cins galiba sizin gelin yuh ya söylenirmi bari anlatma iyiye yor
Günaydın herkese,
Bebişeler de annişler de iyidir inşallah...Çok sık yazamıyorum ama hep takip ediyorum bu topiği..Bir dönem herkeste kasılmalar oluyordu ya..Dün ben de o tarz ağrılar hissedince hem 32. hafta çalışabilir raporumu alırım hem de ağrılarımı doktora sorarım diye hastaneye gittim..Doktorum yaz aylarında erken doğumlar çok olur, Nst'ye gönderelim seni bakalım neymiş o ağrılar dedi...NST doğumhanedeymiş, neyse gittik doğumhaneye (ilk defa doğumhanede bulundum) bağladılar beni cihaza yaklaşık 20 dk..Ben NST'ye bağlıyken benim yaşlarımda bir bayan doğum sancısı çekiyordu orda ..O kadar etkilendimki..Konuşacak durumda değildi, nasıl terlemiş nasıl sancılı..Bu arada saat akşamın 8'i..bir fırsatını bulunca sordum kaç saattir bu şekilde diye..Demez mi sabah 9 dan beri..Normal doğumdan bir anda soğudum..delikafadulden Kafam çok karıştı...
benim dr da tatile gidiyor ben 38 haftalık ken beni de başka dr doğurtucak % 90 ama ilk duyduğumda çok kızmıştım sonra diğer dr hakkında çok güzel şeyler duydum okudum ve rahatladım ama gelinde bana sorun
ayy benim çok az kaldı artık allahın izniyle
bende 29+3 ken gitmiştim.. banada 17 ağustosta gel dedi..bi problem görmedi..17 ağustosa randevunu şimdiden al eğer iznimden dönmemiş olursam sana bilgi verirler dedi..benimde korkum o gelmeden doğurmak...kendisi bide tatile yunan adalarına gidiyor...geç gelirse yandım valla...
günaydın cnmcım takmamak lazım sölenenleri bana 7.aydan beri 9 .aydamasın die soruyolarherkese günaydın kızlar da sabah sabah ne bu şiddet bu celal :roflol: :roflol: :roflol:
valla anacım ben korkutmaya çalışanlarla dalga geçiyorum anlat anlat diyorum sinir olup susuyorlar :roflol:
çok kilo almışsın diyen olursa yanında mutlaka ama çok yakışmış diyen biri çıkıyor, çıkmamışsa da "kocam çok memnun valla" diyorum mors oluyor :roflol: :roflol:
leke falan olmadım diye "kızın değil oğlun olacak" diyorlar, atacak değilim ya evlat diyorum yine bozuluyorlar :roflol: :roflol:
yani dalga geçe geçe susturdum hepsini, artık kimse yorum yapmıyor :roflol:
yanlız şu zamanda söylenen şey -ki bu benim de dikkatimi çekiyor- "karnın çok yukarıda" oluyor...
hakikaten yaa, 8'e girdik benimki hala midemin altında... neyse artık, dönsün de yeter ki yukarıda olsun :)
canım dönmezse 20 -21 gibi alıcaklar
Yaaaaaaa ne güzel az kalmış senin kavuşacaksın yavruna.Hiç korkma bi arkadaşım epidural oldu.Aynen şöyle anlattı.
Yavrumu çıkardılar bembeyaz,simsiyah saçlı bişey kan falan da hiç yoktu.Temizlediler,giydirdiler yanağını yanağıma koydular,ben hayatım boyunca öyle sıcak bişiy hissetmedim.Sonra onu dışarı çıkardılar.İnanılmaz güzel ve farklı bi duyguydu diyor arkadaşım ve arkasında ekliyor:SAKIN GENEL ANESTEZİ İSTEME KORKULACAK BİŞEY YOK
herkese günaydın kızlar da sabah sabah ne bu şiddet bu celal :roflol: :roflol: :roflol:
valla anacım ben korkutmaya çalışanlarla dalga geçiyorum anlat anlat diyorum sinir olup susuyorlar :roflol:
çok kilo almışsın diyen olursa yanında mutlaka ama çok yakışmış diyen biri çıkıyor, çıkmamışsa da "kocam çok memnun valla" diyorum mors oluyor :roflol: :roflol:
leke falan olmadım diye "kızın değil oğlun olacak" diyorlar, atacak değilim ya evlat diyorum yine bozuluyorlar :roflol: :roflol:
yani dalga geçe geçe susturdum hepsini, artık kimse yorum yapmıyor :roflol:
yanlız şu zamanda söylenen şey -ki bu benim de dikkatimi çekiyor- "karnın çok yukarıda" oluyor...
hakikaten yaa, 8'e girdik benimki hala midemin altında... neyse artık, dönsün de yeter ki yukarıda olsun :)
Günaydın herkese,
Bebişeler de annişler de iyidir inşallah...Çok sık yazamıyorum ama hep takip ediyorum bu topiği..Bir dönem herkeste kasılmalar oluyordu ya..Dün ben de o tarz ağrılar hissedince hem 32. hafta çalışabilir raporumu alırım hem de ağrılarımı doktora sorarım diye hastaneye gittim..Doktorum yaz aylarında erken doğumlar çok olur, Nst'ye gönderelim seni bakalım neymiş o ağrılar dedi...NST doğumhanedeymiş, neyse gittik doğumhaneye (ilk defa doğumhanede bulundum) bağladılar beni cihaza yaklaşık 20 dk..Ben NST'ye bağlıyken benim yaşlarımda bir bayan doğum sancısı çekiyordu orda ..O kadar etkilendimki..Konuşacak durumda değildi, nasıl terlemiş nasıl sancılı..Bu arada saat akşamın 8'i..bir fırsatını bulunca sordum kaç saattir bu şekilde diye..Demez mi sabah 9 dan beri..Normal doğumdan bir anda soğudum..delikafadulden Kafam çok karıştı...
Bende epidural istiyorum ya sırf çıkış anını göreyim diye bide benim eşim doktorumdan ve hastaneden izin aldı doğuma girecek inşallah... Birlikte o anı hissetmek istiyorum.
kesin meryem diyorr. erken doğuracaksın birde mutlu. sanki diyoki piyangodan para cıkacak. salak
canım ya ben hiç görmedim nomal doğum yapan. Benimde kafam karışıyor çoğu zaman
...
günaydın cnmcım takmamak lazım sölenenleri bana 7.aydan beri 9 .aydamasın die soruyolar
...
Süpermiş ya....valla çok iyi yapmış canım..tebrik ederimmmma.s.
bu arada karnının yukarda olmasını takma kafana benimkide hala yukarda..doktor rahim 4 cm yukarı çıkmış diye bana çok rahat davranıyor..demek ki senin kide böyle...
...
yok valla tatlım hiiiç takamam onları kusura bakmasınlar, hamileliğimi doyasıya yaşamak varken milletin lafıyla üzüntü stres yapamam kaydirigubbakcemile3
zaten aldığım kilo için herkes "böyle kal, anca karıya benzedin, anca toparladın, neydi o öyle iskeletor gibi" diyor sadece sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
sanırım canım, aslında karnım yukarıda olduğu için erken gelmez diye düşünüyorum ama hiç alakası olmadığını bildiğim için bişey düşünmemeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile3
kesin meryem diyorr. erken doğuracaksın birde mutlu. sanki diyoki piyangodan para cıkacak. salak
kızlar ben kesinlikle eşimin doğuma girmesini istemiyorum oda istemiyor o kuzumuzu beklicek kapıda sizde oluyor mu bilmiyorum ama doğumu konuşmaya başlayınca eşimle ben hemen ağlamaya başlıyorum geçen oda ağladı kuzuyu görünce beni unutma dedim oda sen benim ilk göz ağrım dostumsun herşeyimsin senin yerin ayrı dedi bana sulu gözlü olarak tabii
Bende epidural istiyorum ya sırf çıkış anını göreyim diye bide benim eşim doktorumdan ve hastaneden izin aldı doğuma girecek inşallah... Birlikte o anı hissetmek istiyorum.
bircacım yaz google normal doğum videoları her çeşidinden bulabilirsin...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?