2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım yaa inada bak :roflol: :roflol:
resmen "çıkmam da çıkmam" demiş sizin sıpacık da yani :roflol: :roflol:

hımmm dediğiniz olabiler de hani doğum başlamış çocuk doğum kanalına girmişken dönme olarak düşündüm ben :)

ya o muhtemelen şeydir, hani bebek tersti ya dönmeye başlayarak doğum kanalına ilerlerken doğumu başlatmış olabilir..
yoksa kanalda dönemez tabi canım bebek :roflol: :roflol: :roflol:

kız bu senin dediğin şey milyonda bir olur son haftalarda bebek dönmez nasılsa ööle doğar

zeynepcim son haftalarda dönen çok bebek var canım etrafımda bilmiyorum valla...
yoksa bizim buranın havasından mı suyundan mı acep :roflol: :roflol:

ay varya heder oldum sıcaktan göğüs altım ve arası pişik oldu isilik gibi kırmızı benek attım yaff napsam geçmiyo suyun altından çıkmıyorum ama banamısın demiyo

abim ters geliyormuş doktor eliyle vıjjt diye döndürmüş abimi.annem bayılmış tabi.4 kilo doğmuş zaten bebek ah anacım benim.

bilemem valla şeker demekki sizin orda bebeler oynak:))

valla anaları babaları da oynak muhtemelen o etkiliyordur :roflol:
bu teze göre benim bebeğin babasına benzemesi lazım ki dönsün delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey

abim ters geliyormuş doktor eliyle vıjjt diye döndürmüş abimi.annem bayılmış tabi.4 kilo doğmuş zaten bebek ah anacım benim.

bunu da duydum, doktor eliyle döndürdü diyorlar , ama bunun nasıl olduğuna anlam veremedim valla kafamçokkarıştı

ya evet doktor dışardan müdahale edebiliyomuş bazen dönmesine yardımcı oluyomuş ama istisna durumlardır kesin

ya kızlar benim göğüslerimin altı ve arasıda kızardı hamileliğin en başından beri şu an had safhada ama göğüsler minik deymiyo bile birbirine anlamadım umarım geçerler doğumdan sora

minikken nasıl kızardı kız_?
benimkiler kocaman oldu valla, ilk kez birbirlerine değiyorlar :roflol: :roflol:
öyle değmiş görünce kahkaha atasım geliyor :roflol: :roflol: :roflol:

isilik olduysam banyodan sonra atletin üzerine sütyen giyip yatıyorum, sabaha kadar o şekilde kalmak çok iyi geliyor...

bilmem ki hayatım, belki dediğin gibidir belki de çok aşırı sıcakları daha da fazla hissetmemizden kaynaklıdır...

sağol baharcım yaa ben çok fazla oluyorum çünkü...
göğüslerin bu halinden önce de böyleydim, çok hassas mıdır nedir cildim hem çok terlerim hem de hemen isilik olurum...

kızlar nasılsınız?
sıcaklar mahvetti beni de dnlenmek istiyorum artık. Bu çarşamba izne ayrılacağım inşallah ve yılan gibi annemlere kayacağım kendi evimde kalırsam mümkün değil dinlenemem kayınvalidem altta oturuyor da görümcem de ameliyat oldu gelen giden oturamam ki hiç.

sağol baharcım yaa ben çok fazla oluyorum çünkü...
göğüslerin bu halinden önce de böyleydim, çok hassas mıdır nedir cildim hem çok terlerim hem de hemen isilik olurum...

canım benimkiler tanesi 1 kg den olduğu için sürekli pudralıyorum ben de ancak öyle çare bulabildim.

canım benimkiler tanesi 1 kg den olduğu için sürekli pudralıyorum ben de ancak öyle çare bulabildim.

hoşgeldin canıım :) en iyisini yaparsın boş ver git dinlen... ben uzak ve rahatım ama senin gibi olsaydım kaçardım anacıma valla kaydirigubbakcemile3
senin yine iyiymiş canım b 5'er kg ye ulaştık sanırım :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…