2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaaaaaa ne güzel az kalmış senin kavuşacaksın yavruna.Hiç korkma bi arkadaşım epidural oldu.Aynen şöyle anlattı.
Yavrumu çıkardılar bembeyaz,simsiyah saçlı bişey kan falan da hiç yoktu.Temizlediler,giydirdiler yanağını yanağıma koydular,ben hayatım boyunca öyle sıcak bişiy hissetmedim.Sonra onu dışarı çıkardılar.İnanılmaz güzel ve farklı bi duyguydu diyor arkadaşım ve arkasında ekliyor:SAKIN GENEL ANESTEZİ İSTEME KORKULACAK BİŞEY YOK

canım ya ben hiç görmedim nomal doğum yapan. Benimde kafam karışıyor çoğu zaman

evet ya en yakın sensin çok heyecanlanıyorum ben bile

aynı kafadan bizim dr lar sanırım

günaydın cnmcım takmamak lazım sölenenleri bana 7.aydan beri 9 .aydamasın die soruyolar

canım dönmezse 20 -21 gibi alıcaklar

dönmüştür inş.doğuralım çatır çatır cnmcımm

Bende epidural istiyorum ya sırf çıkış anını göreyim diye bide benim eşim doktorumdan ve hastaneden izin aldı doğuma girecek inşallah... Birlikte o anı hissetmek istiyorum.

Süpermiş ya....valla çok iyi yapmış canım..tebrik ederimmmma.s.
bu arada karnının yukarda olmasını takma kafana benimkide hala yukarda..doktor rahim 4 cm yukarı çıkmış diye bana çok rahat davranıyor..demek ki senin kide böyle...

seni anlayabiliyorum canım..bende girdiğimde doğumhane de değil ama girişinde bulunan odalardan birinde bağlamışlardı...doğumhane yazısını görünce bile içim baya ürperdi..bide sen normal doğum sancısı çeken hamile bayan görmüşsün....

Ya şu 8 aydır neler atlattık...bi normal doğumun mu üstesinden gelemicez....İnşallah rahim ağzımız çabuk açılırda sancımız daha sürer...
Bu arada dün kayınvaldem görümcemin yanında normal doğum yapmış..nasıl olduğunu anlattı merak edeniniz varsa anlatıyımmkaydirigubbakcemile3 çok kolay bişeye benziyorrkaydirigubbakcemile3

Baharcım...hala kararsızım ama yapcak bişey yok..tek bildiğim 36.haftadan önce gelirse o hastaneye gitmiceğim...çünkü doktorum yokken o kadar parayı vermek hiçte mantıklı gelmiyor..Bide daha doktorumun gelmesine en az 3 hafta var..bu süre içinde bi doktora gitmem lazım..şu bebeğin suyu olayına baya kafam takıldı...bana sanki parça parça su geliyomuş gibi geliyor..ya senin doktoruna giderim yada umuta gidicem

Bende epidural istiyorum ya sırf çıkış anını göreyim diye bide benim eşim doktorumdan ve hastaneden izin aldı doğuma girecek inşallah... Birlikte o anı hissetmek istiyorum.

bEN DE ÇOK İSTİYORUM EŞİM YANIMDA OLSUN DİYE AMA SANIRM OLAMAYACAK

kesin meryem diyorr. erken doğuracaksın birde mutlu. sanki diyoki piyangodan para cıkacak. salak

cnm sen düşünme bunları her rüya çıkcak diye bi kaide yokki sana söylenecek şeymi bu aptalmış o da yaaaa çok kızdım bak heeeeeklava:klava:

...
günaydın cnmcım takmamak lazım sölenenleri bana 7.aydan beri 9 .aydamasın die soruyolar
...

yok valla tatlım hiiiç takamam onları kusura bakmasınlar, hamileliğimi doyasıya yaşamak varken milletin lafıyla üzüntü stres yapamam kaydirigubbakcemile3
zaten aldığım kilo için herkes "böyle kal, anca karıya benzedin, anca toparladın, neydi o öyle iskeletor gibi" diyor sadece sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

sanırım canım, aslında karnım yukarıda olduğu için erken gelmez diye düşünüyorum ama hiç alakası olmadığını bildiğim için bişey düşünmemeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kesinlikle eşimin doğuma girmesini istemiyorum oda istemiyor o kuzumuzu beklicek kapıda sizde oluyor mu bilmiyorum ama doğumu konuşmaya başlayınca eşimle ben hemen ağlamaya başlıyorum geçen oda ağladı kuzuyu görünce beni unutma dedim oda sen benim ilk göz ağrım dostumsun herşeyimsin senin yerin ayrı dedi bana sulu gözlü olarak tabii

bircan bende görmedim normal yada sezaryan ama görmek istemiyorum bazen bilmemek görmemek daha iyi kendi açımdan korkmam en azından öncesinde

tülaycım bi dr dedi ya rahatsızlanınca evde dınleneceksın erken dogum rıskı var dıe. costu gıttı işte. ama salaklık bende bi daha kımseye demem bişey. zorla doğurtacaklar bacım:)

aynen cnm zaten ne kaldı şurda hamişlik sona eriyooooooooo:lepi:

canım benım yaa kıyamam. şimdi sizin çok az kaldı ya canım ondan daha hasssasınız. merak etme bebekı yukarı cıkarır babası senın yanına ıner. senı bekler. hayırlısı ıle vakıtlıce gelsınde kuzun

ay sona ersin artık ne olacaksa olsun valla beklemek çok yıpratıcı yaaa...
ne zaman doğar, doğuma kadar dönecek mi, normal yapabilecek miyim, sağlıklı doğacak mı, bi aksilik çıkar mı, doğum başlar da anlamazsam ne olur.......
bu listeyi uzatıyorum da uzatıyorum... rüyalarımda bile bu soruları düşünüyorum yaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…