2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bahar dınlenmen lazım canım. Ben hala ayakta cok kalınca o agrılarım oluyor. Bende senın gıbı camın onunde yatıyorum. Oda tetıklıyor olabılır

Geçmiş olsun Baharcım , inşallah basit bir şeydir , üşütmüş olabilirsin ... Belki sıcak havlu ya da su torbası koysan iyi gelebilir ..

saolun kızlar şimdilik geçti allahtan. tekrar ederse doktorumu ararım zaten yarın rapor yazdırmaya gitcem o zaman da görüşürüm.

eğer günlük hayatını aksatıyorsa doktoruna haber ver derim canım çünkü ilk gebeliğimiz olduğu için ne nedir çok ayırt edemiyoruz benimde ağrım oluyor bazen kasılma mı rahim büyüdüğü için mi ayırt edemiyorum ama bu tür ağrılarda günlük hayatını aksatıyorsa o zaman ciddiye alınması gerekiyor diye okumuştum

bahar canım geçmiş olsun kızlar doğumdan sonra daha dikkatli olmamaz gerekir üşütmicez kendimizi allah korusun

tülay hoşgeldin canım

Bahar dınlenmen lazım canım. Ben hala ayakta cok kalınca o agrılarım oluyor. Bende senın gıbı camın onunde yatıyorum. Oda tetıklıyor olabılır
elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum canım da rutin işleri de aksatamıyorum o da yoruyor olabilir.
ay bugün benim tepemdeler kızlar hırrrr hırrrrr diye geziyorum ortalıkta.

hoşgeldin tülayy

kızlar bu gece ruyamda oğlumu doguruyordum. önce sol gögsümü emzirdim uyuttum. sonra uyandı ama nasıl haylaz bır çocuk:) sağ gögsümüde emzırdım. oyunlar oynuyor. drumu arıycam ben dogurdum demek ıcın yerınde durmuyordu esek. tam köylu çocukları gıbıydı. kara bir ten saclar uzun harıka upuzun kırpıklerı vardı( bır çocukta en sevdıgım seydir) Allahım dıyorum ne kadar çirkin kimseye benzemıyor ama bana yine çok guzel gelıyor:)

denizcim yok şimdilik bir iki dakika canımı yaktı geçti. tekrarlarsa sorcam doktoruma canımcım.
tülayım hoşgeldin tatlışım. azcuk sancım vardı sol kasığımda da onu danıştım arkadaşlara canım. şimdik iyiyim. sen nassın?

ne güzel .. gerçeğini de görücez inşallah hepimiz..

Ne güzel bir rüyaymış canım ,Sağlıkla gelecek inşallah o günler ... Bende rüyamda bebek emziriyorum ama bebeği yatırmışım göğsümden sıkıyorum ağzına süt fışkırıyor , ama bebeği göremedim sabah kalktığımda süperdi yani ...

kızlar size bişi danışcam. şimdi genel müdürümle görüştüm. benim maaşım izinli olduğum dönemde zamanında ve tam yatacak. iznim bittikten sonra sigortadan alacağım kesintili maaşı da ben şirkete vercem. yarın doktora çalışamaz raporu yazdırsam iznimi erken başlatsam ama gene gelip çalışsam daha mantıklı değil m? parayı şirkete daha erken teslim etmiş olurum. izin günüm haftam falan sorun olmuyor bizde çalıştığım kadarını sonraya ekleyebilirim. ne dersiniz?

herkese kocaman günaydınlaaarrr biz geldik kızlar, bizi merak etmediniz demek hee, öyle olsun bakalım :dilcikar: :dilcikar:

dün kdv son gündü onun için hiç giremedim valla, çok yoğunduk...
bizde bişey yok bildiğniz gibiyiz, geçmişi okuyamadım valla çünkü 100 sayfayı bulmuşsunuz kaydirigubbakcemile3

günaydın tülay'cığım

bahar canım geçmiş olsun kızlar doğumdan sonra daha dikkatli olmamaz gerekir üşütmicez kendimizi allah korusun

tülay hoşgeldin canım

hoşgeldin canım erkencisin tülaycımmm paşamız nasıl?

günaydın tülaycım :))

hoşbuldummmm canlarım.....ne erkeni bircan cım geç bile kaldım.... Akşam tuhafki uykumu ii aldım çok şükür bi hafta sonra...
Baharcım bence sen kendi kendine nazar değdirdin valla...yoksa bu güne kadar çok ii gitti...üşüttüşsündür bencede ama dr unu ara için rahat etsinnnn...meryemcim rüyan hayr olsun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…