2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

saolasin eminecim resmen gozumun onunde canlandi olay :)
heralde bizimki bu kontrolde nst ye bakmaz cunku agrim sancim yok ya da ben anlamiyorum
33 ten sonra 2 haftada 1 gideriz diye dusunuyorum kontrollere o zaman 35 te felan bakar.

bişey sorcam 15 te bir gidince dr muayene parasını nasıl alcak tam ücret yarım ücret yada hiçmi almıcak bilgisi olan vamıııı????????:uhm:

heralde bizimki bu kontrolde nst ye bakmaz cunku agrim sancim yok ya da ben anlamiyorum
33 ten sonra 2 haftada 1 gideriz diye dusunuyorum kontrollere o zaman 35 te felan bakar.

cnm sen normal doğum düşünüyorsun sanırım değilmi??
bişey sorcam 15 te bir gidince dr muayene parasını nasıl alcak tam ücret yarım ücret yada hiçmi almıcak bilgisi olan vamıııı????????:uhm:

cnm geçen gittiğimde kontroller sıklaşacakmı diye sormuştum dr uma hayır herşey normal bi aksilik olursa ararsınız demişti ama yani tüm dr lar sıklaştırmıyooo.....ama 1 ayda 1 kez para alırlar yani ne bu cnm paramı basıyossss

eğer beklenen tarihte gelirse bayramın 2.günü gelicek oğlum.1 gecede hastanede kalsam..bayram çıkar aradan diye düşünüyorum..Bi aksilik çıkmazsa mevlütünü 15 gün sonra falan yaptırıcaz.....sevdikleim hariç diğer Gelenler o zaman gelsin artık..Kaynanama öyle dicem..o düşünsün gerisinikaydirigubbakcemile3
rica ederim canım benim ne demek...sana yardımcı olduysam ne mutlu bana...opuyorumnanaktan

Dilekcim teşekkürler

evet tulaycim bi terslik olmazsa normal istiyorum. insallah allahimda yardim eder de kolaycacik dogururuz :)

bu sorunun cevabini bende merak ediyorum :))))
tek bılmeyen ben degılım demekkı :))

hım ozaman bende bugun sorayım kontroller sıklaşcakmı dıyeee bakalım ne dıyecek aslında almaması lazım ben yarım vermeyede razıyım gerçi yavruma göreyimdeee

kızlar benim gittiğim hastane 15 günde bir alıyor 16.günde bile gitsen vermek zorundasın..bu bazı hastanelerde 10 günde 1 de oluyor..
Birde doktorunuz eğer sizn tarafınızdaysa test sonucu falan gösterme der bi şekilde almayabilir..ama hastanenin tarafındaysa vermeye eliniz mahkum..allah yardımcımız olsun..

afiyet olsun yemeğe giden annişlerrr

ay bende şimdi kuzumun eşyalarını yıkadım minik minik seriom ütülücem kaldırcam bugün aklımdan çıksın. bide güzel bi komidin bulabilsem içime sinen bişi bulamadım daha

canım benim normal sartlarda doktor ucreti ayda birdir......15 gunde bir gidilen muayenelerden hiç bir sekilde ucret alınmaz :)

anladım canım tşk.ederim ama benım gittigim dr zaten devlet hast. dr ben muayenesıne gıdıyorum hast. sadece test sonuçları için bakıyo ultrason falan yok yanı

oyyy ne güzel oluyolar onlar sankı dogurmuş gıbı gelıyo ınsana

tülaycım ben şifonyer alcaktım bulamadım öleee carrefourdan kçük bi dolap aldık manısada var carre bak sende bı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…