selam kızlaaarrr :)
maşallah bebiklere yaa Rabbim nazardan korusun...
dua edin benim sıpacım da dönsün normal pozisyona da normal doğurayım
bu arada kızlar bebek arabası ekledim kimse yorum yapmamış (
baston tip araba ve tentesinin yönü değiştirilerek çift yönlü gibi oluyor süper bişey:
minikbaby | Sunny Baby Rose Çift Yönlü Baston Puset Oto Koltuğu Hediyeli
selam fıstık. benim sıpa da tersti hatırlarsan bu kontrolümüzde dönmüş. bakalım daha kaç kere fikir değiştirecekler tatlım. durdukları yerde durmuyorlar kiselam kızlaaarrr :)
baston tip araba ve tentesinin yönü değiştirilerek çift yönlü gibi oluyor süper bişey:
hoşbulduk tatlım. oğluşunu görmüşsün gözün aydın kocaman olmuş maşallah tosuncuk yahu...
benden de idrarla kan tahlili istedi bu hafta gidip onları vercem ve raporumu yazdırcam. gerçekten ekrana sığmıyorlar. hele oğluşun ağzını açıp kapaması vardı ki gülnaz gözümün önünden gitmiyor o görüntü. çıktıklarında nasıl olcaz acaba şimdiden böyleysek...iki hafta sonraya randevu verdi ondan sonra haftada bir görücez sanırım darısı görmeyenlere artık ultrasona zor sığıyolar kafam karışıyo nersi nersi iki büklüm kalmış yavrucak zaman geçsede gelseler bari yazık
benden de idrarla kan tahlili istedi bu hafta gidip onları vercem ve raporumu yazdırcam. gerçekten ekrana sığmıyorlar. hele oğluşun ağzını açıp kapaması vardı ki gülnaz gözümün önünden gitmiyor o görüntü. çıktıklarında nasıl olcaz acaba şimdiden böyleysek...
ya ben de doğum olayında şartlandırmıyorum kendimi. normal isterim doktor sezeryan der, sezeryan isterim vaktinden önce pırtlar gelir diye. doktorla karşılıklı görşerek ne uygunsa o olacak. sonuçta ikisinde de kesilip dikileceğiz.merve bence bu kontrolde dönmüş olur canım sıkma canını dönmezsede dönmez hiç birşeye şartlama kendini sonra hüsran olmasın nasıl sağlıklı geliceklerse gelsinler napalım dikişe falanda katlanırız onlar için
ya sorma doktor esniyo dedi. ama ağzını oynatıyor baya. su yuttu dedi doktor. o kadar şirindi ki sanki fark etti de annesine babasına gülüyor gibiydi yawrum benim.gülücükmü atıyodu anneye sıpa maşallah yerim ben onu
vallahi öyle.hafta haftayı tutumuyor artık inanki canım yaa.günaydın canım...
yakında bizde senin gibi olucaz desene...şimdiden eski performansımı kaybetmeye başladım zaten ..10 dakika iş yarım saat mola.....
ya ben de doğum olayında şartlandırmıyorum kendimi. normal isterim doktor sezeryan der, sezeryan isterim vaktinden önce pırtlar gelir diye. doktorla karşılıklı görşerek ne uygunsa o olacak. sonuçta ikisinde de kesilip dikileceğiz.
kız döner merak etme daha 30 haftalıksın son haftalarda dönüyor benim oğlum bu gidişinde başaşşağı dönmüştü 32. haftamda yan duruyordu teyzesi . hem senin için hangisi hayırlıysa o olsun kuzu
bu arada araba biraz ağır değilmi şekercim
ya ben de doğum olayında şartlandırmıyorum kendimi. normal isterim doktor sezeryan der, sezeryan isterim vaktinden önce pırtlar gelir diye. doktorla karşılıklı görşerek ne uygunsa o olacak. sonuçta ikisinde de kesilip dikileceğiz.
Pierre Cardin PS 508 Royal Çift Yönlü Bebek Arabası
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...-eylul-anneleri-bebeklermize-neler-aldik.html
buda benim bebek arabam..istersen bi bak..ama sana tavsiyem çift yönlü alırsan eğer arka ve öne tekerleklerin 360 derece dönebilen özellikte olmasına dikkat et derim..benim sadece ön tekerlekler dönebiliyor..koluda öne getirdiğim zaman arabayı sürdüğümde dönüş yaparken zorluyor...market arabaları misali..
ay inşallah döner canım bakalım artık hayırlısı....
doğum anında bile dönen bebekler varmış gerçi..
sağlıkla gelsin yavrum da...
en güzelini yapıyorsun baharcım, kendini şartlarsan meryemle benim gibi şok olursun sonra sırnaşık şey
kız deli doğum anında dönebilir mi çocuk. kanala girdikten sonra :) yemişler seni merve kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?