2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar valla sinirlerimi harap etmişler. bende gecen gun sinirimden artık birine catacaktım. bızım gelın ruyasında bana ruya anlatıyormus. ruyada ruya anlatırsan olur derler. meryem bu sefer kesın ruyamda sana erken dogum yaptıgını gordugumu anlatıyordum dedı. ıkı gun once esı olan kardesım bana abla senın 2 ayı bulmaz dedı. ben dedımkı gelıne onada senmı soyluyorsun. yanı erkek ne bılsın dımı. haa yok senın karnın çok buyuk ya dedı. dedımkı sızın benden buyuktu ama sızın etrafı yag oldugundan benım gıbı dık durmuyordu. benım sırf bebek dedım. ayy sankı ıyı bişey erken dopğum gulerek soyluyorlar. Allah korusun bebegı kaybetmeye kadar yolu var bunun

ay işte 31+4 te gitmiştim en son dr a herşey normal sıklaştırmamıza gerek yok dedi 19 ağustos ta gel dedi çatı muaynesimi yapcek ne?????

saol bircancım ne olsun bildiğin gibi

Aynen benim doktorda hiç 15 te bire bile inmedi muayenelerde hala ayda birdeyiz zaten 18 ağustosta çağırdı 24 üde sezeryan tarihim. Yani son görüşmemiz şöyle olacak muhtemelen merhaba ben geldim iyi şimdi git 24 ünde gene gel keselim

Benim cildim normalde problemliydi , sigarada içtiğim için sanırım akne oluyordu , şimdi hiç yeni sivilcem yok en azından cildim berraklaştı ... Acaba evikap dediğiniz şeyi sürsem bana da faydası olur mu , önümüzde ki hafta alıcam bende ....

kızlar mümkünse kimseyle görüşmemek lazım benim müdür de bugün bana diyorki sen iznini uzatmıcakmısın dedim yeterince uzattım adam şok oldu maşallah diyor burda doğurcam haberi yok

ya bir insan evladı bunu yaparken ne düşünüyor olabilir? en güzeli çevrendeki bu tarz insanlarla olabildiğince görüşmemek. doğumdan sonra da uzunca bir süre iletişimi koparmak. bunlar bebek için de bir sürü yorum yapacak densizler çünkü...

günaydın her söleneni takmamak lazım banada neler diyorlar ama nasip herşey diyorum geçiyorum

ay işte 31+4 te gitmiştim en son dr a herşey normal sıklaştırmamıza gerek yok dedi 19 ağustos ta gel dedi çatı muaynesimi yapcek ne?????

saol bircancım ne olsun bildiğin gibi

bende 29+3 ken gitmiştim.. banada 17 ağustosta gel dedi..bi problem görmedi..17 ağustosa randevunu şimdiden al eğer iznimden dönmemiş olursam sana bilgi verirler dedi..benimde korkum o gelmeden doğurmak...kendisi bide tatile yunan adalarına gidiyor...geç gelirse yandım valla...

herkese günaydın kızlar da sabah sabah ne bu şiddet bu celal :roflol: :roflol: :roflol:
valla anacım ben korkutmaya çalışanlarla dalga geçiyorum anlat anlat diyorum sinir olup susuyorlar :roflol:
çok kilo almışsın diyen olursa yanında mutlaka ama çok yakışmış diyen biri çıkıyor, çıkmamışsa da "kocam çok memnun valla" diyorum mors oluyor :roflol: :roflol:
leke falan olmadım diye "kızın değil oğlun olacak" diyorlar, atacak değilim ya evlat diyorum yine bozuluyorlar :roflol: :roflol:
yani dalga geçe geçe susturdum hepsini, artık kimse yorum yapmıyor :roflol:
yanlız şu zamanda söylenen şey -ki bu benim de dikkatimi çekiyor- "karnın çok yukarıda" oluyor...
hakikaten yaa, 8'e girdik benimki hala midemin altında... neyse artık, dönsün de yeter ki yukarıda olsun :)

sen karar verdin sanırım hastane işine canımcım? aynı hastanede mi yapacaksın?

dene derim çok güzel yumuşacık oldu benim cildim hafta bir sür

Günaydın herkese,
Bebişeler de annişler de iyidir inşallah...Çok sık yazamıyorum ama hep takip ediyorum bu topiği..Bir dönem herkeste kasılmalar oluyordu ya..Dün ben de o tarz ağrılar hissedince hem 32. hafta çalışabilir raporumu alırım hem de ağrılarımı doktora sorarım diye hastaneye gittim..Doktorum yaz aylarında erken doğumlar çok olur, Nst'ye gönderelim seni bakalım neymiş o ağrılar dedi...NST doğumhanedeymiş, neyse gittik doğumhaneye (ilk defa doğumhanede bulundum) bağladılar beni cihaza yaklaşık 20 dk..Ben NST'ye bağlıyken benim yaşlarımda bir bayan doğum sancısı çekiyordu orda ..O kadar etkilendimki..Konuşacak durumda değildi, nasıl terlemiş nasıl sancılı..Bu arada saat akşamın 8'i..bir fırsatını bulunca sordum kaç saattir bu şekilde diye..Demez mi sabah 9 dan beri..Normal doğumdan bir anda soğudum..delikafadulden Kafam çok karıştı...

evet cnm aslında senin günün belli 6 gün için niye çağırmışki seni tuhaf....hadi ben normal düşünüyorum ondan son muayne geçe bıraktı beniii

kızlar mümkünse kimseyle görüşmemek lazım benim müdür de bugün bana diyorki sen iznini uzatmıcakmısın dedim yeterince uzattım adam şok oldu maşallah diyor burda doğurcam haberi yok

ya hakket ohaaa yaniiiii

benim dr da tatile gidiyor ben 38 haftalık ken beni de başka dr doğurtucak % 90 ama ilk duyduğumda çok kızmıştım sonra diğer dr hakkında çok güzel şeyler duydum okudum ve rahatladım ama gelinde bana sorun

ayy benim çok az kaldı artık allahın izniyle

bilemiyorum canım. o hamıleyken okuz gıbı şişti 1,55 boyu ıle 65 kılo hamıle kalıp 20 kılo aldı. yınede dedım olacak. çatladı aman dedım bunları takma bebegın ıyı yaa

cins galiba sizin gelin yuh ya söylenirmi bari anlatma iyiye yor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…