ємєℓ;8191102 .!.:11.5 ile 16 iyimis
tabiki iyidir de ben 8-10 kilo alanları duyunca moralim bozuluyor.Sanırım sen de az alanlardandın dimi
ємєℓ;8191131 .!.:fatoscum izin orda sesliokuyucu kuruyemis dukkanı var mı
canım 62 ile hamile kaldım simdi 75 oldm
ya benim iştahım kesildi ama yiyemiyorum bişeyyy
var canım..........
canım bizim kuzularda öyle artık...zemuszemus senin nasıl geçti tatilin bayadır yoktunn..
ємєℓ;8181691 .!.:merhaba canım aksam denk gelemedik cevabı da bu saatte yazıyorum artık . .can sıkıntısından ne yapcagımı bilemez oldum artık...bi televizyona goz atıyorum bisey bulamayınca buraya burda da kimse denk gelmiyo puffff patlıyacak gibi oluyorum bazen kafamçokkarıştı canım sen niye halı falan siliyorsun esine sildirseydin keske yada halıları yıkatmaya verseydin en guzeli.......valla canım sen su calısabilir raporundan mı bahsediyorusun izin derken....soyle anlatayım.....gecen okulumuzun mutemeti aradı 32.haftadayken calısabilir raporu alman lazım diye sasırdım dedim ne raporu zaten izindeyiz biz calısmıyoruz ki hem benim dogum yaz tatiline denk gelecek diye.....yok sen al yinede sonrasına aktarcaksın dedi.....oylelikle canım 37.haftaya kadar calısabilir raporumu alıp okuluma bıraktım.......bu arada bizim okulda tam 4 hamileyiz kaydirigubbakcemile3 hepsiylede birer ay var aramızda
canım dolap çok güzelmiş fiyatıda çok uygunmuşş.. ama biraz süsleyip püslemek lazım sade gibi...kaydirigubbakcemile3emelcım tülaycım ekledım canım fotoyu
kusura bakmayın koçiş geldı öglen yemegıne kalkmak zorunda kaldım pc den ben bunu carrefordan aldım tülaycım manısada varmı bılmıyorum varmı dıye soru sorcaktım yanlış yazmışım hayatım fiyatıda çok ucuz 115 tl benım gibi yer sıkıntısı olanlar için ideal 3 kapılı ve bır çekmecesı var......
neyse ben çıkmak zorundayım öptüm hepiopuyorumnanaktannizi
ohh negüzel canım tatillinide yaptınn biz eve hapis kaldık artık seneye acısını çıkartırız....cnm tatil bitiverdi hemen iyi geldi...iyiyiz .çok şükür ama akıllı durmuyor işte kuzum çıkcak gibi dayıyo orasını burasını...çok gergin oluyor karnım...dün ultrasona girdim kuzum dogum pozisyonu almış başaşagı duruyomuş...kilosuda iyiymiş allaha şükür bi sıkıntımız yok seni sormalı napar kuzucugun...
maşallah kuzumuza canım benim nazar değmesin
maşallah tatlım kocaman olmuş kızın...ismide çok güzelhihoyyyt
cici kızımızı çok merak ediyorum. tşk. ederim canım.
bircanı görünce bende göbişin resmini çektim..
buda geceliğimiz kızlar...ılk 1 hafta iyi olsak bile evde gecelikle durmamız gerekiyormuş.Nazar değmesin falan diye..O yüzden almak zorunda kaldım..Yoksa sabahlık falan giymek hiç bana göre değilkaydirigubbakcemile3
rengini bilerek lila aldım.çünkü odamız lila olucaktı uyumlu olsun dedima.s
canım güle güle giy, bence çok hoş. ben de kırmızı aldım. kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun dedim kaydirigubbakcemile3 :lepi:
Kızlar biz Poyrazıma iki isim koymaya karar verdik
BATIN POYRAZ Batın Allah'ın 99 adından biri
canım aynı ismi birinde daha duymuştum ve anlamını merak etmiştim. demek allahın 99 adından biriymiş. çok anlamlı. hayırlısı olsun.
tşk.ederim canım benim. bu arada resimlerin harika görünüyor. valla seni gorunce ben acayip tombik oldugumu anladım mafoldumben
maşallah tatlım kocaman olmuş kızın...ismide çok güzelhihoyyyt
cici kızımızı çok merak ediyorum. tşk. ederim canım.
canım güle güle giy, bence çok hoş. ben de kırmızı aldım. kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun dedim kaydirigubbakcemile3 :lepi:
canım aynı ismi birinde daha duymuştum ve anlamını merak etmiştim. demek allahın 99 adından biriymiş. çok anlamlı. hayırlısı olsun.
teşekkürler canım.bu arada kırmızı bulsam bende alırdım..sırf taçla uyumlu olsun diyekaydirigubbakcemile3
sen iyi yapmışsın..şimdi tacınla tam olura.s
Günaydın güzel eylül anneleri , umarım herkeş çok iyidir , dün biraz erken gittim , sonra 21,30 gibi uyudum ta sabah 7 de kalktım inanılmaz enerjikim ve bol bol dinlendim... Sabah ofise girerken aklıma dün konuştuğumuz konu geldi hani doğum öncesi enerjik olurmuş ya kadınlar ... Yusuf yusuf oldum ondan sonra . Bir de dün büfeden ekmek alıyordum kadın sordu doğum ne zmaan diye 2 ay kadar var dedim , kaç kilo dedi 14 aldım dedim karnın aşşağı inmiş dedi korktum .... Yanında ki kadında ne var onda ben 34 kilo aldım dedi , ve o kadar zayıftı ki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?