2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bı dr un lafına guvenıp almamışın canım ılacı ınsanlar ınanmaz canım benım bogazıma su çok durur su nasıl durur dımı duruyo işteee ınsan kendı kendının dr olcak

yok yaw sanmayin ki deli gibi yemek yiyom
benim bademcik yapisi kucukken cok enfeksiyon gecirdigi icin ay gibi krater kratermis
o nedenle kalabiliyormus yediklerimden parcalar

bu arada dohtor dedi ki burnunuz ameliyatli mi yok dedim niye ki
iste burun kanali bu kadar acik olan birisini gormemis, icine alet soktu isikli bakti felan inanamiyorum burdan genize kadar gorebiliyorum ameliyatla bile bu kadar duzeltemiyoruz biz cok guzel dedi :=P
bende sevindirik oldum hemen

denızcım güle güleee canım

emelcım bızede yaz gelınce merak ederız nasıl geçtıgını....

Oyyyyy kızlar yarılcam galiba uyumaktan ya ne oldu bana böyle kendimi tanıyamıyorum. İlaçlardanmı nedir? kafamçokkarıştı

Ya bnim hemoroid kabusum geri döndü buarada acaip acı çekiyorum. Ne yapsamki yumuşatsam ya akıl verin accık bana bakimm?

canım geçmiş olsun ya. hemoroide ne iyi gelir bilmiyorum ki tatlım walla. kayısı falan yesen bolbol :uhm:

ah canım benım yaaaa hiç bi bilgim yok bu konuda maalesef ama zeytınyagı falan sür belkı ii gelır hiç bılmıyorumkı ne iii gelır:1no2:

ah canım benım yaaaa hiç bi bilgim yok bu konuda maalesef ama zeytınyagı falan sür belkı ii gelır hiç bılmıyorumkı ne iii gelır:1no2:

Hmm zeytinyağı benimde aklıma geldi Gülcancım ama şimdi orası yara gibi ya kanıyo sonuçta. Birde onu sürsem iyice yakarmı? bence yakar..

özge gecmöıs olsun. zeytınyagı yakmaz canım. ben sureklı karnıma suruyorum yakacak bişey olsa zarar verırdi ama sen bence dr una sor

yiyorum kıs komposto felan içiyorum. Çorba bile içiyorum yani bu sıcakta sırf sulu gıda olsun diye. Ama yinede oluyo ya nefret ediyorum :1ninca:
kıyamam ya. çorba olayı bende de garip bir şekilde arttı tatlım. kışın doğru dürüst çorba içmeyen ben şimdik her öğün çorba içmeye çalışıyorum. eşim sıcakta şikayet ediyo ama canım istio napam :)

herkese mrb kızlar gecmişi biraz okudum .agrısı olanlara gecmiş olsun.bugün drdaydım.kızımın gelişimi gayet iimiş.bende rahim agzı yetmezliği var dikişim ve rahim agzıda ii durumdaymış.sükürler olsun.dra asağıya doğru basınc hissettiğimi söylemiştim.bebek büyüdükçe normalmiş kızlar.

özge gecmöıs olsun. zeytınyagı yakmaz canım. ben sureklı karnıma suruyorum yakacak bişey olsa zarar verırdi ama sen bence dr una sor

Şimdi annem söyledi. Siyah zeytin yenecek dış kısmı. Ondan sonra çekirdeği yutulacakmış. Hamile yakınlar tarafından test edip onaylanmış kaydirigubbakcemile3 deneyeyim bakayım size bildiririm sonucu

Benimde cnm istiyo aslında hergün çorba yemek. Sağlıklıda bacım ya sulu gıda sonuçta. İçenk boşver sıcak mıcak napalım
ben kaçıyorum kızlar. hepinize iyi tatiller.

Görüşürüz Meryemcim öpüldünüz

aynı sorun bendede var canım.bugün dr proctolog krem verdi.ve kabızlığı önlemek için magnesie calcine adlı ilac verdi.bu ilac gebelikte güvenle kullanılabiliyor.bende gebelik sekeri oldugu için kuru kayısı falanda yiyemiyorum.

Hadi gözünaydın cnm. Sevindim iyi olduğunuza.

hmmm doktora sorayım bakayım bende ama ben ilaçta içmek istemiyorum ya doğal yollardan bi çaresine bakıcam

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…