2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar herkes iyimi
dün gittik doktora 2300 olmuş erkek 43 cm eşşek kadar olmuş yav çatı muayenemi erteledi 15 gün sonraya nst de yaparız dedi bi saat terapi yaptı normal doğumla ilgili baya iyi oldu bizim için

sorma bana zaman hç geçmek bilmiyo (( şafak 40 omuş ama malesef günler ikiye katlandı benim için :))) ne güzel canım tatildesin benim yerimede gez eğlen bende malak gibi evde yata yata yoruldum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

biz iyiyz canım gördümüz kadarıoyla sizde iyisiniz maşalah size yalnız bu 1 saat terapi neden ne terapisi ???

günaydın canım nasılsın ???

Günaydın şeker nasılsın?

teşekkürler kızlar..iyiyim..tüm evi döktüm..parça parça temizlik yapıyorum..sağolsun görümcemin kızıda yardım ediyor..Dün mutfak bitti..Şimdi tek zorlayacak yer salon oda bitti mi camlar kalıyor..başkada bişe yok..Allah yardımcınız olsun kızlar bu saatten sonra temizlik yapmak hiç çekilmiyor...insan hemen yoruluyor..yardım edicek biri şart..

kolay gelsin canım kaydirigubbakcemile5 bende halılarımız filan yıkattım kaldırdım sermedim bi kızmını serdim sadece ufak tefek parçaları doğuma anneme gidicem dönüşte temizletir evi sererim halılarımı diyorum benim evde yoksa yapılcask bir sürü iş var bi ton cam var gören allah yardımcın olsun diyo kaydirigubbakcemile3

maşallah tatlım..Her yediğin oğluna yaramış desene

bebeğin duruş pozisyonu nasıldı peki karnında?

bende dün verdim koridor yatak odası ve mutfağın halılarını yıkamaya...aynen senin gibi sermeyide düşünmüyorum..boş yere kirlenmesin..doğumdan sonra temiz temiz sereriz demikaydirigubbakcemile3

terapi dediğim doğum evrelerinden bahsetti baya aydınlandık yani gecen muayenede aynıydı doğuma kadar böyle dedi bizde agzımız acık dinliyoruz adamı

maşallah tatlım..Her yediğin oğluna yaramış desene

bebeğin duruş pozisyonu nasıldı peki karnında?

baş gelişiydi canım doktor zamanı geldiğinde çok güzel yerleşicek bu annesi dedi inşallah yerleşir kanala çok hevesliyim normal doğuma bi terslik olmaz inşallah

selam kızlaaarrr :)
maşallah bebiklere yaa Rabbim nazardan korusun...
dua edin benim sıpacım da dönsün normal pozisyona da normal doğurayım
bu arada kızlar bebek arabası ekledim kimse yorum yapmamış (
baston tip araba ve tentesinin yönü değiştirilerek çift yönlü gibi oluyor süper bişey:
minikbaby | Sunny Baby Rose Çift Yönlü Baston Puset Oto Koltuğu Hediyeli

baş gelişiydi canım doktor zamanı geldiğinde çok güzel yerleşicek bu annesi dedi inşallah yerleşir kanala çok hevesliyim normal doğuma bi terslik olmaz inşallah

inşallah tatlım..benimde istediğim normal ama bizimkinin hiç aşağı dönmeye niyeti yok gibi..kafa ya yukarda ya sağda ya solda...inşallah bizimkide döner..

döner inşallah annesi medem normal istiyon gönlüne göre olur inşallah.. arabana baktım canım gayet hoş görünüyor.. katlanması da güzel ama biraz ağır sanki.. 10 kg bana ağır geldi.. ama taşırım diyosan gayet hoş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…