2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok temiz kalpliymiş cnm yakının

ay canım benim ssk nın sürecini bilmiyorum canım....o yüzden yorum yapmayayım. sen araştırmışsındır zaten süreci daha iyi bilirsin. şimdi sen erken ayrılmış gibi gösterirsen ssknın sana yapacağı ödeme süresi ve miktarı değişmeyecek di mi.

ben de seni özledim walla tatlışım yahu. önemsiz tatlım önemsiz.ağrılara takılmıyorum takılırsam devam edecek gibi geliyor sanki.
bence tatlım mantıklı..eşinle aynı yerde çalıyosun..bi sorun olsa o seni hemen götürür zaten..Bildiğim kadarıyla erken doğum riskinde yok...1 ay dene derim..
ya zaten çok yorulduğumda falan evim iki sokak arkada evime gider dinlenirim. bizde öyle şu saat geldin gittin muhabbeti de olmadığından rahatım canım.

kızlar kocamı methedeyim biraz 4-12 çalışıyor bu hafta dün barbunya yapmış eve gittim hazır yemek pek bir makbule geçti canım kocam

et denizcim et ben de iyice kurulayım benimkine de almıyım bu akşam eve :roflol: :roflol:
geçenlerde burda iyi anlattım diye sanki, cıvıdı herüf, gıcık etti beni!!!

yok tatlım ücret değişmicek. zaten ben ssknın bana verdiği parayı şirkete vercem maaşı burdan alacağımdan. hem maaşım düşmemiş olcak hem de zamanında alcam ssk yı beklemicem şükür. sadece iznimi erken başlatırsam ssk dan da ücreti daha erken alırım diye düşündüm canımcım.

bircancım işte ınsanın boyu olmasının avantajı gercekten çok duzgun gidiyorsun maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…