tamam o zaman hadi kızmıyoruz bakalım.
Ya Poyrazın kökeni yunanaca Eşimde bir isim daha olsun hemde dini bir isim olsun en azından kulağuna hoca öyle bağırsın dedi nufusa yazdırmasakta tamam dedim BATIN da Allah'ın 99 adından biri anlamıda güzel
Kızlar merhaba nasılsınız bakalım??? Nasıl gidiyor sıcaklar:))))))
Cuma ayrılacağım izne ama hala karar veremedim cuma günü 32+2 oluyorum raporda bir sorun çıkar mı sizce?
Kızlar merhaba nasılsınız bakalım??? Nasıl gidiyor sıcaklar:))))))
Cuma ayrılacağım izne ama hala karar veremedim cuma günü 32+2 oluyorum raporda bir sorun çıkar mı sizce?
şükür iyim ya :)) şimdi zamanın nasılda çabuk geçtiğini ve neler neler yaşadığımı düşündüm .. çok yakın bir dostum sözlenmiş daha önce başından bir evlilik geçmişti boşandı onların tanışmalarından boşanmalarına kadar herşeylerinde yanlarındaydım bekardım o zamanlar ben evlendim onlar boşanma aşamasına gelmişti .
şimdi hamileyim bu sefer yeni müstakbel gelin hanımla tanışacağım :)) zaman akıp geçiyor ve ben zamana yetişemiyorum artık:))
şükür iyim ya :)) şimdi zamanın nasılda çabuk geçtiğini ve neler neler yaşadığımı düşündüm .. çok yakın bir dostum sözlenmiş daha önce başından bir evlilik geçmişti boşandı onların tanışmalarından boşanmalarına kadar herşeylerinde yanlarındaydım bekardım o zamanlar ben evlendim onlar boşanma aşamasına gelmişti .
şimdi hamileyim bu sefer yeni müstakbel gelin hanımla tanışacağım :)) zaman akıp geçiyor ve ben zamana yetişemiyorum artık:))
bircan sukur gorebildik seni masallah, senin hamilelik boyunca tek degisen yerin gobegin oldu bence diger yerler ayni duruyor.
41 kere masallah, nazar degmesin.
bende doktorun ozel muayenehanesine gidiyorum benden de 15 gunde 1 olsa da para alir gibime geliyor((
kizlar saatler gecmek bilmiyor bana cok sikildim isten yaaa, daha agustos var nasil geccek
emelcım tülaycım ekledım canım fotoyu
kusura bakmayın koçiş geldı öglen yemegıne kalkmak zorunda kaldım pc den ben bunu carrefordan aldım tülaycım manısada varmı bılmıyorum varmı dıye soru sorcaktım yanlış yazmışım hayatım fiyatıda çok ucuz 115 tl benım gibi yer sıkıntısı olanlar için ideal 3 kapılı ve bır çekmecesı var......
neyse ben çıkmak zorundayım öptüm hepiopuyorumnanaktannizi
bircan sukur gorebildik seni masallah, senin hamilelik boyunca tek degisen yerin gobegin oldu bence diger yerler ayni duruyor.
bende doktorun ozel muayenehanesine gidiyorum benden de 15 gunde 1 olsa da para alir gibime geliyor((
kizlar saatler gecmek bilmiyor bana cok sikildim isten yaaa, daha agustos var nasil geccek
ya bızım ofıste 1 kişi ızınlı. diğerinide meryem senınkı tecrubelı bızde eksık eleman var sen onu bu hafta bıze ver bız sana daha tecrubesız gonderelım sen ıdare et dedıeler. dedım ınsanlık ölmüşmü. kabul ettım. dun gonderdım bızım arkadası. yenısı gelmıyo. bu sabahtan su saate kadar ne telefon sustu ne yolcu eksıldı deli gibi iş yapıyoruz ama yetişemiyoruz. eleman hala yok. ılk kıbar bı maıl attım. nede olsa ustlerımız ya. baktım anlamıyolart:) yazdım bı maıl döşedim 20 dk sonra falan biri geldi hemen:):)
Ahhh cnm bnm ya hakkaten zor vallahi. Ben şimdi çalışıyor olsam ne kadar zorlanırdım kimbilir onu düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:
]
meryem kiyamam ben sana
bebekler bereketi ile gelir derler dogrumu bilemiyorum ama hamileligin bizden beklenen islerin bereketini arttirdigi kesin valla
bakmayin siz catir catir buraya yazdigima o kladar cok isim var ki anlatamam
ama ne yazikki yapasim yok
bircan maşallah canım kız ne almışsın sadece göbek var sende onada kocaman maşallah poyraz beyimi zin yeri rahat görünüyor
benim kızımın hala ismi yok canım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?