canım bir küçük domatesi rendeleyip sürersen azcık bekletip yıkarsan iyi gelecektir. pudralamak ta tabi çok işe yarıyor.sağol baharcım yaa ben çok fazla oluyorum çünkü...
göğüslerin bu halinden önce de böyleydim, çok hassas mıdır nedir cildim hem çok terlerim hem de hemen isilik olurum...
slm fıstık hoşgeldin. iiz şükür sen nassın?slm kizlar nasilsinizzzzzzzzz
iyi olmaya calisiyorum oglusum cok sertlesdi ve asagida sanki hemen gelecek gibi duruyorrrrrr:kedi: daha 5haftasi var dr hesaplamasina goreopuyorumnanaktaniyiz canım pek bi boş bugün buralar sen nasılsın erdenay nasıl
ayaklarim agriyorrrrrrrrrrrrrrrrrr sizleri sormali benceeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktanslm fıstık hoşgeldin. iiz şükür sen nassın?
valla canım benim sıpada mideme çalışıyo ama küçük tuvaletimi yaparken bi baskı hissediyorumki orda aha çıkıyo diyorum valla doktor on gün sonra gelmek isterse durdurmam dedi
gözün aydın canım. maşallah oğluşuna...selam kızlar opuyorumnanaktan bugun 11 de randevumuzvardı oğlusumla hersey çok guzeldi . . .doktor bir sıkıntı olmadıgını gelisimininde haftasına gore iyi oldugunu soyledi ...kuzucugum 2 kilo 250 grammıs zemuszemus rutin tahliler falan istedi 2 hafta sonra tekrar gorecak sonra her hafta bakcaz dedi.....dogumda 25-30 agustos arası olacakmıs bir aksılık olmazsa :Saruboceq:sıcakta dısarda bulunma ve bol bol sıvı tuket dedi.....iste boyle çok sukur hersey yolunda:)))
selam kızlar opuyorumnanaktan bugun 11 de randevumuzvardı oğlusumla hersey çok guzeldi . . .doktor bir sıkıntı olmadıgını gelisimininde haftasına gore iyi oldugunu soyledi ...kuzucugum 2 kilo 250 grammıs zemuszemus rutin tahliler falan istedi 2 hafta sonra tekrar gorecak sonra her hafta bakcaz dedi.....dogumda 25-30 agustos arası olacakmıs bir aksılık olmazsa :Saruboceq:sıcakta dısarda bulunma ve bol bol sıvı tuket dedi.....iste boyle çok sukur hersey yolunda:)))
gözün aydın canım. maşallah oğluşuna...
gozunaydin seker masallah oglusuna nazar degmesin.normal dogum suresi degilmi canim yoksa sezarjanmi olacaksin.
kızlar bi yakınımla konuşuyodum...bana bişeler anlattı sizlerlede paylaşıyım dedim..bebeğin suyu biz farkında olmadan azalabilirmiş..idrara çıktığımız zaman yarım çay bardağı şeklinde geldiği için farketmeyebilirmişiz...ve bu su azaldığı zaman içtiğimiz su fayda etmiyormuş..buda erken doğum olmasına sebep oluyormuş..bu yakınımda öyle doğum yapmış..doktora kontrole diye gitmiş doktorda suyun azaldı demiş ve doğuma almış..Ama Allahtan 9.ayına girdiği zaman olmuş....mahallelerinde bi kadında bu yüzden erken doğum yapmak zorunda kalmışşş. .bende şimdi korktum böyle diyince..doktora o kadar kontrole gittim bana hiç bebeğin suyu ile ilgili bişe demedi..size dedi mi peki?
kızlar bi yakınımla konuşuyodum...bana bişeler anlattı sizlerlede paylaşıyım dedim..bebeğin suyu biz farkında olmadan azalabilirmiş..idrara çıktığımız zaman yarım çay bardağı şeklinde geldiği için farketmeyebilirmişiz...ve bu su azaldığı zaman içtiğimiz su fayda etmiyormuş..buda erken doğum olmasına sebep oluyormuş..bu yakınımda öyle doğum yapmış..doktora kontrole diye gitmiş doktorda suyun azaldı demiş ve doğuma almış..Ama Allahtan 9.ayına girdiği zaman olmuş....mahallelerinde bi kadında bu yüzden erken doğum yapmak zorunda kalmışşş. .bende şimdi korktum böyle diyince..doktora o kadar kontrole gittim bana hiç bebeğin suyu ile ilgili bişe demedi..size dedi mi peki?
selam kızlar opuyorumnanaktan bugun 11 de randevumuzvardı oğlusumla hersey çok guzeldi . . .doktor bir sıkıntı olmadıgını gelisimininde haftasına gore iyi oldugunu soyledi ...kuzucugum 2 kilo 250 grammıs zemuszemus rutin tahliler falan istedi 2 hafta sonra tekrar gorecak sonra her hafta bakcaz dedi.....dogumda 25-30 agustos arası olacakmıs bir aksılık olmazsa :Saruboceq:sıcakta dısarda bulunma ve bol bol sıvı tuket dedi.....iste boyle çok sukur hersey yolunda:)))
kızlar bişi sorcam kısmetse cuma günü dr gidicem ve doğum hakkında konuşmak istiyorum hastaneylede görüşücem ne sorayım kızlar yardımcı olursanız sevinirim hiç bi fikrim yok
selam kızlar :)) su konusunda benimde dr hep söler suyumu iyi diye bakar yani özellikle dr a çok iş düşüyo bu tarz şeylerde
neler getirmen gerektiğini sor.. kaç gün kalacaksın onu sor.. aklıma gelen bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?