ємєℓ;8190595 .!.:merhaba bircancım filme bakıyordum simdi :) severim bu tarz filmleri nıcolas cage in filmlerini begenirim
baharcım hosgeldin sende canım :)
ah tatlım evde olsam gelenim gidenim olmasa dolanıp dursam ben de boşboş ne güzel yaaaa. canım çıktı bugün çalış çalış walla. iznime de daha çok var. çok yoruldum çokємєℓ;8190777 .!.:can sıkıntı ne olsun baharcım yaaa . . .evdeyiz ya yapcak bisey bulamıyorum valla sıcakda bi yandan yat otur kalk....evin icinde dolanıp duruyorum valla ..senin keyifler nasıl:)
canım ben 72 kiloyu gördüm ya ne diyim ki. 17 kilo almışım. 20 ile bitirsem şükretcem bu gidişle ya.ben geldimm herkess kacıyoo..... kilodan laf acılmıs bugun tartıldım ve su ana kadar 13 kilo almısım iimi kötümü anlamadım işallah 15 le biter....?????
canım ben 72 kiloyu gördüm ya ne diyim ki. 17 kilo almışım. 20 ile bitirsem şükretcem bu gidişle ya.
ємєℓ;8190928 .!.:bende tatil gelsede yatıp dursam diyordum canım ama çalısan için harbi zor oluyor evde durmak...birde ben van dayım ailem manisa da gel gor ki hamilelik yuzunden yola cıkmadım evimde olayım istedim....anlayacagın boyle daha da sıkıcı durum
ємєℓ;8190967 .!.:fatoscum kaçla hamile kalmıstın? . . .en fazla 13 diyor doktorlar ama 20 ye kadar yolu var sanırım:)
ama beni görenler son zamanlarda zayıfladıgımı söyluyorlar yuzum dusmus falan ayy işallah öyledir bebiş alsın yeter artıkın...
canım benim de burda kimsem yok. ama en azından istediğinde ayaklarını uzatıp dinleniyorsun yetişmeyen işlermiş müşterilermiş yazışmalarmış sinir stres olmuyorsun. ben bütün gün çalışıyorum eve git yemek yap sofrasıdır odur budur hadeee gün bitti git yat oluyorum. babanem gelcek 2 hafta sonra izmirden nasipse o zaman daha rahat olcam inşallah canım.
canım 62 ile hamile kaldım simdi 75 oldmємєℓ;8190967 .!.:fatoscum kaçla hamile kalmıstın? . . .en fazla 13 diyor doktorlar ama 20 ye kadar yolu var sanırım:)
beni görenler de iyisin çok almamışsın diyor kimisi aaa şişmişsin diyor ne bilem bacım bünye meselesi herhalde. bir de ben de çok saldım yani ilk zamanlar ne bulsam yedim şimdi daha kontrollüyüm ama ne yapsam alıyorum artık son zamanlar ya.
En çok 13 mü?Bu sitedeki bazı kızlar hariç çevremde bu kiloyla gebeliği tamamlayan yok en az alan 16.30 bile var yani
canım neresi olursa olsun tabi kendi evin gibi olmuyor. ben de eve misafir falan geldi mi ki bu aralar yatılı misafir reytingim çok yüksek rahat giyinemediğimden sıkıntı basıyor. babanemden çekinmem rahat olurum hem dediğin gibi can yoldaşı olur. az kaldı canım ya dişimi sıkıyorum walla.ємєℓ;8191058 .!.:o konuda guzel dusunuyorsun canım...bende istedigim zaman ayagımı uzatıp yatayım isterim....annemlerde olsam belki bu kadar rahat edemezdim diyorum bi yandan.....ki oralar cok sıcak durulcak gibi degil....ben yeri geliyo aklet kilot dolanıyorum bunaldıgımda evin içinde gecede oyle yatıyorum......sevindim babaneningelecek olmasına en azından can yoldası olacak sana....benim annemle babam geliyor agustosun bası gibi dogumda burda olcaklar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?