teşekkürler canım...sağolun kızlar ecem maşallah sanada canım
aynen öyle canım...Bende önce gidiyor...eşim bile sarılırken korkuyo artık..kaydirigubbakcemile3ecem maşallah kız göbüşe senden 5 dakika önce varıyordur gittiğin yere bu kuzu kaydirigubbakcemile3
gülaycım nazar nasıl değer anlatayım bak, gecelik korumaz nazardan tabii ki...
ama sen eve gelir gelmez çok dinç olursan çok sağlam olursan falan sana nazar değer, bunun için gecelikle duruyormuşsun ki insanlar normal hamilelik seyrinde olduğunu düşünsünler...
ben de senin gibi düşündüm " ne pijamayla gezicem bee" dedim de annemden azarı işittim :roflol: :roflol: mantıklı geldi ama açıklaması...
evet canım büyüdü...Bide o günkü giydiğimi ne zaman giysem bana senin göbeğin küçülmüş diyolar....sanırım kıyafet göbişin yarısını saklıyorkaydirigubbakcemile3eminecim geceligini gule gule kullan cok guzelmis.
gobekte sanki gordugumuzden beri buyumus baya di mi ? masallah canim.
teşekkürler canımamin canım
çok güzel canım güle güle giy
ne güzel alışsın şimdiden alkisalkisalkis
sğl canım daha güzelleri sizin olsunngöbüşüne maaşallahhhh cnm geceliklerini de ii günlerde kullan inş...
günaydınnnnn geçmişi okuyup gelıyommm
Dilekçim merhaba , Allah kolaylık versin canım :))
Ayfercim hadi gözün aydın , bu arada nst ye girerken özellikle bir şeyler yedin mi ... Ben hastanede kadınlar birbirini uyarırken duymuştum çikolota , meyve suyu , ya da bol su içi n diyolar ...
Güanydın kızlar nabersiniz?
Ben bugün giremedim kusura bakmayın hani yerime bakacak arkadaş vardı yaa o başladı
bugün ve ona yapması gerekenleri öğretiyorum. Sizlerde iyisiniz inşallah. Kendinize ii bakın. Ara ara takılmaya çalışırım. Çok özlüycez sizi... opuyorumnanaktan
Güanydın kızlar nabersiniz?
Ben bugün giremedim kusura bakmayın hani yerime bakacak arkadaş vardı yaa o başladı
bugün ve ona yapması gerekenleri öğretiyorum. Sizlerde iyisiniz inşallah. Kendinize ii bakın. Ara ara takılmaya çalışırım. Çok özlüycez sizi... opuyorumnanaktan
ay canım benim sağolasın.doktor aç değilsin dimi dedi yooo dedim hiç aç olmam ben ham ham durumundayım zaten:) velhasıl dediğin gibi çikolata iyiymiş ama ben yatınca sağ sol döndüm bir iki hareketlendi tavsiye ederim.haberimde yoktu nstye gireceğimden.
ya ne yani süslenemicek miyiz, ben hemen bi kuaför yapıyım bi topuklu terliklerle evde gezeyim dişyordum he he :)ecem maşallah kız göbüşe senden 5 dakika önce varıyordur gittiğin yere bu kuzu kaydirigubbakcemile3
gülaycım nazar nasıl değer anlatayım bak, gecelik korumaz nazardan tabii ki...
ama sen eve gelir gelmez çok dinç olursan çok sağlam olursan falan sana nazar değer, bunun için gecelikle duruyormuşsun ki insanlar normal hamilelik seyrinde olduğunu düşünsünler...
ben de senin gibi düşündüm " ne pijamayla gezicem bee" dedim de annemden azarı işittim :roflol: :roflol: mantıklı geldi ama açıklaması...
kızlar merhabaaa,
ecemcim göbüş maşallah daha da büyümüş yaaa.gecelik takımda harika güle güle giy.
bircancım resmini çok övmüşler göremedims daha merak ediyoms.
bu arada dün vizemi aldım arkadaşlar vatana millete hayırlı olsun ama bu halde gidemiyom ya aah ah.doğumdan sonra nasipse artık.
dün tohturada gittik.yavruş iyi maşallah ama koca kafalıymış ya 35 haftalık şu anda ama 38 haftalık kafası var yavruşumun babası gibi resmen bu yani.sağlıklı olsunda napalıms:)
2,450 gr olmuş artık büyüyolar.bide nst'ye soktular ilk defa.hareketliydi maşallah.her harekette butona basıyorsun kalp atışları ile dengesini kontrol ediyorlar.ay dıgıdık dıgıdık kalp atışı ayy çok hızlıydı.36 haftalık bi hamiş daha vardı yanımda yatan.40 dakikadır beklemiş bebek hareket etmemiş ay o da fena.of puf kalktı kızcağız.
böyle işteee.
teşekkürler canım...Odanın tamamını yerleştiremedim diye içim gidiyo...yerleştirince resimlerini topiğimize koyucam inşallah...ємєℓ;8182117 .!.:aynı benim gibi sıpsivri bi gobuş kaydirigubbakcemile3 geceleginde cok tatlıymıs canım çok begendim odanızda oyle :)
sğl canım teşekkürler...oğlum büyüdükçe geöbeğide büyütüyor...17 ağustos gelir mi ya...çok merak ediyorum o zaman kaç gr dicek doktor...kızlar merhabaaa,
ecemcim göbüş maşallah daha da büyümüş yaaa.gecelik takımda harika güle güle giy.
bircancım resmini çok övmüşler göremedims daha merak ediyoms.
bu arada dün vizemi aldım arkadaşlar vatana millete hayırlı olsun ama bu halde gidemiyom ya aah ah.doğumdan sonra nasipse artık.
dün tohturada gittik.yavruş iyi maşallah ama koca kafalıymış ya 35 haftalık şu anda ama 38 haftalık kafası var yavruşumun babası gibi resmen bu yani.sağlıklı olsunda napalıms:)
2,450 gr olmuş artık büyüyolar.bide nst'ye soktular ilk defa.hareketliydi maşallah.her harekette butona basıyorsun kalp atışları ile dengesini kontrol ediyorlar.ay dıgıdık dıgıdık kalp atışı ayy çok hızlıydı.36 haftalık bi hamiş daha vardı yanımda yatan.40 dakikadır beklemiş bebek hareket etmemiş ay o da fena.of puf kalktı kızcağız.
böyle işteee.
Göbüşe kocaman bir maşallah, göbüşlerimiz artık göbüş değil göbek oldu valla :)) geceliğini de çok beğendim bu arada buna benzer bişey bulsaydım kesin alırdım :) Güzel günlerde giy canım ...
Kızlar biz Poyrazıma iki isim koymaya karar verdik
BATIN POYRAZ Batın Allah'ın 99 adından biri
ya ne yani süslenemicek miyiz, ben hemen bi kuaför yapıyım bi topuklu terliklerle evde gezeyim dişyordum he he :)
canım haklısın bana da çok mantıklı geldi, ama sabahlık çok zor giyebilirim, olmazsa kaynanamın aldığı ipek parlak renkleri olan bi sabahlığım ve bir de içine uygun gece elbisesi gibi boyundan popişe kadar sırttan bağlamalı bir geceliğim var, acaba fazlamı seksi olurum.... kaydirigubbakcemile3
....
içinden ne geliyorsa öyle giyin canım, anneler ve eşin sürekli okusunlar seni ama o seksi halinle nazar değmemesi imkansız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla ben gecelik giymem hiç almadım da, normal pijamalarımı ya da eşofmanlarımı giyerim zaten kokoşluktan da anlamam sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ama tek bi bildiğim var gecelik giymem valla :umursamaz:
çok güzel düşünmüşsünüz cnm hayırlısı olsun adıyla yaşasın inş.
ємєℓ;8182656 .!.:hayırlısı olsun canım ...ben bilmiyordum bak Allah ın 99 ısmınden biri oldugunu
bende normal pijama ve saten 1 takımım var aradada onu giyerim yeterli olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?