2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam sana ya herkesin çocuğu kndine dünya tatısı gelirmiş

meryem ne güzel rüyaymış o öyle ya. ben ilk zamanlar bir iki defa emzirdiğimi gördüm sonra pek görmedim gördüysem de danalar gibi uyuduğumdan sabaha hatırlamıyorum sanırım

ne güzel Meryem'ciğim artık bu tarz rüyalar görcez keşke bende görsem

ben eskiden çok görürüdüm emzirirken ama bu aralr sıcaktan pek uyayamadığımdan rüya falan göremiyom..

canım hoşgeldin tickerında 8. kutuya geçmişsin hayırlı olsun canım

SaĞolun kızlar. Gercekten ruyada bıle cok guzel emzırmek kendıne aıt bır canın oldugunu bılmek. ınsallah hepınız bu gece ruyanızda bebeklerınızı gorursunuz:)

canım senin stajer oluyor ya yanında ondan girmedin diye düşündüm ben şahsen bizzat kendim olaraktan :)
allaha şükür gene iyiyim tatlım ya. gece tam uykuya dalarken eşim girdi odaya uykum açıldı. bir süre dön dön yaptım yatakta sen geldin aklıma eyvah eyvah dedim uyku sorunum mu başlıyor derken.... uyumuşum gene kaydirigubbakcemile3

kızlar size bişey anlatacam. annemin bir arkadaşı istihareye yatmış ben evlenmeden önce, evliliğimizin nasıl olacağını çok merak etmiş, kadın çok iyiniyetli biri, beni de sever.... tabi ben istihare nedir bilmezdim kadın bunu bana anlatana kadar. herneyse rüyasında eşim, ben bir de küçük bir kız elele tutuşmuş yürüyormuşuz. istihareye yatan kadın rüyasında bize seslenmiş gülay diye. biz dönmüşüz, ben eşimi tanıştırmışım onunla. kadın benim eşimi hiç görmemişti. eşimi birebir tarif etti bana. sonra küçük kız çocucuğunu sormuş, ben de kzım demişim, kız böyle bembeyaz tenli, simsiyah lüle lüle saçlıymış... aynı bana benziyormuş.... ama ben esmer sayılırım teni eşim gbiymiş. annemin saçları da lüle lüledir, saçları da annemin aynısıymış.

şimdi de kız çocuğum olacak bakalım gerçekten beyaz tenli simsiyah saçlı mı olacak, çok merak ediyorum.....

şunla ilgili bir akıl verin bana bakem.... ağlarım bak haaaa.... :çok üzgünüm:

günaydın tatlım nasılsın rüzgar nasıllllll?

iyiyiyz tatlım, dün rüzgar ayaklarını çıkardı resmen, eşimin elini hemen göbeğime yapıştırdım, ana kızım ne kadar güçlü benim diyor..... ay kuzucuklarımız ya....

tatlım aslında çok erken olmuyo ki, ben de yarın yazdıracam işte. yazdır bence de, yarına 31+5 olacaksın, 2 gün erken olacak sadece.

hoşgeldin cnm nasılsın özlemezmiyiz seniiiiii canım bnm

canım hoşgeldin tickerında 8. kutuya geçmişsin hayırlı olsun canım

anaaaammm nerde kııızz görmemiştim onu beeenn :teytey: :teytey: :teytey:

canım senin stajer oluyor ya yanında ondan girmedin diye düşündüm ben şahsen bizzat kendim olaraktan :)
...

o da vardı canım, son gün de olunca patron tüm gün burdaydı, beyannameler yetişecek falan derken giremedim hiç ...
özledim hepücüünüzü valla :1hug: senin de ağrılar varmış ama inşallah ufacık önemsiz bişeydir tatlım :1hug:

oyyy evet merve tıckerda 8. kutudasın yanı bende:) Allah 9 uda gostersın hepimizeee

amiiiin canım amin valla şaka gibi yaaaa :teytey: :teytey: :teytey:

hoşgeldin cnm nasılsın özlemezmiyiz seniiiiii canım bnm

hoşbulduk tatlışııımmmm ben de çok özledim siziiiii :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

GÜLAYCIMraporu yazdırmak için hafta olarak dememiştim canımcım. yani şuan çalışabilirim ama çalışamaz raporu alırsam şirkete geri ödeyeceğim parayı daha erken almış olacağım sskdan. çalışamaz raporu alıp çalışmaya devam edeyim diyorum.
denizcim saol tatlım bana da mantıklı geldi. sonuçta onlar bana iyi niyetle yaklaşıyorlar ben de öyle yapmalıyım dimi ama. bana deselerdi ki sskdan alcaksın paranı altından kalkamazdık kesinlikle tek maaşla o kadar zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…