2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bircan benle huysuz eğer resmini albüme koymazsan göremiyoruz lütfen albüme eklerimisin

ємєℓ;8183692 .!.:
canım benim normal sartlarda doktor ucreti ayda birdir......15 gunde bir gidilen muayenelerden hiç bir sekilde ucret alınmaz :)

ınş. canım ya ne güüzel olur öyleyseeee

SSK nın saglık hizmetleri protokulonda da boyle yazıyor canım aynen kopyalıyorum.....

d. Hastalara ayaktan ve yatarak tedavi ertesi 15 (onbeş) günlük dönemde kontrol muayene ücreti ödenmez. Tedavi ertesi sürecine bakılmaksızın çağrıldığı birinci kontrol için muayene ücreti ödenmez.

bende öyle biliyorum bir kere 15. güne denk gelmişti gidişim almadılar. aslında alanlara itiraz etmek lazım

oyyy ne güzel oluyolar onlar sankı dogurmuş gıbı gelıyo ınsana

tülaycım ben şifonyer alcaktım bulamadım öleee carrefourdan kçük bi dolap aldık manısada var carre bak sende bı cnm

manisa da nerde var cnm carre pardon....bizim mağazada vardı hasırdan çok güzeldi ama satılmıştı ben izne çıkmadan keşke alsaydım çok pişman oldum

ay nerde öyle koca, benimki ayıp olur sakın konuşma sus gelsinler derken heder olur herhalde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
uyuz olduğunu söylemiş miydim sırnaşık şey
1. derece akraba desen bütün inegöl 1. derece akrabam kesilir valla

keşke yapabilsem ben de öyle, ama imkansız imkansız!!!!

gulcancım o dolap nasıl bisey acaba resmini çekip koyma ihtimalın varsa koysana ......benim de yatak odamda yer sorunum var...ayrı bi dolap almadım sifonyerlerin gozlerine koyarım diye ama sığmayacak gibi . . .eger begenirsem o tarz seyler bakayım olmazsa

ay çok ii olur gülcancımm valla bi görsek

Geldim Tülaycım opuyorumnanaktan

Nabersiniz kızlar? Artık orman adamı gibi olmuştum. Sabahtan gittim kaş-bıyık aldırdım. kendime geldim yahu. Ordanda boğaz alışverişine gittik annemle. Geldik yemek yedim. 1 saat sonra yine çıkıcam. Görümcemi üniversiteden alıcam garaja bırakıcam kendisi yaz okuluna geliyor buraya. Çok hastaymış :))) Bu sıcakta nasıl kullancam araba bilmiyorum trafikte pofffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…