2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim yaaaaaa hormonlar tavan yaptı tabi bende eşime bakınca kendimi ağlamamak için zor tutuyorum sanırım yakında bizde sizin gibi olcez....ama mutluluk gözyaşları bunlar cnmmmmafoldumben

meryemcim senin acı çekmenden korkmandan zevk alabilen insanlarla çok görüşme tatlım kim olursa olsun canımcım. hiçbirşeyi de takma kafana vaktiyle gelcek kuzular merak etme.
eminecim doktorum her konuda bilgi veriyor canım. düşünüyorsan tavsiye ederim.
merve sen de benim gibi gamsızgillerdensin şeker işte. :teytey:

Ayy kıyamam ya size mafoldumben duygulandım bende senağlama

Ben de kesinlikle girmesini istemiyorum eşimin , zaten öyle bir şansımız da yok devlet hastanesi ama eşimi hem kan tutuyor , hem de o halimi görmesini istemiyorum ....

Bir de geçen gün konuşuyorduk, ben normla olmazsa direk bayıltsınlar beni dedim bana öyle şey olur mu , bence epidural yaptır bebeğimizi ilk sen kucakla sonra en son sen görürsün dedi ay çok duygulandım hiç aklıma gelmemişti öyle bir şey ...

...
merve sen de benim gibi gamsızgillerdensin şeker işte. :teytey:

aynen tatlım öyle valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok emrak ettiğim ya da endişe ettiğim bişey olursa sadece anneme ve çok sevdiğim dayımın eşine sorarım başka kimseyle konuşmam...
onlar en doğru şekilde anlatır ve yönlendirir beni bilirim çünkü.. insanların ağzına laf vereceğime anlatmam, konuşurlarsa da hiiiç lafımı esirgemem...
hamileyim ben, zor bi dönemdeyim... ben üzüleceğime, bebeğime zarar vereceğime onlar üzülsün :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

ayy nasıl aklına gelmez yasemın. Benım hep dusundugum o:) valla ben dıyorum bu cocuk en cok benım hakkım. Tedavı gorurken falan ben esım sureklı ızın almasın dıye h.ıcı randevularına hep tek gıttım. Bo yumurta toplamada bıde transferde yanımdayı. Ama hakkını yıyemem elbette o hep gelıyım dedı ama ben o ızınlere sonra ıhtıyacımız olacak dedım reddettım. Sımdıde dıyorum ben ılk gormelıyım:) bana dıyorkı yaa tamam gor bende onu ıstıyorum ama sartlama kendını oldukı epıdral da olmadı. Uzulursun dıyo.

günaydınlar herkese, inşallah rahat ve güzel bir gün olur :Saruboceq:

kesin meryem diyorr. erken doğuracaksın birde mutlu. sanki diyoki piyangodan para cıkacak. salak

valla hakkaten bazı insanlar felaket tellalığı yapmaya bayılıyorlar. bu kadar saçma birşey olabilir mi?
canım sen bunları hiç duymazlıktan gel, birileri deyince gerçek olsaydı, valla herşeyimiz tam olurdu kaydirigubbakcemile

ya bu arada benim teorik doğum tarihim 25 eylül. öncesi bayram. benim doktorun nerde olacağı belli değil. doktorumu seviyorum başka doktor bulmak da çok zor geliyor bu saatten sonra! ne yapacağımı şaşırdım :sm_confused: ben burda olmazsam, bir arkadaşıma emanet ederim diyor, ama bu da beni rahatlatmadı kesinlikle :a015:

eşimin girmesini doğuma bende istemiyorum annemede telkin edip duruyorum ablamın doğumunda migreni tutmuştu şimdi tansiyonu var sakin ol diye şimdiden eşim anneme dışarda destek olsun sakin kalsın çok severler birbirilerini aynı gün doğmuşlar destke olurlar çok korkarım annemin tansiyonu çıkarsa

bazen beklemediğimiz bi anda inanılmaz ve kendilerinden beklemediğimiz laflar edebiliyorlar değil mi kaydirigubbakcemile3
hamilelik onlara da yaradı valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benimki de çok duygusaldır ama belli etmez hep içinde yaşar... aslında sulugözlüdür de ama kimse görmemiştir (ben de deerrrmişim lülülülülülü )
bi gün "doğumda beni kurtaramazlarsa bebeğime anneanne ve babaannesi bakacak tamam mı_? cici anne kesinlikle istemiyorum, büyükanneleri ona gereken sevgiyi ve ilgiyi verirler, sen istiyorsan evlen valla" dedim kaydirigubbakcemile3
gözleri dolduu, dudakları büzüştüüü, kalktı ayağa "böyle konuşma tamam mı canımı yakıyorsun" dedi döndü ve odamıza gitti, öyle kötü oldum ki vall...
uyuz gıcık falan ama canım kocam benim yaaa :asigim: :asigim: :asigim:

geçen gece de ben uyuduktan 1-2 saat sonra gelmş yatmış ben uyuyormuş gibi yapıyorum (kavgalıyız da delikafadulden )
geldi karnımla oynuyo, sıpa da karşılık veriyo babasına kaydirigubbakcemile3
karnımı aşağı doğru okşuyo "dön kızım hadi dön normalin nasılsa da annen rahat etsin, kesilip biçilmekten korkuyo bak (sezeryandan bahsediyo delikafadulden), hadi korkutma üzme anneyi" diyor, sanki aşağı doğru sevince dönecek :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Slm kizlar cok ozledim hepinizi ama firsat olmuyo girmeye hatta su an otobusteyim telden girdim. Kizimi gormeye gidiyorum umarim yuzunu gosterir bu sefer. Kizlar ben cokbunaldim .yarin insallah siteye girerim bol bol icimi dokerim size bebislere kocaman muck

hakkımızda hayırlısı olsun cnm inş.

walla öyle tatlım ya. en güzelini yapıyorsun. ben de burdan duyuyorum bir arkadaşım var iki doğum yapmış onla konuşuyorum sadece. insanlar senin zayıf noktanı anladıklarına oraya çalışıyorlar habire nedense.
canım epidural olmaması olasılığı da oluyor haklısın.benim doktorum şimdiden bişi diyemem demişti.

bende normal dogum videosu felan izlemedim kizlar.
bilmemek daha iyi gibi geliyor sonucta o acidan gormek korkutabilir biz orayi gormicez dogum sirasinda nasil olsa

benim esim normal de olsa sezeryanda olsa gircek doguma oyle karar verdik bende oyle istiyorum destek olsun bana
sanki o yanimda olursa daha kolay dayanirim guc gelir diye dusunuyorum.
bu arada hala cantam hazir degil, temmuz anneleri 35-36-37 dediniz 3.5 atmaya basladim su an.

benim kocamın doğumda yanımda olabileceği bile şüpheli mafoldumben dolayısıyla doğuma girer mi girmez mi, hiç konuşamıyoruz... muhtemelen doğumda yalnız olacağım. çünkü annem de, 3 doğum yaptım (ilkini evde 24 saat süren bir hayat-memat mücadelesiyle yapmış), 1 doğum sahnesine daha yakından bakamam, dedi!!!
kardeşlerim zaten başka şehirde yaşıyor laelaelaelaelae
ama fazla da kafama takmıyorum, hele o günler bir gelsin bakalım :CüvCüv:

valla dıyorum hepiniz jınekolog kesıldınız başıma:)
canım sen takma kafana boyle seylerı. dr un durumunu anlatıp bırıne teslım ettıkten sonra sorun cıkmaz. senınle ılgılı bılmesı gerekenı bılkecek nasıl olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…