2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla o konuda haklısın evin herbiri bi yerde bense burada takılıyorum hiçbişiy yapasım gelmiyor tembellik yapıyorum sürekli

canım hoşgeldin sen kilolara sayılara falan takılma kaç kiloyla hamile kaldın bikere bu önemli ben 54 ile hamile kaldım bugün tartı 74 gösteriyordu aman napim canım emzirince veriyorsun sonuçta benim bir arkadaşım 33 kilo aldı şimdi tığ gibi 3 yaşında kızı var 6 ayda vermiş tüm kilolarını şakkıdı

üzülme cnm verirsin yaaaaa

naber kızlar medikoya gittim annemin ilaçlarını yazdırmak için biraz yürüyüş oldu benim içinde ama temiz havayı alınca uykum geldi

canlarım bende namazımı kılıp ,10 günlük bebişi olan komşuma gidicem gelince grşrzzz öptk sizi

Meryem sen zaman çıkıyorsun canım nerden baksam bir ay var benim doğum izni için geçer mi dersin

meryem sen zaman çıkıyorsun canım nerden baksam bir ay var benim doğum izni için geçer mi dersin

canım bende bu hafta sonu 4 hafta raporlu calısmam baslar canım. Sezeryan olacagından 4 hafta alıcam. Artık nasıl gecer allah buyuk denızcım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…