ben hurma yemeye başladım, haNİ RAHMİ GÜÇLENDİRİP NORMAL DOĞUMA İYİ GELİYO diyolar ya....
ama şu dönem çok pahalı, 30 u aşmış fiyatları
en doğru yorum budur bence...
kesinlikle aynı fikirdeyim deniz
o kadar param olsa ben de hakkım olan ama kullanma lüksüm olmayan ücretsiz iznimin bi kısmını kullanırdım herhalde
ama napalım buna da şükür
ben hurma yemeye başladım, haNİ RAHMİ GÜÇLENDİRİP NORMAL DOĞUMA İYİ GELİYO diyolar ya....
ama şu dönem çok pahalı, 30 u aşmış fiyatları
Wc problemi kabızlık mı kastın o benim geleneksel sorunum zaten hamilelikte tuz biber ekti diyebilirim ama çiş ise , saat başı tuvaletteyim ..
rekor sen ben zaten canım ama sen zayıftın zate ben napam-tatlicadiarzu-inanamıyorum yaaa benden çok kilo almış biri varmış valla inanamıyorum :roflol:
ama ben de dengesiz kilo aldım, ilk 10. haftaya kadar 12 kilo aldım (sigara sağolsun) son bi kaç aydır ben zayıflıyorum bebek alıyor, çok şükür ki onun kilosu gayet iyi :)
toplamda da 21 kilo almış oluyorum :)
canım inşallah inşallah.zaten hayatım diyetle geçiyordu hamilelik olunca oh dedim ne güzelmiş yemek:)eski tempoya dönüciim sonra.canım sen de artık doğumdan sonra kararlılıkla uygulucan, zaten inşallah bebek peşinde koşuştururken hepimiz verecez kiloları bir bir.
valla ayda 1,5 kg sınır verdi doktor her gidişim +2,3 kg yani kafamçokkarıştıkendimi tutmasam ben de aynı durumdayım.bazen ipin ucu kaçıyo bu da hemen tartıya yansıyo 2 kiloyu geçince hemen silkinip kendime geliyorum biraz idare ediyorum ama sonra yine sil baştan
yemek yemeyi seviyorum napim
canım bim'den simbat gün kurusu kayısı alıp yiyorsun çözülecek derdin.Merhaba kızlar
Arada sırada sohbetekatılmaya çalışıyorum ama olmuyor malesef wc problemi sizde de var mı? Ben çıkamıyorum şu aralar çok bunalıyorum ya.
canım son ay yemeye başlayın erken doğuma sebep olur diye okudum ben de. Dikkat et bence çok da yeme.
Tek çözümü var , bol su sebze ve meyve ama bir de kan haplarını kullandıkça devam edecek gibi ....evet canım kabızlık ya nefes bile alamıyorum karnımda bombalar patlıyor vallakafamçokkarıştı
rekor sen ben zaten canım ama sen zayıftın zate ben napam-tatlicadiarzu-
canım inşallah inşallah.zaten hayatım diyetle geçiyordu hamilelik olunca oh dedim ne güzelmiş yemek:)eski tempoya dönüciim sonra.
valla ayda 1,5 kg sınır verdi doktor her gidişim +2,3 kg yani kafamçokkarıştı
canım bim'den simbat gün kurusu kayısı alıp yiyorsun çözülecek derdin.
bu arada migrostan aldım sizden duyunca malatya pazarı medine hurma 16,90 kilosu kız 30 falan değil yaf.erken doğumuda duymadımdı korktum bak şimdi.zaten son aydayım o da ayrı bi durum:)
Tek çözümü var , bol su sebze ve meyve ama bir de kan haplarını kullandıkça devam edecek gibi ....
Wc problemi kabızlık mı kastın o benim geleneksel sorunum zaten hamilelikte tuz biber ekti diyebilirim ama çiş ise , saat başı tuvaletteyim ..
Doğum yapmış arkadaşlarımla konuştuğumda hepsinin tavsiyesi bebek bezlerini stok yap oluyor..Çünkü doğumdan sonra masraf çok olduğundan o bezlerin stoklanması çok işe yarıyormuş..Pişik yapar muhabbetinde de bebeğin altını çok sık değiştirdiğimiz zaman bezin bir zararrının olmadığını söylediler..buda 24 saatte ortalama 8-9 bez değişmesi demekmiş..Eltim hem canbebe hemde prima kullandığını söyledi..hiç bişe de olmamış..onunda kızı 3 aylık oldu..
sizde stok yapan var mı kızlar?
rekor sen ben zaten canım ama sen zayıftın zate ben napam-tatlicadiarzu-
canım inşallah inşallah.zaten hayatım diyetle geçiyordu hamilelik olunca oh dedim ne güzelmiş yemek:)eski tempoya dönüciim sonra.
valla ayda 1,5 kg sınır verdi doktor her gidişim +2,3 kg yani kafamçokkarıştı
canım bim'den simbat gün kurusu kayısı alıp yiyorsun çözülecek derdin.
bu arada migrostan aldım sizden duyunca malatya pazarı medine hurma 16,90 kilosu kız 30 falan değil yaf.erken doğumuda duymadımdı korktum bak şimdi.zaten son aydayım o da ayrı bi durum:)
Ya ben bööle cicili bicili babet giymeyi , ya da topuklu ayakkabı giymeyi özledim ya ... Ayaklarım minik fil ayağı gibi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?