evet tatalış anlamıda çok güzel
tülaycım hoşbulduk canım
bırcan yawrum bu ne çıtırlık yaaa bı göbek var maşallahcanım sana diger yerlerde hiç bişey yok...yavrunda ısmıyle yaşasın....
ecem87senın göbüş valla 1 metre ılerden gidiyo ben erkegım dıye bagırıyo resmen geceliğinizde çok güzel cnm güle güle giy...
azcık sizi kıskandırayım ben bugun dr gıdıyomzemuszemusbakalım oglumun keyfı nasıl büyümüşmü rüyamda gördüm 2850 olmuş hehe kafayı sıyırdım iyiceeeekaydirigubbakcemile3
bircancım Allahın isimlerinin direk bebeğe konulmasının caiz olmadığını biliyorum, yanlışsam düzeltin kızlar, mesela Aziz, Hamid gibi. bu nedenle başına abdul eklerler. yani kulu kelimesi....
tülaycım hoşbulduk canım
bırcan yawrum bu ne çıtırlık yaaa bı göbek var maşallahcanım sana diger yerlerde hiç bişey yok...yavrunda ısmıyle yaşasın....
ecem87senın göbüş valla 1 metre ılerden gidiyo ben erkegım dıye bagırıyo resmen geceliğinizde çok güzel cnm güle güle giy...
azcık sizi kıskandırayım ben bugun dr gıdıyomzemuszemusbakalım oglumun keyfı nasıl büyümüşmü rüyamda gördüm 2850 olmuş hehe kafayı sıyırdım iyiceeeekaydirigubbakcemile3
tülaycım hoşbulduk canım
ємєℓ;8182778 .!.:gulcancım merhaba canım hosgeldin :)) oglunla ve seninle ilgili hayırlı haberler bekliyoruz
sağol tatlışım
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
canım benim ne güzel, güzel haberlerle gel bakalım. ay merak ettim ben de gerçekten kaç olmuş acaba, ben de yarın gidicem iyice stres bastı beni.....
gulcan gulay ikinizde doktordan hayirli haberlerle gelirsiniz insallah. merak etmeyin buyumustur kuzucuklar :)
Canım zaten nufusa yazdırmasak bile hoca öyle bağırsın kulağına zaten biz poyraz diyeceğiz
ayfercim masallah kuzuna kocaman olmus :) bu nst ye her halukarda bagliyorlar mi yoksa sancim var mi demek gerekiyor? bende bu cuma gidiyorum doktora acaba bizde nst ile tanisacakmiyiz merak ettim :)
bircan kime diyom koysana albume yaw merak ettik
gulay giy o geceligi kesin nazar degmezkizim sen goze gelmeye mi calisiyon zaten 3 kurus kilo almissin herkes kiskaniyordur seni bi de oyle cikma milletin karsisina. biraz harap ve bitap gorun ki iclerine su serpilsin
Benimde saten geceliklerim var , sabahlıkları da var onları giyerim , mevlüt içinde beyaz bir takımım var onu giyerim içi seksi ama sabahlığı giyince görünmez bir de tüylü beyaz terlik istiyorum bakalım :)) Bu arada hastane için aldıklarımızıda giyerim eğer normal doğum olursa mavi pijamam çok hoşuma gidiyor ama pembe geceliğim çuval gibi onu giymem heralde .... Allahım sağlık versinde uhtelerimizi gerçekleştirebiliriz ... Bu arada dün çok sevdiğim bir komşum akşam üstü kahve içmeye geldi 5 dakikalığına , sonra odanızı gördüm dedi bende gel bak dedim ,içeri girer girmez dua okumaya başladı ay o kadar çok hoşuma gittiki , gözlerim yaşardı çok duygulandım ....
gulcan gulay ikinizde doktordan hayirli haberlerle gelirsiniz insallah. merak etmeyin buyumustur kuzucuklar :)
ay ecem keşke bayramda ya da 1 hafta önce falan doğursam, bayram dolayısıyle kapalyız deriz o zaman ne rahat olurum valla :roflol: :roflol:
öyle böyle değil kızlar, 2 dakika boş kalmayacak evim rahat rahat dinlenemeyeceğim bileaklıma geldikçe japonyaya mı gitsem doğuma diyorum yaaa...
hoşgeldin cnmcımmmm aynen kafayı sıyırdık....saat kaçta gidiyon güzel haberlerle gel inş. cnmcım
sorma canım yaa yat kalk bebegı düşün ne olcak bılmem halımız akşam 7de tülaycım babamız işten gelıncee koşu koşu gitcezzzzkaydirigubbakcemile
teşekkürler canım daha güzelleri senin olsun..tülaycım hoşbulduk canım
ayfercim masallah kuzuna kocaman olmus :) bu nst ye her halukarda bagliyorlar mi yoksa sancim var mi demek gerekiyor? bende bu cuma gidiyorum doktora acaba bizde nst ile tanisacakmiyiz merak ettim :)
bircan kime diyom koysana albume yaw merak ettik
gulay giy o geceligi kesin nazar degmezkizim sen goze gelmeye mi calisiyon zaten 3 kurus kilo almissin herkes kiskaniyordur seni bi de oyle cikma milletin karsisina. biraz harap ve bitap gorun ki iclerine su serpilsin
kızlar merhabaaa,
ecemcim göbüş maşallah daha da büyümüş yaaa.gecelik takımda harika güle güle giy.
bircancım resmini çok övmüşler göremedims daha merak ediyoms.
bu arada dün vizemi aldım arkadaşlar vatana millete hayırlı olsun ama bu halde gidemiyom ya aah ah.doğumdan sonra nasipse artık.
dün tohturada gittik.yavruş iyi maşallah ama koca kafalıymış ya 35 haftalık şu anda ama 38 haftalık kafası var yavruşumun babası gibi resmen bu yani.sağlıklı olsunda napalıms:)
2,450 gr olmuş artık büyüyolar.bide nst'ye soktular ilk defa.hareketliydi maşallah.her harekette butona basıyorsun kalp atışları ile dengesini kontrol ediyorlar.ay dıgıdık dıgıdık kalp atışı ayy çok hızlıydı.36 haftalık bi hamiş daha vardı yanımda yatan.40 dakikadır beklemiş bebek hareket etmemiş ay o da fena.of puf kalktı kızcağız.
böyle işteee.
Dilekçim merhaba , Allah kolaylık versin canım :))
Ayfercim hadi gözün aydın , bu arada nst ye girerken özellikle bir şeyler yedin mi ... Ben hastanede kadınlar birbirini uyarırken duymuştum çikolota , meyve suyu , ya da bol su içi n diyolar ...
bizde sizi yorma kendini canım
koly glsn cnmcım
Kızlar biz Poyrazıma iki isim koymaya karar verdik
BATIN POYRAZ Batın Allah'ın 99 adından biri
oooo sana geçmez bugün gariii ... kıyamamkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?