2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişi sorcam kısmetse cuma günü dr gidicem ve doğum hakkında konuşmak istiyorum hastaneylede görüşücem ne sorayım kızlar yardımcı olursanız sevinirim hiç bi fikrim yok

canım oncelikle dogum nasıl olacagını konusmanız lazım.......hastanede kaç gun kalacagını ...refakatcı kabul edip etmediklerini....yenidogan unitesinin olup olmadıgını....bebegin dogdugunu gibi cocuk doktoru tarafından muayene edilip edilmedigini......simdilik aklıma bunlar geldi canım

selam canım nasılsın :)

iyidir canım bildiğin gibi evde zaman geçirmeye çalışıoyoruz kaydirigubbakcemile5 bu arada maşallah oğluşuna szi de iyiymissiniz maşallah bende bu cuma dr gidicem artık 15 günde bir gidiyoruz geçen gittiğimde 2004 gr dı bakalım şimdi ne kadar olmuş meleğim :kedi: bu arada emelcim seninde aklına gelen sorular varsa bana sölermisin dr la ve hastane ile konuşucamda

masallah canım sen benden bir hafta ondesin :)) beni iki hafta sonra cagırdı sonra her hafta dedi . . . . . senin dogum seklin belli mi canım? benim sezeryan.....

dogum servisindeki ebelerle gorusup bebek ve senin için neler getirmen gerekiyormus sorabilirsin....odaların kaç kisilik oldugunu da sor ..varsa ozel oda tercih et

teşekkür ederim canım hepsini not ettim gidince tek tek soracağım :))) ben normal istiyporum şu an başı aşağıda hamileliğimin 4 ayında kendi özel dr uma gittiğimde normal doğurabilirsin çatın rahmin müsait demişti bakalım u dr um ne dicek ben normali çook istiyorum amam kısmet

bunlarıda okudun mu canım

hersey musaitse sende normal istiyorsan sorun yok o zaman canım

bende internetten dogum cantası ıcın neler gerekliymis ona bakıyordum

ben yazdım bi kenarda duruyo herşeyim hazır sayılır sadece bi eczane ye gidip göğüs kremi ve kendime ayrıca kızma bez almam lazım bana ped kızıma bebek bezi kaydirigubbakcemile3 ondan sonra geriye yerleştirmek kalıyo bide polaristen bi terlik beğendim çok güzel onuda alıyım bitti :lepi:

evet canım ya adam olmus resmen...yuzu aklımdan gitmiyo net yakalamısken hemen bi resim istedim doktordan opuyorumnanaktan

ayy negüzel yüzünü tam olarak görebilmişsin.. biizm kız hep yarım yamalak gösteriyo.. elleri hep yüzünde oluyo.. gerçi bunada şükür eskiden hiç göstermiyodu..:ecrin_bebek:

sen eksiklerini tamamlamıssın bile canım ben daha canta hazırlamadım agustosa bi gireyim diyorum :) once kıyafetlerimizi yıkar sonrada cantamızı hazırlarız . . . . .ben doktoruma sordugumda bana 1 gece kalcaksın demisti o yuzden cantamıda gereksiz seylerle abartmak istemiyorum

ayy negüzel yüzünü tam olarak görebilmişsin.. biizm kız hep yarım yamalak gösteriyo.. elleri hep yüzünde oluyo.. gerçi bunada şükür eskiden hiç göstermiyodu..:ecrin_bebek:

canım resmini buraya koymak istedim ama fotograf makinesinde tam bi netlik yakalayamadım hep parladı sen nasıl yaptın bak ne guzel olmus senin resmin :)

ben de aslına bakarsan ağustosta hazırlarım diye düşünüyodum ama doğuran arkadaşlar olunca bide öle bi rüya görünce acaip tırstı hazır olsunda dedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de aslına bakarsan ağustosta hazırlarım diye düşünüyodum ama doğuran arkadaşlar olunca bide öle bi rüya görünce acaip tırstı hazır olsunda dedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benim dogum ucretinide konusmayı unutmayın yerimseniben

dogumun yaklastıgının habercisi bu zemuszemus benimde epey az kaldı yaaa ben iyice heyecan yapmaya basladım . . .hersey bir an once olsun bitsin istiyorum

dogumun yaklastıgının habercisi bu zemuszemus benimde epey az kaldı yaaa ben iyice heyecan yapmaya basladım . . .hersey bir an once olsun bitsin istiyorum

bende bir an önce zaman akıp geçse ama geçmiyoki ( en çok merak ettiğim şey doğduktan sonra kucağıma ilk alışım ve eşimin ilk görüşü nasıl olucak acaba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…