ємєℓ;8183692 .!.:canım benim normal sartlarda doktor ucreti ayda birdir......15 gunde bir gidilen muayenelerden hiç bir sekilde ucret alınmaz :)
ємєℓ;8183817 .!.:SSK nın saglık hizmetleri protokulonda da boyle yazıyor canım aynen kopyalıyorum.....
d. Hastalara ayaktan ve yatarak tedavi ertesi 15 (onbeş) günlük dönemde kontrol muayene ücreti ödenmez. Tedavi ertesi sürecine bakılmaksızın çağrıldığı birinci kontrol için muayene ücreti ödenmez.
oyyy ne güzel oluyolar onlar sankı dogurmuş gıbı gelıyo ınsana
tülaycım ben şifonyer alcaktım bulamadım öleee carrefourdan kçük bi dolap aldık manısada var carre bak sende bı cnm
...
ay canım benim ya. benim kociş biraz açık sözlüdür, bizi ararlarsa müsait değiliz der. ben zaten 40 ı çıkmadan yada en azından bi 20-30 gün annemler babamlar dışında kimseyi istemiyorum, bir de sevdiğim arkadaşlarım gelebilir. onların dışındakilere bişey uyduracaz heralde. zaten kocam halleder bu olayı. zaten bizde bebeğin mevlidine kadar bebeği 1. derec akraba dışında görmeye gelen olmaz, hastaneye gelirler sadece.
eğer beklenen tarihte gelirse bayramın 2.günü gelicek oğlum.1 gecede hastanede kalsam..bayram çıkar aradan diye düşünüyorum..Bi aksilik çıkmazsa mevlütünü 15 gün sonra falan yaptırıcaz.....sevdikleim hariç diğer Gelenler o zaman gelsin artık..Kaynanama öyle dicem..o düşünsün gerisinikaydirigubbakcemile3
...
ємєℓ;8184064 .!.:gulcancım o dolap nasıl bisey acaba resmini çekip koyma ihtimalın varsa koysana ......benim de yatak odamda yer sorunum var...ayrı bi dolap almadım sifonyerlerin gozlerine koyarım diye ama sığmayacak gibi . . .eger begenirsem o tarz seyler bakayım olmazsa
Yemeğimizi yedik geldik herkese afiyet olsun
yarasın batın poyrazımaaaaaaa
kızlar albüme ekledim orduda ben yazıyor onun içinde
maşallah kız çok yakışmış hamilelik sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?