2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende yavaştan çıkıyorum herkese iyi akşamlar hafta sonu olmayacaklar için iyi hafta sonları öptük hepinizi iyi bakın kendinize

hmmm doktora sorayım bakayım bende ama ben ilaçta içmek istemiyorum ya doğal yollardan bi çaresine bakıcam

.

sende seker yoksa sabah ac karna kuru siyah üzümlerden ye cok işe yarıyor.birde hemeroit için susam yagı kullan canım iyi yumusatıyor.

zeytin çekirdeği napıyormuş ki alla alla ilk kez duydum.

çok sevindim canım. gözün aydın. kilosu falan ne kadarmış sölemedi mi doktorun?

ıyı aksamlar kızlar...moralım bozuk bugun.rutın kontrol ıcın doktoruma gıttım bugun.ama doktor bebısımın gelısımının yavasladıgını soyledı.coook uzuldum.hemen doopler ve nst yağıldı.cok stres oldum. 1 2 hafta kadar gerıyız sanırım.kılomuz 31 hafta doldurduk 1600 gr (( varmı boyle bı durumla ılgılı bılgınız.yazarsanız cok sevınırım:Saruboceq:

valla canım bildigim kadarıyla burda boyle bi sorunu olan yok heralde fisfisfis keske doktoruna sorsaydın durum nedir ne yapmak lazım duzelir mi falan diye.....bir iki hafta çokta geri gibi gelmedi bana sankı ama

selam canım
bebeğinin kilosu gayet iyi, neden pimpiriklendi ki doktorun
yada benim doktor mu beni motive etmek için bebeğin iyi dedi bana
çünkü benim bebeğimde 32 + 5 günlüğüz ve 1,709 gr
haftasına göre kilosu ve gelişimi iyi dedi
benimki iyiyse senin hayli hayli iyidir
sıkma canını, sağlıklı olsunlarda kiloları hiçte az olsun, naıslsa doğunca büyüyorlar Allahın izniyle

canım cok tesekkur ederım moral destegın ıcın.ama sanırım doktorum kılodan cok olculerıne takıldı.soylekı bfd var hanı bas cevresı o 28+2 gozukuyo mesela ultrasonda.bı kac deger daha boyle.yanı onların gelısımını az buldu sanırım.ama yınde yazın ıcımı bı nebze olsun rahatlattı.cooook tesekkur ederım canım...sagolun kızlar bengı sanada tesekkurler

canım öncelikle hiç sıkma canını +-1-2 hafta oynamalar zaten olabılıyor..benım izmirdekı dr um benı baştan uyarmıştı bebegın gelışımı ılerkı haftalarda gerıden gelebılır merak etme mınyon annelerde olabılıyor demıştı şuan için bende öle bı sorun yok ama eger senınde mınyom bı yapın varsa hıç merak etme tatlım yavrun ılerde arayı kapatır....dr lar böle şeylerde söyleyebılıyorlar benım 2 arkadasımın başına geldı bebekte gelışım bozuklugu gerılıgı var dedıler mahvolmuşlardı ama ınan ıkısının de kızı şuan büyüdü maşallah....sadece ılk doguş kılosu bıraz düşük oluyo ama oda ınan hiç bişey değil saglıklı olsunlarda hiç önemli 2olmuş 4 olmuş bunlar benım çevremde gördügüm örnekler gerçekten sana moral olsun dıye söylemıyorumm hiç sıkma canını arkadaşım önemli bişey değil çünküü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…