bişey sorcam 15 te bir gidince dr muayene parasını nasıl alcak tam ücret yarım ücret yada hiçmi almıcak bilgisi olan vamıııı????????:uhm:
Bugün hastane raporumu aldım arkadaşlar.
gectiğimiz haftalarda burda okuduğum güzel açıklamaların aksine, raporuma 31.haftada oldugumu yazdılar. ben ne kadar erken çıksam iyidir mantığıyla 32.hafta yazarlar diye ummuştum (raporu veren kendi doktorum ve çalıştığı hastane). "31.hafta diye yazılınca da olur, sezeryanla doğuracaklara böyle yapıyoruz", dedi asistanı.
bugün iş yerine vereceğim, inşallah bir problem olmaz.
aslında ben sezeryan istemiyorum; normal doğum olursa ne olacak diye sordum. 3 haftalık süreyi ek raporla uzatıyormuşuz.
neticede hem doğum sonrasına 5 hafta aktarıp hem de doğumdan önce 3 haftadan fazla izin yapmayı başarabilecek miyim yerimseniben emin olamadım, ama bu da daha önce duyduğum rapor örneklerinden farklı oldugu için sizlerle paylaşmak istedim.
selamlar
Az önce bir arkadaşım aradıo 2 ay önce doğum yaptı , 85 di kilosu doğuma girerken ama toplamda 8 kilo almıştı , ya veremiyorum üstüne daha da kilo aldım diyor çok moralim bozuldu , canım hiç tatlı istemezdi emzirirken sürekli tatlı istiyor diyor .....
az önce bir arkadaşım aradıo 2 ay önce doğum yaptı , 85 di kilosu doğuma girerken ama toplamda 8 kilo almıştı , ya veremiyorum üstüne daha da kilo aldım diyor çok moralim bozuldu , canım hiç tatlı istemezdi emzirirken sürekli tatlı istiyor diyor .....
deme yaaa, ama ama hani boyle olmayacakti emzirccektik hepsini vercektikhayallerim yikildi
benimsde uykum va ve karnim hep ac kizlar napcam yaaaa
sabahtan beri yedigim meyvanin haddi hesabi yok ama hala aciiiim((
illa zararli bisey yemem lazim yoksa bu bunye tatmin olmayacak
Az önce bir arkadaşım aradıo 2 ay önce doğum yaptı , 85 di kilosu doğuma girerken ama toplamda 8 kilo almıştı , ya veremiyorum üstüne daha da kilo aldım diyor çok moralim bozuldu , canım hiç tatlı istemezdi emzirirken sürekli tatlı istiyor diyor .....
ben geldim kızlar, patron baskın yaptı da kaçmak zorunda kalmıştım :roflol: :roflol:
sadcım merak etme tek isimsiz siz değilsiniz :teytey:
Ve ne olursa olsun süt yapar diye şekeri basmamak lazımmış , su su su başka çaresi yok ...
Ve ne olursa olsun süt yapar diye şekeri basmamak lazımmış , su su su başka çaresi yok ...
Gülaycım , spor ve mekikde biliyorsun sezeryanda hemen olmuyor ne yazık ki ,umarım herkez dilediği gibi doğurur ...
kızlar teşekkür ederim gözaydını dilekleriniz için tek tek alıntı yaptım çok uzun oldu.hepinize teşekkürler.
bu arada ya su,süt ve rezene çayı süt yapıyormuş zaten biliyonustur.
magnezyum verdi doktor kızlar ağrıyor heryerim hareketlerim kısıtlandı diyince.sizde kullanıyonus dimi?
çok kızıyorum yaaa kocamla ortak noktada buluşamadık
ben Defne yada Öykü diyorum
oda Zeynep yada Nisa diyor
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?