eşimin girmesini doğuma bende istemiyorum annemede telkin edip duruyorum ablamın doğumunda migreni tutmuştu şimdi tansiyonu var sakin ol diye şimdiden eşim anneme dışarda destek olsun sakin kalsın çok severler birbirilerini aynı gün doğmuşlar destke olurlar çok korkarım annemin tansiyonu çıkarsa
mervecim yaz da olsa ustunu sıkı ortmenı tavsıoye ederım:)
ya izlemesem daha iyi sanırım kötü olabilirim
meryemcim senin acı çekmenden korkmandan zevk alabilen insanlarla çok görüşme tatlım kim olursa olsun canımcım. hiçbirşeyi de takma kafana vaktiyle gelcek kuzular merak etme.
eminecim doktorum her konuda bilgi veriyor canım. düşünüyorsan tavsiye ederim.
zaten senin bu olumlu tavsiyelerin üzerine düşünmemek elde değil ki:)
haftaya giderim..o zaman sende tüm bilgileri alırım..
merve sen de benim gibi gamsızgillerdensin şeker işte. :teytey:
Slm kizlar cok ozledim hepinizi ama firsat olmuyo girmeye hatta su an otobusteyim telden girdim. Kizimi gormeye gidiyorum umarim yuzunu gosterir bu sefer. Kizlar ben cokbunaldim .yarin insallah siteye girerim bol bol icimi dokerim size bebislere kocaman muck
evet tatlım ya bende istmemem annemde giremez zaten doğumda yanlızım yani
bende cnm burda doğuma kimse sokulmuyo hijyen açısından ama...kimse beni öle görmesin zaten mümkünseeemafoldumben
bende epidural istemiyorum
Ben şu ara ota poka ağlıyorum çok sulu gözlü oldum zaten ,biz mümkün oldukça daha az konuşuyoruz doğum zamanından o zmaan ne yapıcam bilmiyorum , görümcem ( ona konuşması kolay ) doğum sırasında ağlamak bağırmak yerine tüm gücünü ıkınmaya vermelisin diyor , ama nasıl olacak bilmiyorum . Sabah Candan Erçetin melek şarkısı vardı tv de onu izliyordum ay ağla ağla , orda bebekle oynadıkça ben bir tuhaf oldum zaten şarkının sözlerinide çok beğenirim .. Psikopata bağladım yani ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?