Sağol canım çok teşekkürler.. Daha iyileri sizlerin olsun inş... Dün gece 4'te bizim evde de elektrikler kesildi tabi biz vantilatör ve eğer ona rağmen çok terlersem artı klima ile uyuduğumuz için düşünün halimizi gece dörtte sırnaşık şey Pencereleri açtık ama evimiz 1. katta olduğu için korkudan hava aydınlanana kadar tam uyuyamadım sonra baktım saat 6:00 olmuş 1 saat daha uyudum ve hazırlanmak için kalktım.
dilekcim perdeler çok şık olmuş..Pİjamalara bayıldımopuyorumnanaktan Hediyelerde çok güzel...İnsanın kız bebek doğurası geliyor valla....herşey sanki kız bebeklerine yapılmış...Eşimle artık kıyafet almıyoruz..Oğlumuz doğsun onuda yanımızda götürüp alırız dedik...Zaten bize göre öyle çeşitte yok ki:1no2:
Bu arada yatak öyle camın önünde mi durucak hep yoksa şimdilik mi koydun?
Bide kızlar nerdeyse 2 hafta olucak odadaki mobilya kokusu hala çıkmadı..gece gündüz cam açık..Bu yüzden eşyalarını da yerleştiremedim..Mobilya kokusu başka nasıl çıkar fikriniz var mı?
dilekcim perdeler çok şık olmuş..Pİjamalara bayıldımopuyorumnanaktan Hediyelerde çok güzel...İnsanın kız bebek doğurası geliyor valla....herşey sanki kız bebeklerine yapılmış...Eşimle artık kıyafet almıyoruz..Oğlumuz doğsun onuda yanımızda götürüp alırız dedik...Zaten bize göre öyle çeşitte yok ki:1no2:
Bu arada yatak öyle camın önünde mi durucak hep yoksa şimdilik mi koydun?
Bide kızlar nerdeyse 2 hafta olucak odadaki mobilya kokusu hala çıkmadı..gece gündüz cam açık..Bu yüzden eşyalarını da yerleştiremedim..Mobilya kokusu başka nasıl çıkar fikriniz var mı?
canım öle bişi olucağını sanmıyorum senin gibi iyi elemanı nerden bulucekler kiiiii getirme aklına öle şeyler...ne zamandır orada çalışıyosun cnm?
Kızlar sanırım artık uykusuz günler başlıyor hepimiz için, size ilginç bir şey anlatayım mı ...
Cumartesi akşamı elektrikler kesildi , ben de yatakta uzanıyordum ... neyse eşim yanıma geldi elinde de teli radyo açtık dinliyoruz ama oğlan fazla kıpraşmıyordu , her yer zifiri karanlık dedim ki fenerini açda karnıma tut , neyse tuttu bir dakika falan geçmişti ay nasıl bir tekme yedim ( kafa da olabilir ) anlattmam eşim kahkaha atmaya başladı çok kuvvetliyd, gece karanlıkta deneyin derim ...
ayyy canım ... izmir daha sıcak tabii... :kedi: bizim ev 7. kat ALLAHtan camlar hep açık yatıyoruz...bizde klimada yok vantilatörde..:umursamaz:
diyorumki heyecanmı yapıyoruz acaba vakit daraldı yaa...eşim de diyorkii zaman geçmiyor...:lepi: benden daha heyecanlı yaa..kaydirigubbakcemile2
Kızlar sanırım artık uykusuz günler başlıyor hepimiz için, size ilginç bir şey anlatayım mı ...
Cumartesi akşamı elektrikler kesildi , ben de yatakta uzanıyordum ... neyse eşim yanıma geldi elinde de teli radyo açtık dinliyoruz ama oğlan fazla kıpraşmıyordu , her yer zifiri karanlık dedim ki fenerini açda karnıma tut , neyse tuttu bir dakika falan geçmişti ay nasıl bir tekme yedim ( kafa da olabilir ) anlattmam eşim kahkaha atmaya başladı çok kuvvetliyd, gece karanlıkta deneyin derim ...
İnşallah öyledir yaa ne bileyim işte insan korkuyor yine de... Ben yerime bakacak kızdan çok daha fazla kalifiyeyim hem ünv. mezunuyum hemde ingilizce bilgim o kızdan çok daha iyidir ayrıca çok daha fazla tecrubeliyim tabiki ama yine de soru işareti oluşuyor aklımda. Kasımda 4. yılımı doldurup 5'e gireceğim canım.
bircan - tülay canım çok sağolun siz söyleyince fark ettim 9. aya geçtiğini sağolun valla darısı başınıza kızlar hepinizin
dilek canım çok beğendim cicilerinizi kızınında seninde
bu arada benim kızımın ismi hala belli değil kızlar eşim kurandan isim olsun diyor orta yolu bulamadık bana isim konusunda fikir verirmisiniz
bircan - tülay canım çok sağolun siz söyleyince fark ettim 9. aya geçtiğini sağolun valla darısı başınıza kızlar hepinizin
bu arada benim kızımın ismi hala belli değil kızlar eşim kurandan isim olsun diyor orta yolu bulamadık bana isim konusunda fikir verirmisiniz
oh oh maaşallah cnm 5 yıllık elemana kıymazlar üzülme sen ben 3,5 yıllıktım da zorlandılar gidişime her an çağırabilirlen 1 haftalığına felan kolaymı bi elemanın yetişmesi adeptesi işyerine ??? üzme kendine bence
Günaydın kızlar geçmişi okudum geldim.. Herkes iyi görüyorum ki. Dilekciğim iş kaygısıyla hiçbir zaman kendini sıkma canım hayırlısı olsun de geç allah bi kapıyı kapar belkide yeni güzel kapılar açar :)
Dün bizim siteye otuz günlük bebek geldi görmeye gittik eşimle eve geldik şok olmuşuz öyle minik ki birbirimize bakıyoruz o neydi öyle diye. Sonra eşim kayboldu ortalıktan bi baktım kızımızın odasına girmiş tek tek çekmecelere bakıyo falan bide yıkamak için çıkardığım bütün hastane çıkışlarını askılara asmış deli misin be adam demedim tabi hevesi kaçmasın diye asılsınlar iki gün daha sonra yıkarım madem :) eheh. Bu arada arkdaaşlar benim son 27 günüm kaldıııı :)
dilek canım keşke sorsaydın direk ayrıca okadar kolay tecrübeli elemanı gözden çıkaramazlar sen boşuna üzme kendini
Sağol canım yaa inşallah öyle olur. opuyorumnanaktan
Çok teşekkürler canım... Bu arada dün gece bir isim duydum eğer kızımın adını çok önceden koymasaydım ve bu kadar alışmasıydım kesinlikle bu ismi düşünürdüm DERİN BERFİN çok hoşuma gitti benim.
Günaydın canım sana da doğru söylüyorsun ama insan küçük bir yerde oturunca yani iş imkanlarının kısıtlı olduğu bir yerde ve de böyle bir kriz ortamında olunca iseter istemez düşünüp kaygılanıyor. Allah hepimizin gönlüne göre versin inş. Cmt bizde üst kattaki bebeği görmeye gittik 34 günlüktü allahım senin dediğin gibi hala küçücüktü...
Canım 6 aylık sözleşme yapıcaz onla deyince üstelemek istemedim açıkcası. Sözlerine inanmaktan başka yapabileceğim çok fazla birşey yok maalesef.
eşimde Zeynep diyor ama ben kararsızım
Aslı yada Aslıhan Temeli, esası, özü. En eski Türk kadın isimlerinden, Arapça "asıl" sözcüğünden türetilmiştir. (Arapça)
Ceyda Uzun boylu ve güzel. (Arapça)
Erna Çok güzel. (Arapça)
Füsun Büyü, sihir, şaşırtıcı güzellik. (Arapça)
Gamze Süzgün bakış, yan bakış, çene veya yanaktaki çukurluk. (Arapça)
İzem Büyüklük, ululuk. (Arapça)
Nida Ses, çağırma, seslenme. (Arapça)
Nisa Kadın, kadınlar. (Arapça)
bende bunları buldum
Çok teşekkürler kızlar daha iyileri sizlerin olsun inşallah. Dün benim kayınvalidemde beni sinir etti. Herhaldetoplum içinde onun gibi bir tiple karşılaşsam kesin kavga ederim. Dün bizim firmanın piknik organizasyonu vardı neyse gittiğimizde herkes masalarına yerleşmiş falan biz bir masa bulduk ama masalar büyük olduğu için başka birileri daha oturuyordu masada. Müsaitmi dedik şu 5 tanesi müsait dediler neyse biz oturduk ama bizim tarafta biraz güneş vardı tabi adamlar bizden önce gelmiş elbette gölge yerde oturacaklar ve kendi sandalyelerini gölge yerden ayıracaklar. Kayınvalidem illa gitti gölge diye onların kendileri için ayırdığı sandalyeye oturdu hani onu biz ayırdık kalkın falan diyorlar ama umrunda bile değil duymazlıktan geliyor sinir oldum ben utandım. Sonra öğle yemeği sırası geldi biz eşimle sıraya girdik bu annemle birlikte gelmiş hemen bizim yanımıza kaynak yapıyorlar sırada. Dedim olmaz böyle ayıp arkadakilere sıraya geçin yazık benim annem hemen arkaya gitti o yok dinlemedi bile beni ... :umursamaz: Sonra biz eşimle dolaşmaya çıktık bizim ilerki tarafımıza gölge bir yere eni bir masa atmışlar gene mdrümüz gelecekmiş eşiyle, bunlar gölge diye gitmişler o masaya oturmuşlarkaydirigubbakcemile3 tabi bu kayınvalidemin aklıdır asla annem öyle birşey yapmaz çekinir, sonra gelmişler bunarı kaldırmışlar bana dediği lafa bakar mısınız genel müdürse genel müdür o da bizim gibi insan değil mi kafamçokkarıştı Ayyy çok sinir oldum oralarda.
Teşekkürler hayatım. Erkekler içinde çok tatlı şeyler var yaa ama tabi kız bebekleri kadar çeşit yok maalesef. Bizde kıyafet almıyoruz artık birde doğumdan sonra bir sürü hediye gelecek belki çoğunu kullanamıcaz bile. Evet canım pencerenin önünde duracak niye sordun ki?
bende süpürdüm sildim ama çamaşır suyu ve yumoş kullanmadım...deniyim..Mobilyamız koyu renk bi zararı olmaz demi?Canım ben önce elektrikli süpürgeyle , güzelce çekmecede ki tozları aldım , sonra çamaşır suyuyla sildim , kuruduktan sonra da yumuşatıcı döktüğüm suyla sildim , mis gibi oldu ... Bugünde koku alıcam çekmeceler için , kapaklarıda açınca fazla koku kalmıyor ...
evet isiga karsi duyarlilar artik, o yuzden rahatsiz olmustur sipa :)
bizimkiside arabada giderken accik gunes vurdumu isindigi icin heralde rahatsiz oluyor basliyor oynamaya yanlara kacmaya calisiyor kiyamam yaaaa :)
bu arada heralde geceki uykusuzkluk ve dun yuruyus yapamamis olmanin getirdigi bir durum olarak su an ayaklarim davul gibi ama anlatamam altlari nasil sis yururken igne igne batiyor40 nömüra terlik kucuk geliyor yaaaa daha ne giycem ben yaaa
yok be dilekcim senin kizinin adi cok daha guzel. bu cok kafiyeli hos olmuyor soylenisi :)
dilek canım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda umarım herşey hepimiz için hayırlısıyla en iyisi olur
bu arada Derin ismini bende çok beğenirim ama benim eşim kuranda olcak arapça diye tutturdu
Süper demiş kayınvaliden kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?