2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bircancım resimde çok güzel çıkmıssın canım inceciksin resmen kilo falan yok...maşallah sana ve oğluşuna

ay canım iyiymiş o zaman, bence bekleme ...

aman baharcım sen uyu mümkünse yoksa sinirli oluyon:)
hadeeeee. kıs o kadar debelenmedim yatakta en fazla yarım saat debelendim uyudum sonra. rüyamda bişiler gördüm de ona mı sinirlendim rüyayı hatırlamıyorum diyorum ama yok deel. sabah sabah saç tellerim bırak tın tın ötmeyi hepsi havada yahu...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gülme kıs teperim haaaa... :mymeka:
bircancım işte ınsanın boyu olmasının avantajı gercekten çok duzgun gidiyorsun maşallah
meryemcim tamamen boğazına hakim olmak hamileyim nasılsa deyip benim gibi öküzler gibi şen olmamakla alakalı canım o. 72 yi de gördüm ya. kendimi kuşlar gibi hafif hissediyorum bugün!!!!
bircanım ttüütütütü maşallah canımcım mavişler ne güzel yakışmış.

boşver al kız... bugün biraz çekiştitirsin iyi olur demek ters etki yapıyor
...

sorma yaa ne zaman övsem herüf sinir ediyor beni mutlaka kavga ediyoruz, daha doğrusu ben bağrınıyorum o ne olduğunu anlamaya çalışıyor sırnaşık şey sırnaşık şey

...
gülme kıs teperim haaaa... :mymeka:
...

ona ne şüphe hayatım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne varmış 72'de, ben 76'yı gördüm 56'yı görmemiş kendimde daha ne diyim delikafadulden delikafadulden delikafadulden

denizcim maşallah canım allah bozmasın. benim eşim de yemek haricinde herşeye yardımcı olur. hamile olmadan önce de öyleydi. pazar günü ben yattım adamcağız süpürge tuttu eve.

Kızlar güydın nasılsınız?
Ben gün içinde sohbetlere fazla katılamıyorum ama takip ediyorum sizi.
dün doktora gittim bebegimin gelişimi haftasına göre normalmiş ama bana plesentanı cabuk yaşlandırmışsın dedi. başına böyle bi durum gelen oldumu. merak ediyorum. cok fazla endişelenecek bi şey degilmiş ama işte merak ediyorum. cok dinlenmem ve fazla su içmem gerektigini söyledi.

Baharcım kendıne haksızlık edıyorsun sende. Valla yok bızım topıkte oyle cok tombul annelşşer

Allah Allah o ne demekse acba, sen de doktorun dediğini yap o zaman şeker....

merhaba canım aksam denk gelemedik cevabı da bu saatte yazıyorum artık . .can sıkıntısından ne yapcagımı bilemez oldum artık...bi televizyona goz atıyorum bisey bulamayınca buraya burda da kimse denk gelmiyo puffff patlıyacak gibi oluyorum bazen kafamçokkarıştı canım sen niye halı falan siliyorsun esine sildirseydin keske yada halıları yıkatmaya verseydin en guzeli.......valla canım sen su calısabilir raporundan mı bahsediyorusun izin derken....soyle anlatayım.....gecen okulumuzun mutemeti aradı 32.haftadayken calısabilir raporu alman lazım diye sasırdım dedim ne raporu zaten izindeyiz biz calısmıyoruz ki hem benim dogum yaz tatiline denk gelecek diye.....yok sen al yinede sonrasına aktarcaksın dedi.....oylelikle canım 37.haftaya kadar calısabilir raporumu alıp okuluma bıraktım.......bu arada bizim okulda tam 4 hamileyiz kaydirigubbakcemile3 hepsiylede birer ay var aramızda

denizcim maşallah canım allah bozmasın. benim eşim de yemek haricinde herşeye yardımcı olur. hamile olmadan önce de öyleydi. pazar günü ben yattım adamcağız süpürge tuttu eve.

maşallah canım benim ki herşeyi yapar sanırım bu gidişle bebeğe de bakar kaydirigubbakcemile3 bende yan gelir yatarım

canım baktım netten de bebekler doğmaya yakın yaşlanırmış. ama erken yaşlanmasının bebeğe etkisi olmazmış, bebeğin kilosu falan iyiyse sorun yokmuş.

baharcim gecmis olsun, ama simdi gecti diyorsun onemli bisey degil demek ki. gece tuvalete kalktigimda benimde acayip karnim agriyorsu, aha dedim adet sancisi gibi oluyor diyolardi iste dogum sancim basladi (
insanlara yaz bebekleri erken doguyor senin gobek kocaman beklemez dedikce icime isledi valla sanki her an dogacakmis gibi geliyor. tuvalette bile cisime bakar oldum su mu cis mi acaba ay hala da bitmedi felan kafayi yemeye az kaldi yani.

bircancim fotografi albume de eklermisin ben goremiyorum burdan?

meryem, yasemin hakkaten cuma bizim gorus gunu olmus. insallah hepsi cok iyilerdir sagliklilardir . bizimkisi bi yuzunu gosterse baska ne isterim yaaa neye benziyor goremedik daha cocugu. bi 12 haftalikken gormustum yuzunu onda da alien'a benziyordu kendisi

bircanı görünce bende göbişin resmini çektim..

buda geceliğimiz kızlar...İlk 1 hafta iyi olsak bile evde gecelikle durmamız gerekiyormuş.Nazar değmesin falan diye..O yüzden almak zorunda kaldım..Yoksa sabahlık falan giymek hiç bana göre değilkaydirigubbakcemile3
rengini bilerek lila aldım.çünkü odamız lila olucaktı uyumlu olsun dedima.s

Eklentiler

• $PICT0040.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 28
  • $PICT0008.webp
    29 KB · Görüntüleme: 30
  • $PICT0010.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $PICT0137.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 34
Baharcım kendıne haksızlık edıyorsun sende. Valla yok bızım topıkte oyle cok tombul annelşşer
saolasın tatlım ama ben de onu anlamıyorum öyle çok çok kilolu gelmiyorum kendi gözüme. tamam belli bir şişkinlik var ama bu kadar kiloyu nereye saklıyorum onu bilmiyorum ki. tartılmıcam artık ya....
maşallah canım benim ki herşeyi yapar sanırım bu gidişle bebeğe de bakar kaydirigubbakcemile3 bende yan gelir yatarım
ctesi günü bebek bezi aldık açtım bir tanesini kokladım sevdim falan baktım bizimki koltuğa koymuş bebek böle durcak şurası şuraya takıcak diye alıştırma yapıyor çok güldüm yaaa...

canım benim ablamda olmuştu ama son haftalarıydı yaşlanmış plesenta alalım dedi ve sezeryana aldılar ama tabii erken haftalarda da durum nedir tam olarak bir yorum yapamayacağım ablamın günü gelmişti zaten doğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…