kızlar ben kesinlikle eşimin doğuma girmesini istemiyorum oda istemiyor o kuzumuzu beklicek kapıda sizde oluyor mu bilmiyorum ama doğumu konuşmaya başlayınca eşimle ben hemen ağlamaya başlıyorum geçen oda ağladı kuzuyu görünce beni unutma dedim oda sen benim ilk göz ağrım dostumsun herşeyimsin senin yerin ayrı dedi bana sulu gözlü olarak tabii
kızlar ben kesinlikle eşimin doğuma girmesini istemiyorum oda istemiyor o kuzumuzu beklicek kapıda sizde oluyor mu bilmiyorum ama doğumu konuşmaya başlayınca eşimle ben hemen ağlamaya başlıyorum geçen oda ağladı kuzuyu görünce beni unutma dedim oda sen benim ilk göz ağrım dostumsun herşeyimsin senin yerin ayrı dedi bana sulu gözlü olarak tabii
canım hangi hastane
ya izlemesem daha iyi sanırım kötü olabilirim
ben baya bir izledim ama son bir iki haftadır izlemek istemiyorum çok şey bilmekde iyi değil ilk gebeliğimiz ama herşeyi biliyoruz bilmediklerimizide burda öğreniyoruz
Acıbadem olacak tatlım inşallah.
...
merve sen de benim gibi gamsızgillerdensin şeker işte. :teytey:
ben de kesinlikle girmesini istemiyorum eşimin , zaten öyle bir şansımız da yok devlet hastanesi ama eşimi hem kan tutuyor , hem de o halimi görmesini istemiyorum ....
Bir de geçen gün konuşuyorduk, ben normla olmazsa direk bayıltsınlar beni dedim bana öyle şey olur mu , bence epidural yaptır bebeğimizi ilk sen kucakla sonra en son sen görürsün dedi ay çok duygulandım hiç aklıma gelmemişti öyle bir şey ...
kesin meryem diyorr. erken doğuracaksın birde mutlu. sanki diyoki piyangodan para cıkacak. salak
Ben de kesinlikle girmesini istemiyorum eşimin , zaten öyle bir şansımız da yok devlet hastanesi ama eşimi hem kan tutuyor , hem de o halimi görmesini istemiyorum ....
Bir de geçen gün konuşuyorduk, ben normla olmazsa direk bayıltsınlar beni dedim bana öyle şey olur mu , bence epidural yaptır bebeğimizi ilk sen kucakla sonra en son sen görürsün dedi ay çok duygulandım hiç aklıma gelmemişti öyle bir şey ...
günaydınlar herkese, inşallah rahat ve güzel bir gün olur :Saruboceq:
valla hakkaten bazı insanlar felaket tellalığı yapmaya bayılıyorlar. bu kadar saçma birşey olabilir mi?
canım sen bunları hiç duymazlıktan gel, birileri deyince gerçek olsaydı, valla herşeyimiz tam olurdu kaydirigubbakcemile
ya bu arada benim teorik doğum tarihim 25 eylül. öncesi bayram. benim doktorun nerde olacağı belli değil. doktorumu seviyorum başka doktor bulmak da çok zor geliyor bu saatten sonra! ne yapacağımı şaşırdım :sm_confused: ben burda olmazsam, bir arkadaşıma emanet ederim diyor, ama bu da beni rahatlatmadı kesinlikle :a015:
walla öyle tatlım ya. en güzelini yapıyorsun. ben de burdan duyuyorum bir arkadaşım var iki doğum yapmış onla konuşuyorum sadece. insanlar senin zayıf noktanı anladıklarına oraya çalışıyorlar habire nedense.aynen tatlım öyle valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok emrak ettiğim ya da endişe ettiğim bişey olursa sadece anneme ve çok sevdiğim dayımın eşine sorarım başka kimseyle konuşmam...
onlar en doğru şekilde anlatır ve yönlendirir beni bilirim çünkü.. insanların ağzına laf vereceğime anlatmam, konuşurlarsa da hiiiç lafımı esirgemem...
hamileyim ben, zor bi dönemdeyim... ben üzüleceğime, bebeğime zarar vereceğime onlar üzülsün :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
canım epidural olmaması olasılığı da oluyor haklısın.benim doktorum şimdiden bişi diyemem demişti.ayy nasıl aklına gelmez yasemın. Benım hep dusundugum o:) valla ben dıyorum bu cocuk en cok benım hakkım. Tedavı gorurken falan ben esım sureklı ızın almasın dıye h.ıcı randevularına hep tek gıttım. Bo yumurta toplamada bıde transferde yanımdayı. Ama hakkını yıyemem elbette o hep gelıyım dedı ama ben o ızınlere sonra ıhtıyacımız olacak dedım reddettım. Sımdıde dıyorum ben ılk gormelıyım:) bana dıyorkı yaa tamam gor bende onu ıstıyorum ama sartlama kendını oldukı epıdral da olmadı. Uzulursun dıyo.
eşimin girmesini doğuma bende istemiyorum annemede telkin edip duruyorum ablamın doğumunda migreni tutmuştu şimdi tansiyonu var sakin ol diye şimdiden eşim anneme dışarda destek olsun sakin kalsın çok severler birbirilerini aynı gün doğmuşlar destke olurlar çok korkarım annemin tansiyonu çıkarsa
günaydınlar herkese, inşallah rahat ve güzel bir gün olur :Saruboceq:
valla hakkaten bazı insanlar felaket tellalığı yapmaya bayılıyorlar. bu kadar saçma birşey olabilir mi?
canım sen bunları hiç duymazlıktan gel, birileri deyince gerçek olsaydı, valla herşeyimiz tam olurdu kaydirigubbakcemile
ya bu arada benim teorik doğum tarihim 25 eylül. öncesi bayram. benim doktorun nerde olacağı belli değil. doktorumu seviyorum başka doktor bulmak da çok zor geliyor bu saatten sonra! ne yapacağımı şaşırdım :sm_confused: ben burda olmazsam, bir arkadaşıma emanet ederim diyor, ama bu da beni rahatlatmadı kesinlikle :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?