2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benimsde uykum va ve karnim hep ac kizlar napcam yaaaa
sabahtan beri yedigim meyvanin haddi hesabi yok ama hala aciiiim ((
illa zararli bisey yemem lazim yoksa bu bunye tatmin olmayacak

ben geldim kızlar, patron baskın yaptı da kaçmak zorunda kalmıştım :roflol: :roflol:
sadcım merak etme tek isimsiz siz değilsiniz :teytey:

bişey sorcam 15 te bir gidince dr muayene parasını nasıl alcak tam ücret yarım ücret yada hiçmi almıcak bilgisi olan vamıııı????????:uhm:

bizden 15 günde bir gidince hiç almıyorlar, 15 den sonra ekstra ücret. ama özel muayneye gidenler iki kez veriyor ankarada. bu hastaneler için geçerli.

canım kesinlikle olmaz. ben bunu özellikle gittim insan kaynaklarımız ile konuştum. sezeryanı zaten sağlık bakanlığı tarafından normal bir doğum şekli olarak kabul edilmediğinden acil durumlar hariç sezeryanın tarihi önceden kararlaştırılarak izinlerin ayarlanamayacağı söylendi. tabi bu aktaracaklar için sorun yaratıyor. ama şimdi sen direk izne ayrılacaksan sorun değil, sen 1 hafta erken alıp izne ayrılmış oluyorsun. yasada açık olarak 32. hafta diyor, ama sende 31. hafta yazdığı için, sen 1 hafta yasal izin hakkından önce rapor almış oluyorsun.

Az önce bir arkadaşım aradıo 2 ay önce doğum yaptı , 85 di kilosu doğuma girerken ama toplamda 8 kilo almıştı , ya veremiyorum üstüne daha da kilo aldım diyor çok moralim bozuldu , canım hiç tatlı istemezdi emzirirken sürekli tatlı istiyor diyor .....

tülaycım ben de 2 eylül de ayrılcam..... ne kadar çok di mi. evde olmak nasıl bir duygu ya, hafta sonlarını iple çeker oldum valla.

deme yaaa, ama ama hani boyle olmayacakti emzirccektik hepsini vercektik hayallerim yikildi

canım nefsıne hakım olduktan sonra kılo falan kalmaz. Ben son zamanlarda okuz gıbı yıyordum aman en fazla 67 ıle dogururum dıyordum. Ee noldu dr hopp dedı durduk. Sımdı ne kılo ne bısey. Yaa zaten dogum kılosu verılıyorda emzırırken alınan daha zormus. Dıkkat edın kızlar

benimsde uykum va ve karnim hep ac kizlar napcam yaaaa
sabahtan beri yedigim meyvanin haddi hesabi yok ama hala aciiiim ((
illa zararli bisey yemem lazim yoksa bu bunye tatmin olmayacak

canım salatalık falan yesen. o bira ziştah kapatıcı. üfff ya ben öğle yemeğini bile zor yiyorum..... keşke benim de canım bişiler çekse.... neredeyse günü yemeden tamamlıcam.

en büyük sorun sanırım emzirirken çok fazla tatlı istememiz olacak... bir de emzireceğimiz için sürekli yemek zorundayız. spor ve mekik olayı en iyisi sanırım.

ben geldim kızlar, patron baskın yaptı da kaçmak zorunda kalmıştım :roflol: :roflol:
sadcım merak etme tek isimsiz siz değilsiniz :teytey:

çok kızıyorum yaaa kocamla ortak noktada buluşamadık

ben Defne yada Öykü diyorum
oda Zeynep yada Nisa diyor

Ve ne olursa olsun süt yapar diye şekeri basmamak lazımmış , su su su başka çaresi yok ...

canım evet bizim şirkete de kızın biri aynı şeyi söyledi sürekli tatlı çekti canım dedi yandık sositososito şişko olcaz biz

kızlar teşekkür ederim gözaydını dilekleriniz için tek tek alıntı yaptım çok uzun oldu.hepinize teşekkürler.
bu arada ya su,süt ve rezene çayı süt yapıyormuş zaten biliyonustur.
magnezyum verdi doktor kızlar ağrıyor heryerim hareketlerim kısıtlandı diyince.sizde kullanıyonus dimi?

Ve ne olursa olsun süt yapar diye şekeri basmamak lazımmış , su su su başka çaresi yok ...

Dediğin doğru asıl süt yapan şey bence de su olsa gerek, sonuçta kompostoymuş lohusa şerbetiymiş hepsi sulu şeyler. ama tabi canımız isterse ne yapcaz, canım isterse tatlı asla engelleyemem kendimi,,,,,

doktorlar tatlı yeyin demriş eskiden annelere çünkü su iç sütün olsun dese inanmayacaklar ve içmeyecekler gerektiği kadar..
tatlı yeyin sütünüz gelsin derlermiş, tatlı yesinler ki susayıp bol su içsinler diye kızlar... aklınızda bulunsun...

Gülaycım , spor ve mekikde biliyorsun sezeryanda hemen olmuyor ne yazık ki ,umarım herkez dilediği gibi doğurur ...

inşallah normal doğururum ya....

ben canım ne magnezyum ne kan hapı kullandım şimdiye kadar. kaburgalarım için istedim magnezyum, onu da vermedi. benimki vitamin karşıtı.

Son düzenleme:
çok kızıyorum yaaa kocamla ortak noktada buluşamadık

ben Defne yada Öykü diyorum
oda Zeynep yada Nisa diyor
...

bizde de ben reyyan diyorum, o da bi ara şaka amaçlı söylediğim ferideye taktı!!!
sen mi yırtınıcan sen mi doğurucan diyorum, susup kalıyor :lepi:
bakalım ne olacak, elbet isimsiz kalmayacak ama inş. içimize siner...

ayfercim benimde agrilarim yok sukur o yuzden magnezyum kullanmadim hic. sadece elevit de demir hapi aliyorum simdilik.

ama magnezyum kullanan baya vardi hatirladigim kramplara ve agrilara iyi geliyor. doktor verdiyse gonul rahatligiyla ic bence

gulaycim yanimda salatalikta getireyim bundan sonra ama eminim onu da yesem hala ac olcam zaten kocaman beslenme cantasiyla geliyom ise icinde ne ararsan var, yumurtasindan meyvasina

yasemincim ben dogumdan sonra su paleo diyetini tam yapmaya kararliyim hani yalnizca sebze meyve ve et yedigin onun haricinde tahil ve karbonhidrat yasak. o zaman mankene donmezsem nah suraya yaziyom. selulitsiz incecik dolascam ortalikta siz beni kobay olarak kullanirsiniz bende ise yararsa sizde baslarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…