2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel ben 1 ay öncesine kadar diyetisyene gidiyordum ona rağman 14 kilo aldım gerçi 3 kilosu son 3 haftada oldu ama.62 ile hamile kaldım 80 i geçicem diye ödüm kopuyo.Şu an 76 yım.İştah da MAŞALLLAH yani.

o zaman ben iyiymişim ya 73 le hamile kaldım şimdi 81 oldum...tartıdailk defa 80 rakamını görünce psikolojik bunalıma girmiştim...ama halime şükrediyim...doğumdan 1 hafta sonra yürüyüşe başlıcam görümcemin kızıyla..hemen yanımızda park var millet sabah 5.30 tan sonra yürüyüşe çıkıyor..sabah akşam 1 saat yürüsem bide sporaletleri var parkta onlara binsem 2 ay içinde eski halime dönerimm diye ümit ediyorum...tek tesellim bunlar..

donersin tabi canım :) artı bunun yanında bebislerimizi de emzirecegimiz için daha cabuk kilo verebilecegiz

canım bizim kuzularda öyle artık...zemuszemus senin nasıl geçti tatilin bayadır yoktunn..

cnm tatil bitiverdi hemen iyi geldi...iyiyiz .çok şükür ama akıllı durmuyor işte kuzum çıkcak gibi dayıyo orasını burasını...çok gergin oluyor karnım...dün ultrasona girdim kuzum dogum pozisyonu almış başaşagı duruyomuş...kilosuda iyiymiş allaha şükür bi sıkıntımız yok seni sormalı napar kuzucugun...

ben geldim ama herkeşler gitmiş okudum önemli bişi yokkkk
herkese ii akşamlar sağlıklı geceler diliyorum canlarımmmmmmm

canım bende bugün hiç giremedim bütün gün kayınvalidemle alışveriş yaptıkk..bunaltı beni eve zor attım kendimi...yasakkelime canımhalı silmedim çok şükür onları taşınırken yıkatmıştımm artık seneye yıkanır.. koltuğu sildim canım ayy eşim silse iyice batırır...en iyisi ben sileyimm.. evet bizim okuldanda söyldiler bende alıcam bu hafta raporumu.. canım sizin okulda öğretmen kalmıycak...delikafadulden maşallah....bizde 2 hamileyiz ama diğeri mayısta doğum yapıcak.. zemuszemus
canım dolap çok güzelmiş fiyatıda çok uygunmuşş.. ama biraz süsleyip püslemek lazım sade gibi...kaydirigubbakcemile3
ohh negüzel canım tatillinide yaptınn biz eve hapis kaldık artık seneye acısını çıkartırız....
benim minnoşumda bugün çok yorulduu.. biraz dinlenelimm zemuszemusopuyorumnanaktan

maşallah kuzumuza canım benim nazar değmesin

tşk.ederim canım benim. bu arada resimlerin harika görünüyor. valla seni gorunce ben acayip tombik oldugumu anladım mafoldumben

kızlar yarın dogum çantasını hazırlayacagım. geç kalmadım dimi?
çok heyecanlı yaaa :ecrin_bebek:

Günaydın güzel eylül anneleri , umarım herkeş çok iyidir , dün biraz erken gittim , sonra 21,30 gibi uyudum ta sabah 7 de kalktım inanılmaz enerjikim ve bol bol dinlendim... Sabah ofise girerken aklıma dün konuştuğumuz konu geldi hani doğum öncesi enerjik olurmuş ya kadınlar ... Yusuf yusuf oldum ondan sonra . Bir de dün büfeden ekmek alıyordum kadın sordu doğum ne zmaan diye 2 ay kadar var dedim , kaç kilo dedi 14 aldım dedim karnın aşşağı inmiş dedi korktum .... Yanında ki kadında ne var onda ben 34 kilo aldım dedi , ve o kadar zayıftı ki ...

canımbenim ne güzel hep enerjik ol süperr birşey
Tatlım beni gören herkes karnın aşşağı inmiş birkaç gne doğurcak gibisin sen 1 ay bekleyemezsin diyor sinir oluyorum ama zaten benimki hep aşağıdaydı anlatmıyorum kadınlara boşver takma şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…