2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

En güzelini yapıyorsun , o kişinin moralini bozmak niye olsun ki , ben hiç bulantı yaşamadım tek ciddi mide yanmasını dün yaşadım ...Bütün işlerimi kendim yaptım , e biraz fazla kilo aldığım için şimdi zorlanıyorum zaten normal artık 8. ayın içindeyim ama insanlar sanki o enerjinin son ana kadar devam etmesini bekliyor bende yuh diyorum ...hele bir arkadaşım var kimse alınmasın , ilk dört ayı istifra ede ede geçti hiç yemek yemedi yapmadı ,son 2 ayda erken doğum riskiyle evde durdu çalışamadı ama beni görünce benim hamileliğim süper geçti falan diyor deli oluyorum ....

Ben de öyle yapıyorum.En çok da bana şişko diyene bozuluyorum.Yeni doğum yaptı.Aynı okuldayız.Boyu benden az kısa ve benden 10 kilo fazlayken hamile kaldı 18 kilo aldı ben hep ona kilon belli olmuyo sıkma canını karnın çok büyümedi falan diyodum üzülmesin diye.O ise şişman oraya şişman buraya.Herkes karnın nerde derken o ise oooooo karnın çok çıkmış bu ne böyle falan dedi.Sinir oldum.İzni bitip okula gelince ben de onun canını sıkmak için bıraktığımız gibi gelmişsin hiç mi kilo veremedin dedim bozuldu.Nasıl içim rahatladı anlatamam

offf bana da karnin asagi inmis bu cocuk 40. haftayi beklemez agustos sonu gelir diyorlar surekli
soora benimde kendi cillerimi surekli hamilelikten mi oldu diyorlar ama benim bildigim hamilelikteki leke normal cilden daha farkli olur
bi de bu ara dudaklarin sismis diyen var. ama bana ve aileme gore sismemis
ne bileyim yaaa herkes ayri telden caliyor surekli inceliyorlar. aldigim kiloya inanmayan var bizi mi yiyosun hic o kadarcik alinir mi benim esim 20 almisti falan filan.
sanki onlara yalan bıorcum var soruyorlar soyluyorum adami pisman ediyorlar soonra

o manyak kadınlar illa bişiy dicek kış olsa ay kılında zor derlerdi bana da sıcaklarla aran nasıl her yaz nasılsı şimdide öyle bir tek çok öğle saatlerinde çıkmamaya çalışıyorum onun dışında değişen bir şey yok geçen yazda terledim bu yazda sanki eylülde doğum yapacak ilk kadın benmişim gibi acıyorlar halime yorgun yada bieaz bitkin olsam bile çok iyiyim diyorum öyle tiplere hasta değilim hamileyim vır vır konuşacağına sus kafa dinliyim demek lazım
gunaydın kızlarr

günaydın Meryem ciğim

kızlar mıllet bol keseden atıyor yaa. hepimizin mi karnı düşmüş. benım yaklasık 3 haftadır karnım dusukmus:) bugun yarın dıye dıye 3 hafta bıtıyor:) mıllet manyak ya sankı erken dogum ıyı bişey gibi konusuyorlar. sen gununu beklemezsın. sanane yaa

oooh cok iyi yapmissin icimin yaglari eridi resmen

deli oluyorum bende boyle tiplere. resmen kendi ezikliklerinin komplekslerinin acisini bizden cikarmak istiyorlar.

oooh cok iyi yapmissin icimin yaglari eridi resmen

deli oluyorum bende boyle tiplere. resmen kendi ezikliklerinin komplekslerinin acisini bizden cikarmak istiyorlar.

Bunlar başka türlü anlamıyor aynı yöntemle haddimi bildir diye yalvarıyolar resmen

valla kızlar bilsem böyle 3. şahısların salak saçma muhabbet yapacaklarını 9 ay evden çıkmazdım ne bu böyle galiba şöyle bir yasa var biz bilmiyoruz
"efenim nerde bir gebe kadın görürseniz derhal moralini bozun şimanlamışsın şişmişsin patlayacan türünde sözlerle kalbini kırın daha sonra nasıl doğum yapacağını sorun normal derse normali sezeryan derse sezeryanı yerden yere vurun kötüleyin emzirirken çok canın acıyor ben öyle bir acı hissetmedim ömrümde diyerek emzirmeden korkmasını sağlayın bunlar iyi günleri sen hele bir doğur ne uyku ne bişiy diyerek son noktayı koyun ve topluma kazandırdığınız bir mutsuz gebenin verdiği huzurla evinie gidin" böyle bir madde var heralde kanunda

Günaydın herkese, Valla arkadaşlar benimde böyle düşük çeneli bi arkadaşım vardı hemde liseden arkadaşım yani bi 12 senelik herşeyini benim hamileliğimle karşılaştırıyo habire abuk subuk yorumlar yapıyodu. 12. haftamda bebeğim el sallamıştı tutturdu o kadarlıkken hareket etmiyolar ama senin bebeğin ya kesin etmiştir flan diye. Valla kestim attım üçüncü ayımdan beri görüşmüyorum hiçbirşekilde.. Suratınada söyledim ben sinen salak yorumlarınla kıskançlıklarınla uğraşamam hamilelik dönemimde o yüzden arama aramıyım rahat bi hamilelik geçirmek istiyorum öyle bi rahatladım ki anlatamam. Sildim attım vala bu salakları çevremden.

Sanırım göbeğimiz küçükde olsa büyükde olsa , biz kimseye yaranamayacağız ... Ama şunu öğrendim ki , bir daha hamile birnini görürsem ilerki dönmlerde asla iyi ya da kötü yorum yapmam , en yakın arkadaşım hamileydi ona takılıyordum tombik diye oda seni görücez diyordu bana , ben şimdi face resim ekliyorum ya da aradaığında diyorum ki kızımmmmm senin iki katın oldum :))) Karşılıklı gülüyoruz ama biz birbirimizin şakasını kaldırabiliyoruz , ama yedi kat yabancılara sinir oluyorum ... Gerçi eşimin dayısının karısı geçen akşma diyor ben senin gibiyken göbeğimi masa olarak kullanıyordum diyor , bir tane komşum var çok tatlı ohooo senin ki bişeymi ben köşeyi dönerken önce göbeğim görünüyordu falan diyor ...Böyle insanlarda var çok şükür etrafımda ama kayınvalidem bişey diyemiyor ya çatlayacak ...

Valla en güzelini yapmışsın ben yapamadım beraber çalışıyoruz çünkü

Bircancım benim kuzunun odası hazır , benim valiz hazır , gideceğim hastane hazır da anacım 36 . haftaya ben hazır değilim psikolojikman , sabah ezanında birden gözlerim açıldı ... dua ettim ne olur zamanında gelsin diye ...Bol bol dua ediyorum vaktiyle gelsin sağlıklı gelsin diye ...

birde dengesizler var bir arkadaşım epiduralle doğum yaptı ben ilk aylarımda doğumunu anlattı çok kötü olduğunu epiduralle olduğuna pişman olduğunu fenalaşma gibi bir his yaşadığını falan söyledi aradan iki ay geçti gene bir ortamda doğumunu anlatıyor çok iyi geçti epidural çok güzle bir yöntem hiç bir aksilik yaşamadım diye anlattı şok oldum bu arada 2. bir doğum yaptı heralde

Konuyla alaksı yok ama , hani geçen haftalarda şu göğüs ucu çatlak kremimi vardı kullansak mı kullanmaak mı diye , ben yaklaşık 1,5 haftadır kullanıyorum ,inanılmaz güzel oldu yumuşacık . Doğuma kadar devam edicem .

Ya bu nasıl bir şeydir.Korkutmak insana zevk mi verir anlamadım.

Aynen canım bende yorum yapamam kimseye ama bana yapanda çok sinir oluyorum ya karnın ne kadar küçük ay karnın çok aşşağıda ay benim 5 aylıkken bu kadardı

amin canım tüm hamilelerin bebekleri zamında gelsin inşallah yani illa 40. hafta gelsin demiyoruz tabi Allah bilir sağlıklı olsunda 38 lerde gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…