Geçmiş olsun Baharcım , inşallah basit bir şeydir , üşütmüş olabilirsin ... Belki sıcak havlu ya da su torbası koysan iyi gelebilir ..
geçmiş olsun tatlım.....2 saate kadar geçmezse doktorunu ararsın artık..Benim doktorum bu tarz şikayetlerim olduğunda uzun süre geçmezse aramamı söylemişti...Çünkü bu haftalarda bizi daha çok garipkaydirigubbakcemile3 ağrı çeşitleri bekliyormuş...Kısa süreli olduğu müdettçe fazla önemsememek gerekiyormuş..
saolun kızlar ya. akşamları yatak odasındaki banyonun penceresi ile odanın penceresini üstten aralıyorum ki hava gelsin. onun serinliğinde uyuyorum ondan olabilir mi dicem ama günlerdir aynı şeyi yapıyorum bugünü mü bulcak? ayağa kalkmayı denemedim. şimdilik geçti ama içerden sanki yırtıyorlar gibi bir ağrıydı. ay bugün hiç keyfim yok ya. gözlerim kapanıyor gülümsemeye bile üşeniyorum. mirmirmirmir
elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum canım da rutin işleri de aksatamıyorum o da yoruyor olabilir.Bahar dınlenmen lazım canım. Ben hala ayakta cok kalınca o agrılarım oluyor. Bende senın gıbı camın onunde yatıyorum. Oda tetıklıyor olabılır
günaydın kızlar
baharcım geçmiş olsun rahatsızmısın???
ben bi geçmişi okuyup geliommm
eğer günlük hayatını aksatıyorsa doktoruna haber ver derim canım çünkü ilk gebeliğimiz olduğu için ne nedir çok ayırt edemiyoruz benimde ağrım oluyor bazen kasılma mı rahim büyüdüğü için mi ayırt edemiyorum ama bu tür ağrılarda günlük hayatını aksatıyorsa o zaman ciddiye alınması gerekiyor diye okumuştum
hoşgeldin tülayy
kızlar bu gece ruyamda oğlumu doguruyordum. önce sol gögsümü emzirdim uyuttum. sonra uyandı ama nasıl haylaz bır çocuk:) sağ gögsümüde emzırdım. oyunlar oynuyor. drumu arıycam ben dogurdum demek ıcın yerınde durmuyordu esek. tam köylu çocukları gıbıydı. kara bir ten saclar uzun harıka upuzun kırpıklerı vardı( bır çocukta en sevdıgım seydir) Allahım dıyorum ne kadar çirkin kimseye benzemıyor ama bana yine çok guzel gelıyor:)
hoşgeldin tülayy
kızlar bu gece ruyamda oğlumu doguruyordum. önce sol gögsümü emzirdim uyuttum. sonra uyandı ama nasıl haylaz bır çocuk:) sağ gögsümüde emzırdım. oyunlar oynuyor. drumu arıycam ben dogurdum demek ıcın yerınde durmuyordu esek. tam köylu çocukları gıbıydı. kara bir ten saclar uzun harıka upuzun kırpıklerı vardı( bır çocukta en sevdıgım seydir) Allahım dıyorum ne kadar çirkin kimseye benzemıyor ama bana yine çok guzel gelıyor:)
günaydın tülay'cığım
bahar canım geçmiş olsun kızlar doğumdan sonra daha dikkatli olmamaz gerekir üşütmicez kendimizi allah korusun
tülay hoşgeldin canım
hoşgeldin canım erkencisin tülaycımmm paşamız nasıl?
günaydın tülaycım :))
hoşgeldin tülayy
kızlar bu gece ruyamda oğlumu doguruyordum. önce sol gögsümü emzirdim uyuttum. Sonra uyandı ama nasıl haylaz bır çocuk:) sağ gögsümüde emzırdım. Oyunlar oynuyor. Drumu arıycam ben dogurdum demek ıcın yerınde durmuyordu esek. Tam köylu çocukları gıbıydı. Kara bir ten saclar uzun harıka upuzun kırpıklerı vardı( bır çocukta en sevdıgım seydir) allahım dıyorum ne kadar çirkin kimseye benzemıyor ama bana yine çok guzel gelıyor:)
denizcim yok şimdilik bir iki dakika canımı yaktı geçti. Tekrarlarsa sorcam doktoruma canımcım.
tülayım hoşgeldin tatlışım. Azcuk sancım vardı sol kasığımda da onu danıştım arkadaşlara canım. şimdik iyiyim. Sen nassın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?