2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin canim,
bugunun sabah sekerleri biziz :)))

bugun sirt ve boynum agriyor biraz heralde gece acik cam yuzunden tutuldum
sen nasilsin

gunaydın canım tam evet biziz diyecektim diger sabah sekerleri de geldi :) ahh canım yaaa bende hep cam acık yatıyorum benimde bir gun boynun tutulcak bu gidisle ama dur bakalım ne zaman

gunaydın kızlar sizlerde hosgeldiniz opuyorumnanaktan

günaydın Bircan, Yasemin, Emel, Ebru
bugün 32. haftamıza girdik sizler nasılsınız
Yasemin ciğim endişe etme şimdiki enerji patlamaları ile doğum arasında bağlantı yoktur daha erken 36. haftadan sonra oluyormuş dedilerdi bir de şu karnın aşağıya inmiş falan diyenlere kılım dünde bir kadın yürüyorum eve doğru Allah kurtarsın bacım dedi sağol kardeş dedim kaydirigubbakcemile3

bircancım dunku izledigin filmi izliyorum su an :) o tarz filmleri severim zaten.....sabah sabah gectim hemen basına 3. bolumude halledeyim dedim

günaydın kızlar gülücüklü günler izne çıkıcam diye seviniyorum ama sizden ayrı kalıcam diye çok üzülüyorum

ayrıca takmayın milleti (yapması zor ama ) ağzı olan konuşuyor

günaydın kızlar gülücüklü günler izne çıkıcam diye seviniyorum ama sizden ayrı kalıcam diye çok üzülüyorum

gunaydın canım :) cuma gunu ayrılmıyor musun sen izne canım....o gun epey fire verenler olacak...iyi oluyordu boyle gırgır samata vakıt geciyordu hepimiz için zor olacak

yaşasın hihoyyyt sırnaşık şey sositososito :teytey: delikafadulden alkisalkisalkis :dance: :hooray: vereliniortak çok sevindim Alminam bir hafta daha büyüdü

Herkese günaydın.Ya bişiy sorucam soranlara kaç aylık diyosunuz.Ben kalıyorum cevap veremiyorum.

canım günaydın az kaldı valla... bırakma bizi merak ederiz sonra
ємєℓ;8197359 .!.:
gunaydın denizcim nasılsın canım..valla benimde indi karnım epey asagıya zemuszemus

herkes bir şey buluyor valla Emel ciğim karnın düşmüş demese leke basmışsın o olmazsa tıkanıyorsun galiba bilmem ne bir arkadaş da takmış aaa deniz leke basmışsın bakıyorum aynaya leke falan yok dedim salaklar göremiyor heralde bu lekeleri nerde anneme eşime başka arkadaş sordum onlarda göremediler ya biz salağız yada o leke basmış diyen arkadaşım

Bircancım sanırım benim oğlan hep aşşağıdaydı , burada okuyorum işte kaburga ağrısı falan olmadı bende göbeğimi ta yukarıda da hisettemedim hiç ,hep aşşağıda çalıştı durdu ama normal bir şeydir diye düşündüm aklıma kötüsü gelmedi yani , ama aşşağı düşmüş karnın falan demeleri yok mu tırsmaya başladım ...

Valla ben duruma göre görmeyeceğim kişilere doğum yakın diyorum , tanıdıklara doğruyu söylüyorum ...

yaşasın hihoyyyt sırnaşık şey sositososito :teytey: delikafadulden alkisalkisalkis :dance: :hooray: vereliniortak çok sevindim Alminam bir hafta daha büyüdü
hihoyyyt bizde sevindik hihoyyyt
Herkese günaydın.Ya bişiy sorucam soranlara kaç aylık diyosunuz.Ben kalıyorum cevap veremiyorum.

ben bugün 32. haftaya girdim o yüzden artık 8 aylık diyeceğim zaten tickerımdaki kutu 8 e geçer

hamileyiz ya illa olumsuz etkilerini görmek istiyorlar.Kiloku bi arkadaşım bana şişman kadın diyor,bi diğeri 27 yıllık çillerime doüum lekesi dedi,Biri senin kızın olcak çirkinleşmişsin dedi (ki oğlum olacak),bir diğeri ilk 3 ayın iyi geçmiş son aylarda görürüm seni dedi(hala çok iyiyim ama)

İnsanları anlamıyorum kendi hamileliklerindeki zorlukları herkes yaşasın istiyolar heralde

ama yinede benim moralim bozuluyor aynen benimkide hep aşşağıdaydı zaten

bencede 4 aylık hamile bir arkadaşım var biraz kötü geçiyor ben hep ona güzel yanlarını göstermeye onu motive etmeye çalıştım bir süre sonra hareketlerini hissedeceksin çok güzel bir duygu falan diye olumlu yönlerini gösterdim kötü görünmesine rağmen sana çok yakıştı dedim ne diye moralini bozayım felaket tellalığı yapayım

Bebeğin duluşu da önemli benimki kafasını yukarı dayadığı için göbek yukarda duruyo.

Ya benim iznim normalde bu hafta başlıyor , ama biraz daha çalışıcam sanırım bir aksilik olmaz ise ... Ama çevremde ki insanların acı dolu bakışlarını görmek çok sinir bozucu , ya ben acı çekmiyorum ki normal bir şey bu ya , hele kadınlar otobüste valla Allah kurtarsın zor değil mi falan diyorlar , tabi sıcaklar var ama çok şükür iyiyim diyorum , sanki onlar doğum yapmamışlar ... Ne bileyim belki ben şu an herşeyi kötü algılar oldum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…