hoşgeldin tülayy
kızlar bu gece ruyamda oğlumu doguruyordum. önce sol gögsümü emzirdim uyuttum. sonra uyandı ama nasıl haylaz bır çocuk:) sağ gögsümüde emzırdım. oyunlar oynuyor. drumu arıycam ben dogurdum demek ıcın yerınde durmuyordu esek. tam köylu çocukları gıbıydı. kara bir ten saclar uzun harıka upuzun kırpıklerı vardı( bır çocukta en sevdıgım seydir) Allahım dıyorum ne kadar çirkin kimseye benzemıyor ama bana yine çok guzel gelıyor:)
günaydın güzel annecikler...opuyorumnanaktan
hoşgeldin tülayy
kızlar bu gece ruyamda oğlumu doguruyordum. önce sol gögsümü emzirdim uyuttum. sonra uyandı ama nasıl haylaz bır çocuk:) sağ gögsümüde emzırdım. oyunlar oynuyor. drumu arıycam ben dogurdum demek ıcın yerınde durmuyordu esek. tam köylu çocukları gıbıydı. kara bir ten saclar uzun harıka upuzun kırpıklerı vardı( bır çocukta en sevdıgım seydir) Allahım dıyorum ne kadar çirkin kimseye benzemıyor ama bana yine çok guzel gelıyor:)
hoşgeldin tülaycım...
evet evet türkügözlü neden yazmıyorsun sen de:)
herkese kocaman günaydınlaaarrr biz geldik kızlar, bizi merak etmediniz demek hee, öyle olsun bakalım :dilcikar: :dilcikar:
dün kdv son gündü onun için hiç giremedim valla, çok yoğunduk...
bizde bişey yok bildiğniz gibiyiz, geçmişi okuyamadım valla çünkü 100 sayfayı bulmuşsunuz kaydirigubbakcemile3
canım senin stajer oluyor ya yanında ondan girmedin diye düşündüm ben şahsen bizzat kendim olaraktan :)herkese kocaman günaydınlaaarrr biz geldik kızlar, bizi merak etmediniz demek hee, öyle olsun bakalım :dilcikar: :dilcikar:
bizde bişey yok bildiğniz gibiyiz, geçmişi okuyamadım valla çünkü 100 sayfayı bulmuşsunuz kaydirigubbakcemile3
allaha şükür gene iyiyim tatlım ya. gece tam uykuya dalarken eşim girdi odaya uykum açıldı. bir süre dön dön yaptım yatakta sen geldin aklıma eyvah eyvah dedim uyku sorunum mu başlıyor derken.... uyumuşum gene kaydirigubbakcemile3hoşbuldummmm canlarım.....ne erkeni bircan cım geç bile kaldım.... Akşam tuhafki uykumu ii aldım çok şükür bi hafta sonra...
Baharcım bence sen kendi kendine nazar değdirdin valla...yoksa bu güne kadar çok ii gitti...üşüttüşsündür bencede ama dr unu ara için rahat etsinnnn...meryemcim rüyan hayr olsun inş...
amin :sm_cool:SaĞolun kızlar. Gercekten ruyada bıle cok guzel emzırmek kendıne aıt bır canın oldugunu bılmek. ınsallah hepınız bu gece ruyanızda bebeklerınızı gorursunuz:)
kızlar size bişi danışcam. şimdi genel müdürümle görüştüm. benim maaşım izinli olduğum dönemde zamanında ve tam yatacak. iznim bittikten sonra sigortadan alacağım kesintili maaşı da ben şirkete vercem. yarın doktora çalışamaz raporu yazdırsam iznimi erken başlatsam ama gene gelip çalışsam daha mantıklı değil m? parayı şirkete daha erken teslim etmiş olurum. izin günüm haftam falan sorun olmuyor bizde çalıştığım kadarını sonraya ekleyebilirim. ne dersiniz?
günaydın tatlım nasılsın rüzgar nasıllllll?
kızlar size bişi danışcam. şimdi genel müdürümle görüştüm. benim maaşım izinli olduğum dönemde zamanında ve tam yatacak. iznim bittikten sonra sigortadan alacağım kesintili maaşı da ben şirkete vercem. yarın doktora çalışamaz raporu yazdırsam iznimi erken başlatsam ama gene gelip çalışsam daha mantıklı değil m? parayı şirkete daha erken teslim etmiş olurum. izin günüm haftam falan sorun olmuyor bizde çalıştığım kadarını sonraya ekleyebilirim. ne dersiniz?
herkese kocaman günaydınlaaarrr biz geldik kızlar, bizi merak etmediniz demek hee, öyle olsun bakalım :dilcikar: :dilcikar:
şunla ilgili bir akıl verin bana bakem.... ağlarım bak haaaa.... :çok üzgünüm:
canım hoşgeldin tickerında 8. kutuya geçmişsin hayırlı olsun canım
canım senin stajer oluyor ya yanında ondan girmedin diye düşündüm ben şahsen bizzat kendim olaraktan :)
...
oyyy evet merve tıckerda 8. kutudasın yanı bende:) Allah 9 uda gostersın hepimizeee
hoşgeldin cnm nasılsın özlemezmiyiz seniiiiii canım bnm
şunla ilgili bir akıl verin bana bakem.... ağlarım bak haaaa.... :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?