2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoyyyyy maşallah canım göbüşe. oğluş ben burdayım diyor yani :) geceliğini de güle güle kullan tatlım.

ay canım ne alaka, gecelik nazardan mı koruyormuş..... ben inanmam bu laflara, nazara tabiki inanıyorum da...

bu arada ne kadar güzel göbüşün sipsivri ya, hiç bu kadar sivri göbüş görmemiştim. geceliğin ve pijaman çok tatlı, süslü süslü..... rengi de çok uyumlu odanla.

mrb arkadaşlar beni sormuşsunuz doğru sürekli takip ediyorum ama katılmıyorum aranıza pek bazen bikaç sorum olmuştu sizlere aslında ama benim çalıştığım yer çok yoğun biryer sabah gelir gelmez bakabiliyorum bide aralarda öyle işte ama sürekli açık bu sayfa... yanlış anlaşılmasın bende kısmetse eylül annesi olucam sizlerin yaşadığı sorunları az çok bende yaşıyorum okuyup kendime cevaplar buluyorum..:)

işten ayrılacam bu hafta izne çıkıcam artık evden zaman buldukça katılırım. sizlere iyi sohbetler.. :)

daha sık kontrole gitmen gerekiyormuş sanırım, başından geçen birisi de böyle yazmış, daha sık kontrollerle bebeğe bir etkisi olup olmadığına bakılıyormuş canım. ama sen içini ferah tut, herşey yolunda gidecek İnşallah.

bircancım işte ınsanın boyu olmasının avantajı gercekten çok duzgun gidiyorsun maşallah

bircancım resimde çok güzel çıkmıssın canım inceciksin resmen kilo falan yok...maşallah sana ve oğluşuna

sağolun kızlar ecem maşallah sanada canım

ay canım az kalmış izne yarılmana dayan biraz bende bu hafta ayrılıcam

ecem maşallah kız göbüşe senden 5 dakika önce varıyordur gittiğin yere bu kuzu kaydirigubbakcemile3

gülaycım nazar nasıl değer anlatayım bak, gecelik korumaz nazardan tabii ki...
ama sen eve gelir gelmez çok dinç olursan çok sağlam olursan falan sana nazar değer, bunun için gecelikle duruyormuşsun ki insanlar normal hamilelik seyrinde olduğunu düşünsünler...
ben de senin gibi düşündüm " ne pijamayla gezicem bee" dedim de annemden azarı işittim :roflol: :roflol: mantıklı geldi ama açıklaması...

Denizcim maşallah Allah bozmasın :))
amin canım
çok güzel canım güle güle giy

ne güzel alışsın şimdiden alkisalkisalkis

göbüşüne maaşallahhhh cnm geceliklerini de ii günlerde kullan inş...

hoyyyyy maşallah canım göbüşe. oğluş ben burdayım diyor yani :) geceliğini de güle güle kullan tatlım.
teşekkürler tatlım...

sğl canım teşekkürler..Düşünüyodum da bu göbek şeklinin formülünü buldum sanırım...Benim bebek yan duruyor kafa sağda ayaklar solda...poposuda yukarda..buda sivri görüntü veriyor...Bana göre...bakalım pozisyon değişince ki inşallah değişir :Saruboceq: o zaman nasıl durucak merak ediyorum resmini çekerim gene..
Bide evde gecelikle durunca hep yatıyormuş havası veriyor oluyorsun ya ondan giy diyolar...kaydirigubbakcemile3

aynı benim gibi sıpsivri bi gobuş kaydirigubbakcemile3 geceleginde cok tatlıymıs canım çok begendim odanızda oyle :)

Güanydın kızlar nabersiniz?

Ben bugün giremedim kusura bakmayın hani yerime bakacak arkadaş vardı yaa o başladı
bugün ve ona yapması gerekenleri öğretiyorum. Sizlerde iyisiniz inşallah. Kendinize ii bakın. Ara ara takılmaya çalışırım. Çok özlüycez sizi... opuyorumnanaktan

kızlar merhabaaa,
ecemcim göbüş maşallah daha da büyümüş yaaa.gecelik takımda harika güle güle giy.
bircancım resmini çok övmüşler göremedims daha merak ediyoms.

bu arada dün vizemi aldım arkadaşlar vatana millete hayırlı olsun ama bu halde gidemiyom ya aah ah.doğumdan sonra nasipse artık.

dün tohturada gittik.yavruş iyi maşallah ama koca kafalıymış ya 35 haftalık şu anda ama 38 haftalık kafası var yavruşumun babası gibi resmen bu yani.sağlıklı olsunda napalıms:)
2,450 gr olmuş artık büyüyolar.bide nst'ye soktular ilk defa.hareketliydi maşallah.her harekette butona basıyorsun kalp atışları ile dengesini kontrol ediyorlar.ay dıgıdık dıgıdık kalp atışı ayy çok hızlıydı.36 haftalık bi hamiş daha vardı yanımda yatan.40 dakikadır beklemiş bebek hareket etmemiş ay o da fena.of puf kalktı kızcağız.
böyle işteee.

Göbüşe kocaman bir maşallah, göbüşlerimiz artık göbüş değil göbek oldu valla :)) geceliğini de çok beğendim bu arada buna benzer bişey bulsaydım kesin alırdım :) Güzel günlerde giy canım ...

Ay evet ben çok merak ediyordum , merakımı gidermiş oldun :)) Sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine :)

masallah diyelim denizcim nazar degmesin. insallah hep boyle mutlu mesut yasarsiniz. zaten artik almina da geliyor daha da percinlenecek mutlulugunuz

sağol canım evet bazen inanamıyorum sizlerde öylesinizdir bir an önce zaman geçsede kucağımıza alsak :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…