teşekkürler canım daha güzelleri senin olsun..
Ebrucum ben 30 haftalıkken kasılmam ve ağrım var diye gitmiştim doktor nst o zaman bağlamıştı..
normal şartlarda daha önceden konuşmuştuk 35-36.hafta gibi bağlarız demişti..
Nst yi bende çok merak ediyodum..nasıl bişe anlatıyım..karnını açıyolar jel sürüyorlar kemer şeklinde bi bandaj var onu karnına bağlıyolar. Dvd kutusuna benzeyen bişeyde 3 tane kablo takılı uçlarında ki parçada doktorların dinleme cihazları oluyo ya hani onun ucundaki parçaya benziyo..2 tanesini göbeğinin etrafına sardıkları bu kemerin altına koyuyorlar..1 tanesi bebeğin kalp atışarını dinlemek 1 tanesinde ağrı ve sancı seviyesini ölçmek için..3. cü kabloyuda eline veriyolar..üzerinde küçük bir düğme var..bebek hareket ettikçe ona 1 defa basıyorsun..ben yarım saat bu şekilde kalmıştım..daha sonra ebe geldi dvd kutusa benziyor dediğim yerden çıkan yarım 30 cm uzunluğundaki kağıdı aldı bebeğin kalp atışları normal ağrın yok sancında yok dedi..tansiyonumu ölçtü ve doktorun yanına yolladı.. Böyle işte tatlım..Bu arada bebeğin kalp atışlarının seside bu süre boyunca dinlemiş oluyosun..
bişey sorcam 15 te bir gidince dr muayene parasını nasıl alcak tam ücret yarım ücret yada hiçmi almıcak bilgisi olan vamıııı????????:uhm:
saolasin eminecim resmen gozumun onunde canlandi olay :)
heralde bizimki bu kontrolde nst ye bakmaz cunku agrim sancim yok ya da ben anlamiyorum
33 ten sonra 2 haftada 1 gideriz diye dusunuyorum kontrollere o zaman 35 te felan bakar.
bişey sorcam 15 te bir gidince dr muayene parasını nasıl alcak tam ücret yarım ücret yada hiçmi almıcak bilgisi olan vamıııı????????:uhm:
ay ecem keşke bayramda ya da 1 hafta önce falan doğursam, bayram dolayısıyle kapalyız deriz o zaman ne rahat olurum valla :roflol: :roflol:
öyle böyle değil kızlar, 2 dakika boş kalmayacak evim rahat rahat dinlenemeyeceğim bileaklıma geldikçe japonyaya mı gitsem doğuma diyorum yaaa...
rica ederim canım benim ne demek...sana yardımcı olduysam ne mutlu bana...opuyorumnanaktansaolasin eminecim resmen gozumun onunde canlandi olay :)
heralde bizimki bu kontrolde nst ye bakmaz cunku agrim sancim yok ya da ben anlamiyorum
33 ten sonra 2 haftada 1 gideriz diye dusunuyorum kontrollere o zaman 35 te felan bakar.
Kızlar biz Poyrazıma iki isim koymaya karar verdik
BATIN POYRAZ Batın Allah'ın 99 adından biri
cnm sen normal doğum düşünüyorsun sanırım değilmi??
cnm geçen gittiğimde kontroller sıklaşacakmı diye sormuştum dr uma hayır herşey normal bi aksilik olursa ararsınız demişti ama yani tüm dr lar sıklaştırmıyooo.....ama 1 ayda 1 kez para alırlar yani ne bu cnm paramı basıyossss
tek bılmeyen ben degılım demekkı :))bu sorunun cevabini bende merak ediyorum :))))
cnm geçen gittiğimde kontroller sıklaşacakmı diye sormuştum dr uma hayır herşey normal bi aksilik olursa ararsınız demişti ama yani tüm dr lar sıklaştırmıyooo.....ama 1 ayda 1 kez para alırlar yani ne bu cnm paramı basıyossss
evet tulaycim bi terslik olmazsa normal istiyorum. insallah allahimda yardim eder de kolaycacik dogururuz :)
ebru bırcan afıyet olsun kızlar yarulara löp löp et olsunnnn
kızlar benim gittiğim hastane 15 günde bir alıyor 16.günde bile gitsen vermek zorundasın..bu bazı hastanelerde 10 günde 1 de oluyor..
Birde doktorunuz eğer sizn tarafınızdaysa test sonucu falan gösterme der bi şekilde almayabilir..ama hastanenin tarafındaysa vermeye eliniz mahkum..allah yardımcımız olsun..
afiyet olsun yemeğe giden annişlerrr
ay bende şimdi kuzumun eşyalarını yıkadım minik minik seriom ütülücem kaldırcam bugün aklımdan çıksın. bide güzel bi komidin bulabilsem içime sinen bişi bulamadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?