2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tülaycım hoşbulduk canım

bırcan yawrum bu ne çıtırlık yaaa bı göbek var maşallah canım sana diger yerlerde hiç bişey yok...yavrunda ısmıyle yaşasın....

ecem87 senın göbüş valla 1 metre ılerden gidiyo ben erkegım dıye bagırıyo resmen geceliğinizde çok güzel cnm güle güle giy...

azcık sizi kıskandırayım ben bugun dr gıdıyomzemuszemusbakalım oglumun keyfı nasıl büyümüşmü rüyamda gördüm 2850 olmuş hehe kafayı sıyırdım iyiceeeekaydirigubbakcemile3

ayfercim masallah kuzuna kocaman olmus :) bu nst ye her halukarda bagliyorlar mi yoksa sancim var mi demek gerekiyor? bende bu cuma gidiyorum doktora acaba bizde nst ile tanisacakmiyiz merak ettim :)

bircan kime diyom koysana albume yaw merak ettik

gulay giy o geceligi kesin nazar degmez kizim sen goze gelmeye mi calisiyon zaten 3 kurus kilo almissin herkes kiskaniyordur seni bi de oyle cikma milletin karsisina. biraz harap ve bitap gorun ki iclerine su serpilsin

sağol tatlışım
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

kızlar zaten bayramda doğurursak napıcaz bilmiyorum...gelenlerin yanına bayramlıkla mı çıkarız gecelikle mi....kaydirigubbakcemile3

her ihtimale karşı eşofmalarımız hazırda bulunsun...

bircancım Allahın isimlerinin direk bebeğe konulmasının caiz olmadığını biliyorum, yanlışsam düzeltin kızlar, mesela Aziz, Hamid gibi. bu nedenle başına abdul eklerler. yani kulu kelimesi....

Canım zaten nufusa yazdırmasak bile hoca öyle bağırsın kulağına zaten biz poyraz diyeceğiz

Benimde saten geceliklerim var , sabahlıkları da var onları giyerim , mevlüt içinde beyaz bir takımım var onu giyerim içi seksi ama sabahlığı giyince görünmez bir de tüylü beyaz terlik istiyorum bakalım :)) Bu arada hastane için aldıklarımızıda giyerim eğer normal doğum olursa mavi pijamam çok hoşuma gidiyor ama pembe geceliğim çuval gibi onu giymem heralde .... Allahım sağlık versinde uhtelerimizi gerçekleştirebiliriz ... Bu arada dün çok sevdiğim bir komşum akşam üstü kahve içmeye geldi 5 dakikalığına , sonra odanızı gördüm dedi bende gel bak dedim ,içeri girer girmez dua okumaya başladı ay o kadar çok hoşuma gittiki , gözlerim yaşardı çok duygulandım ....

canım benim ne güzel, güzel haberlerle gel bakalım. ay merak ettim ben de gerçekten kaç olmuş acaba, ben de yarın gidicem iyice stres bastı beni.....

ay ecem keşke bayramda ya da 1 hafta önce falan doğursam, bayram dolayısıyle kapalyız deriz o zaman ne rahat olurum valla :roflol: :roflol:
öyle böyle değil kızlar, 2 dakika boş kalmayacak evim rahat rahat dinlenemeyeceğim bile aklıma geldikçe japonyaya mı gitsem doğuma diyorum yaaa...

hoşgeldin cnmcımmmm aynen kafayı sıyırdık....saat kaçta gidiyon güzel haberlerle gel inş. cnmcım

ємєℓ;8182778 .!.:
gulcancım merhaba canım hosgeldin :)) oglunla ve seninle ilgili hayırlı haberler bekliyoruz

sağol tatlışım
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

canım benim ne güzel, güzel haberlerle gel bakalım. ay merak ettim ben de gerçekten kaç olmuş acaba, ben de yarın gidicem iyice stres bastı beni.....

gulcan gulay ikinizde doktordan hayirli haberlerle gelirsiniz insallah. merak etmeyin buyumustur kuzucuklar :)

hepinize tşk.ederim kızlar herşeyimiz güzel çıkar inş.

ayfercım benım sıpanında kafası ölçüsü hep büyük çıkıyo diğer ölçülere göre benım oglum koca kafalı olcak demiştim ela gülmüştü erkek bebeklerın büyük oluyomuş galıbaa

ay canım benim tabiki giymem o satenleri, zaten çok dikkat çekici ve hoş renkleri var, böyle lacivert üzerine kırmızılı çiçekler, gece elbisesi gibi. ben zaten kotumla gezinirim evde biliyom kendimi, pijamayla duramam gibi geliyo. zaten kocam 40 ı çıkmadan eve kimseyi koymayacakmış, 1. derece yakınlar hariç....

ay ben de tüylü terlik istiyorum, ay herşeyimi soktunuz aklıma, içimde olan duygular daha da bi kabardı.

gulcan gulay ikinizde doktordan hayirli haberlerle gelirsiniz insallah. merak etmeyin buyumustur kuzucuklar :)

sağol tatlım, yarın 10 da giriyorum, bu sefer çok heyecanlandım nedense.

ay canım benim ya. benim kociş biraz açık sözlüdür, bizi ararlarsa müsait değiliz der. ben zaten 40 ı çıkmadan yada en azından bi 20-30 gün annemler babamlar dışında kimseyi istemiyorum, bir de sevdiğim arkadaşlarım gelebilir. onların dışındakilere bişey uyduracaz heralde. zaten kocam halleder bu olayı. zaten bizde bebeğin mevlidine kadar bebeği 1. derec akraba dışında görmeye gelen olmaz, hastaneye gelirler sadece.

hoşgeldin cnmcımmmm aynen kafayı sıyırdık....saat kaçta gidiyon güzel haberlerle gel inş. cnmcım

sorma canım yaa yat kalk bebegı düşün ne olcak bılmem halımız akşam 7de tülaycım babamız işten gelıncee koşu koşu gitcezzzzkaydirigubbakcemile

teşekkürler canım daha güzelleri senin olsun..

Ebrucum ben 30 haftalıkken kasılmam ve ağrım var diye gitmiştim doktor nst o zaman bağlamıştı..
normal şartlarda daha önceden konuşmuştuk 35-36.hafta gibi bağlarız demişti..

Nst yi bende çok merak ediyodum..nasıl bişe anlatıyım..karnını açıyolar jel sürüyorlar kemer şeklinde bi bandaj var onu karnına bağlıyolar. Dvd kutusuna benzeyen bişeyde 3 tane kablo takılı uçlarında ki parçada doktorların dinleme cihazları oluyo ya hani onun ucundaki parçaya benziyo..2 tanesini göbeğinin etrafına sardıkları bu kemerin altına koyuyorlar..1 tanesi bebeğin kalp atışarını dinlemek 1 tanesinde ağrı ve sancı seviyesini ölçmek için..3. cü kabloyuda eline veriyolar..üzerinde küçük bir düğme var..bebek hareket ettikçe ona 1 defa basıyorsun..ben yarım saat bu şekilde kalmıştım..daha sonra ebe geldi dvd kutusa benziyor dediğim yerden çıkan yarım 30 cm uzunluğundaki kağıdı aldı bebeğin kalp atışları normal ağrın yok sancında yok dedi..tansiyonumu ölçtü ve doktorun yanına yolladı.. Böyle işte tatlım..Bu arada bebeğin kalp atışlarının seside bu süre boyunca dinlemiş oluyosun..

Ayfercim maşallah kızına yerim beni çok tatlıdır o kesin annesi.. Kilosu da gayet iyi prensesimizin.

bizde sizi yorma kendini canım

koly glsn cnmcım

Çok teşekkkürler kızlar sağolun opuyorumnanaktan

Kızlar biz Poyrazıma iki isim koymaya karar verdik
BATIN POYRAZ Batın Allah'ın 99 adından biri

Çok güzelmiş canım poyrazla da gayet uyumlu. Adıyla sağlıklı mutlu bir hayatı olsun inşallah. a.s.

Bu arada Ecemcim çok güzel geceliklerin.Allah iyi günlerde giymeyi nasip etsn.
Baharcım sanada çok geçmiş olsun, dikkat et tatlım kendine.
Bircancım maşallah çok tatlı çıkmışsınız kim derdi bu kadar koca göbekli birşey olcaz diye, bende aynıyım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…