Kıyamam anneciğine. Evet ya annelerin hakkını nasıl ödeyeceğiz inşallah çocuklarımızda hayırlı evlat olur kıymet bilirler zemuszemusopuyorumnanaktan
günaydın Meryem
günaydın Yasemin
dün halı işini de hallettik cumartesi döşenecek haftayada mobilyalar gelecek çok mutluyum arkadaşımdan bebeğime çorap şapka eldiven almış az önce verdi o da çok mutlu etti beni
Kızlar dün akşam eşimin dayısı ve yengesi bize geldiler , çok hoş bir halı almışlar mutfağım için ... Ev hediyesi gibi bişey neyse , benim eşim oda fikrine pek sıcak bakmıyordu yani gereksiz buluyordu ,daha kapıdan girer girmez hemen dayı bebeğin odasını göstereyim mi dedi şok oldum benim oda istemeyen , biz kayınvalidemle bişey aldıkça laf eden kocam şimdi her gelene gösterme de ay dedim o görev senin değil benim olabilir ancak :)) Ama çok güldüm o haline de ...
aminn canım Ama işte anlatamıyorsun anlatamayıncada üzülüp sıkılıyorum bakalım eşim küstü benle ne olcak konuşmadık daha
günaydın Meryem
günaydın Yasemin
dün halı işini de hallettik cumartesi döşenecek haftayada mobilyalar gelecek çok mutluyum arkadaşımdan bebeğime çorap şapka eldiven almış az önce verdi o da çok mutlu etti beni
gunaydın canım benım. hadı gozunuz aydın. benımde bu hafta mobılyam gelecek. ondan sonra bordur halı ve perde işini halledıcez. ne guzel telaslar Allahım yaa zemuszemus
kızlar günaydın, sabah sabah sorunsuz bağlanabildim işyerinden....
bircancım iyi yapmışsın şeker, kaynanan ne yapacak bakalım, oh iyi oldu ona.
ben de yarın görüyorum kızımı, ay çok merak ettim bu sefer................. of kilosu umarım iyi çıkar....
ayy kızlar bilgisayarım bozuk oldugu için arada akşam eşim getirince şirket laptopundan giriyorum.
herkes iyidir inşallah.. biz iyiyiz çok şükür.
31 + 2 de dr.a gittik. kızımız 1900 gr ve 43 cm olmuşmaşallah kuzuma.
ama kuzum dogum pozisyonu almamış, normalde 2 hafta once alması gerekiyordu ama daha alabilirmiş.
dr. bekleyecegiz dedi. ben normal dogum istiyorum ama kısmet olmazsa sezeryan da olabilir.
napalım hayırlısı artık.:sinifsinif: saglıkla gelsin de..
bu arada bebek odası için dolap ve şifonyer aldık, geldi, kuruldu. birkaç güne resimlerini ekliycem inş.
son olarak neredeyse unutuyordum. kızımızın adını DEFNE :asigim:koymaya karar verdik.
ben dogumdan once de cok begendigim icin bu ismi dusunuyordum ama cok talep oldugunu ogrenince
bekledim baska bir isim koyarmıyız diye ama vazgeçtik. hayırlısı olsun inş.
hepinizi opuyorum opuyorumnanaktan
evet ya annem bir bardak kaldırtmıyor yazık her sabah kahvaltılık getiriyorum iş yerine onu bile hazırlıyor beni göndermeden geri yatmıyor bekliyor yazık eve gidiyorum eşim gelene kadar yatıyorum annem yemeği hazırlamış yiyorum annem toparlıyor sonra meyve getirir süt getirir yatağımızı yapar bende geri yatarım kadın kıyamıyor anne gibisi yok kızlar
günaydın Meryem
günaydın Yasemin
günaydın kızlar. Işler yoğun gene. Güzel birgün olsun hepimize. Kasığımın sol tarafında acayip bir sancı var içerden yırtılıyor gibi allah hayra çıkarsın bakalım.
günaydın kızlar. işler yoğun gene. güzel birgün olsun hepimize. kasığımın sol tarafında acayip bir sancı var içerden yırtılıyor gibi allah hayra çıkarsın bakalım.
baharcım günaydın tatlım, geçmiş olsun... neden ki acaba bu ağrın....
canım geçmiş olsun tatlışım
ah canım ya geçmiş olsun üşütmekten falan mı acaba
saolun kızlar ya. akşamları yatak odasındaki banyonun penceresi ile odanın penceresini üstten aralıyorum ki hava gelsin. onun serinliğinde uyuyorum ondan olabilir mi dicem ama günlerdir aynı şeyi yapıyorum bugünü mü bulcak? ayağa kalkmayı denemedim. şimdilik geçti ama içerden sanki yırtıyorlar gibi bir ağrıydı. ay bugün hiç keyfim yok ya. gözlerim kapanıyor gülümsemeye bile üşeniyorum. mirmirmirmirbaharcım nasıl bır agrı bu. gaz sancısı gibimi? ayakta durmakta zorlanıyormusun
kızlar artık bebeşlerimizi sık sık görücez :)))
günaydın kızlar. işler yoğun gene. güzel birgün olsun hepimize. kasığımın sol tarafında acayip bir sancı var içerden yırtılıyor gibi allah hayra çıkarsın bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?