kızlar size bişey anlatacam. annemin bir arkadaşı istihareye yatmış ben evlenmeden önce, evliliğimizin nasıl olacağını çok merak etmiş, kadın çok iyiniyetli biri, beni de sever.... tabi ben istihare nedir bilmezdim kadın bunu bana anlatana kadar. herneyse rüyasında eşim, ben bir de küçük bir kız elele tutuşmuş yürüyormuşuz. istihareye yatan kadın rüyasında bize seslenmiş gülay diye. biz dönmüşüz, ben eşimi tanıştırmışım onunla. kadın benim eşimi hiç görmemişti. eşimi birebir tarif etti bana. sonra küçük kız çocucuğunu sormuş, ben de kzım demişim, kız böyle bembeyaz tenli, simsiyah lüle lüle saçlıymış... aynı bana benziyormuş.... ama ben esmer sayılırım teni eşim gbiymiş. annemin saçları da lüle lüledir, saçları da annemin aynısıymış.
şimdi de kız çocuğum olacak bakalım gerçekten beyaz tenli simsiyah saçlı mı olacak, çok merak ediyorum.....
GÜLAYCIMraporu yazdırmak için hafta olarak dememiştim canımcım. yani şuan çalışabilirim ama çalışamaz raporu alırsam şirkete geri ödeyeceğim parayı daha erken almış olacağım sskdan. çalışamaz raporu alıp çalışmaya devam edeyim diyorum.
denizcim saol tatlım bana da mantıklı geldi. sonuçta onlar bana iyi niyetle yaklaşıyorlar ben de öyle yapmalıyım dimi ama. bana deselerdi ki sskdan alcaksın paranı altından kalkamazdık kesinlikle tek maaşla o kadar zaman.
bircan kız yerim ben seni ne tatlısın sen öyle oyyyy :1hug:
bircan maşşallah bu ne güzellik... karnın büyümüş yerim onu ben
bircancım maşallah tatlım göbek varla yok arası.....ay ne güzel...
bircancım maaşallahhhhhhhhhh valla manken gibisin yanlarda hiç fazlalık yokkk
ben de seni özledim walla tatlışım yahu. önemsiz tatlım önemsiz.ağrılara takılmıyorum takılırsam devam edecek gibi geliyor sanki.o da vardı canım, son gün de olunca patron tüm gün burdaydı, beyannameler yetişecek falan derken giremedim hiç ...
özledim hepücüünüzü valla :1hug: senin de ağrılar varmış ama inşallah ufacık önemsiz bişeydir tatlım :1hug:
ya zaten çok yorulduğumda falan evim iki sokak arkada evime gider dinlenirim. bizde öyle şu saat geldin gittin muhabbeti de olmadığından rahatım canım.bence tatlım mantıklı..eşinle aynı yerde çalıyosun..bi sorun olsa o seni hemen götürür zaten..Bildiğim kadarıyla erken doğum riskinde yok...1 ay dene derim..
ay canım benim ssk nın sürecini bilmiyorum canım....o yüzden yorum yapmayayım. sen araştırmışsındır zaten süreci daha iyi bilirsin. şimdi sen erken ayrılmış gibi gösterirsen ssknın sana yapacağı ödeme süresi ve miktarı değişmeyecek di mi.
aman baharcım sen uyu mümkünse yoksa sinirli oluyon:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?