2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim maşallah senin tombik yanaklı kızına... Bizimkide ayn ı tombiş tombiş yanakları vardı ultrasonda. Hatta biz tweety'e benzetiyoruz:))) Bende sezeryan olucam zaten şimdilik bebişimde makat pozisyonunda. Benimde sezeryanım 1-2 Eylül gibi olacak sanırsam sanırım aynı zamanlarda doğurcaz.

Allah razı olsun canım gitmedi doktora ama ben 2 ürolog ile görüştüm ve bu konuda beni rahatlattılar çok şükür.

kızlar bugün cuma keyifli olalım hadiiii. bütün üzüntülere sıkıntılara pöh diyelim. bizim pırlantalarımız da asıl can yoldaşlarımız da içimizde. dilek nerde bu arada heç yazmıyor

Tatlım çok sağol merak etmişsin beni. Öğleye doğru şirketin interneti bozuldu ve akşama kadarda düzelmedi yoksa sizden o kadar uzak zor kalırdım deli oldum zaten....

Canım sıkma canını bak bizde en son 33 haftalıkken gittik ama ben SAT'ımı bilmediğim için net 33 haftalığım diyemiyorum. Doktorum yumurtlamamın SAT'ımdan bir hafta falan sonra olduğunu düşünüyor ama ilk başlarda yinede çok stres yaptım ama sonra düzeldim sonuçta bebeğini diğer bebeklerle kıyaslama tatlım bizimki o ara 1900gr'dı ve bana göre küçüktü. Doktor iyi dedi. Senin bebeğinde o haftaya göre bence gayet iyi kilosu niye öyle dediki doktorun acaba?.

Canım bak şimdi ben sana anlatayım bence rahat ol bebeğinin kilosu iyi illa ki kilolu bebek sağlıklıdır ya da kilosuza bebek sağlıksızdır diye birşey yok bir kere onu hiç düşünme...
Şimdi gelelim ölçtükleri değerlere :
Her ultrasonda 4 değer ölçülüyor.
BFD ( Şakaklararası mesafe) , FL( Uyluk kemiği uzunluğu) , AC( Karın çevresi) , HC(Baş çevresi)
Şimdi bu dört değerin birbiryle uyumlu olması lazım aradaki 3-4 günlük fark önemli değil ama bu değerlerden biri 15 gün falan geriyse işte o zaman doktorlar bir sorun var diyorlar sen bence tüm değerlerin hepsini birarada değerlendir yani eğer BFD 28+2 günlükken , diğer değerler 28+6 veya 29+1 falansa o kadar önemli değil ama arada 15 günlük bir fark varsa bu konuda bence eğer doktorun bir çare bulamadıysa ve seni rahatlatamadıysa bence bir prof.'a falan git.

kızlar kilolarını falan takmayın kafaya...
dün halamın son kemoterapisi vardı -çok şükür-
bi bebek varmış 8 aylık ve kemoterapi alıyormuş, bunları bile duyduk hastanede düşünün...
sağlıkla gelsinler sağlıklı olsunlar yeter yani...

bu arada sanırım arabası da şu olacak kızlar:
minikbaby | Sunny Baby Rose Çift Yönlü Baston Puset Oto Koltuğu Hediyeli

neyse kızlar ben kaçıyorum size tatlı rüyalar, yarına görüşürüz inşallah :)

tatlışım bence hiç takılma derim ben zaten utrasyonlar yanıltıcı bebeğin en hızlı kilo aldığı hafta 32 ve 34. haftalar ondna sonrada 34 ten sonra bata alıcak emin ol sen hiç üzülme

canım hiç üzülme ayrıca bebişinin kilosu nada maşallah :))) geçen dr konuştuk 15 20 güne kadar fark olabilir dedi bu gayet normal dedi zaten seninde o kadar çok bi farkın yok mesela benim kızımın bel çevresi 1 hafta geriden geliyo dr göre endişelenicek hiç bişi yok o onun genetik yapısı ince belli olacağından bu gayet normal dedi ayrıca kız çoçuklarında zaten bu şekilde bi gerilik olurmuş bence tamamıyla genetik yapınızla alakalı olabilir canım üzülme kaydirigubbakcemile5

iyi oldum canım ya serum yedim 2 tane kendime geldim çok şükür

güzel annişler herkese günaydınn nasılsınız bakalımmmmm göbüşlerdeki minişler nasıll???
sidocum üzülme yaa benimde dünkü ölçümde 1735 gr çıktı 31+4 te.... dr gayet normal dedi... bide herkesin bebeği 5 kilo ispanyon boğaları gibi doğacak diye bişiy yok yaaa sıkmayın kendinizi.. ama bişiler yapmak istiyosan sütü günde 1 lt çıkar eğer içmiyosan vede hep sol yanına yat.. :)

ya bu arada bazı arkadaşlar doğum için tarih almış o nasıl oluyo bacılar ben gittiğimde hep 2 eylül 3 eylül filan diyo makina o kadar bu tarh alanlar sezeryan filan olacaklarmı yani bide sat olarak benden geride olanlar alınca şaşırdım acaba benim dr niye doğum la ilgili bişi demiyo ????

canlarım coook tesekkurler.ınanın aynı zamanda hamılelık yasayan ınsanlar olarak bırbırımızı daha ıyı anlıyoruz.pek rahat uyuyamadım.dusundum durdum hep.ben en ıyısı bugun baska bı doktoraa daha gıdıyım.oda aynı seylerı soylerse o zamanda en azından ne yapabılırım bunu dusunurum.yok eger sorun yok dersede kafam rahatlar.ılgılenen herkese sonsuz tesekkurler....kalbımı aydınlattınız Allah sizi ve minik bebişlerinizi korusun...a.s.

sanada günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın bakalım bu arada maşallah canım kuzuna opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sanada günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın bakalım bu arada maşallah canım kuzuna opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol tatlımmm bende iyiyim çok şükür keyifler yerinde valla... tatildeyim ama sizi merak ettim sizsiz kalamadımmmm :))))) kuzuyuda dün öle görelim dedik maşallah haraketli kıpır kıpır keyfi yernde kocaman olmuş sıpacım benimmmm.... ayy çokaz kaldı yaa inanamıyo insan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…