2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet tatlım ya bende istmemem annemde giremez zaten doğumda yanlızım yani

ay ben videoları izlerken mutlu oluyorum valla :roflol: :roflol:
bebek çıkıp ağlamaya başlamıyor mu, ben de başlıyorum o an :roflol: :roflol:

bu arada kızlar çok saçma riyalar gördüm, rüyamda nişanlık, gelinlik, yaşlıca bi dede, bebek, köpek falan vardı...
açıkta mı kaldım ki:roflol: :roflol:

bende izlemiştim dogum vıdeosu:) ablşa hemde ıkızlerı doğurdu. doğurdu optu bebegını hadıı tekrar:)

Şuraya iki satır yazınca yine kasıldı bilgisayar..
Bu arada ben sezeryan düşünmeye ciddi ciddi başladım..En yakın arkadaşım Belçikaya yerleşti ve orada doğum yaptı yakın zamanda..Geçen aradı normal yaptım sen de öyle yap diyor..Korkulacak hiç birşey yok sadece 15 saat sancı çekiyorsun.kafamçokkarıştı Epidurali de düşünmeye başladım ama sanki biraz riskli gibi..Sonuçta omuriklikten iğne yapıyorlar...Gerçekten kafam karışık..Bakalım bebiş nasıl çıkacak:CüvCüv:

Ben şu ara ota poka ağlıyorum çok sulu gözlü oldum zaten ,biz mümkün oldukça daha az konuşuyoruz doğum zamanından o zmaan ne yapıcam bilmiyorum , görümcem ( ona konuşması kolay ) doğum sırasında ağlamak bağırmak yerine tüm gücünü ıkınmaya vermelisin diyor , ama nasıl olacak bilmiyorum . Sabah Candan Erçetin melek şarkısı vardı tv de onu izliyordum ay ağla ağla , orda bebekle oynadıkça ben bir tuhaf oldum zaten şarkının sözlerinide çok beğenirim .. Psikopata bağladım yani ...

ya izlemesem daha iyi sanırım kötü olabilirim

sen bilirsin canım...ama hç kötü olabileeğini düşünme..istesekte istemesekte bu işin kaçış yolu yok artık..bi şekilde gelicek bu bebekler...kendini hep olumlu yönde motive et..opuyorumnanaktan

Hayırlı haberlerle gel canım....opuyorumnanaktan

bende istemiyorum kimse girmesin doğumuma. kan revan içinde ne gerek var. zaten 5 dk sonra oğlum yanlarında.

tülaycım doğum eviydi değil mi doğum yapacağın yer_?
benim gittiğim de öyle, kimse alınmıyor bebek doğana kadar ve erkek ziyaretçi kabul edilmiyor, sadece baba görebiliyor anne ve bebeği o kadar...
erkek refakatçi de yok... aslında kötüymüş gibi görünüyor ama bence süper bişey... en azından rahat edeceğimi biliyorum...

evet cnm banada normal doğum istiyorsan enerjini harcama yürüyüş haricinde diyo herkess

benim doktorumda hastanede %95 epidural yapıyoruz dedi bilmiyorum ne yapcagımı...illaki epiduralsa bana bi sakınlestirici yapsınlar valla oyle salak gibi mayısıp durayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…