kızlar kocamı methedeyim biraz 4-12 çalışıyor bu hafta dün barbunya yapmış eve gittim hazır yemek pek bir makbule geçti canım kocam
yok tatlım ücret değişmicek. zaten ben ssknın bana verdiği parayı şirkete vercem maaşı burdan alacağımdan. hem maaşım düşmemiş olcak hem de zamanında alcam ssk yı beklemicem şükür. sadece iznimi erken başlatırsam ssk dan da ücreti daha erken alırım diye düşündüm canımcım.
boşver al kız... bugün biraz çekiştitirsin iyi olur demek ters etki yapıyoret denizcim et ben de iyice kurulayım benimkine de almıyım bu akşam eve :roflol: :roflol:
geçenlerde burda iyi anlattım diye sanki, cıvıdı herüf, gıcık etti beni!!!
oy oy oyyy maaşallah Allah bozmasın cnm
hadeeeee. kıs o kadar debelenmedim yatakta en fazla yarım saat debelendim uyudum sonra. rüyamda bişiler gördüm de ona mı sinirlendim rüyayı hatırlamıyorum diyorum ama yok deel. sabah sabah saç tellerim bırak tın tın ötmeyi hepsi havada yahu...aman baharcım sen uyu mümkünse yoksa sinirli oluyon:)
gülme kıs teperim haaaa... :mymeka:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
meryemcim tamamen boğazına hakim olmak hamileyim nasılsa deyip benim gibi öküzler gibi şen olmamakla alakalı canım o. 72 yi de gördüm ya. kendimi kuşlar gibi hafif hissediyorum bugün!!!!bircancım işte ınsanın boyu olmasının avantajı gercekten çok duzgun gidiyorsun maşallah
boşver al kız... bugün biraz çekiştitirsin iyi olur demek ters etki yapıyor
...
...
gülme kıs teperim haaaa... :mymeka:
...
๒คl๒öςєğเ๓;8181586 .!.:Kızlar güydın nasılsınız?
Ben gün içinde sohbetlere fazla katılamıyorum ama takip ediyorum sizi.
dün doktora gittim bebegimin gelişimi haftasına göre normalmiş ama bana plesentanı cabuk yaşlandırmışsın dedi. başına böyle bi durum gelen oldumu. merak ediyorum. cok fazla endişelenecek bi şey degilmiş ama işte merak ediyorum. cok dinlenmem ve fazla su içmem gerektigini söyledi.
emelcim nasılsın... bebeklerin yapıyo... biz bugün çok yorucu birgün geçirdik.. az öncede eşim koltuğa çay döktüü...:umursamaz: can sağolsun aşkım dedim ama içim gitti...daha dün silmiştimm... emelcim sen nezaman izin alıcan...
denizcim maşallah canım allah bozmasın. benim eşim de yemek haricinde herşeye yardımcı olur. hamile olmadan önce de öyleydi. pazar günü ben yattım adamcağız süpürge tuttu eve.
Allah Allah o ne demekse acba, sen de doktorun dediğini yap o zaman şeker....
dün doktora gittim bebegimin gelişimi haftasına göre normalmiş ama bana plesentanı cabuk yaşlandırmışsın dedi. başına böyle bi durum gelen oldumu. merak ediyorum. cok fazla endişelenecek bi şey degilmiş ama işte merak ediyorum. cok dinlenmem ve fazla su içmem gerektigini söyledi.
saolasın tatlım ama ben de onu anlamıyorum öyle çok çok kilolu gelmiyorum kendi gözüme. tamam belli bir şişkinlik var ama bu kadar kiloyu nereye saklıyorum onu bilmiyorum ki. tartılmıcam artık ya....Baharcım kendıne haksızlık edıyorsun sende. Valla yok bızım topıkte oyle cok tombul annelşşer
ctesi günü bebek bezi aldık açtım bir tanesini kokladım sevdim falan baktım bizimki koltuğa koymuş bebek böle durcak şurası şuraya takıcak diye alıştırma yapıyor çok güldüm yaaa...maşallah canım benim ki herşeyi yapar sanırım bu gidişle bebeğe de bakar kaydirigubbakcemile3 bende yan gelir yatarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?