günaydın güzel annişler
güzel bir gün olsun
günaydın güzel annişler
güzel bir gün olsun
haklisin ne diyeyim bende rahat edemezdim. ee bir sure boyle olsun o istediginde annesinde kalsin sende kendi annende. zaten artik zor zamanlardayiz seni daha da cok sikintiya sokmasinlar. hem evinizin bitmesine de surda ne kaldi.
gunaydin kizlar
bugun yine kos kos geldik ise, sayili gunler cabuk gecsin tatil gelsin istiyorum artiiiiiik
siz nasilsiniz bakem
benim cumartesi gunku doktor randevumu cuma aksamina aldilar
1 gun erken gorcem kuzuyu :)))
Bircancım bence en iyisi , herkezin kendi annesinde kalması boşver :) Daha iyi işte doğum öncesi annenle başbaşa vakit geçirmiş olursunuz ...
günaydın Ebru'cuğum iyiyim canım sen nasılsıngunaydin denizcim nasilsin?
Günaydın şekerlerim inşallah güzel bir gün olsun
evet ya annem bir bardak kaldırtmıyor yazık her sabah kahvaltılık getiriyorum iş yerine onu bile hazırlıyor beni göndermeden geri yatmıyor bekliyor yazık eve gidiyorum eşim gelene kadar yatıyorum annem yemeği hazırlamış yiyorum annem toparlıyor sonra meyve getirir süt getirir yatağımızı yapar bende geri yatarım kadın kıyamıyor anne gibisi yok kızlar
evet ya annem bir bardak kaldırtmıyor yazık her sabah kahvaltılık getiriyorum iş yerine onu bile hazırlıyor beni göndermeden geri yatmıyor bekliyor yazık eve gidiyorum eşim gelene kadar yatıyorum annem yemeği hazırlamış yiyorum annem toparlıyor sonra meyve getirir süt getirir yatağımızı yapar bende geri yatarım kadın kıyamıyor anne gibisi yok kızlar
herkese gunaydınlarrr
Allah başımızdan eksik etmesin hiç birini, bakj ne güzel işte boşver eşin ne derse desin şu son günlerde olması gereken böyle bir ilgi zaten...
huysuz canım hayırlısı olsun erkeğini cuma görcekmişsin bende cumartesi görcem kuzumu :))) artık son günlere yaklaştık sayılır
bircan cnm sakın kendini strese sokma bitanem
öyle canım ana gibi yar olmaz diye boşuna dememişler benimde cumartesi kadın geldi annemde yardıma geldi bir sürü yoruldu çok üzüldüm ben yaparım diyorum git yat diyor o yaşına rağmen maşallah bür sürü iş yaptı annelik böyle bişiy işte :asigim:
Kızlar dün akşam eşimin dayısı ve yengesi bize geldiler , çok hoş bir halı almışlar mutfağım için ... Ev hediyesi gibi bişey neyse , benim eşim oda fikrine pek sıcak bakmıyordu yani gereksiz buluyordu ,daha kapıdan girer girmez hemen dayı bebeğin odasını göstereyim mi dedi şok oldum benim oda istemeyen , biz kayınvalidemle bişey aldıkça laf eden kocam şimdi her gelene gösterme de ay dedim o görev senin değil benim olabilir ancak :)) Ama çok güldüm o haline de ...
Kızlar dün akşam eşimin dayısı ve yengesi bize geldiler , çok hoş bir halı almışlar mutfağım için ... Ev hediyesi gibi bişey neyse , benim eşim oda fikrine pek sıcak bakmıyordu yani gereksiz buluyordu ,daha kapıdan girer girmez hemen dayı bebeğin odasını göstereyim mi dedi şok oldum benim oda istemeyen , biz kayınvalidemle bişey aldıkça laf eden kocam şimdi her gelene gösterme de ay dedim o görev senin değil benim olabilir ancak :)) Ama çok güldüm o haline de ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?