaten 4 ay ızmırde ıdım eşimın kursu vardı bütün kontrollerım testlerım ızmırde oldu buraya gelelı bı ay oldu ordada dr um var yanı herşey hazır hast.benı bılıyo durumumu bı sorun olmucak yaniii bi dogurmak var
ebrucum anlatırmısın şunlara listemin ne kadar zor oldugunu hala pasta dıolarrr
aclık 80-95 arası tokluk 85-110 arası cıkıyor. toklugun 85 e kadar dusmesı normalmı onu mereak edıyorum
kızlar ben kuaföre gidicem bişey olmaz dimi malum durum için
meryemcım şimdi şeker sonucuma baktım ordakı degerler hangı aralık gösterıyo dıye tokluk 65-140 arası diyo...evet senın biraz düşmüş canım yanı biraz artırabılırsın bence yedıklerını ama tabıkı sen yınede bı dr sor
yok guzelim hic bisey olmaz
ben her ay gidiyorum
yok canım ben hamileligim boyunca hep gittim için rahat olsun bisey olmaz :)
temızlık var yaneee bişey olmaz canım
kizlar 3 gundur sag bademcigimin arkasinda yemek kaldi diye dolaniyorum ama nasil rahatsiz ediyor anlatamam. insanlarda benimle dalga geciyordu hic bademcige yemek sikisir mi diye.
neyse sirket doktoruna gittim o da ebru cok feci enfeksiyon olmus bogazin antibiyotik vermem lazim ama once bir doktorunla konus kullanabilirmisin diye dedi
bende panik yaptim haliyle hemen hastaneden kulak burun bogaz doktorundan randevu alip gittim biraz once
doktor ne dese : bademciginde yemek kalmis etrafi bademcik tasi olmus o yuzden beyaz enfeksiyon gibi gorunuyor hic bisey yok yani temizlicem geccek dedi. ilac felanda vermedi rahatladim.
iyiki insanlari dinlemedim yoksa bosu bosuna antibiyotik alacaktik bunyeye su son zamanlarda.
demekki neymis bademciklere yemek sikisabilirmis. artik nassi yiyorum siz hayal edin
Ya bende bi yanlışlık olmasın. Kızım olacak ama canım tatlıdan başka bişey istemiyo. Her gittiğimde soruyorum doktora hala kız mı diyekaydirigubbakcemile3 Kızımın herşeyi hazır ve son dk sürprizinden korkuyorum arkadaşlar...
kızlar ben çıkıyorum iyi tatiller herkese bebişlere iyi bakın
geçmiş olsun canım da hakkaten orjinal bir durum olmuş senin ki de yahu. nasıl yedin ki bademciğine sıkıştırmayı başardın. :1shok:kizlar 3 gundur sag bademcigimin arkasinda yemek kaldi diye dolaniyorum ama nasil rahatsiz ediyor anlatamam. insanlarda benimle dalga geciyordu hic bademcige yemek sikisir mi diye.
neyse sirket doktoruna gittim o da ebru cok feci enfeksiyon olmus bogazin antibiyotik vermem lazim ama once bir doktorunla konus kullanabilirmisin diye dedi
bende panik yaptim haliyle hemen hastaneden kulak burun bogaz doktorundan randevu alip gittim biraz once
doktor ne dese : bademciginde yemek kalmis etrafi bademcik tasi olmus o yuzden beyaz enfeksiyon gibi gorunuyor hic bisey yok yani temizlicem geccek dedi. ilac felanda vermedi rahatladim.
iyiki insanlari dinlemedim yoksa bosu bosuna antibiyotik alacaktik bunyeye su son zamanlarda.
demekki neymis bademciklere yemek sikisabilirmis. artik nassi yiyorum siz hayal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?