2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hele o tip insanlara snir oluyorum ya ne manyak insanlar var. ya memnun kalmışsındır yada kalmamışsındır

kızlar günaydın. gene dertleri dökmüşsünüz sabah sabah. oku oku içim çıktı burda. ya allah aşkına az mantıklı olun. onların şişman yok şöle böle demesiyle öyle olmuyorsunuz. aynaya bakınca gülümseyerek bakın ne görüyorsanız osunuz işte. allahın bahşettiği bir lütfu taşıyorsunuz şuanda. ha 5 kilo fazla almışsınız ha almamışsınız ne farkı var. ben kendi kendime arada kilo olayına takılıyorum ama anlık gelip geçiyor napıyım sefam olsun diyorum. çevremde de allaha şükür öyle dangalaklar pek yok olsa da cevaplarını veririm zaten çatır çatır. ayrıca hepiniz birbirinizden güzelsiniz anacım kilo alan da almayanda eylül anneleri hepiniz çok güzelsiniz. kıskananlar çatlasın:

Herkese Günaydınn

kızlar bizde dün görümcemle doğum konusunu baya konuştuk..Kendisi 4 çocukta normal doğum yaptığı için baya tecrübe sahibi..

Hani şu karnın aşağı düşmüş muhabettlerine fazla takılmayın derim..Rahim uzunlığunu doktor söylüyor ya hani şu kadar santim yukarda diye o aşağı inmedikçe göbek aşağı düşmezmiş..Doktor rahim uzunluğu iyi diyosa hiçç takmayın derim..

Bide göbeğin aşağı düşmesi nasıl oluyomuş onu diyim..Gögüs altımızda hemen bebek varya şuan ilerleyen haftalarda orsı boşalıyormuş elimizle baktımız zaman içinin boş olduğunu anlıyomuşuz...ve şu anda hamile pantolonu olmasada düşük belli bazı pantolonları giyebiliyoruz ya o zaman hiç giyemicekmişiz karnımız çok aşağıda olduğu için....işte karın düşmesi böyle bişeymiş.henüz hiçbirimizde yok bu duruma.s

bide banada nerden baksanız 7.aya kadar bana benim göbeğim hiç çıkmadı göbek bu kadar büyürmü diyip durdular bana bunu diyen bide benim samimi olduğum bi arakadaşım..kendisinin göbeğini görmesem inanıcam ama neyseekaydirigubbakcemile3

bende diyodum ne güzel senin iç karnın genişmiş benimki böyle napıyım falan diye...
.

ben de evicap kullanmaya başladım canım dün. yüzüme de sürdüm. göğüslere hergün mü sürüyoruz bu evicapı? deniz kullanıyordu sanırım. nasıl kullandın bacım?

he bir de balık yağı kapsülüne başlıyorum bugün. ama evicap gibi jelatinin içinde. onu da mı delip iççem yoksa direkt yutcam mı? yanlış bişi yapmıyım şimdik.

Baharcım günaydın , sağol şeker ya aslında çok kafa takılacak şeyler değil ama insanın morali bozuluyor işte ara ara yoksa , çok şükür hepimiz bu lütfun farkındayız ...

Ay inanmıyorum bu temmuz annelerinin doğum grafiğini gördünüz mü yadolu 35-36-37 haftalık var anaaam benim doktor onbeş gün yok 36. haftamdan 38 haftamın sonuna kadar tatilde Allahım ne olur hayırlısını ver yarabbim çok korktum şimdi ben yaa :)

haklısın şekerim katılıyorum sana

direk icceksin baharcim, bende 3 aydir felan kullaniyorum balik yagini.

günaydın denizcim bende beni her gün gördüğü halde sen daha doğurmadınmı diyenlere ayar oluyom lan doğusam bu kadar karnım olurmuuuu hayret bişi yaaaa bide sananeklava:

bende alcam cumartesi başlıcam evicape devam ediyorum pazar günü evicapi yüzüme sürdüm çok iyi geldi tavsiye ederim heme memeye hem yüze

Evicap ben de kullanıyorum her gün göğüslerime ve karnıma sürüyorum.Bi de kızlar benim cildim çok kuru.Hamilelikte de başlarda iyice kuradu karnımdaki ve göğsümdeki deriler dökülmeye başlamıştı.Siyah giyemiyodum o kadar yani.Doktor bana Balmandol verdi normalde küvete döküyosun ama ben duştan sonra yağlanıyorum onunla.Acayip güzel kuruluk da gitti.dökülme de.Ayrıca çatlamaya çok müsaitim bedenim Türkiye haritası gibi ama yeni çatlaklar henüz oluşmadı.Doğumdan sonra belli oluyosa onu bilmem ama

tuğbacım hakkımızda hayırlısı bugün benim de aklıma o geldi bnm randevum 37.haftada istermisin bnm bebişte 36 da dr a gitmeden olsun ay Aallah korusun vaktinda sağ salim gelsin inş. bebişlerimizzz

Baharcım günaydın , sağol şeker ya aslında çok kafa takılacak şeyler değil ama insanın morali bozuluyor işte ara ara yoksa , çok şükür hepimiz bu lütfun farkındayız ...
canım işte dönem dönem kafamızı bişeylere takabiliyoruz. sabah sabah memlekette çemkirmedik adam bırakmamışsınız bi silkeleyim dedim sizi kaydirigubbakcemile3

günaydın en güzel anneler... çok güzel bir gün ..aman arkadaşlar sıkmayın canınızı o öyle demiş bu böyle.. hamileliğimizin son günlerini keyifle geçirelimm..kaydirigubbakcemile2 benim oğlan acıkmış tepikleyip duruyor kahvaltımızı yapıp gelelimm öptük herkesii....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…