niye o kadar arası çok canım
ay işte 31+4 te gitmiştim en son dr a herşey normal sıklaştırmamıza gerek yok dedi 19 ağustos ta gel dedi çatı muaynesimi yapcek ne?????
saol bircancım ne olsun bildiğin gibi
ya bir insan evladı bunu yaparken ne düşünüyor olabilir? en güzeli çevrendeki bu tarz insanlarla olabildiğince görüşmemek. doğumdan sonra da uzunca bir süre iletişimi koparmak. bunlar bebek için de bir sürü yorum yapacak densizler çünkü...kızlar valla sinirlerimi harap etmişler. bende gecen gun sinirimden artık birine catacaktım. bızım gelın ruyasında bana ruya anlatıyormus. ruyada ruya anlatırsan olur derler. meryem bu sefer kesın ruyamda sana erken dogum yaptıgını gordugumu anlatıyordum dedı. ıkı gun once esı olan kardesım bana abla senın 2 ayı bulmaz dedı. ben dedımkı gelıne onada senmı soyluyorsun. yanı erkek ne bılsın dımı. haa yok senın karnın çok buyuk ya dedı. dedımkı sızın benden buyuktu ama sızın etrafı yag oldugundan benım gıbı dık durmuyordu. benım sırf bebek dedım. ayy sankı ıyı bişey erken dopğum gulerek soyluyorlar. Allah korusun bebegı kaybetmeye kadar yolu var bunun
ay işte 31+4 te gitmiştim en son dr a herşey normal sıklaştırmamıza gerek yok dedi 19 ağustos ta gel dedi çatı muaynesimi yapcek ne?????
saol bircancım ne olsun bildiğin gibi
kızlar mümkünse kimseyle görüşmemek lazım benim müdür de bugün bana diyorki sen iznini uzatmıcakmısın dedim yeterince uzattım adam şok oldu maşallah diyor burda doğurcam haberi yok
sen karar verdin sanırım hastane işine canımcım? aynı hastanede mi yapacaksın?bende 29+3 ken gitmiştim.. banada 17 ağustosta gel dedi..bi problem görmedi..17 ağustosa randevunu şimdiden al eğer iznimden dönmemiş olursam sana bilgi verirler dedi..benimde korkum o gelmeden doğurmak...kendisi bide tatile yunan adalarına gidiyor...geç gelirse yandım valla...
Benim cildim normalde problemliydi , sigarada içtiğim için sanırım akne oluyordu , şimdi hiç yeni sivilcem yok en azından cildim berraklaştı ... Acaba evikap dediğiniz şeyi sürsem bana da faydası olur mu , önümüzde ki hafta alıcam bende ....
Aynen benim doktorda hiç 15 te bire bile inmedi muayenelerde hala ayda birdeyiz zaten 18 ağustosta çağırdı 24 üde sezeryan tarihim. Yani son görüşmemiz şöyle olacak muhtemelen merhaba ben geldim iyi şimdi git 24 ünde gene gel keselim
kızlar mümkünse kimseyle görüşmemek lazım benim müdür de bugün bana diyorki sen iznini uzatmıcakmısın dedim yeterince uzattım adam şok oldu maşallah diyor burda doğurcam haberi yok
senin doğum ne zaman
göğüslere hergün sürcez ama dimi canımcım? bir de sadece ucuna mı sürüyorsun yoksa tamamına mı?dene derim çok güzel yumuşacık oldu benim cildim hafta bir sür
göğüslere hergün sürcez ama dimi canımcım? bir de sadece ucuna mı sürüyorsun yoksa tamamına mı?
ya bir insan evladı bunu yaparken ne düşünüyor olabilir? en güzeli çevrendeki bu tarz insanlarla olabildiğince görüşmemek. doğumdan sonra da uzunca bir süre iletişimi koparmak. bunlar bebek için de bir sürü yorum yapacak densizler çünkü...
kızlar valla sinirlerimi harap etmişler. bende gecen gun sinirimden artık birine catacaktım. bızım gelın ruyasında bana ruya anlatıyormus. ruyada ruya anlatırsan olur derler. meryem bu sefer kesın ruyamda sana erken dogum yaptıgını gordugumu anlatıyordum dedı. ıkı gun once esı olan kardesım bana abla senın 2 ayı bulmaz dedı. ben dedımkı gelıne onada senmı soyluyorsun. yanı erkek ne bılsın dımı. haa yok senın karnın çok buyuk ya dedı. dedımkı sızın benden buyuktu ama sızın etrafı yag oldugundan benım gıbı dık durmuyordu. benım sırf bebek dedım. ayy sankı ıyı bişey erken dopğum gulerek soyluyorlar. Allah korusun bebegı kaybetmeye kadar yolu var bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?