2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bircancım ve Ecemcim maşallah göbüşlere kızlar

Ayferim maşallah oğluşuna ya kocaman oldu artık veletler

Baharcım geçmiş olsun cnm bnm. ıhmal etme ama ağrılarını doktoruna sor

ohhhh cnm iisin şükür ama yorma kendini sıcak zatennnn..nasılsın ağrın felan yok dimi.. sen iisin diye fazlamı gezmeye başladın neeeklava:klava:klava:

Bugün hastane raporumu aldım arkadaşlar.

gectiğimiz haftalarda burda okuduğum güzel açıklamaların aksine, raporuma 31.haftada oldugumu yazdılar. ben ne kadar erken çıksam iyidir mantığıyla 32.hafta yazarlar diye ummuştum (raporu veren kendi doktorum ve çalıştığı hastane). "31.hafta diye yazılınca da olur, sezeryanla doğuracaklara böyle yapıyoruz", dedi asistanı.
bugün iş yerine vereceğim, inşallah bir problem olmaz.
aslında ben sezeryan istemiyorum; normal doğum olursa ne olacak diye sordum. 3 haftalık süreyi ek raporla uzatıyormuşuz.

neticede hem doğum sonrasına 5 hafta aktarıp hem de doğumdan önce 3 haftadan fazla izin yapmayı başarabilecek miyim yerimseniben emin olamadım, ama bu da daha önce duyduğum rapor örneklerinden farklı oldugu için sizlerle paylaşmak istedim.

selamlar

ohhhh cnm iisin şükür ama yorma kendini sıcak zatennnn..nasılsın ağrın felan yok dimi.. sen iisin diye fazlamı gezmeye başladın neeeklava:klava:klava:

Yok kıss dikkat ediyorum. Ama çıkmam lazımdı bugün artık. öğleden sonra dinlenirim dedim ama yine çıkmam gerekicek. Sen nasılsın bakayım? uykusuzluğa devammı?

Yok kıss dikkat ediyorum. Ama çıkmam lazımdı bugün artık. öğleden sonra dinlenirim dedim ama yine çıkmam gerekicek. Sen nasılsın bakayım? uykusuzluğa devammı?

tatlışım ama çok dikkat et sıcakla lütfen gelincede hemen yat dinlen olurmu yorma kızımızıda bak oğlumla kızarız haaaklava:

cnm dr un doğru demiş sezaryende 31 de yazılıo bende 31+1 de yani 32 haftanın içinde aldım raporumu doğumuna nasıl karar verdin die sormuştu normal isityorum deyince 4 gün sonra yazıp verdi muhtemel d.tarihine göre ayarlayıp yani sorun olmaz inş. hiç birimizin raporlarındaaa

dün gece uyudum çok şükür cnm bakalım dilimi ısırıyım da bundan sonra böle gitsin inş...

tatlışım ama çok dikkat et sıcakla lütfen gelincede hemen yat dinlen olurmu yorma kızımızıda bak oğlumla kızarız haaaklava:

tamam kısma :kedi: gelince yatıcam hemen. Zaten babamında işi bitmiş eve geliyor. onunla gidicem kurtuldum araba kullanmaktan :))

Batın fikri kimden çıktı canım? Adıyla büyüsün inş.

tamam kısma :kedi: gelince yatıcam hemen. Zaten babamında işi bitmiş eve geliyor. onunla gidicem kurtuldum araba kullanmaktan :))

Batın fikri kimden çıktı canım? Adıyla büyüsün inş.

tamam o zaman hadi kızmıyoruz bakalım.
Ya Poyrazın kökeni yunanaca Eşimde bir isim daha olsun hemde dini bir isim olsun en azından kulağuna hoca öyle bağırsın dedi nufusa yazdırmasakta tamam dedim BATIN da Allah'ın 99 adından biri anlamıda güzel

Kızlar merhaba nasılsınız bakalım??? Nasıl gidiyor sıcaklar:))))))
Cuma ayrılacağım izne ama hala karar veremedim cuma günü 32+2 oluyorum raporda bir sorun çıkar mı sizce?

iyiz şeker sen nasılsın?sırnaşık şey

şükür iyim ya :)) şimdi zamanın nasılda çabuk geçtiğini ve neler neler yaşadığımı düşündüm .. çok yakın bir dostum sözlenmiş daha önce başından bir evlilik geçmişti boşandı onların tanışmalarından boşanmalarına kadar herşeylerinde yanlarındaydım bekardım o zamanlar ben evlendim onlar boşanma aşamasına gelmişti .
şimdi hamileyim bu sefer yeni müstakbel gelin hanımla tanışacağım :)) zaman akıp geçiyor ve ben zamana yetişemiyorum artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…