2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol baharcım yaa ben çok fazla oluyorum çünkü...
göğüslerin bu halinden önce de böyleydim, çok hassas mıdır nedir cildim hem çok terlerim hem de hemen isilik olurum...
canım bir küçük domatesi rendeleyip sürersen azcık bekletip yıkarsan iyi gelecektir. pudralamak ta tabi çok işe yarıyor.

iyiz canım pek bi boş bugün buralar sen nasılsın erdenay nasıl
iyi olmaya calisiyorum oglusum cok sertlesdi ve asagida sanki hemen gelecek gibi duruyorrrrrr:kedi: daha 5haftasi var dr hesaplamasina goreopuyorumnanaktan

slm fıstık hoşgeldin. iiz şükür sen nassın?
ayaklarim agriyorrrrrrrrrrrrrrrrrr sizleri sormali benceeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan

valla canım benim sıpada mideme çalışıyo ama küçük tuvaletimi yaparken bi baskı hissediyorumki orda aha çıkıyo diyorum valla doktor on gün sonra gelmek isterse durdurmam dedi

valla canım benim sıpada mideme çalışıyo ama küçük tuvaletimi yaparken bi baskı hissediyorumki orda aha çıkıyo diyorum valla doktor on gün sonra gelmek isterse durdurmam dedi

bence stresde yapma erken gelecek diye allaha sukur 2kg cokdan gecdiler pasam nezaman isderse ozaman gelsin yani bir tehlikede icerniyor artik 8ayda bitti(32) artik gelselerde 40haftalik bebek gibi olacaklar sadece kilo farki olacak kiloda cok saglikli birsey degillllll:umursamaz: hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin.

selam kızlar opuyorumnanaktan bugun 11 de randevumuzvardı oğlusumla hersey çok guzeldi . . .doktor bir sıkıntı olmadıgını gelisimininde haftasına gore iyi oldugunu soyledi ...kuzucugum 2 kilo 250 grammıs zemuszemus rutin tahliler falan istedi 2 hafta sonra tekrar gorecak sonra her hafta bakcaz dedi.....dogumda 25-30 agustos arası olacakmıs bir aksılık olmazsa :Saruboceq:sıcakta dısarda bulunma ve bol bol sıvı tuket dedi.....iste boyle çok sukur hersey yolunda:)))

gözün aydın canım. maşallah oğluşuna...

gozunaydin seker masallah oglusuna nazar degmesin.normal dogum suresi degilmi canim yoksa sezarjanmi olacaksin.

kızlar bi yakınımla konuşuyodum...bana bişeler anlattı sizlerlede paylaşıyım dedim..bebeğin suyu biz farkında olmadan azalabilirmiş..idrara çıktığımız zaman yarım çay bardağı şeklinde geldiği için farketmeyebilirmişiz...ve bu su azaldığı zaman içtiğimiz su fayda etmiyormuş..buda erken doğum olmasına sebep oluyormuş..bu yakınımda öyle doğum yapmış..doktora kontrole diye gitmiş doktorda suyun azaldı demiş ve doğuma almış..Ama Allahtan 9.ayına girdiği zaman olmuş....mahallelerinde bi kadında bu yüzden erken doğum yapmak zorunda kalmışşş. .bende şimdi korktum böyle diyince..doktora o kadar kontrole gittim bana hiç bebeğin suyu ile ilgili bişe demedi..size dedi mi peki?

gözün aydın canım. maşallah oğluşuna...

sagol baharcım opuyorumnanaktan

gozunaydin seker masallah oglusuna nazar degmesin.normal dogum suresi degilmi canim yoksa sezarjanmi olacaksin.

sagol canımcım hiç birimizin kuzusuna nazar deymesin insallah :)) yok canım normal dogum suresi 10 eylul benim . . . .ilk dogumum sezeryan oldugu için bu da boyle olacak o yuzden once bir tarih doktorun verdigi

evet canım boyle bir durum olma olasılıgı her zaman var . . . . . .doktorum her muayenede çok iyi kontrol ediyo suyunada bakıyor eger ters bisey olsa soylerdi canım....bazen ben soruyorum suyu falan nasıl diye gayet iyi diyor.....ama aslında onun demesini beklemeden sormak lazım

ewet seker o nedenden dolayi normal dogum yapacak insanlari bile sezaryana aliyorlar dr hatasi bence benim dr hep soyluyor suyunu bebegin bpbreklerinin calisdigini midesini falan herseyini anlatiyor cok onemli ooooooo bende 5hft gitmiyorum drye tatilde 7.8.9 bekliom oglusumu gorecemmmmm sizde herzaman sorunnnnnnnnn.

selam kızlar :)) su konusunda benimde dr hep söler suyumu iyi diye bakar yani özellikle dr a çok iş düşüyo bu tarz şeylerde

kızlar bişi sorcam kısmetse cuma günü dr gidicem ve doğum hakkında konuşmak istiyorum hastaneylede görüşücem ne sorayım kızlar yardımcı olursanız sevinirim hiç bi fikrim yok

oyy oyyy maşallah oğluşuna... kocaman adama olmuş..

kızlar bişi sorcam kısmetse cuma günü dr gidicem ve doğum hakkında konuşmak istiyorum hastaneylede görüşücem ne sorayım kızlar yardımcı olursanız sevinirim hiç bi fikrim yok

neler getirmen gerektiğini sor.. kaç gün kalacaksın onu sor.. aklıma gelen bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…