kizlar 3 gundur sag bademcigimin arkasinda yemek kaldi diye dolaniyorum ama nasil rahatsiz ediyor anlatamam. insanlarda benimle dalga geciyordu hic bademcige yemek sikisir mi diye.
neyse sirket doktoruna gittim o da ebru cok feci enfeksiyon olmus bogazin antibiyotik vermem lazim ama once bir doktorunla konus kullanabilirmisin diye dedi
bende panik yaptim haliyle hemen hastaneden kulak burun bogaz doktorundan randevu alip gittim biraz once
doktor ne dese : bademciginde yemek kalmis etrafi bademcik tasi olmus o yuzden beyaz enfeksiyon gibi gorunuyor hic bisey yok yani temizlicem geccek dedi. ilac felanda vermedi rahatladim.
iyiki insanlari dinlemedim yoksa bosu bosuna antibiyotik alacaktik bunyeye su son zamanlarda.
demekki neymis bademciklere yemek sikisabilirmis. artik nassi yiyorum siz hayal edin
yanlışlık olur mu olur vallla canım sen herşeye hazırlıklı ol yınede ozamankaydirigubbakcemile3
Oyyyyy kızlar yarılcam galiba uyumaktan ya ne oldu bana böyle kendimi tanıyamıyorum. İlaçlardanmı nedir? kafamçokkarıştı
Ya bnim hemoroid kabusum geri döndü buarada acaip acı çekiyorum. Ne yapsamki yumuşatsam ya akıl verin accık bana bakimm?
Oyyyyy kızlar yarılcam galiba uyumaktan ya ne oldu bana böyle kendimi tanıyamıyorum. İlaçlardanmı nedir? kafamçokkarıştı
Ya bnim hemoroid kabusum geri döndü buarada acaip acı çekiyorum. Ne yapsamki yumuşatsam ya akıl verin accık bana bakimm?
canım geçmiş olsun ya. hemoroide ne iyi gelir bilmiyorum ki tatlım walla. kayısı falan yesen bolbol :uhm:
ah canım benım yaaaa hiç bi bilgim yok bu konuda maalesef ama zeytınyagı falan sür belkı ii gelır hiç bılmıyorumkı ne iii gelır:1no2:
kıyamam ya. çorba olayı bende de garip bir şekilde arttı tatlım. kışın doğru dürüst çorba içmeyen ben şimdik her öğün çorba içmeye çalışıyorum. eşim sıcakta şikayet ediyo ama canım istio napam :)yiyorum kıs komposto felan içiyorum. Çorba bile içiyorum yani bu sıcakta sırf sulu gıda olsun diye. Ama yinede oluyo ya nefret ediyorum :1ninca:
özge gecmöıs olsun. zeytınyagı yakmaz canım. ben sureklı karnıma suruyorum yakacak bişey olsa zarar verırdi ama sen bence dr una sor
kıyamam ya. çorba olayı bende de garip bir şekilde arttı tatlım. kışın doğru dürüst çorba içmeyen ben şimdik her öğün çorba içmeye çalışıyorum. eşim sıcakta şikayet ediyo ama canım istio napam :)
ben kaçıyorum kızlar. hepinize iyi tatiller.
herkese mrb kızlar gecmişi biraz okudum .agrısı olanlara gecmiş olsun.bugün drdaydım.kızımın gelişimi gayet iimiş.bende rahim agzı yetmezliği var dikişim ve rahim agzıda ii durumdaymış.sükürler olsun.dra asağıya doğru basınc hissettiğimi söylemiştim.bebek büyüdükçe normalmiş kızlar.
aynı sorun bendede var canım.bugün dr proctolog krem verdi.ve kabızlığı önlemek için magnesie calcine adlı ilac verdi.bu ilac gebelikte güvenle kullanılabiliyor.bende gebelik sekeri oldugu için kuru kayısı falanda yiyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?