2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy canım ... izmir daha sıcak tabii... :kedi: bizim ev 7. kat ALLAHtan camlar hep açık yatıyoruz...bizde klimada yok vantilatörde..:umursamaz:
diyorumki heyecanmı yapıyoruz acaba vakit daraldı yaa...eşim de diyorkii zaman geçmiyor...:lepi: benden daha heyecanlı yaa..kaydirigubbakcemile2

Teşekkürler hayatım. Erkekler içinde çok tatlı şeyler var yaa ama tabi kız bebekleri kadar çeşit yok maalesef. Bizde kıyafet almıyoruz artık birde doğumdan sonra bir sürü hediye gelecek belki çoğunu kullanamıcaz bile. Evet canım pencerenin önünde duracak niye sordun ki?

Canım ben önce elektrikli süpürgeyle , güzelce çekmecede ki tozları aldım , sonra çamaşır suyuyla sildim , kuruduktan sonra da yumuşatıcı döktüğüm suyla sildim , mis gibi oldu ... Bugünde koku alıcam çekmeceler için , kapaklarıda açınca fazla koku kalmıyor ...

canım öle bişi olucağını sanmıyorum senin gibi iyi elemanı nerden bulucekler kiiiii getirme aklına öle şeyler...ne zamandır orada çalışıyosun cnm?

İnşallah öyledir yaa ne bileyim işte insan korkuyor yine de... Ben yerime bakacak kızdan çok daha fazla kalifiyeyim hem ünv. mezunuyum hemde ingilizce bilgim o kızdan çok daha iyidir ayrıca çok daha fazla tecrubeliyim tabiki ama yine de soru işareti oluşuyor aklımda. Kasımda 4. yılımı doldurup 5'e gireceğim canım.

bak sen bıcırığa denemeli hakketten ama bnm oğlanda sese çok duyarlı

cnm klima olsa da açsande terliyosun yine ağırlaştık artık ben karnımın acıdığını hissediyorum 3 kg doğru gidiyor çünkü miniklerimizin ağırlıkları atık

evet isiga karsi duyarlilar artik, o yuzden rahatsiz olmustur sipa :)
bizimkiside arabada giderken accik gunes vurdumu isindigi icin heralde rahatsiz oluyor basliyor oynamaya yanlara kacmaya calisiyor kiyamam yaaaa :)

bu arada heralde geceki uykusuzkluk ve dun yuruyus yapamamis olmanin getirdigi bir durum olarak su an ayaklarim davul gibi ama anlatamam altlari nasil sis yururken igne igne batiyor 40 nömüra terlik kucuk geliyor yaaaa daha ne giycem ben yaaa

oh oh maaşallah cnm 5 yıllık elemana kıymazlar üzülme sen ben 3,5 yıllıktım da zorlandılar gidişime her an çağırabilirlen 1 haftalığına felan kolaymı bi elemanın yetişmesi adeptesi işyerine ??? üzme kendine bence

bircan - tülay canım çok sağolun siz söyleyince fark ettim 9. aya geçtiğini sağolun valla darısı başınıza kızlar hepinizin

dilek canım çok beğendim cicilerinizi kızınında seninde

bu arada benim kızımın ismi hala belli değil kızlar eşim kurandan isim olsun diyor orta yolu bulamadık bana isim konusunda fikir verirmisiniz

Günaydın kızlar geçmişi okudum geldim.. Herkes iyi görüyorum ki. Dilekciğim iş kaygısıyla hiçbir zaman kendini sıkma canım hayırlısı olsun de geç allah bi kapıyı kapar belkide yeni güzel kapılar açar :)

Dün bizim siteye otuz günlük bebek geldi görmeye gittik eşimle eve geldik şok olmuşuz öyle minik ki birbirimize bakıyoruz o neydi öyle diye. Sonra eşim kayboldu ortalıktan bi baktım kızımızın odasına girmiş tek tek çekmecelere bakıyo falan bide yıkamak için çıkardığım bütün hastane çıkışlarını askılara asmış deli misin be adam demedim tabi hevesi kaçmasın diye asılsınlar iki gün daha sonra yıkarım madem :) eheh. Bu arada arkdaaşlar benim son 27 günüm kaldıııı :)

dilek canım keşke sorsaydın direk ayrıca okadar kolay tecrübeli elemanı gözden çıkaramazlar sen boşuna üzme kendini

canım kuranda olması şart değil ki ! ama ben elif ve zeynep isimlerini çok seviyorum kızım olursa elif yada zeynep koyabilirim

Eğer eşin kurandan istiyorsa... Yüsra, Süeda, Eslem, Elif düşünebilirsin canım belki.

eşimde Zeynep diyor ama ben kararsızım

Aslı yada Aslıhan Temeli, esası, özü. En eski Türk kadın isimlerinden, Arapça "asıl" sözcüğünden türetilmiştir. (Arapça)
Ceyda Uzun boylu ve güzel. (Arapça)
Erna Çok güzel. (Arapça)
Füsun Büyü, sihir, şaşırtıcı güzellik. (Arapça)
Gamze Süzgün bakış, yan bakış, çene veya yanaktaki çukurluk. (Arapça)
ızem Büyüklük, ululuk. (Arapça)
Nida Ses, çağırma, seslenme. (Arapça)
Nisa Kadın, kadınlar. (Arapça)

bende bunları buldum

Sağol canım yaa inşallah öyle olur. opuyorumnanaktan

Çok teşekkürler canım... Bu arada dün gece bir isim duydum eğer kızımın adını çok önceden koymasaydım ve bu kadar alışmasıydım kesinlikle bu ismi düşünürdüm DERıN BERFıN çok hoşuma gitti benim.

Günaydın canım sana da doğru söylüyorsun ama insan küçük bir yerde oturunca yani iş imkanlarının kısıtlı olduğu bir yerde ve de böyle bir kriz ortamında olunca iseter istemez düşünüp kaygılanıyor. Allah hepimizin gönlüne göre versin inş. Cmt bizde üst kattaki bebeği görmeye gittik 34 günlüktü allahım senin dediğin gibi hala küçücüktü...

dilek canım keşke sorsaydın direk ayrıca okadar kolay tecrübeli elemanı gözden çıkaramazlar sen boşuna üzme kendini

Canım 6 aylık sözleşme yapıcaz onla deyince üstelemek istemedim açıkcası. Sözlerine inanmaktan başka yapabileceğim çok fazla birşey yok maalesef.

yok be dilekcim senin kizinin adi cok daha guzel. bu cok kafiyeli hos olmuyor soylenisi :)

dilek canım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda umarım herşey hepimiz için hayırlısıyla en iyisi olur

bu arada Derin ismini bende çok beğenirim ama benim eşim kuranda olcak arapça diye tutturdu

nedense adı zeynep olanları soğuk bulmuşumdur sözüm meclisden dışarı bu benim gözlemim sadece... Nisa çok güzel bir isim anlamıda güzel

Süper demiş kayınvaliden kaydirigubbakcemile3

yatağın camın önünde durması iyi değil diyolar ya o yüzden sordum.Hani camdan soğuk girer bebek hasta olur falan..Benimde odanın daha kullanışlı olması açısından yatağı camın onüne koymak gibi bi niyetim vardı ama ne annemler nede kaynanam koydurmadı...Bu şekilde diyerek..Tabi canım yinede sen bilirsin..

bende süpürdüm sildim ama çamaşır suyu ve yumoş kullanmadım...deniyim..Mobilyamız koyu renk bi zararı olmaz demi?

ayy canım benim bende de durum aynı oldu..ayaklarım bi anda şişti...neyse son iki ay artık sıkıcaz dişimizi...

yok be dilekcim senin kizinin adi cok daha guzel. bu cok kafiyeli hos olmuyor soylenisi :)

Gerçekten mi sağol canım yaaa opuyorumnanaktan

dilek canım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda umarım herşey hepimiz için hayırlısıyla en iyisi olur

bu arada Derin ismini bende çok beğenirim ama benim eşim kuranda olcak arapça diye tutturdu

Amin canım inşallah. Anladım canım neyse umarım ikinizinde hoşuna gidecek bir isim bulabilirsiniz.

Süper demiş kayınvaliden kaydirigubbakcemile3

Yaaaa ne demezsin... İyiki kaldırmaya gelen personel dept. müdürüne bunu dememiş yoksa olay çıkarırdım kesin.. kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…