birde dengesizler var bir arkadaşım epiduralle doğum yaptı ben ilk aylarımda doğumunu anlattı çok kötü olduğunu epiduralle olduğuna pişman olduğunu fenalaşma gibi bir his yaşadığını falan söyledi aradan iki ay geçti gene bir ortamda doğumunu anlatıyor çok iyi geçti epidural çok güzle bir yöntem hiç bir aksilik yaşamadım diye anlattı şok oldum bu arada 2. bir doğum yaptı heralde
Hele o tip insanlara snir oluyorum ya ne manyak insanlar var. ya memnun kalmışsındır yada kalmamışsındır
Konuyla alaksı yok ama , hani geçen haftalarda şu göğüs ucu çatlak kremimi vardı kullansak mı kullanmaak mı diye , ben yaklaşık 1,5 haftadır kullanıyorum ,inanılmaz güzel oldu yumuşacık . Doğuma kadar devam edicem .
kızlar günaydın. gene dertleri dökmüşsünüz sabah sabah. oku oku içim çıktı burda. ya allah aşkına az mantıklı olun. onların şişman yok şöle böle demesiyle öyle olmuyorsunuz. aynaya bakınca gülümseyerek bakın ne görüyorsanız osunuz işte. allahın bahşettiği bir lütfu taşıyorsunuz şuanda. ha 5 kilo fazla almışsınız ha almamışsınız ne farkı var. ben kendi kendime arada kilo olayına takılıyorum ama anlık gelip geçiyor napıyım sefam olsun diyorum. çevremde de allaha şükür öyle dangalaklar pek yok olsa da cevaplarını veririm zaten çatır çatır. ayrıca hepiniz birbirinizden güzelsiniz anacım kilo alan da almayanda eylül anneleri hepiniz çok güzelsiniz. kıskananlar çatlasın:
ben de evicap kullanmaya başladım canım dün. yüzüme de sürdüm. göğüslere hergün mü sürüyoruz bu evicapı? deniz kullanıyordu sanırım. nasıl kullandın bacım?
he bir de balık yağı kapsülüne başlıyorum bugün. ama evicap gibi jelatinin içinde. onu da mı delip iççem yoksa direkt yutcam mı? yanlış bişi yapmıyım şimdik.
valla kızlar bilsem böyle 3. şahısların salak saçma muhabbet yapacaklarını 9 ay evden çıkmazdım ne bu böyle galiba şöyle bir yasa var biz bilmiyoruz
"efenim nerde bir gebe kadın görürseniz derhal moralini bozun şimanlamışsın şişmişsin patlayacan türünde sözlerle kalbini kırın daha sonra nasıl doğum yapacağını sorun normal derse normali sezeryan derse sezeryanı yerden yere vurun kötüleyin emzirirken çok canın acıyor ben öyle bir acı hissetmedim ömrümde diyerek emzirmeden korkmasını sağlayın bunlar iyi günleri sen hele bir doğur ne uyku ne bişiy diyerek son noktayı koyun ve topluma kazandırdığınız bir mutsuz gebenin verdiği huzurla evinie gidin" böyle bir madde var heralde kanunda
Konuyla alaksı yok ama , hani geçen haftalarda şu göğüs ucu çatlak kremimi vardı kullansak mı kullanmaak mı diye , ben yaklaşık 1,5 haftadır kullanıyorum ,inanılmaz güzel oldu yumuşacık . Doğuma kadar devam edicem .
ben de evicap kullanmaya başladım canım dün. yüzüme de sürdüm. göğüslere hergün mü sürüyoruz bu evicapı? deniz kullanıyordu sanırım. nasıl kullandın bacım?
he bir de balık yağı kapsülüne başlıyorum bugün. ama evicap gibi jelatinin içinde. onu da mı delip iççem yoksa direkt yutcam mı? yanlış bişi yapmıyım şimdik.
Ay inanmıyorum bu temmuz annelerinin doğum grafiğini gördünüz mü yadolu 35-36-37 haftalık var anaaam benim doktor onbeş gün yok 36. haftamdan 38 haftamın sonuna kadar tatilde Allahım ne olur hayırlısını ver yarabbim çok korktum şimdi ben yaa :)
canım işte dönem dönem kafamızı bişeylere takabiliyoruz. sabah sabah memlekette çemkirmedik adam bırakmamışsınız bi silkeleyim dedim sizi kaydirigubbakcemile3Baharcım günaydın , sağol şeker ya aslında çok kafa takılacak şeyler değil ama insanın morali bozuluyor işte ara ara yoksa , çok şükür hepimiz bu lütfun farkındayız ...
günaydın denizcim bende beni her gün gördüğü halde sen daha doğurmadınmı diyenlere ayar oluyom lan doğusam bu kadar karnım olurmuuuu hayret bişi yaaaa bide sananeklava:
saol canım. ne bileyim evicap gibi jelatinin içinde görünce prospektüse de bişi yazmamışlar saolsunlar delip içsem mi diye düşündüm. direkt yutarım canım.direk icceksin baharcim, bende 3 aydir felan kullaniyorum balik yagini.
tuğbacım hakkımızda hayırlısı bugün benim de aklıma o geldi bnm randevum 37.haftada istermisin bnm bebişte 36 da dr a gitmeden olsun ay Aallah korusun vaktinda sağ salim gelsin inş. bebişlerimizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?