Hadi gözünaydın cnm. Sevindim iyi olduğunuza.
hmmm doktora sorayım bakayım bende ama ben ilaçta içmek istemiyorum ya doğal yollardan bi çaresine bakıcam
.
Şimdi annem söyledi. Siyah zeytin yenecek dış kısmı. Ondan sonra çekirdeği yutulacakmış. Hamile yakınlar tarafından test edip onaylanmış kaydirigubbakcemile3 deneyeyim bakayım size bildiririm sonucu
Benimde cnm istiyo aslında hergün çorba yemek. Sağlıklıda bacım ya sulu gıda sonuçta. İçenk boşver sıcak mıcak napalım
Görüşürüz Meryemcim öpüldünüz
Özge canımbenim geçmiş olsun
kızlar bende yavaştan çıkıyorum herkese iyi akşamlar hafta sonu olmayacaklar için iyi hafta sonları öptük hepinizi iyi bakın kendinize
herkese mrb kızlar gecmişi biraz okudum .agrısı olanlara gecmiş olsun.bugün drdaydım.kızımın gelişimi gayet iimiş.bende rahim agzı yetmezliği var dikişim ve rahim agzıda ii durumdaymış.sükürler olsun.dra asağıya doğru basınc hissettiğimi söylemiştim.bebek büyüdükçe normalmiş kızlar.
çok sevindim canım. gözün aydın. kilosu falan ne kadarmış sölemedi mi doktorun?
canım benim boyunu sölemedi doktorum kilosu 1840 olmuş aynı nerdeyse yani. opuyorumnanaktansagol canım.boyu 40cm kilosu da 1780 olmuş.senn bebiş kac kilo.aynı dönemdeyiz seninle
canım benim boyunu sölemedi doktorum kilosu 1840 olmuş aynı nerdeyse yani. opuyorumnanaktan
slm kızlar biz geldik nbr....
ıyı aksamlar kızlar...moralım bozuk bugun.rutın kontrol ıcın doktoruma gıttım bugun.ama doktor bebısımın gelısımının yavasladıgını soyledı.coook uzuldum.hemen doopler ve nst yağıldı.cok stres oldum. 1 2 hafta kadar gerıyız sanırım.kılomuz 31 hafta doldurduk 1600 gr(( varmı boyle bı durumla ılgılı bılgınız.yazarsanız cok sevınırım:Saruboceq:
ıyı aksamlar kızlar...moralım bozuk bugun.rutın kontrol ıcın doktoruma gıttım bugun.ama doktor bebısımın gelısımının yavasladıgını soyledı.coook uzuldum.hemen doopler ve nst yağıldı.cok stres oldum. 1 2 hafta kadar gerıyız sanırım.kılomuz 31 hafta doldurduk 1600 gr(( varmı boyle bı durumla ılgılı bılgınız.yazarsanız cok sevınırım:Saruboceq:
selam canım
bebeğinin kilosu gayet iyi, neden pimpiriklendi ki doktorun
yada benim doktor mu beni motive etmek için bebeğin iyi dedi bana
çünkü benim bebeğimde 32 + 5 günlüğüz ve 1,709 gr
haftasına göre kilosu ve gelişimi iyi dedi
benimki iyiyse senin hayli hayli iyidir
sıkma canını, sağlıklı olsunlarda kiloları hiçte az olsun, naıslsa doğunca büyüyorlar Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?