meryem kiyamam ben sana
bebekler bereketi ile gelir derler dogrumu bilemiyorum ama hamileligin bizden beklenen islerin bereketini arttirdigi kesin valla
bakmayin siz catir catir buraya yazdigima o kladar cok isim var ki anlatamam
ama ne yazikki yapasim yok
günaydın için geç kaldım galiba....ben çok erken aldım doğum iznimi inşallah sorun çıkmaz. geçen hafta pzt. başlattım raporu :) kızlar kaç kilo aldınz ben 90 oldum :) dr.un dediği çıkıcak valla doğuma kadar 102-104 arası olursun demişti :) 90 ı gören var mı benden başka ağlamak istiyorummmmm :)
21 agustosta ayrilcam tulaycim izne
3,5 haftam kaldi allah sabir versin :)))
Allahın sevdiği kullarıymış cnm. yoksa bir hamilenin gazabına uğramak ne demek görürlerdi kaydirigubbakcemile3
valla Allah korudu. ayy nee yoğunluktu yaa sukur gectı. Allah senı ınandırsın karnımı kasıyacak vaktım olmadı:)
günaydın için geç kaldım galiba....ben çok erken aldım doğum iznimi inşallah sorun çıkmaz. geçen hafta pzt. başlattım raporu :) kızlar kaç kilo aldınz ben 90 oldum :) dr.un dediği çıkıcak valla doğuma kadar 102-104 arası olursun demişti :) 90 ı gören var mı benden başka ağlamak istiyorummmmm :)
seni çok iyi anlıyorum cnm :)) Allah yardımcın olsun valla. Zor bu işler
Neyse kızlar ben çıkıyorum şu işimi halledip geleyim. Gelince görüşük mujuk hepinize
naber kızlar medikoya gittim annemin ilaçlarını yazdırmak için biraz yürüyüş oldu benim içinde ama temiz havayı alınca uykum geldi
Ay benimde nasıl uykum geldi işte yokk
meryem sen zaman çıkıyorsun canım nerden baksam bir ay var benim doğum izni için geçer mi dersin
aynen öle oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?