Geldim Tülaycım opuyorumnanaktan
Nabersiniz kızlar? Artık orman adamı gibi olmuştum. Sabahtan gittim kaş-bıyık aldırdım. kendime geldim yahu. Ordanda boğaz alışverişine gittik annemle. Geldik yemek yedim. 1 saat sonra yine çıkıcam. Görümcemi üniversiteden alıcam garaja bırakıcam kendisi yaz okuluna geliyor buraya. Çok hastaymış :))) Bu sıcakta nasıl kullancam araba bilmiyorum trafikte pofffffffffff
bugün çok sessiz burası yaaawwww neden kiii herkes e ne olduu???
ohhhh cnm iisin şükür ama yorma kendini sıcak zatennnn..nasılsın ağrın felan yok dimi.. sen iisin diye fazlamı gezmeye başladın neeeklava: klava: klava:
Yok kıss dikkat ediyorum. Ama çıkmam lazımdı bugün artık. öğleden sonra dinlenirim dedim ama yine çıkmam gerekicek. Sen nasılsın bakayım? uykusuzluğa devammı?
Bugün hastane raporumu aldım arkadaşlar.
gectiğimiz haftalarda burda okuduğum güzel açıklamaların aksine, raporuma 31.haftada oldugumu yazdılar. ben ne kadar erken çıksam iyidir mantığıyla 32.hafta yazarlar diye ummuştum (raporu veren kendi doktorum ve çalıştığı hastane). "31.hafta diye yazılınca da olur, sezeryanla doğuracaklara böyle yapıyoruz", dedi asistanı.
bugün iş yerine vereceğim, inşallah bir problem olmaz.
aslında ben sezeryan istemiyorum; normal doğum olursa ne olacak diye sordum. 3 haftalık süreyi ek raporla uzatıyormuşuz.
neticede hem doğum sonrasına 5 hafta aktarıp hem de doğumdan önce 3 haftadan fazla izin yapmayı başarabilecek miyim yerimseniben emin olamadım, ama bu da daha önce duyduğum rapor örneklerinden farklı oldugu için sizlerle paylaşmak istedim.
selamlar
Yok kıss dikkat ediyorum. Ama çıkmam lazımdı bugün artık. öğleden sonra dinlenirim dedim ama yine çıkmam gerekicek. Sen nasılsın bakayım? uykusuzluğa devammı?
selam hamişler nasılsınız bugün :))
tatlışım ama çok dikkat et sıcakla lütfen gelincede hemen yat dinlen olurmu yorma kızımızıda bak oğlumla kızarız haaaklava:
dün gece uyudum çok şükür cnm bakalım dilimi ısırıyım da bundan sonra böle gitsin inş...
off kızlar anamı aglattılar bugun
off kızlar anamı aglattılar bugun
tamam kısma :kedi: gelince yatıcam hemen. Zaten babamında işi bitmiş eve geliyor. onunla gidicem kurtuldum araba kullanmaktan :))
Batın fikri kimden çıktı canım? Adıyla büyüsün inş.
iyiz şeker sen nasılsın?sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?