2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

en doğru yorum budur bence...

kesinlikle aynı fikirdeyim deniz
o kadar param olsa ben de hakkım olan ama kullanma lüksüm olmayan ücretsiz iznimin bi kısmını kullanırdım herhalde
ama napalım buna da şükür

araba yerine annesiyle vakit geçirmek bebeğe daha iyi gelirdi ama ne yapalım onlar için çalışıyoruz

Merhaba kızlar
Arada sırada sohbetekatılmaya çalışıyorum ama olmuyor malesef wc problemi sizde de var mı? Ben çıkamıyorum şu aralar çok bunalıyorum ya.

ben hurma yemeye başladım, haNİ RAHMİ GÜÇLENDİRİP NORMAL DOĞUMA İYİ GELİYO diyolar ya....

ama şu dönem çok pahalı, 30 u aşmış fiyatları

canım son ay yemeye başlayın erken doğuma sebep olur diye okudum ben de. Dikkat et bence çok da yeme.

Wc problemi kabızlık mı kastın o benim geleneksel sorunum zaten hamilelikte tuz biber ekti diyebilirim ama çiş ise , saat başı tuvaletteyim ..

rekor sen ben zaten canım ama sen zayıftın zate ben napam-tatlicadiarzu-
canım sen de artık doğumdan sonra kararlılıkla uygulucan, zaten inşallah bebek peşinde koşuştururken hepimiz verecez kiloları bir bir.
canım inşallah inşallah.zaten hayatım diyetle geçiyordu hamilelik olunca oh dedim ne güzelmiş yemek:)eski tempoya dönüciim sonra.
kendimi tutmasam ben de aynı durumdayım.bazen ipin ucu kaçıyo bu da hemen tartıya yansıyo 2 kiloyu geçince hemen silkinip kendime geliyorum biraz idare ediyorum ama sonra yine sil baştan

yemek yemeyi seviyorum napim
valla ayda 1,5 kg sınır verdi doktor her gidişim +2,3 kg yani kafamçokkarıştı
Merhaba kızlar
Arada sırada sohbetekatılmaya çalışıyorum ama olmuyor malesef wc problemi sizde de var mı? Ben çıkamıyorum şu aralar çok bunalıyorum ya.
canım bim'den simbat gün kurusu kayısı alıp yiyorsun çözülecek derdin.
canım son ay yemeye başlayın erken doğuma sebep olur diye okudum ben de. Dikkat et bence çok da yeme.

bu arada migrostan aldım sizden duyunca malatya pazarı medine hurma 16,90 kilosu kız 30 falan değil yaf.erken doğumuda duymadımdı korktum bak şimdi.zaten son aydayım o da ayrı bi durum:)

Kızlar bir de göğüslerim çok terliyor ya ne olcek böyle sürekli göğüs yıkamaya gidiyorum ben kaşınıyor ki bir de nasıl bu arada 90 olmuştur herhalde. Emzirme sütyenini iyi ki 95 almışımkaydirigubbakcemile3

Doğum yapmış arkadaşlarımla konuştuğumda hepsinin tavsiyesi bebek bezlerini stok yap oluyor..Çünkü doğumdan sonra masraf çok olduğundan o bezlerin stoklanması çok işe yarıyormuş..Pişik yapar muhabbetinde de bebeğin altını çok sık değiştirdiğimiz zaman bezin bir zararrının olmadığını söylediler..buda 24 saatte ortalama 8-9 bez değişmesi demekmiş..Eltim hem canbebe hemde prima kullandığını söyledi..hiç bişe de olmamış..onunda kızı 3 aylık oldu..
sizde stok yapan var mı kızlar?

hemen bu akşam alıyorum giderken mahvoldum ya. sağol canım.

Wc problemi kabızlık mı kastın o benim geleneksel sorunum zaten hamilelikte tuz biber ekti diyebilirim ama çiş ise , saat başı tuvaletteyim ..

valla zaten aldigimiz kilolarin bi kismi bu bo.lar bence
bi ciksak rahatlicaz kilomuzda azalcak

yasemin bu yedigin hurma bildigimiz hurma mi hani ramazanlarda iftar acilan oyleyse bende alayim marketten

ben 70 li paket aldım ama stok yapmaya korkuyorum ya pişik olursa diye canım.

ayfer senin ticker yanlis hem 34+4 diyo hemde daha 99 gun var diyo anam senin hamilelik 12 ay galiba

Ya ben bööle cicili bicili babet giymeyi , ya da topuklu ayakkabı giymeyi özledim ya ... Ayaklarım minik fil ayağı gibi (

iyi seninki yine minik fil ayagiymis benimki tam sahici fil ayagi oldu

bende milletin ayakalrindaki topuklu yazlik ayakkabilara bakip bakip ic geciriyorum resmen aseriyorum topuklu ayakkabiya
ayaklarimda sanki hep boyleydiler gibi geliyor eski hallerini hatirlayamiyorum.
en buyuk korkum dogumdan sonra boyle kalmalari ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…