2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın, sabah sabah sorunsuz bağlanabildim işyerinden....

bircancım iyi yapmışsın şeker, kaynanan ne yapacak bakalım, oh iyi oldu ona.

ben de yarın görüyorum kızımı, ay çok merak ettim bu sefer................. of kilosu umarım iyi çıkar....

gunaydın canım benım. hadı gozunuz aydın. benımde bu hafta mobılyam gelecek. ondan sonra bordur halı ve perde işini halledıcez. ne guzel telaslar Allahım yaa zemuszemus

ay canım heveslenmiş ya..... benimki de oda istemiyodu, sonra istanbullara kadar gitti dolabını almak için.... erkekler bizim kadar tez canlı değiller, sonradan açılıyolar heralde :)

aminn canım Ama işte anlatamıyorsun anlatamayıncada üzülüp sıkılıyorum bakalım eşim küstü benle ne olcak konuşmadık daha

barışır tatlım, umarım kaynanan doldurmaz onu.

oh ne güzel, resimlerini bekliyoruz.

Aman Bircan küserse küssün boşver ,sen kendi keyfine ve oğluşun keyfine bak ....

Ebru , meryem Cuma bizim için görüş günü desenize bi aksilik çıkmazsa süper :))

Gülay ya şu çocuğun kilosunu sorun yapma , gayet iyi emin ol ...

Denizcim valla kız babaları daha bir hevesli oluyor sanki , benim ki işlere değilde son gösteriş kısmına bayılıyor , e birde annesi hazırladı ya süslerini daha da bir hevesle gösteriyor zemuszemus

gunaydın canım benım. hadı gozunuz aydın. benımde bu hafta mobılyam gelecek. ondan sonra bordur halı ve perde işini halledıcez. ne guzel telaslar Allahım yaa zemuszemus

çok zevkli hele dolabın içini yerleştirmek çok güzel olsa gerek

bencede iyi olduklava:

günaydın kızlar. işler yoğun gene. güzel birgün olsun hepimize. kasığımın sol tarafında acayip bir sancı var içerden yırtılıyor gibi allah hayra çıkarsın bakalım.

maşallah tatlım kocaman olmuş kızın...ismide çok güzelhihoyyyt

Aynen bircancım anne gibisi yok.Annemlerde kadığım zaman çok mutlu oluyorum sağolsun canım annem ne istersem yapıyor .....Elimden gelse doğumu bile izmitte annemlerin orda yapıcamkaydirigubbakcemile3 zaten annemin aldığı pijama iç çamaşırı terlik falan var bide oğlum için aldığı takımlar şimdi bilerek istemedim ne olur ne olmaz erken doğum falan olursa hazır bulunsun dedim:kedi:

hayırlı olsun tatlım gelince resimleri bekliyoruzopuyorumnanaktan

işlerimin %80 i bitti artık bugün topikte rahat rahat durabilirim..Koçisi işe yollıyım gelicem:)

herşeyi yerleştireyim resimleri koyacağım yalnız üzücü nokta rafımız eylül ayında gelecek bir o eksik olacak

baharcım günaydın tatlım, geçmiş olsun... neden ki acaba bu ağrın....

canım geçmiş olsun tatlışım

ah canım ya geçmiş olsun üşütmekten falan mı acaba

baharcım nasıl bır agrı bu. gaz sancısı gibimi? ayakta durmakta zorlanıyormusun
saolun kızlar ya. akşamları yatak odasındaki banyonun penceresi ile odanın penceresini üstten aralıyorum ki hava gelsin. onun serinliğinde uyuyorum ondan olabilir mi dicem ama günlerdir aynı şeyi yapıyorum bugünü mü bulcak? ayağa kalkmayı denemedim. şimdilik geçti ama içerden sanki yırtıyorlar gibi bir ağrıydı. ay bugün hiç keyfim yok ya. gözlerim kapanıyor gülümsemeye bile üşeniyorum. mirmirmirmir

Geçmiş olsun Baharcım , inşallah basit bir şeydir , üşütmüş olabilirsin ... Belki sıcak havlu ya da su torbası koysan iyi gelebilir ..

günaydın kızlar. işler yoğun gene. güzel birgün olsun hepimize. kasığımın sol tarafında acayip bir sancı var içerden yırtılıyor gibi allah hayra çıkarsın bakalım.

geçmiş olsun tatlım.....2 saate kadar geçmezse doktorunu ararsın artık..Benim doktorum bu tarz şikayetlerim olduğunda uzun süre geçmezse aramamı söylemişti...Çünkü bu haftalarda bizi daha çok garipkaydirigubbakcemile3 ağrı çeşitleri bekliyormuş...Kısa süreli olduğu müdettçe fazla önemsememek gerekiyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…