selam hatunlar... dün uğrayamadım misafirim vardı.. sanırım herkesin sağlığı yerinde..dün doktorada gittim.. güzül kızımı gördüm .. maşşallah gittikçe güzelleşiyor.. tombikmiş yanakları doktor öyle söyledi..sezaryan olmak istiyorum dedim.. doktorumda kabul etti.. eğer kızım normal doğmaya kalkmazsa eylülün ilk haftası sezeryan olacak..
amiin amiin Rabbim bir daha yaşatmasın valla, erken doğum olur diye ödüm kopuyo
normal doğum yapmaktan korkmam ama bu erken doğum ve bebeğin yoğun bakıma alınması beni çok korkutuyor
artık sık sık takip etcez kendimizi, malum ilk bebeklerimiz ve deneyimsiziz
bu akıntı olayı bende de çok var, günde 2-3 defa çamaşır değişiyorum
çok teşekkür ederim dilekcim, sağol canım
evet daha çok dikkat etmek gerekiyor
sende eşinle abisinin arasını düzeltmeleri için bi adım atmışsın, doğru olan bu
eşlerimiz mutsuz olunca bizede yansıyor, mutlu olabilmek için mutlu etmek gerekiyor, fedakarlık gerekiyor galiba
eşin doktora gittimi, kitle var sanki diyordun ! dua ettim inşallah bişeyi yoktur
kızlar bugün cuma keyifli olalım hadiiii. bütün üzüntülere sıkıntılara pöh diyelim. bizim pırlantalarımız da asıl can yoldaşlarımız da içimizde. dilek nerde bu arada heç yazmıyor
ıyı aksamlar kızlar...moralım bozuk bugun.rutın kontrol ıcın doktoruma gıttım bugun.ama doktor bebısımın gelısımının yavasladıgını soyledı.coook uzuldum.hemen doopler ve nst yağıldı.cok stres oldum. 1 2 hafta kadar gerıyız sanırım.kılomuz 31 hafta doldurduk 1600 gr(( varmı boyle bı durumla ılgılı bılgınız.yazarsanız cok sevınırım:Saruboceq:
canım cok tesekkur ederım moral destegın ıcın.ama sanırım doktorum kılodan cok olculerıne takıldı.soylekı bfd var hanı bas cevresı o 28+2 gozukuyo mesela ultrasonda.bı kac deger daha boyle.yanı onların gelısımını az buldu sanırım.ama yınde yazın ıcımı bı nebze olsun rahatlattı.cooook tesekkur ederım canım...sagolun kızlar bengı sanada tesekkurler
ıyı aksamlar kızlar...moralım bozuk bugun.rutın kontrol ıcın doktoruma gıttım bugun.ama doktor bebısımın gelısımının yavasladıgını soyledı.coook uzuldum.hemen doopler ve nst yağıldı.cok stres oldum. 1 2 hafta kadar gerıyız sanırım.kılomuz 31 hafta doldurduk 1600 gr(( varmı boyle bı durumla ılgılı bılgınız.yazarsanız cok sevınırım:Saruboceq:
günaydın kızlar :))) nasılsınız bakalım ???
Günaydın canımbenim nasılsın? kızın nasıl?
iyiyiz allaha çok şükür canım siz nasılsınız bakalım yanlış hatırlamıyosam geçenlerde bi üşütmüssün galiba bi kaç gün yoktun şimdi nasılsın iyiyisin inşallah kaydirigubbakcemile5
iyi oldum canım ya serum yedim 2 tane kendime geldim çok şükür
hepinize günaydın kızlar...
hepinize günaydın kızlar...
güzel annişler herkese günaydınn nasılsınız bakalımmmmm göbüşlerdeki minişler nasıll???
sidocum üzülme yaa benimde dünkü ölçümde 1735 gr çıktı 31+4 te.... dr gayet normal dedi... bide herkesin bebeği 5 kilo ispanyon boğaları gibi doğacak diye bişiy yok yaaa sıkmayın kendinizi.. ama bişiler yapmak istiyosan sütü günde 1 lt çıkar eğer içmiyosan vede hep sol yanına yat.. :)
sanada günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın bakalım bu arada maşallah canım kuzuna opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?