bircanı görünce bende göbişin resmini çektim..
buda geceliğimiz kızlar...İlk 1 hafta iyi olsak bile evde gecelikle durmamız gerekiyormuş.Nazar değmesin falan diye..O yüzden almak zorunda kaldım..Yoksa sabahlık falan giymek hiç bana göre değilkaydirigubbakcemile3
rengini bilerek lila aldım.çünkü odamız lila olucaktı uyumlu olsun dedima.s
Bircancım kırkbirkere maşallah :)) Çok tatlı olmuşsun ...
Bircan'ım her zamanki gibi çok güzel
kızlar kocamı methedeyim biraz 4-12 çalışıyor bu hafta dün barbunya yapmış eve gittim hazır yemek pek bir makbule geçti canım kocam
buda geceliğimiz kızlar...İlk 1 hafta iyi olsak bile evde gecelikle durmamız gerekiyormuş.Nazar değmesin falan diye..O yüzden almak zorunda kaldım..Yoksa sabahlık falan giymek hiç bana göre değilkaydirigubbakcemile3
๒คl๒öςєğเ๓;8181586 .!.:Kızlar güydın nasılsınız?
Ben gün içinde sohbetlere fazla katılamıyorum ama takip ediyorum sizi.
dün doktora gittim bebegimin gelişimi haftasına göre normalmiş ama bana plesentanı cabuk yaşlandırmışsın dedi. başına böyle bi durum gelen oldumu. merak ediyorum. cok fazla endişelenecek bi şey degilmiş ama işte merak ediyorum. cok dinlenmem ve fazla su içmem gerektigini söyledi.
bircancım işte ınsanın boyu olmasının avantajı gercekten çok duzgun gidiyorsun maşallah
bircancım resimde çok güzel çıkmıssın canım inceciksin resmen kilo falan yok...maşallah sana ve oğluşuna
hadeeeee. kıs o kadar debelenmedim yatakta en fazla yarım saat debelendim uyudum sonra. rüyamda bişiler gördüm de ona mı sinirlendim rüyayı hatırlamıyorum diyorum ama yok deel. sabah sabah saç tellerim bırak tın tın ötmeyi hepsi havada yahu...
gülme kıs teperim haaaa... :mymeka:
meryemcim tamamen boğazına hakim olmak hamileyim nasılsa deyip benim gibi öküzler gibi şen olmamakla alakalı canım o. 72 yi de gördüm ya. kendimi kuşlar gibi hafif hissediyorum bugün!!!!
bircanım ttüütütütü maşallah canımcım mavişler ne güzel yakışmış.
mrb arkadaşlar beni sormuşsunuz doğru sürekli takip ediyorum ama katılmıyorum aranıza pek bazen bikaç sorum olmuştu sizlere aslında ama benim çalıştığım yer çok yoğun biryer sabah gelir gelmez bakabiliyorum bide aralarda öyle işte ama sürekli açık bu sayfa... yanlış anlaşılmasın bende kısmetse eylül annesi olucam sizlerin yaşadığı sorunları az çok bende yaşıyorum okuyup kendime cevaplar buluyorum..:)
işten ayrılacam bu hafta izne çıkıcam artık evden zaman buldukça katılırım. sizlere iyi sohbetler.. :)
amin canımDenizcim maşallah Allah bozmasın :))
çok güzel canım güle güle giybircanı görünce bende göbişin resmini çektim..
saolasın tatlım ama ben de onu anlamıyorum öyle çok çok kilolu gelmiyorum kendi gözüme. tamam belli bir şişkinlik var ama bu kadar kiloyu nereye saklıyorum onu bilmiyorum ki. tartılmıcam artık ya....
ctesi günü bebek bezi aldık açtım bir tanesini kokladım sevdim falan baktım bizimki koltuğa koymuş bebek böle durcak şurası şuraya takıcak diye alıştırma yapıyor çok güldüm yaaa...
Denizcim galiba , sen evlenmeden öyle bir dilek tutmuşsun ki o zmaanda dilek kapın açıkmış belli yani :teytey:
teşekkürler tatlım...hoyyyyy maşallah canım göbüşe. oğluş ben burdayım diyor yani :) geceliğini de güle güle kullan tatlım.
ay canım ne alaka, gecelik nazardan mı koruyormuş..... ben inanmam bu laflara, nazara tabiki inanıyorum da...
bu arada ne kadar güzel göbüşün sipsivri ya, hiç bu kadar sivri göbüş görmemiştim.geceliğin ve pijaman çok tatlı, süslü süslü..... rengi de çok uyumlu odanla.
ya galiba canım çok şükür iş hayatımda istediğimi elde edemedim ama koca bakımından tam aradığımı buldum valla
mrb arkadaşlar beni sormuşsunuz doğru sürekli takip ediyorum ama katılmıyorum aranıza pek bazen bikaç sorum olmuştu sizlere aslında ama benim çalıştığım yer çok yoğun biryer sabah gelir gelmez bakabiliyorum bide aralarda öyle işte ama sürekli açık bu sayfa... yanlış anlaşılmasın bende kısmetse eylül annesi olucam sizlerin yaşadığı sorunları az çok bende yaşıyorum okuyup kendime cevaplar buluyorum..:)
işten ayrılacam bu hafta izne çıkıcam artık evden zaman buldukça katılırım. sizlere iyi sohbetler.. :)
masallah diyelim denizcim nazar degmesin. insallah hep boyle mutlu mesut yasarsiniz. zaten artik almina da geliyor daha da percinlenecek mutlulugunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?