2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bez stoğu yapğmadım ama çok miktarda ıslak mendil adlık hangisi indirimdeyse :) 2 paket möolfix aldık 98x2 ediyor ... Islak mendiller de 9 paket falan belki bu ayda alırız .

Ebru aynen , sokakta yürürken hep kadınların ayakalrına bakıyorum , iç geçiriyorum resmen ..( Bu senede inanılmaz güzel ayakkabılar var tam benlikti , ince topuk değildi ama geçti artık , inşallah seneye ...

ben 70 li paket aldım ama stok yapmaya korkuyorum ya pişik olursa diye canım.

bende primanın 94 lü yenidoğan paketini almıştım 1 tane o duruyor işte..markette rastladıkça 4-5 paket daha alırsam kampanyaları olduğunda sanırım 3 ay işimi görürkaydirigubbakcemile3

evet yaaa bi de indirimde de simdi ayakkabilar.
gecenlerde arkadasim aldi kalin topuk resmen icim gitti nasil almak istedim anlatamam.
esimde ee alsaydin seneye giyerdin rahat rahat dedi ama denemeden nasil alcam ki, onun seneye benim ayagima olacaginin garantisi yok.
deneyip almaya kalksam beni anca erkek reyonu paklar ((

ayfercim hatta lokman hekime bile sordum 34 tl dedi, ankarada hale bile gittim ki en ucuz orası olur, adam 30 tl dedi. tam ben de kalsın diyince, adam nefsin çektiyse al abla ne olur ye şurdan 2 3 tane diye ısrar etti.

Gülaycım erken başlamışsın , hani son haftalr diye biliyordum ben ama ....

canım son ay yemeye başlayın erken doğuma sebep olur diye okudum ben de. Dikkat et bence çok da yeme.

inşallah iki tane ile erken doğum yaşamam, ben yine de günde iki üç tane yicem.... sanki iyi geldi bana , 4 gündür yiyorum....

canım medine hurması biraz büyük gibi oluyo, ama hurma hurmadır ya, sonuçta vitamini farklı olacak değil ya, büyükleri acayip pahalı ama en güzelleri o hem etli oluyo hem de çekirdeği küçücük. bence canları tatlı çekenler ondan iki üçtane yiyebilirler.

he he benim ayaklarım hala 35 nömora ve topuklu giyiyorum.... oklavayı hakettim sanırım klava:

yok ya almadım hiç.hastane çantasına koyayım diyorum sadece.günde 10 tane gidiyormuş yaf.
hemen bu akşam alıyorum giderken mahvoldum ya. sağol canım.
al al bak görcen 3-4 tane ye su iç.
valla zaten aldigimiz kilolarin bi kismi bu bo.lar bence
bi ciksak rahatlicaz kilomuzda azalcak

yasemin bu yedigin hurma bildigimiz hurma mi hani ramazanlarda iftar acilan oyleyse bende alayim marketten
kızım alemsin gül gül bi hal oldum yaa:)
ayfer senin ticker yanlis hem 34+4 diyo hemde daha 99 gun var diyo anam senin hamilelik 12 ay galiba
ya sorma ben filler gibi:)ticker yanlış ama aslında 38 days left yanii:)
Ben bez stoğu yapğmadım ama çok miktarda ıslak mendil adlık hangisi indirimdeyse :) 2 paket möolfix aldık 98x2 ediyor ... Islak mendiller de 9 paket falan belki bu ayda alırız .

ya ben unibaby ıslak mendil aldım ama parfümsüz ve alkolsüz hiçbişisiz.unibaby yenidoğan ismi.su ve ıslak medil yani.sürmeyin yeni bebeğe diğer mendillerden henüz.

kızlar kaynanam aradı hafta sonu bize gelicekmiş çıldırcam kadın nasıl ayarlıyor yaaa ben cumartesi dr gidicem sonra arkadaşıma gidicem pazar ev temizlenmeli pazartesi izin kağıdı mı şirkete getircem ve arkadaşım şirkeke yakın oturuyor ona kahvaltıya gidicem kadın aldıklarını getircekmiş şurda 2 hafta evde kalcam ben ütümü bitirdim kızımın çamaşırlarını hazırladım dinlencektim artık izne bile çıkmadım dak bir gol bir ben büyütüyormuyum kızlar acaba benim 14 - 15 yada 20-21 arası alcaklar %90 sezaryana ben nezaman dinlencem

e sende mi kalacak günlerce ay canım haklısın sende.programın olduğunu söylesen?

e sende mi kalacak günlerce ay canım haklısın sende.programın olduğunu söylesen?

cnm gelsin başımla birlikte ama ben izne çıkıyorum ve yıllardır çalışıyorum biraz oturmalara falan gidicektim program yapmıştım gelme desen olmaz gel desen olmuyor gel dedim de gelde bana sor nasıl dedim yaa biraz daha önce getirse aldıklarını bende dinlensem izinde nolurdu benim koca düşüncesiz

gulay artizzz misin nesin klava: yap yap sen nispetleri bize yok kardes deiliz yok kilo almadim yok ayaklarim ayni gebertirim heee sen hamile ahi almaktan korkmuyon mu

selam kızlar ayyy bugün işler bir yandan hormonlar bir yandan sinir stres tepeden öyle bastırdı ki delircem sandım. neyseki hafifledi şimdik. geçmişi okudum geldim. öle pek önemli bişi olmamış işiniz gücünüz goy goy he :)
eeee nabersiniz aşağıda görünen güzeller?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…